2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Barack Obamos pranašystė

Majų kunigai mano, kad 2012 bus permainų metai. Kas gali būti toks svarbus, iki 2012 m., kad galėtų pakeisti pasaulį kitais metais?
Autorius mano, niekada anksčiau istorijoje JAV prezidentas ir Rusijos prezidento buvo tiek daug prognozuojamų ir pateikiami autentiški ir pagaminti pranašystės iš įvairių šaltinių, susijusių Barackas Obama (Barakas Obama) ir Vladimiras Putinas. 2012 m. rinkimus JAV ir Rusijoje. Vladimiras Putinas, Rusijos ir Barackas Obama JAV yra tarp tų lyderių, kurie gali būti bando Reelection . Ar Barackas Obama yra lyderis prognozavo, panašiai kaip Jėzus Kristus buvo prieš šimtus metų ?
Šimtus metų, pranašystės iš įvairių šalių apie ateities lyderis, kuris ateis ir išsaugoti (arba kitais atvejais, sunaikinti) pasaulyje buvo dalis kelių tautų Europoje, Vidurio Rytuose kultūros ir Rytų pasaulyje. Tiek žydų tautos ir šiitų musulmonų tikisi Mesijas, abiejų politinių lyderių. Ar tai galėtų būti laikas, kai bus įvykdyti šie senovės pranašysčių ? Pagal Fabio R. de Araujo yra daugiau nei yra šių pranašysčių apie labiausiai prognozuojama, politiniai lyderiai, mūsų planetos istoriją.
Kennedy, Reigano, Bušo, Carter, jie buvo ne toks prognozuojamas kaip Barackas Obama.
Nors pranašystės apie blogio lyderis 1999 tariamas būti nukreipta Vladimiras Putinas, kuris tapo Pirmininkas paskutinę dieną 1999 m., galutinis mūšis buvo prognozuojama. Ar tai labai ypatingas laikas, istorija, labiausiai prognozavo lyderių mūsų planetos istorijoje yra gyvas?

Ar Barackas Obama, labiausiai prognozuojama Amerikos istorijoje?

Kiekvieną mėnesį milijonai žmonių "Google" žodžių, tokių kaip Armageddon ir apokalipsės ir keletą tūkstančių google Obama Antikristas ir Obama mesijas. Gal todėl, pranašystės iš įvairių šaltinių, kartus, ir šalių, paskelbė įvairių katastrofas metų. Aš jau tiria pranašystės 20 metų ir, nors yra daug klaidingų pranašysčių, taip pat yra autentiški ir ne visi Renginių nerasta autentiškas pranašystės yra katastrofiška, nors.

Barackas Obama, pavyzdžiui, buvo prognozuojama, jog keli autentiški pranašystės. Stebina tai, mano nuomone, kad niekada JAV istorijoje, tiek JAV prezidentas buvo prognozuojama. Dar daugiau, niekada anksčiau istorijoje, bet Amerikos asmuo buvo tiek daug prognozuojama. Tas pats taikoma Vladimiras Putinas. Tai kodėl aš manau, kad mes gyvename ypatingas momentas.
Pasaulyje mes gyvename, nėra tobula, tai nėra sąžiningas. Kaip žinote, ne visi žmonės yra sąžiningi žmonės. Pranašystės atspindi tai. Ne visos pranašystės tikros pranašystės, yra taip pat klaidinga pranašystės. Tarp jų rasime pagaminti pranašystės apie Baracko Obamos, sukurta politinių ar gal net rasinių priežasčių. Kaip Jūs galbūt žinote, daugelis amerikiečių nemėgstame. Dėl šios priežasties, kai kurie amerikiečiai pagamintos pranašystės sako jis bus sunaikinti pasaulinę ekonomiką, arba jis yra antikristas ir pan. Šios pranašystės yra klaidinga, nes aš niekur negalėjo rasti šaltinį. Vienas dalykas, aš sužinojau studijuoti pranašysčių, ir istorikai žinau, tai labai gerai, kad mes turime sužinoti, visų pirma, jei tekstas yra autentiškas, tai reiškia, pranašystės "autorius iš tikrųjų egzistuoja arba egzistavo ir rašė ar kalbėjo pranašystė. Autentiškas pranašystės ne prognozuoti, B. Obama yra blogis lyderis. Tada ką jie sako?
Italijos pranašystė, pavyzdžiui, 1950, lygina B. Obama Franklin Roosevelt prognozuoti ekonomikos depresija blogiau nei 1930. 1930 m., Ruzveltas turėjo sukurti naują politiką, kovoti su depresija "New Deal" ir buvo vadinama socialistinio daug žmonių. Ruzvelto laimėjo rinkimus 1932 m. Didžiosios depresijos gelmės. Labai panašus dalykas nutiko, kad B. Obama. JAV nedaugelio sričių, pavyzdžiui, Los Andželas, padėtis šiandien yra blogiau nei 1930 metais. Valstybė padeda 10 kartų žmonių jis padėjo 1930-aisiais ir LA yra tik 3 kartus didesnis. Taigi pranašystės iš dalies įvykdė. Tai ne visai įvykdyta, nes ji taip pat prognozuoja, karo tarp JAV ir Rusijos po krizės.
Kitas autentiška pranašystė apie B. Obamą Brazilijos ir buvo parašyta 1920 m. knygą pavadinimu juodaodį prezidentą. Romanas prognozuojama, kartą per metus sudaro 8 ir 2, kai juodaodį prezidentą bus JAV prezidentą ir JAV gyventojų bus 300 milijonų žmonių. B. Obama yra prezidentu nuo 2008 metų. Daugelis kitų prognozės buvo padaryta ši pranašystė, dauguma iš jų teisinga, keletas iš jų netikslūs.
Yra kita autentiška pranašystė apie B. Obamą, kuris net minima jo pavardė. Ir yra pranašystės Nostradamas apie "jauną juodaodį". Šie keturi autentiški pranašystės, kad jam gali būti susiję su JAV prezidento vienas iš labiausiai prognozavo žmonių istorijoje. Tačiau jis nėra vienintelis. Prezidentas Vladimiras Putinas taip pat, atrodo, galima rasti pranašystės, tačiau tai, ką randame apie jį nėra tokia gera.
Nuotraukų kreditas: BusinessWeek
Putinas buvo pirmasis pirmininko 1999 m. paskutiniąją dieną. Jis gali būti susiję su senosios pranašystės iš įvairių šaltinių, paskelbė, kad Antikristas arba ateis blogio lyderis tūkstantmečius kirtimo. Putinas galėtų būti Antikristo ir B. Obama krikščionių lyderis, kuris bus kovoti su juo kada nors?
Daugelis žmonių buvo kalbama apie 2012 m.. Tikriausiai kaip 1999 ar 2000 metais, nieko neįvyks. Arba, bent, nieko svarbu būti pastebėtam. 1999 m. Putinas atvyko į valdžią ir niekas pastebėjau šį įvykdyti senovės pranašysčių. 2012 m. bus rinkimai ir Putinas ir Obama bando Reelection. Putinas Rusijos ministras pirmininkas, bet jau buvo praeityje pirmininkas. Majų kunigai tikėjo, 2012 m. yra permainų metais, o ne metų pabaigoje. Aš nežinau, kas įvyks 2012 m., tačiau, žinoma, šiais metais bus nustatyti šių metų pasaulio istorijoje. Jei Putinas laimi, jis liks valdžioje iki 2024. Jei B. Obama laimės, jis bus valdžioje iki 2016. Šiaip ar taip, dar vienas dalykas yra tikras: Barackas Obama turi vietą į Guinnesso rekordų knygą, kaip prognozuojama Amerikos istorijoje.
© 2010 Fabio R. de Araujo. Visos teisės saugomos. Pateikta gavus leidimą.
www.obamaandputin.com | www.fabio.info

1926 m. Barackas Obama Prophecy

1926 m. Barack Obama pranašystė: Kiek JAV prezidentai buvo paskelbta apie prieš 100 metų pranašystė? Gal tik vieną. Ir tai yra p. Barackas Obama (Barakas Obama). Čia galite pamatyti 1926 m. pranašystė apie jį. Parapsichologija institutai visame pasaulyje žino, kad šiandien nujautimas yra labiausiai paplitęs tarp Parapsichologija reiškinius studijavo. Bet nujautimas yra ne tam tikras dalykas. Daugelis premonitions arba pranašystės yra ne 100% tiksli daug kartų, kai asmuo gauna informacijos apie ateitį, ar per sapnas, vizija, balso arba manė, imtuvas nėra net suprasti, kad tai yra apie ateitį. Nujautimas iš esmės yra tiesiogiai ar netiesiogiai susijusių su asmens, kuris turi viziją, svajonę bet pranašystė. Pranašystė kažką daugiau, paprastai, susiję su tautos ar pasaulio. Vienodai, skirtumas abu pranašystė ir nujautimas darbo apimtis ir kontekstas.
Yra tam tikros rūšies pranašystė, kad pelnas gyvenimo ir gauna ant popieriaus, kai rašytojas randa įkvėpimo parašyti istoriją, kuri tampa paskelbtą knyga. Tuo metu niekas, net rašytojas, supranta, pasakojimas apie ateitį, kol per daug panašumų su realaus gyvenimo patirtį metų. Tai yra 1926 m. pranašystę paskelbti Brazilijos knyga (kiek aš žinau, kad niekada nebuvo paskelbtas JAV), vadinamas juodaodį prezidentą, prognozuojama, padaryta su 2 ir 8 metus, kai JAV gyventojų bus apie 300 milijonų žmonių ir "žmonės neisiu biuro kasdien tramvajus, jie dirbs namuose ir spinduliuoja darbą biuras", kuris, atrodo, pranašystė apie nuotolinį darbą ir internete. Interneto informacija gali būti siunčiami šiandien per radijo bangas.
1926 m., pavadinta Monteiro Lobato, gerai žinomas šiandien Brazilija, Brazilijos rašytojas parašė knygą pavadino juodaodį prezidentą, Amerikos Romos subtitrais 2228 m. jis nesėkmingai bandė paskelbti JAV. Knyga buvo išleista Brazilijoje, nors. Tai apie būsimus rinkimus JAV. Iš esmės tai yra istorija, apibendrino. Pobūdžio knyga, pavadinta Jane žiūri į mašiną mes galime išversti kaip "Futuroscope", kur ji galima pamatyti ateities. Ką Jane pamatyti? Jane matė toli su 2s ir 8 metus sudaro juodaodis JAV prezidentas, kai vaistas būtų labai pažengusios, gali sukurti dviviečiai žmonėmis kaip klonai, ir žmonės jų ištiesinti plaukus .. Pasak knygos, juodaodis būti nuo baltos moters rinkimai ir abu buvo demokratai. Balta Respublikonų žmogus bando perrinkti. Galutinis nugalėtojas "juodaodį prezidentą." Tuo metu JAV gyventojai būtų 314 milijonų žmonių, o šiandien ji yra maždaug 304 milijonų, ir tikriausiai pasieks 314 milijonų apie 3 ar 3,5 metų, kai B. Obama vis dar pareigas , jei išrinktas. Knyga nėra tiksliai tiksliai, galima sakyti, tačiau teisę prognozes yra labai įspūdingas, nes ji yra juodaodį prezidentą pranašystės, pirmą kartą JAV istorijoje per metus padaryta su 2 ir 8 prognozuojamas.
Juodosios prezidentas: 1926 Nauji, palyginti su 2008 faktai.
Gyventojų skaičius
1926 Nauji: 314 milijonų žmonių JAV
2008 realybė: apie 304 milijonų žmonių JAV
Baltieji žmonės
1926 Nauji: 206 mln. Baltų žmonių.
2008 tikrovė: Apie 200 mln. Balta žmonių.
Demokratų frakcija
1926 romaną: Juoda su balta moteris vyras
2008 realybę: Juoda balta moteris vyras (B. Obama) prieš (H. Clinton)
Respublikonų
1926 Nauji: Baltasis vyras, bando už Reelection
2008 realybė: White Man (J. McCainas), respublikonas, o dabartinio prezidento Respublikonų
Metai
1926 Nauji: 2228
2008 realybė: 2008
Rinkimai
1926 Nauji: Nuo 88. 89.
2008 tikrovė: iš 43th (Bušas)-44-(pusė iš 88)
Nugalėtojas
1926 Nauji: juodaodį prezidentą
2008 realybė: Barakas Obama?
Prezidentai retai galima numatyti, pranašystės ir Barackas Obama pranašystė yra ne rasti knygos pranašystės, aš patikrinti šimtus knygų įvairiomis kalbomis ir galiu patikinti skaitytoją. Istorija parodė, pranašystės ir politika kartais yra kartu. Ir kitą prezidentas, Barackas Obama, buvo numatyta: Vladimiras Putinas, buvęs Rusijos prezidentas, šiandien vis dar galios Ministru Pirmininku, planuoja grįžti, prognozuojama, garsiausių prancūzų pranašą, žinomas kaip Nostradamas, maždaug prieš 450 metų, quatrain X.72, su puikiais tikslumą.
Vladimiras Putinas: Iš Angoulmois karalius
Daugelis žmonių, amžių, tikėjo, kad kas nors nutiktų, 1999 ar 2000 metais. Daugelis pranašysčių ir šimtai knygų, pranašystės paskelbė visame pasaulyje, per šimtus metų daugeliu kalbų, prognozuojama, kad per šiuos metus kas nors nutiktų šių metų. Dauguma šių įsitikinimų misinterpreations garsaus pranašystė parašė Nostradamas apie 1999 m. gimė dėka. Pagal pranašystės kai 20-ojo amžiaus rašytojų, 1999 m. būtų kitos pasaulinio karo metais; kitiems, tai būtų pasaulio pabaiga, o kiti, manoma, kad gimimo metu arba atvykus į valdžią Antikristas; Galiausiai, kai maniau, kad ateiviai iš kitos planetos galėtų įsiveržti į planetą Angoulmois karalius. Šie įsitikinimai iškėlė millenarism idėja vėl, bent kai writters.
Jelcinas atsistatydino 1999 m. gruodžio 31 d., kai V. Putinas tapo prezidentu, tiksliai tūkstantmečio kirtimo. Nors Dvasingumas pranašystės paprastai vardas neteisingas metų pranašysčių, yra keletas pranašysčių, kuriuose paminėtas 1999 m. arba 2000 m., susijusių su taip vadinama Antikristas.
Labiausiai žinomas iš jų yra Nostradamo pranašystės, X.72 quatrain savo darbą, ty žodžius, kurie padės mums suprasti, kodėl Putinas Angoulmois karalius.
X.72 Nostradamo pranašystė apie "karalius", arba lyderis, o ne apie karą. Jis minimas žodis "karalius" du kartus ir ji niekur nemini žodžio karo. Ji skelbia, svarbus lyderio atvykimą į valdžią 1999 metais. Jei mano aiškinimas yra teisingas, ir tik ateinančius metus bus atsakyti į šį klausimą, tai taps labiausiai stebina ir tiksli pranašystė, kada nors parašytų vyras visą žmonijos istoriją.
Quatrain X.72
"L'mln Neuf cento Nonante Neuf rugsėjis Mois,
Du Ciel viendra um Grand Roy Kaulo effrayeur,
Ressusciter le grand Roy d'Angolmois,
Avant après Marso Regner apie Bonheur. "

Vertimas:
1999 m. septynių mėnesių,
Iš dangaus (Šiaurė) labai bauginantis karalius ateis
Didžiojo karaliaus, Angoulmois gyvena vėl.
Prieš (ir) po kovo (2000), jis laimės taisykles.
1999 m., po septynių mėnesių, rugpjūčio 9 d., Vladimiras Putinas, nežinoma tarptautinės gamtovaizdis, galios kaip Rusijos ministras pirmininkas atvyko. Dėl tų pačių metų gruodžio 31. Yeltzin atsistatydino, ir V. Putinas perėmė Rusijos pirmininkavimo. 1999 m. buvo Putino metus. Šių metų kovo mėnesį, buvo rinkimai Rusijoje. Putinas jau buvo iki kovo pirmininkas ir toliau po kovo pirmininkas. Kai jis pasirodė 1999 m. rugpjūčio mėn Putinas buvo 2% gyventojų patvirtinimo. Mažiau nei per vienerius metus po 2000 m. kovo mėn. Rinkimų, rusai išrinktas Rusijos Prezidentas Putinas. Bet Putinas atvyko į valdžią rugpjūtį, o ne liepos pranašystė sako. Iš tiesų, tai priklauso nuo kalendoriaus, kurį mes naudojame.
Nine Days - tai skirtumas tarp visiškai "septynis mėnesius" pranašavo Nostradamas ir rugpjūčio 9. Šis skirtumas išnyksta, jei mes suprantame, kad Nostradamas "metu, buvo naudojamas Julijaus kalendorių. Mūsų kalendorius, Grigaliaus kalendorių pradėjo naudoti po mirties Nostradamas ". Kai ji buvo įgyvendinta, dešimt dienų "ignoruoti" arba "praleisti": kitaip tariant, po 4 spalio 1582, atėjo 15. Taigi, 30 liepos 1999 Nostradamas kalendorius (Julijaus kalendorius) - 9 rugpjūčio 1999 mūsų kalendoriuje. Koks nuostabus tikslumą!
Sąvoka "iš dangaus ateis bauginantis karalius" gali reikšti ", iš šiaurės, bauginantis karalius ateis." Rusija yra Šiaurės Prancūzijoje, kur buvo padaryta pranašystė.
Dėl sąvoka "Angoulmois karalius", Prancūzijos karalius buvo Angoulmois karalius Nostradamas "metu. Francis I (pirmas) buvo kunigaikščio regionas vadinamas Angouleme. Nostradamas ragina V. Putinas, kaip karalius Angoulmois dėl šių priežasčių: Kaip Putinas I Francis yra Europos, ir Francis bandė atakuoti suvienytą Europą. Tuo metu, Karolio V valdė beveik visą Europą, ir jis turėjo žemių Vokietijoje, Austrijoje, Olandijoje, Belgijoje, Vengrijoje, Italijoje ir Ispanijoje, ir visoje Lotynų Amerikoje, išskyrus Braziliją. Į tam tikrą vietą, karaliaus Pranciškaus gavo, kartu su musulmonų įsiveržti į Europą. Taigi, Europos musulmonų lyderis gavo sąjungininkų pulti Europoje. Tai, ką sako šimtai pranašysčių, tačiau Europos priešas šį kartą bus Rusijos.
Nors Rusija yra Europoje, šiandien yra Europos Sąjungos, kaip Prancūzija buvo Nostradamas laiko. Kiekvienoje quatrain eilutėje yra labai aiškus, nėra dviprasmiški. Tai yra priežastis, kodėl ši pranašystė, atrodo, turi būti labai tiksliai prognozuoti Vladimiras Putinas:
Angoulmois buvo viduramžių Prancūzijos provincijoje. Šis pavadinimas (Angoulmois) gali būti nustatyta, kai šiuo metu naudojamų enciklopedijos. Istoriškai, Angoulême Angoumois kapitalo. Ji tapo Prancūzijos provincija, kai grafo d'Angoulmois François (arba Pranciškaus) išvyko į Prancūzijos sostą ir tapo karaliaus Pranciškaus I, 1515. Pranciškaus buvau autokratinės karalius ir jo taisyklės buvo būdinga karų, atsižvelgiant į istorijos knygas.
"Marsas", klaidingai aiškinama pranašystė rašytojai kaip "karo" metu a. pranašysčių knygas, taip pat reiškia, kovo mėnesį. Šis Marso klaidingu sukelia klaidingą įsitikinimą, kad Nostradamas numatė, kad trečiojo pasaulinio karo išeiti 1999 m., kurioje jis niekada nebuvo. Nostradamas buvo neteisus, bet jo initerpreters.
Pranašystė išsipildė tikslumo lygis niekada nemačiau!
Be to, 1999 m. rugpjūčio 11, keletą valandų po Putinas prisiėmė savo poziciją ministras pirmininkas, buvo keista ir retai kartu planetų danguje, sudarančiomis kryžių ir vėl kai kurie žmonės tikėjo, kad tai buvo blogas ženklas ženklas. Daugelyje šalių laikraščiai paskelbė šią retas kartu. Pasak knygos pratarmėje "Eclipse", dangaus reiškinį, kuris pakeitė istorijos kursą ", parašė Duncan plieno, paskelbtas 2001 m. Joseph Henry Press", kai mėnulis praėjo priešais saulės rugpjūčio 11, 1999, įvykis buvo pastebėtas nekantriai dešimtys milijonų žmonių Europoje ir Artimuosiuose Rytuose. Kai kurie matė jį kaip tūkstantmečio ženklu, kiti laukė stebuklų, o dauguma tiesiog pasinaudojo šio gamtos šou "knyga sako:" Tai buvo taip pat dviejų mėlyna mėnuliai metais. Tai sakė, kad yra "Blue Moon", kai vieną mėnesį turi du mėnuliai. Vasaris pilnatis ne 1999 m., o sausio ir kovo turėjo du. "
Pirmą dieną, Putinas prisiėmė pirmininku buvo sausio pirmą dieną nuo tada, kai Jelcinas atsistatydino 1999 m. paskutinę dieną. , Jei mes padalinti 2000 m. 3, mes 666,6666 ... ar tai priminti jums nieko, ar manote, kad visi šie dalykai yra tik sutapimas? Jie galėtų būti, jeigu nebuvo kitų pranašysčių, skelbia Vladimiras Putinas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą