2011 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Geriausia laikoma paslaptyje krikščionybės bus atskleista, po tūkstančius metų paslaptis

Vienas iš populiariausių krikščionių relikvijų, Arka Alianza, gali būti atskleista po šimtmečius, kurioje jis buvo apsuptas paslapties ir spekuliacijos.Žmonės matė pirmą kartą Arka Alianza, kuris, kaip manoma, gali būti paslėptos Etiopijoje koplyčia, ir kunigai atsisakė iki šiol parodyti. Netrukus, tačiau reliktas bus perkeltas kitur.

2011 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

VIMANAS: Pasakų plaukiojančių laivų senovės Indijoje

Stipresnis nei Danas Brownas! Knyga, parašyta prieš tūkstančius metų kruopščiai aprašyti skraidančius objektus keliaujant Indijos dangumi. Tiesa aviacijos sutarties NSO

Paslaptis trūksta pasaulyje

* Žemę naudojo elektros, pažangių medicinos technologijas, pramoninių procesų ir net kosminių skrydžių su tūkstančius metų iki civilizacijos, kad mes žinome,

Buvo dirbo į akmens amžiaus įrankiai su tekinimo staklės? Egiptiečiai žinojo elektrą? Aliuminio buvo naudojamas kelis tūkstančius metų prieš atrado elektrolizės gavimo tvarka?

2011 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

2011 m. gruodžio 10 d., šeštadienis

2011 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis

Bronzos amžiaus paslaptis išspręsta alyvmedis

Palyginus su ilga studiatele tautų ir Homero kūrinių, civilizacijų, kad klestėjo rytų Viduržemio jūros, kol ji vis dar gaubia paslaptis. Chronologija pačiame regione yra ginčo tarp istorikų ir prieštaravimų šiuo klausimu. Šiuo metu, kai paslaptis yra pašalintas paprastu alyvuogių filialas. Mokslininkai Kornelio universiteto atrado, kad alyvmedis premiceniene artefaktus palaidotas su stiprių ugnikalnio sprogimo lieka praleido pabaigoje bronzos amžiaus.

Jis buvo rastas Odisėjas rūmų

Valdovų rūmai klipai iš aštuntame amžiuje prieš Kristų, ty visą Mikėnų laikais, buvo atskleista, kad Itaka saloje, šiaurinėje Graikijoje, kursto teorijos, pagal kurią simboliai iliustruoja Homeras Iliada ir Odisėja turi savo ištakas žmonių realus. Be to, rūmų tinka "kaip pirštinė" aprašymai Homeras, sako profesorius Thanassis Papadopoulos, lyderis archeologijos komanda, kuri lėmė įspūdingas atradimas.

Didžiausią slėpinį Šventosios miesto. Ekspertai nežino, kaip iššifruoti metai ženklas 3000 metai

Archeologai yra sunku atskirti nuo po to, kai į šventąjį miestą atradimo paslaptis. Ar pirmą kartą neturi jokios clue, ir atvėrė Specialusis puslapis "Facebook", kur laukia pasiūlymų.

2011 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Svetimos , padarą nufilmavo Meksikos įlankos

Esant 2,5 km vandenyno gylyje gylis, kamera vadovaujasi nuotolinio valdymo užfiksuoti staigmena pateikti: su čiuptuvai ilgas, labai retas įvykis, kurį mokslininkai palygino jį kalmarai, teisingai, su užsieniečiu. Filmas buvo kulka su vaizdo kamera našumą, įsikūrusi naftos platformų dovana. Kalmarai rūšių priklauso Magnapinna ir nors įrašyti savo katalogus zoologija, šis kūrinys išliko beveik paslaptis mokslininkai dėl buveinių, kuriose jie gyvena, mažiau prieinamos žmonėms. Mokslininkai nustatė, kad iš šių pavyzdžių ilgis svyruoja 1,5-7 metrų ilgio, skirtingai nuo kitų giminingų rūšių, kurios gali siekti iki 16 pėdų ilgio. Nors milžinišką kalmarai aštuoni ginklų ar kitų mažų moliuskų ir du čiuptuvai ilgai, turi 10 priedų Magnapinna nesiskiria tarpusavyje struktūrą arba ilgio.

Pavyzdys buvo nušautas lapkritį, Meksikos įlankoje, tačiau šiemet ten buvo kiti du pasirodymai visų per specialios kameros, kad jie naudoja naftos bendrovės. Jie yra tiek veiklos, kad trukti ilgai po vandeniu ir gali pasiekti didelį gylį. Dėl biologai, ši technologija sudaro galimybę atrasti naujų rūšių jūros gyvūnų ir ištirti jūros gelmių arba gauti daugiau informacijos apie ekstremalios gyviems organizmams. Iki šiol naftos bendrovės pasiskolino įranga mokslininkų, realizuoti net partnerystes tarp dviejų stovyklų, nepaisant jų labai skirtingas misijas.

Svetimos kaukolė rasta Marsas?

UFO entuziastai ir tie, kurie tiki užsieniečių egzistavimą, teigia, kad NASA atrado Marse, ne daugiau ir ne mažiau kaip iš svetimų būtybių kaukolę. Neseniai paskelbta fotografija iš JAV kosmoso agentūra pristato kažką keisto pradžių neaiški pristato neįprastų savybių kaukolę.

svetimų erdvėlaivį šalia Merkurijaus? (VIDEO)

Gruodžio 1 d. šių metų, kamera sumontuota laive NASA STEREO erdvėlaivio užfiksuoti atvaizdą, kad įdėti Jar į NSO medžiotojai. Jie sako, tai apie ateivių erdvėlaivis "stovi" netoli planetos Merkurijus, ir toliau turi būti įsitikinęs šio nepaisant mokslinės paaiškinimus ekspertų apie tai, kaip vaizdas atrodė.

2011 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Kapitalo su dauguma elgetų flirtavimas: baudos ir tiems, kurie suteikia pinigų

Dosnumą  brangiai, Lietuvos kapitalo žmonių. Be mesti išmaldos, miestas nusprendė įvesti baudas tiems, kurie reikalauja ne tik, bet ir tiems, kurie duoti

Super Žemė: Astronomai atrado pirmąją planetą, kuri gali būti apgyvendinta

Žemė iš tikrųjų yra dviejų sesuo. Astronomai NASA patvirtino, kad planeta labai panaši į mūsų egzistavimą.Keplerio-22b, buvo vadinamas dangaus kūno, yra 600 šviesmečių nuo mūsų.

2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Draudžiama žmonijos istorijoje

"Jūs reikalas, jūs esate atsitiktinis mišinys cheminių medžiagų. Ar gyvūnų didesnė beždžionė išsivystė ... nuo nelaimingų atsitikimų yra fizikos dėsniai. "Ar tu esi susirūpinęs? Reikia, nes nors niekas pasakė jai atvirai, ne tik mokslo, bet ir visi vadinamieji žiniasklaidos skatinti žinių bombards jūs kasdien su šia idėja.

košmaras fašistų Amerikos

Atrodo, sunku patikėti, kai kalbame apie Jungtinių Amerikos Valstijų, kapitalizmo bastiono, demokratija, tt skydas. ir tt, kad egzistavo jos istoriją, kai klausimas turi būti įdiegti fašistų vyriausybę. Bet mes stengiamės ne nustebinti nieko, tik, kad įrašas, kad kai kurie amerikiečiai galvoja apie įvykių ir aplink Baltųjų rūmų Didžiosios depresijos metu.

Mėnulio-Marso slaptas operacijas

Kaip vienas gerai žinomas sąmokslo teorijas kaltina aselenizarii klastojimo, kita skepticizmas kosmoso Amžius versija NASA sako išsiuntė, iš tikrųjų, žmonės Mėnulyje, bet tylėjo pažangių nežemiški astronautai atrado čia. Šios patalpos sąmokslo sukėlė naujų mokslo disciplinos, exoarheologia tyrimas tariamai svetimų dalykų apie kitų planetų mūsų Saulės sistemoje.

Įrodymas, kad Biblija yra tiesa? Mokslininkai patvirtino: Nojaus Arka buvo nustatyta Turkija

Keli mokslininkai patvirtinti atradimą mėgėjų archeologas, kuris sakė jis rado Nojaus Arka lieka ant Turkija kalno.Pagal Bibliją, Nojaus arka, laivas, kad išgelbėti pasaulį nuo visų rūšių išnykimo metu didelis potvynių, sustojo po 40 dienų ir 40 naktų ant Ararato kalnuose.

Katla ugnikalnio išsiveržimas gali sukelti planetų nelaimės

Ekspertai sako, kad yra tikimybė, kad ugnikalnis yra šimtus metrų po Islandijos ledynas sukelti didžiausias išsiveržimas praėjusio šimtmečio, ir tai paveiks vandens lygio vandenyno planetoje.
Katla vulkano krateris yra 10 km ir gali sukelti didelę katastrofą. Išsiveržimas būtų išlydyti ledo saugomi Kaldera, todėl dešimtis milijardų galonų vandens srautas rytinėje Islandijos Atlanto vandenyne.

2011 m. gruodžio 2 d., penktadienis

Majų tabletę paskelbė Apreiškimas buvo klaidingai. Kai pasaulio pabaiga?

Užrašas rastas majų šventyklos Tortuguero kad prognozės dėl "apokaliptinio įvykio", kuris vyks 2012 m. ataskaitos "Daily Mail". Šios teorijos šalininkai teigia, kad Žemė gali būti praryti juodoji skylė arba sprogimo saulės ar asteroidas gali atnešti mūsų planetos pabaigos.

2011 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Visatą kaip sąmoningas holografinis Informacija Procesorius

Apie Autorius: Brendan D. Murphy yra nepriklausomas tyrinėtojas ir rašytojas, kuris studijuoja metafizikos, okultizmu, fizikos ir susijusius dalykus, nes gili metafizinė pabudimo maždaug dvidešimt metų .

Homo sapiens rasių kilmės

Skubios Skirtingi Ne evoliucija atvejis

Jamesas Strickling
Rasė: Kiek gali būti paprastesnis gyvenimas, ar galėjo būti, be. Kiek karai kovojo praeityje lenktynėse kaip vienas iš lemiančių veiksnių? Šiandien, nepaisant to, didėja tolerancija, jis yra naudojamas kaip priemonė politinės naudos. Be pastovaus agitacija ", rasinių klausimų" gali tapti praeities dalykas, leidžia mums tiesiog mėgautis "žmonijai veislių."

Mikro-ir stygų teorija Psi: Kaip okultistai Beat Fizikai Punch

Kelias, jei tokių yra, mokslo vadovėlių arba įrašus, Nobelio premijos laureatų, Jums susirasti bona fide pavadinimą ir viešai pripažino okultistas ar aiškiaregys.
, Tačiau tai yra ne todėl, kad tokie asmenys niekada nieko į mokslo

Electric Universe

Staiga pasikeitė, "vaizdą". Jau kelis dešimtmečius, mes tikime, kad gravitacijos vien taisyklėmis Visata. Tada kosmoso amžiaus atradimų lavina atskleidė vienas iš didžiausių staigmenų XX a. visatos varomi elektros srovės ir kosminės smurto pertraukdavo.

Išminties akmuo buvo nustatyta?

Šis dokumentas buvo anonimiškai dalijasi su KeelyNet ir kaip įžanginė paskaita, David Hudson, 1995 m. liepos 28 d. Šiaurės Vakarų Service centro Portland, Oregon stenograma. Ji siūlo papildomų įžvalgų David Hudson tyrimai, ypač atsižvelgiant į biologinius ir erdvės / laiko poveikį.

Ikaro svajonė yra gyvas

Asmens skrydžio gebėjimą skristi kaip paukštis išlieka silpnas, nepaisant šių nuotykių ir eksperimentavimo šimtmečius. Tai ne trūkumas bando . Per daugelį amžių išradėjai, nuotykių ir mokslininkai buvo atkakliai siekia žmogaus skrydžio svajonė.

Kiek pagrindinių rasių yra pasaulyje?

Žodis "rasė", reiškiantis linijos, kilęs iš prancūzų Haras (tylus "H") vertimą į italų Razza - italų tuo metu, taikomi gyvūnams, o ne žmonės . Tai rodo, kad dabartinės anglų ir italų naudojimo išskirtos ir pritaikytos atitinkamai iš prancūzų kalbos.

2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Babelio bokštas ir kalbų painiavos

Vienas iš labiausiai misunderstood Senojo Testamento ištraukas, "Genesis" į Babelio bokštą liežuvius Sumišimas. Tai paprastai yra vertinamas kaip pastangos paaiškinti Žemės įvairių kalbų kilmę, jų atsirado iš vieno pirmykštis liežuvio. Mes skaityti Pr 11:1-9, kad

Atlantis Klausimai

Doug Yurchey gimė Pitsburge, PA 1951. O veikia meno galerija jis susidūrė su "Katrina" Satler, super psichikos kurie įkvėpė jį paskirti savo gyvenimą spręsti didelių paslapčių . Jo tyrimai atvedė jį į mokslo genijus Nikola Tesla. Nes Doug studijų ir supratimą apie Tesla, Yurchey pažodžiui perrašyti istoriją. Mintis, kad mūsų protėviai buvo technologiškai pranašesnis, yra gyvybiškai svarbi tema, kad

Katastrofų ir konspiracijų

Ir bus didelis (Grk. "Mega"), žemės drebėjimus įvairiose vietose, ir badas ir infekcinė;
ir bus baisus įžymybių ir didelių ženklų iš dangaus ... - Luko 21:11
Tai yra vienas protas, ir jie duos savo galią ir valdžią žvėriui. Apreiškimo 17:13

Trys Prophetic karai

Įvadas
TRYS pranašiški karai neskamba visa tai naudinga į mases - atsižvelgiant į dabartinę užimti "Wall Street judėjimo ir euro krizės nuniokodamas pramonės pasaulyje ir sukelia ekonomikos pneumonija ir jos pažadinti likusios pasaulio dalies. Metimas "arabų pavasaris" į išmaišoma ir jūs turite gana užvirinti.
Tai duoda mums į tris koncentrinius apskritimus - visi gaubiančio Jeruzalės vis didesnių outcroppings -

Barack Obamos pranašystė

Majų kunigai mano, kad 2012 bus permainų metai. Kas gali būti toks svarbus, iki 2012 m., kad galėtų pakeisti pasaulį kitais metais?
Autorius mano, niekada anksčiau istorijoje JAV prezidentas ir Rusijos prezidento buvo tiek daug prognozuojamų ir pateikiami autentiški ir pagaminti pranašystės iš įvairių šaltinių, susijusių Barackas Obama (Barakas Obama) ir Vladimiras Putinas. 2012 m. rinkimus JAV ir Rusijoje.

2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Naujas požiūris sąmonės ir tikrovės

Turino drobulė

Turino drobulė - Bendru Kristaus laidojimo audiniu. Jis buvo religinis reliktas, nes viduramžiais. Tikintiesiems buvo dieviškas įrodymų Kristus buvo prikeltas iš kapo, abejojančių, buvo įrodymų apie žmogaus patiklumas ir vienas didžiausių apgaulės meno istorijos.

Hopi pranašystė

Senovės Hopi Indijos pranašystė teigia, "Blue Star Kachina daro savo išvaizdą į dangų, penktosios Pasaulio atsiras". Tai bus apsivalymo dieną. Hopi pavadinimas žvaigždės Sirius "Blue Star Kachina. Jis ateis, kai Saquasohuh) Kachina šokiai ("Blue Star Plaza ir pašalina jo kaukė .

Marihuana Sąmokslo Tikroji priežastis, kodėl kanapės yra neteisėtas

Ir aš pakels jiems žinomų augalų, ir jie turi būti vartojami kartu su badas žemėje - Ezechielio 34 / 29
Puodai yra nekenksmingi žmogaus kūno ar proto. Ji paprastai neturi nukreipia naudotojus į priklausomybės ligų reabilitacijos programas . Marihuana nekelia grėsmės visuomenei. Marihuana yra labai daug pavojų naftos kompanijų, alkoholio, tabako pramonė ir daug cheminių korporacijos. Įvairių didelių įmonių, su dideliu kiekiu dolerių ir įtakos, nutylėjo tiesą nuo žmonių. Puodai yra neteisėtas, nes milijardieriai NORI likti milijardierių!

2012 m. ir Senosios pusiaujo

Yra daug ženklų, kad nežemiškos būtybės, dažnai vadinamas dievų, periodiškai kištis į gyvybės Žemėje evoliucijos. Kai kurie iš labiausiai ilgalaikis požymiai, pavyzdžiui, Didžiosios piramidės mane įtikino, kad akmens amžiaus žmonės pagal Senosios Karalystės faraonų nebuvo sukurti daug seniausių ir labiausiai patvarus megaliths

Gizos piramides paslaptys

Kiekvienas žino, mes gyvename trimatis visatos, ir kad laikas sutampa ketvirtąją dimensiją. , Tuo pačiu metu beveik visi išgirdo, E = mc 2 ... dalykas yra tai,, Gizos piramidės, tiek per savo legendų ir jų fizinės makiažas susipina tas tiesas. Kas yra keturių pusių piramidės?

Gralis ir šunų mįslė

Daugelis iš mūsų tam tikru momentu mūsų gyvenime pastebėjau, kad žodį "Dievas", Aukščiausiojo ir Begalinės asmeniška būtybe, atvirkštinės mums žodis "šuo", geriausias žmogaus draugas.

2011 m. gegužės 31 d., antradienis

Šokas ir gydomasis jo poveikis

Tai krūmas arba nedidelis medis iki 5 m aukščio kamieno ir senesnių šakų yra padengtos pilka arba oranžinė pilka žieve ir jaunų šakų yra žalios spalvos.

2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

Yeti, DNR pavyzdžio?

2001 m. balandžio pradžioje, britų tyrėjai padarė stebina skelbimas sprendimą. Išanalizavus nuo Yeti plaukų DNR, mokslininkai teigė, kad jie negali nustatyti gyvūnų rūšių žinomas nuo pradinės DNR.

2011 m. gegužės 12 d., ketvirtadienis

Rūta Montgomery neįtikėtinas pranašystės Apreiškimo rodo mums

Ašių ir Žemės plutos šiandien neišvengiamai keis
jo vadovai liepė jam pažvelgti į neišvengiamų pokyčių krypties ir Žemės pluta, kuri vyks anksti kitą šimtmetį (NT knygos yra parašyta 1979 m., Taigi kalbama apie laikotarpį, per kurį mes atsiduriame dabar). Nepaisant visų mokslininkų ir inžinierių pastangomis, šis pakeitimas įvyks.

2011 m. balandžio 2 d., šeštadienis

Kokį metodą naudoja haliucinacijų jaunas girtas ir ne kvapo

Paaugliai iš visos Europos, kurio bent šokiruojantis būdas atsikratyti alkoholio kvapas, policijos paskelbta. Ši praktika yra pavojingas žmogaus sveikatai, jie sako.

abortų klausimai

Abortas yra žinoma daugelį kitų klausimų. Pirmosios medicinos incidentų, pavyzdžiui, gimdos pradūrimui, kurios dažnai yra po didelio kraujavimo, kuris turi būti pašalintas iš gimdos, bet kitų mažesnių incidentų, tačiau ne pasekmių. Po aborto gali sukelti kitų efektų, be kraujavimo, infekcijos, ir ypač tai, kas blogiau: jauni - tai visada vertinti atsižvelgiant į kliniką - abortas, ypač pirmoji abortas yra daug blogiau. Abortas gali lemti, kad galiausiai į sterilumą.

NASA: branduolinis karas būtų atsikratyti žmonijos visuotinio atšilimo poveikis

NASA bent pasiekė keistą išvadą: po branduolinio karo, būtų atsikratyti mums penkis milijonus tonų anglies dioksido, situaciją, kuri leistų smarkiai sumažinti arba net pakeisti pasaulinio atšilimo poveikį, rašo Agentia.org.

Kaip teršti karas?


Libija tapo karo teatras, tarptautinės įgaliojimų sustabdyti veikiantis Moammar Gaddafio žudynes, bet grasina blogiau. Tai galėtų būti tiesiog iš veiksmų, kad būtų įdėti Libiją remiantis konfliktuose, tokiuose kaip Iraku ir Persijos įlankos karas, kuri sukėlė išeikvoti išteklius ir žmones ir negrįžtamų pasekmių aplinkai sąrašo pradžioje.