2011 m. gruodžio 14 d., trečiadienis

Paslaptis trūksta pasaulyje

* Žemę naudojo elektros, pažangių medicinos technologijas, pramoninių procesų ir net kosminių skrydžių su tūkstančius metų iki civilizacijos, kad mes žinome,

Buvo dirbo į akmens amžiaus įrankiai su tekinimo staklės? Egiptiečiai žinojo elektrą? Aliuminio buvo naudojamas kelis tūkstančius metų prieš atrado elektrolizės gavimo tvarka?
Nebuvo atominės bombos prieš mūsų civilizacijos? Yra daug klausimų, kad niekas negali atsakyti. Galvosūkiai visi didesni kaip, vis dažniau galima rasti objektų tūkstančius metų, atrodo, dirbo su šiandienos modernių technologijų ir technologijos, atrodo, būti naudojama tik šiuolaikinis žmogus išmoko. Didžiosios dilema nebuvo patikslinta nei tie, kurie teigia, kad žemėje gyveno tūkstančius metų iki civilizacijos sukūrė ir tada dingo kataklizmo arba tiems, kurie skatina svetimų apsilankymų idėja.
Širdies operacijos, 20.000 metų
20.000 metų Centrinėje Azijoje buvo širdies operacija. Profesorius Marmadjaidjan rasta 30 skeletų, kurie parodė, pėdsakai operacijos kairėje krūtinės, po kurių pacientai gyveno penkerius metus gegužės mėnesį. Seniausias įrodymų žmogaus žinių apie širdies skiepūgliai yra akmuo. Jis buvo atrastas Peru Dr Javier Cabrera. Apie tai yra piešiniai rodo keletą scenų, kad, atrodo, tiksliai širdies persodinimo veiksmus. Pirmoji širdies persodinimo buvo žinomas mūsų pasaulyje dr Christian Barnard atliekamas 1967 m. tuo Keiptaune klinikoje.
Plieno kaip 300.000 metų
Amerikiečių astrofizikas K. Jessup paminėti "atradimas tretinio anglies sluoksniai iš poliruoto plieno įrankius, daugiau nei 300.000 metų." Balta plieno buvo gaminami pramonėje Anglijoje iki XVIII amžiaus. Japonijos samurajų kardai, pagamintas 1300 AD yra pagamintos iš aukštos legiruotojo plieno, su volframo ir chromo, aukštesnį standartą plieno pagamintas Švedijoje šiandien. Apskritai kinų kapo-Se Chou (s iii) buvo atrasta diržo sagtis pagaminta iš aliuminio lydinio. Aliuminis buvo gauti tik cheminės Oersted 1825 m., ir elektrolizės būdu, pramoninių procesų buvo ištobulinta tik XX amžiuje. Peru rasta labai senas papuošalai. Platina gali būti išlydomas tik nepaprastai aukštoje temperatūroje, nei 1.8000C.
Trečioje a. pr rentgenogramos
Peru miesto Ica, savivaldybės istorijos muziejus, galima pastebėti keletą kaukolių ir skalpeliai valdyti platų chirurgijos prietaisai, pagaminti iš kaulo ir akmens. Stomatologai Egipto karūną ir dirbtiniai dantys implantuoti. Tokie sudėtingi darbai buvo atrastas mumijas. Penktame amžiuje prieš Kristų, Indijos gydytojas Susruta aprašyta 121 chirurginiai instrumentai, daug, plastinė chirurgija. Kinijos imperatoriaus Chou-Si (III a. prieš Kristų) buvo magišką veidrodį, kuris rodo kaulų meistras, bet vietomis. Yra įrodymų, kad mūsų protėviai darė operacija taikant anesteziją, įskaitant smegenis ir žinojo vacinul trepanaţii raupai. Vakcinacija buvo atlikta pirmą kartą Edward Jenner XIII a., kuris turėjau ne idėja, kad kažkas ėmėsi jį prieš 32 šimtmečių.
Atsižvelgiant į Naskos oro uostą lygumos yra 3000 metų
Majai žinojo, ratas, bet aš niekada naudojo. Inkai nežinojo. Tačiau ir kai kurie kiti pastatė akmens keliai, sudėtingų kelių tinklą, platus ir visiškai tiesios, funkcinių daugiau nei 3000 metų. Freeway garsaus svetainėse JAV negali stovėti be kapitalinio remonto per 5 metus. Piešiniai Naskos paprasto paskirties nerastas dar Erich von Däniken mano, kad 60 km ilgio takas, žiūrint iš plokštuma, pasiūlė, kad aerodromo idėja. Piešiniai būtų buvę daug koordinačių sistema iškrovimo orlaivių.
Medžiagos, dar nežinoma
Artimuosiuose Rytuose rasta audinio taip gerai, kad kažkas panašaus nebuvo padaryta iki ir po 1950. Egipte, Irake buvo atskleistos senųjų lęšiai pagaminti iš poliruoto krištolas, tvarko didelio tikslumo parametrus. Šiandien taip pat gauti elektrocheminio lęšius ar pramoninių deimantų šlifavimo metodais gaminamas labai sudėtingos. Turkestane buvo rasta keletas nedidelių objektų pusapvalės formos, pagamintas iš nežinomos medžiagos, kažkas tarp stiklo, porceliano ir keramikos. Niekas negali suprasti daugiau, ką jie naudojami.
Geležies rūdys nėra
Kai Delyje geležies ramstį šventyklos kieme yra sudarytas iš vienetų suvirintos nežinoma procesą. Yra 7,5 m aukščio, sveria six tonnes ir keletą tūkstančių metų. Kupt Minar ramstis rūdžių nebuvo pažeistos dar ir netgi rūgštūs lietūs. Pietų Amerikoje buvo rastas miesto iškirpti į akmens amžiaus uolų. Viduje yra plieno ramstis, 5 pėdų aukščio. Tai įstrigo aukšte labai sunku granitas, kurie negali net pitoanele laipiojimo lazdos. Peilis yra išgraviruotas su Jaguar nežinomas gyvūnas Andų kalnų galvos padaras.
Kompiuterių prieš mūsų erą
Atėnuose yra mechaninio kūno vadinama "mašinų Antikytera", tęsiasi nuo pirmojo amžiaus prieš Kristų Jis susideda iš bronzos plokštelės su išgraviruotu apskritimai ir astronomijos užrašais, kurie yra nustatyti teisę pavara 20. Yra keletas matematines formules graviruotas. Kai cilindro velenas sukasi su švaistiklio sukelti Ratuko centras, tada įrankių ir surenka graviruotas. Šis įrenginys parodo teisingą judesius ir pozicijas, saulės sistemą, įskaitant naujai atrastas planetas. Manoma, kad šiuolaikinių kompiuterių prototipas.
Žemėlapiai astronomijos 3000 metų
Daugelis senųjų žemėlapių ir atlasų Rodyti geografinių ir astronominių žinių nuostabi. Nepaaiškinti, bet kelia fiksuoti jų įmanoma tik oro erdvės klausimas. Astronomijos žemėlapis Kinijoje (1005 m. prieš Kristų) yra Paukščių Takas. Daugelis Astra turėjo būti nežinomos tuo metu, ir stebimus tik per teleskopą. Labai tiksliai žemėlapiai nežinomas sritis tuo metu buvo atrastas ir Kanados eskimai. Žemėlapiai yra išgraviruotas ant kaulų ir Roņāda ir sutampa tiksliai parengta kartografavimo britų karių.
Laivai dangaus
Egipto mitologijos pasirodo aprašymai "dangaus laivus." Enkidu, Gilgamešo į šumerų eilėraštį, yra didelė su oro "erelis dangaus." Jo kūnas jaučiasi "kieta kaip uola", panašius simptomus poveikis gravitacinis pagreitis didesniu greičiu nei garso. Pakankamai apibūdinti Žemės ne iš žemės. Pirmasis toks aprašymas buvo astronautas John Glenn 1962 metais. Indijos mitologijoje yra paaiškinimai, kaip kaip "vimanas" garsėja plaukioja laivas. Aprašymas jonų varikliai turi panašumų su šiuolaikiniu, eksperimento etape.
Mozė siųstuvas
Be Enocho knyga kalbėti apie reliatyvumo laiko poveikio: "Bet angelas atsakė:". Ne dvi valandas nuo valstybės, tačiau 32 metų "" Arka, Mozė tvarkomi, buvo mašina, kuri dažnai išėjo kibirkščių. Ir su kuria ji bendrauja su Jehovos, tiesiog kėlimo dangtį. 1970 m. studentų Amerikos universitetų sukūrėme identiški įrenginio, kaip aprašyta Mozės knygoje. Norėdami savo nuostabą, gauta siųstuvo Powered by aukštos įtampos elektros generatorius.
Branduolinio sprogimo 50.000 metų
Karštai ginčijamo prielaidos yra tie, kurie teigia, kad per laikotarpį, svyruoja nuo 50 000 BC ir 1908 m. branduolinio sprogimo planetos įvyko. 300 metrų nuo kai kurių Peru įtvirtinimų galima pamatyti daug sustiklintos uolų, paskirstytą per šimtus metrų. Irake ir Gobio dykumos smėlis buvo atrasta sustiklintos (permatomi), kuris negalėjo forma temperatūroje nei fantastinis. Libane, šimtai tektite (uolienos išsilydo esant aukštai temperatūrai, mažai ieško stiklo ir spinduliuojamos šiluminės elektrinės) buvo analizuojami. Jų sudėtyje yra radioaktyviųjų izotopų iš aliuminio. Įrodyta, kad akmenys patyrė prieš tūkstančius metų stipriai radioaktyvių bombardavimo, yra veikiami 6.0000C, kaip atominis sprogimas.
Atominės grybų senovės Indijoje
Garsaus Mirties slėnis Nevadoje yra kelių tūkstančių metų miesto, sunaikinta nelaimės griuvėsiai. Akmens pastatai buvo nugriauti iki labai galingas sprogimas, lydytas smėlis, akmenys pasuko tektite. Kai sienos yra impregnuoti keista juoda siluetai, šešėliai, kaip dūmai. Tyrimai parodė, kad bet koks meteoritas sprogo ir nėra srityje ugnikalniai. Indų eiles kalbėti apie keistą ginklai naikinamosios galios. Trys miestai buvo sunaikinti "vienas sviedinys už visų visatos" ir po sprogimo "kaitinamųjų skiltyje dūmų ir liepsnos, ryškiai kaip tūkstantis saulių, rožė, pavyzdžiui, skėtis per visą žemę".
Antikvariniai žaislai plaukioja
• nacionalinių surinkimo aukso objektų Kolumbijos 1800 metai objektas, atrastas kapas. Buvo manoma, paukščių ar skraidančios žuvies. Bet atrodo stebėtinai modernių orlaivių delta sparnas. JA Ulrich Amerikos mokslininkas parodė, kad iš tikrųjų yra srove, kad gali pasiekti viršgarsinį greitį. Daug tokių modelių yra Egipte, pažintys iš laiko faraonų. Jie gyveno ilgai muziejai, ženklinami kaip žaislai. Khalil Messiha egiptologas parodė, kad žaislas turi savybių modernių orlaivių, su puikiai aerodinaminę formą ir vertikali uodega, kiek neîntîlnit paukščių. Medinių žaislų skristi nemažas atstumas, kai jis yra mestas ranka.
Baterijos 2000 metai
• Nacionalinis muziejus Bagdade yra veikiami vario elektrodai ir elektrolitas nežinoma. Tačiau kai sausųjų elementų baterijų elektros, galvaninių baterijų identiški. Visi prieš mūsų erą datų. Vokietijos archeologo Wilhelm Konig rasta keletas puodai alsuoja asfalto, vyresni nei 2000 metais. Dubenyje pripildytas vario sulfato, o ne originalus elektrolitas. Elektros ląstelių veikė puikiai, elgiasi kaip baterijos šiandien. Elektrolitų kaip visuma gali būti sėkmingai panaudoti vynuogių sulčių. Šalia daiktų buvo rasta 4000 metų galvaninis padengtas auksu. Jis mokėsi pirmiausia elektros energijos buvo Luigi Galvani (1792), ir pirmasis krūva buvo Alessandro Volta "(1800 - lemputė išrado Edisonas 1876 m. Jis dirbo 40 valandas..
Kolumbas nebuvo pirmasis Amerikoje
• Topkapi Palace Turkijoje buvo atrastas 1929, kuri priklausė navigacijos paslaptis žemėlapiai Pirėjas Reis, Osmanų laivyno vadas XV a.. Šiuose žemėlapiuose pasirodys pakrančių Šiaurės ir Pietų Amerikos ir Antarktidos su grandinės kalnus atrado 1952 metais. Dviejų Amerikų yra atstovaujama visuose geografiniuose duomenys: ežerų, upių, ugnikalniai, plokščiakalniai. Kristupas Kolumbas nusileido ant naujojo žemyno krantus iki 1492. Žemėlapiai autentiškumas yra neabejotina. Pirėjas Reis žemėlapio (nuotraukoje) buvo smūgių daugiau pailgos Pietų Amerikos žemyne. Po paleisdama pirmąjį dirbtinį palydovų tarp 1960 ir 1970 m., nuo apie 100 km buvo pastebėta, to paties reiškinio. Tikslus, kad optinis srityje periferija buvo iškreipta ir pailgi, nes Kulistość planetoje. Pirėjas Reis žemėlapių buvo vaikai. Manoma, kad originalus žemėlapiai yra maždaug 15.000 metų, yra apskaitomi kaip reljefo formos, kad dingo net tuo metu.
Elektros energijos piramidės
• Egipto freska (foto) pateikia tikrą galvosūkį ir archeologai. Ilgus daiktus galite manipuliuoti dviejų ženklų buvo laikomi garbinimo objektų. Jie stebėtinai panašūs two volframines lemputes, kurias remia aukštos įtampos izoliuoti. Svogūnėliai yra sujungti kabeliai su daugiau laidų langelį, kuris atrodo kaip jungiklis. Šviestuvai gali būti naudojamos sukurti piramidės galerijos viduje. Jei būtų naudojami gyvuliniai riebalai tortas ant sienų būtų rasti pėdsakai dūmai. Per religines apeigas, Egipto kunigai darė realią garso ir šviesos, išsigandęs liudytojai: akinantis žaibas nusileido nuo lubų nukrito nusidėjėliai buvo elektra ir deginamąsias atnašas su sijomis.
Kosmonautas nuo Palenque
• 1949 m., profesorius Alberto Ruz Meksikos padarė nepaprastą atradimą Lhuilier Palenque archeologinių. Majų šventyklos sarcoag rasti žmogus, kuris buvo palaidotas neįprastai didelis nuo vietos gyventojų. Mirė apie metus 692. Viršelio didelis akmuo sukėlė nesutarimų. Graviravimas, labai gerai išsaugotas, parodant simbolių apsupta keistų objektų. Vienas aiškinimas teigia, kad ji yra bandomasis ausines. Teisę turi pavarų perjungimo svirties kaip Citroen automobilį. Nosies prasiskverbia jos inhaliatorius, kuris veda į stratosferos skrydžio minties. Transporto priemonės, atrodo, kosminiu laivu. Jūs galite pamatyti 10 baterijas ir sudėtingos sistemos vamzdžių. Per srove skyriuje kaip ryškus graviravimo nuo Palenque.
Iš Aiud tikslas
• 1974 m., du kilometrai nuo Aiud, trys objektai buvo rasta. Du iš jų buvo suakmenėję kaulai mastadonai, išnykusių būtybių per milijoną metų. Specialistų third sukėlė daug problemų. Metalinis daiktas apie. 20 cm, yra plaktukas formą, kurioje jie sudaromi two cilindrinės skylės skirtingo skersmens, dedamas statmenai. Pasibaigus didesnio skersmens skylės apačioje galima pamatyti ovalo formos kambarys - turbūt su užapvalintais galvos ašies gyvenamoji vieta. Analizė turi nustatyti, kad medžiaga yra lydinys, sudarytas iš 12 elementų, iš kurių 89% yra aliuminio. Aeronautikos inžinierius, mano, kad objektas yra kilęs iš mažos skraidantį objektą dydis būtų buvę nusileidimo bazę jį. NSO-log Michael Hesemann tiria šiuo klausimu 1994 metais. Tačiau atrodo, turi būti gana skirtingos nei aprašyti ir eskizas 1992 m. Florin Gheorghe į "Senovės dangaus". Pabaigos nerodomi eskizas tuo storiausią objektą, kuriais būtų galima įrodyti jos naudojimą, kaip plaktuką.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą