2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Hopi pranašystė

Senovės Hopi Indijos pranašystė teigia, "Blue Star Kachina daro savo išvaizdą į dangų, penktosios Pasaulio atsiras". Tai bus apsivalymo dieną. Hopi pavadinimas žvaigždės Sirius "Blue Star Kachina. Jis ateis, kai Saquasohuh) Kachina šokiai ("Blue Star Plaza ir pašalina jo kaukė .

Hopi pranašystė Rock

Mes visi esame susiję Dr Allen Ross
Visų Hopi ceremonialism ateis galas, kai "Kachina" pašalina jo kaukė prieš uninitiated vaikų Plaza [plačiajai visuomenei] šokis metu. O ten bus ne daugiau ceremonijos, ne daugiau tikėjimą. Tada Oraibi bus atjaunino savo tikėjimą ir ceremonijų, ženklinimas naują Hopi gyvenimo ciklo pradžios.
Pasaulinio karo III bus pradėtas tų, kurie pirmą kartą atskleidė, šviesa (dieviškosios išminties ir žvalgybos), senas šalys (Indija, Kinija, Islamo Tautų, Afrikos tautų.)
Jungtinėse Valstijose bus sunaikintos, žemę ir žmonių, atominės bombos ir radioaktyvumo. Tik Hopis ir tėvynę, bus išsaugotas kaip oazė, kurią pabėgėliai bus bėgti. Bomba slėptuvės yra klaidingas įsitikinimas. "Tai yra tik materialistinis žmonių, kurie siekia, kad pastoges. Tie, kurie taikoje savo širdyse jau yra didysis gyvenimo prieglobstį. Nėra blogis pastogę. Tie, kurie imasi ne ideologijos pasaulio skyriaus priėmimo yra pasirengusi atnaujinti gyvenimą kitame pasaulyje, Juoda, Balta, Raudona, arba geltonoji rasė. Jie visi, broliai. "
Karas bus "dvasinis konfliktas su medžiaga klausimais. Dvasinių būtybių, kurie liks sukurti vieną pasaulio ir vienos tautos pagal viena galia, kad Kūrėjo medžiaga klausimai bus sunaikinti ".
Netoli Oraibi, Arizona, yra žinomas kaip pranašystė Rokas, kuris simbolizuoja daug Hopi pranašystės Petroglyph . Jo aiškinimas:
Didelis žmogaus figūra kairėje yra Didžiosios Dvasios. Kairę ranką lanku atstovauja jo nurodymus Hopi nustatyti savo ginklus. Vertikalia linija, į dešinę nuo Didžiosios Dvasios laiko skalėje tūkstančius metų. Didžioji Dvasia paliečia linijos taško, kuriame yra jo sugrįžimo.
"Gyvenimo kelias" Didžiosios Dvasios, suskirsto į mažesnes, siauras kelias, nuolatinis gyvenimas harmonijoje su gamta ir plačią viršutinę kelių baltojo žmogaus mokslo pasiekimus. Tarp keliai baras, virš kryžiaus, baltųjų vyrų; kryžiaus, kad krikščionybės. Žemiau kryžiaus ratas reiškia nuolatinį gyvenimo takas.
Keturių mažų žmonių figūros viršutinę kelių atstovauja vieną lygį, pastaruosius tris pasaulius ir dabartis; kitame lygmenyje, skaičiai rodo, kad kai Hopi keliaus baltojo žmogaus kelias, suviliojo jo efektingas.
Du apskritimai ant apatinės Gyvybės Kelias "žemės drebėjimas" (pasaulinių karų Vieno ir dviejų). Saulės ir Keltų kryžius, svastika atstovauja du padėjėjai Pahana, True Baltas brolis.
Trumpą liniją, grąžina tiesus kelias Life paskutinis šansas žmones atsigręžti į gamtą prieš viršutinę kelių suyra ir išsisklaido. Ratą, virš gyvenimo kelią, po to, kai paskutinis šansas, Didysis valymas, po kurio kukurūzų gausa vėl augs, kai Didžiosios Dvasios grįžta. Ir gyvenimo keliu toliau amžinai ...
Hopi apatiniame dešiniajame kampe skydas simbolizuoja Žemę ir keturių kampų srityje, kur Hopi buvo saugomos. Kryžiaus ginklų, taip pat atstovauti keturias puses, kurioje jie migravo pagal Didžiosios Dvasios nurodymus.
Taškų atstovauja keturių spalvų Hopi kukurūzai, ir keturių žmonijos rasės spalvų.

Hopi pranašystė Rock

Hopi Prophecy - Video:

Kad laikas yra ne toli. Jis ateis, kai Saquasohuh) Kachina šokiai ("Blue Star Plaza ir pašalina jo kaukė. Jis atstovauja mėlyną žvaigždutę, toli ir dar nematomas, kuris savo išvaizda greičiau. Laikas yra išpranašavo Wuwuchim ceremonijos metu dainuojama daina. Tai buvo dainuojamos tik iki I pasaulinio karo, ir dar kartą 1940 m. iki II pasaulinio karo 1914 metais, aprašant susiskaldymas, korupcijos, neapykantos Pavojingumo Hopi ritualų, kurie buvo po paties blogybių plitimo visame pasaulyje. Ta pati daina buvo dainuojama 1961 Wuwuchim ceremonijos metu.
Atsiradimas ateities penktosios Pasaulio pradėjo. Jis yra nuolankus žmonių šiek tiek tautų, genčių, ir rasinių mažumų. Galite skaityti tai pačiai žemei. Augalų formas iš ankstesnių pasauliuose pradeda želti sėklų [kaip aprašyta SW II, efektai ir dar Renginiai # 1]. Tai gali pradėti naują tyrimą, botanika, jei žmonės buvo pakankamai išmintingas, kad juos perskaityti. Pačios rūšies sėklos, sodinamos, kaip žvaigždžių danguje. Pačios rūšies sėklos yra pasodinti mūsų širdyse. Visi šie yra tie patys, atsižvelgdami į tai, kaip jums pažvelgti į juos. Štai, ką daro atsiradimas kitą, penktosios Pasaulio.
"Tai sudaro devynių svarbiausių Hopis pranašysčių, susijusių su devynių pasaulių sukūrimo: pastaruosius trejus pasaulių, kuriame mes gyvenome, Ketvirtosios pasaulio, trys ateities pasaulį, kuriame dar patirti, ir Taiowa pasaulyje Kūrėjas ir jo sūnėnas, Sotuknang. "
Hopi ir kiti, kurie buvo išgelbėti nuo Didžiosios Potvynių šventa sandora su Didžiosios Dvasios niekada nusigręžti nuo jo. Jis vadinamas Tiponi, šventas akmuo tabletės, į kurią jis įkvėpdavo jo mokymus, pranašystės ir įspėjimai. Prieš Didžiosios Dvasios vėl pasislėpė pats, jis dedamas prieš keturių skirtingų rasinių grupių keturių skirtingų spalvų ir dydžių kukurūzų lyderių, kiekvienas buvo pasirinkti, kuri bus jų maistas šiame pasaulyje. Hopi laukė ir pasirinko mažiausio ausų kukurūzų. , Didžioji Dvasia pasakė:
"Tai yra gerai padaryta. Jūs turite gauti nekilnojamojo kukurūzai, visi kiti yra imitacijų, kurioje yra paslėptų įvairių augalų sėklas. Tu parodei man savo žvalgybos, dėl šios priežasties aš įdėti savo rankas šias šventas akmuo tabletės, Tiponi, galią ir valdžią visiems žemės ir gyvybės apsauga, apsaugoti ir išlaikyti pasitikėjimą man simbolis, kol aš sugrįšiu pas tave vėlesnę dieną, Aš esu Pirmasis ir, aš esu Paskutinis. "
Didysis Kunigaikštis Bow klanas vadovavo ištikimas šios naujos žemės, bet jis nukrito į blogio būdais. Jo du sūnūs barė jį už jo klaidą, ir po to, kai jis mirė, jie perėmė lyderio pareigų. Kiekvienas brolis Tiponi rinkinys, ir abu buvo pavesta atlikti juos į vietą, kuriai vadovavo Didžiosios Dvasios.
Vyresnysis brolis [spindinti šviesa] buvo liepta eiti iš karto į rytus, link tekančią saulę, ir sulaukęs jo paskirties pradėti nedelsiant ieškoti jo jaunesnysis brolis, kuris liko Vėžlių sala [kontinentinio Jungtinės Valstijos Amerikoje].
Jo misija buvo padėti jo jaunesnysis brolis pareikšti apie valymo diena, kurio metu visi piktadariai bus nubausti arba sunaikinti, po kurio būtų nustatyti nekilnojamojo taiką, brolystę, ir amžinąjį gyvenimą. Vyresnysis brolis būtų atkurti visą žemę savo jaunesnįjį brolį, iš kurio blogio, tarp baltųjų vyrų ėmėsi. Vyresnysis brolis šviečia šviesos] [taip pat ateis ieškoti Tiponi tablečių ir įvykdyti misiją, jam suteikė Didžiosios Dvasios.
Jaunesnis brolis buvo nurodyta keliauti visoje žemėje ir pažymėti jo pėdomis, kaip jis vaikščiojo. Abu broliai buvo pasakyta, kad didysis baltasis žvaigždė atrodytų dangus, kai tai atsitiko, visi žmonės žinotų, kad vyresnysis brolis pasiekė savo paskirties vietą. Tada visi žmonės buvo atsiskaityti, kur jie įvyko tuo metu, ten lieka, kol vyresnysis brolis grįžo.
Hopi apsigyveno rajone, dabar žinomas kaip Keturi kampai, kur valstybės Arizona, Naujoji Meksika, Juta ir Kolorado linijos. Jie gyveno nuolankus paprastumo ir žemės gausu kultūrų. Šioje srityje yra "širdies" Turtle Island [JAV] ir Motinos Žemės, ir tai Microcosmic vaizdas visoje planetoje Visata. Kiekvienas Hopi klanas įamžina unikali ceremonija, ceremonijos kartu išlaikyti pusiausvyrą, gamtos jėgų, saulės, lietaus ir vėjo ir dar kartą patvirtina, Hopi visą gyvenimą ir pasitikėjimą Didžiosios Dvasios atžvilgiu.
Hopi buvo pasakyta, kad po kurio laiko Baltoji Vyrai ateis ir imtis jų žemės ir bandyti vadovauti Hopi į blogio būdais. Tačiau nepaisant visų prieš juos spaudimo, Hopi buvo pasakyta, jie turi turėti savo senosios religijos ir jų žemė, nors visada be smurto. Jei jiems pavyko, jie pažadėjo, kad jų žmonės ir jų žemė būtų centras, iš kurio dvasia būtų reawakened.
Jis sakė, kad po daugelio metų vyresnysis brolis galėtų pakeisti savo odos spalvą, bet jo plaukai liks juodos. Jis turės galimybę parašyti, ir jis bus vienintelis asmuo, kuris gali skaityti Tiponi. Kai jis grįžta rasti, jo jaunesnis brolis, Tiponi būti pateikti šalia kito parodyti visus pasaulyje, kad jie yra tiesa broliai. Tada labai sprendimo įvyks, vyresnysis padės jaunesnysis brolis gauti tikrą teisingumą visiems Indijos broliai, kurie buvo žiauriai blogai elgiamasi baltasis žmogus, nes jis atvyko į Turtle Island.
Pakeistas vyresnysis brolis, True Baltas brolis, dėvėti raudoną apsiaustą arba raudonas dangtelis, panašus į raguotas rupūžė atgal modelis. Jis atneš ne religija, bet jo paties, ir atneš su juo Tiponi tablečių. Jis bus galingas, niekas galės atsilaikyti prieš jį. Jis ateis greitai, ir per vieną dieną įgyti kontroliuoti visą šį žemyną. Ji sako, "Jei jis ateina iš Rytų, naikinimo nebus taip blogai. Tačiau jei jis ateina iš Vakarų, nereikia atsistoti ant savo stogų pamatyti, nes jis neturi pasigailėjimo. "
Tiesa Baltas brolis, kad su juo du puikus, protingas ir galingas pagalbininkai, iš kurių vienas turės svastikos ženklą (vyriškas simbolis grynumo), ir saulės ženklas. Antrasis puikus pagalbininkas turės keltų kryžius ženklas su raudonųjų linijų (moterų gyvenimo kraujo) tarp kryžiaus ginklų.
Kai yra šalia Didysis valymas, šie pagalbininkai sudrebinti žemę pirmą kartą trumpą laiką pasirengti. Po to, kai jie purtyti žemę du kartus daugiau, jie bus prisijungė True Baltas brolis, kuris taps viena su jais, ir pareikšti valymo diena pasauliui. Visi trys padės "jaunesnysis brolis" (Hopi ir kitų gryno širdies žmonių), padaryti geresnį pasaulį. Pranašystės, du padėjėjai yra paskirta Hopi žodis "gyventojų", jei jie buvo didelių žmonių grupių.
Hopi buvo įspėti, kad jei šių trijų didžiųjų būtybės nepavyko, baisus blogis ištikti pasaulį ir didelį skaičių žmonių būtų nužudyti. Tačiau, tai buvo pasakyta, kad jie būtų tuomet, jei pakankamai Hopi liko ištikimas savo tautos senovės dvasia. Tiesa Baltas Brolis ir jo padėjėjai bus parodyti žemėje žmonių puiki naujo gyvenimo planą, kuris veda į amžinąjį gyvenimą. Žemė taps nauja ir vėl gražus, gyvenimo ir maisto gausa. Tie, kurie yra saugomi dalinsis viskas vienodai. Visų rasių tuoktis ir kalbėti vienas liežuvis ir šeimos.
Hopi pranašystė teigia, kad Antrojo pasaulinio karo III bus pradėtas žmonių, kurie pirmą kartą gavo Šviesa - Kinija, Palestinoje, Indijoje ir Afrikoje. Kai karas ateina, Jungtinės Valstijos bus sunaikinta "moliūgų pelenai", kurios pateks į žemę, virimo upių ir deginti žemės, kur nėra žolės augs daug metų, ir sukelia ligą, kad joks vaistas gali išgydyti . Tai gali reikšti tik tai, branduolinių ar atominių bombų, joks kitas ginklas sukelia tokį poveikį. Bomba prieglaudos bus nenaudingas, "Tie, taiką savo širdyse, kurie jau yra Didžiosios gyvenimo prieglobstį. Nėra blogis pastogę. Kai Saquahuh) Kachina šokiai (mėlynas Star Plaza ir pašalina jo kaukė, didžiulis išbandymas metu bus čia ". Hopi tiki, kad tik jie bus išgelbėti.
Hopi taip pat pranašavo, kad "Turtle Island galėtų atversti du ar tris kartus ir vandenynus, galėtų prisijungti prie rankų ir atitinka dangaus." Tai atrodo pranašystę "polių poslinkis" - prakeiktas planetos aplink savo ašį . Hopi skambinti šiuo neišvengiama sąlyga ir kad visuomenė šiandien - "Koyaanisqatsi", kuris reiškia "pasaulio pusiausvyros ... gyvenimo būklę, kad skambučiai, kitu būdu. "
Šių neeilinio Hopi pranašystė buvo pirmą kartą paskelbtas mimeographed rankraštį, platinimą tarp kelių metodistų ir presbiterionų bažnyčios 1959 metais. Kai kurios pranašystės buvo paskelbtas 1963 metais Frank vandenyse Hopi knyga. Paskyroje pradedami aprašoma, kaip važiuojant palei dykumos užmiestyje vieną karštą dieną 1958 m. vasarą, ministro vardu David Young sustojo pasiūlyti kelionės Indijos vyresnysis, kuris sutiko su kinkuoti. Nuvažiavus keletą minučių tyloje, Indijos sakė:
"Aš esu Baltoji Plunksna, senovės Bear Klano Hopi. Mano ilgą gyvenimą aš keliavo per šią žemę, ieškau, mano broliai, ir mokytis iš jų daug dalykų, pilnas išminties. Aš po mano žmonės, kurie gyvena miškuose ir daug ežerų rytuose šventųjų kelius, ledo ir ilgos naktys žemės šiaurėje ir šventų altorių iš akmens vietą pastatė prieš daugelį metų mano broliai "tėvų pietus. Iš visų šių metų aš girdėjau praeities istorijas, ir ateities pranašysčių. Šiandien daugelis pranašystės pasirodė pasakojimų, ir keletas kairėje - praeities auga ilgiau, ir ateityje auga trumpesnis.
"Ir dabar Baltoji Plunksna miršta. Jo sūnūs prisijungė prie jo protėviai, ir netrukus jis taip pat turi būti su jais. Tačiau niekas į kairę, niekas, deklamuoti ir perduoti senovės išmintį. Mano žmonės pavargę senąjį - Didelis ceremonijų pasakoja apie mūsų kilmę, mūsų atsiradimą į ketvirtosios Pasaulio, beveik visi apleisti, pamiršti, tačiau net ir tai buvo išpranašauta. Metu auga trumpas.
"Mano tauta laukia Pahana, prarado Baltas brolis, [žvaigždės] kaip visi mūsų broliai žemę. Jis negali būti kaip balta vyrų, mes žinome dabar, kurie yra žiaurus ir godus. mes jų jau seniai buvo pasakyta. Bet mes vis dar laukiame Pahana.
"Jis atneš su juo simboliai, ir kad šventa tabletės trūkstama dabar saugo vyresnieji, nes jam, kai jis paliko, kad identifikuoti jį kaip mūsų tikrosios Baltas brolis.
"Ketvirtasis pasaulis baigiasi greičiau, ir penktosios Pasaulio prasidės. Tai seniūnai visur žinoti. Ženklai per daugelį metų buvo įvykdytos, ir tiek mažai lieka.
"Tai pirmasis ženklas: Mes pasakė Białoskóry vyrų, pavyzdžiui Pahana, bet ne gyvenimo kaip Pahana vyrų, kurie paėmė žemę, kuri nebuvo jų. Ir vyrai, kas nužudė savo priešų su griaustiniu.
"Tai yra antras ženklas: Mūsų žemių rateliai, užpildyti su balsai. Jaunystėje mano tėvas matė ši pranašystė išsipildė su jo akys - baltieji žmonės pareikšti savo šeimų vagonų visoje prerijų "
"Tai Trečia Registruotis: keistą žvėrį, pavyzdžiui, buivolų tačiau labai ilgai ragų, bus įveiktos daug žemės. Šie Baltoji Plunksna matė jo akys - baltieji žmonės galvijų ".
"Tai jau ketvirtasis ženklas: Žemė bus kirsti gyvates iš geležies."
"Tai yra penktasis ženklas: žemė turi būti Kryžminių Giant Spider Web"
"Tai jau šeštasis ženklas: su upių akmuo, piešti saulėje, žemė turi būti Kryžminių."
"Tai Septintosios Ženklas: Jūs išgirsite jūros tekinimo juoda, ir daugelio gyvų būtybių, nes ji miršta."
"Tai aštunto Ženklas: Jūs pamatysite daug jaunimo, kuris dėvi savo plaukų ilgio kaip mano tauta, ateiti ir prisijungti prie gentinės tautos, sužinoti jų būdų ir išminties.
"Ir tai yra devintojo ir Last Ženklas: Jūs išgirsite gyvenamųjų danguje, virš žemės, kuri patenka į didelę avariją. Jis pasirodys kaip mėlyną žvaigždutę. Labai greitai po to, mano tauta ceremonijos nebebus.
"Tai yra ženklai, kad ateina labai naikinimo. Pasaulio roko pirmyn ir atgal. Baltasis žmogus bus kova prieš kitus žmones, kitų žemių - tiems, kurie turėjo išminties Pirmoji šviesos. Ten bus daug stulpelių, pavyzdžiui, Baltoji Plunksna matė baltasis žmogus dykuma, netoli nuo čia dūmų ir ugnies. Tik tie, kurie ateina sukelti ligą ir labai miršta.
"Daugelis žmonių mano, suprasti pranašystės, turi būti saugus. Tie, kurie pasilikti ir gyventi mano tautai vietas taip pat turi būti saugūs. Tada bus daug atkurti. Ir greitai - labai greitai po to - Pahana bus grąžinti. Jis priima su juo penktosios Pasaulio aušros. Jis augalų sėklų savo išmintimi, savo širdyse. Net ir dabar sėklos yra pasodinti. Tai taip sklandžiai, kaip į penkis pasaulio atsiradimas.
"Tačiau Baltoji Plunksna neturi matyti. Aš esu senas ir miršta. Jums - galbūt bus matyti. Laiku, laiku ... "
Senosios Indijos nutilo. Jie atvyko į jo paskirties vietą, ir pastorius David Young sustojo tegul iš automobilio. Jie niekada vėl susitiko. Przewielebny Young mirė 1976 m., todėl jis negali gyventi toliau vykdyti šią nepaprastą pranašystę.
Žymenys yra aiškinami taip: pirmasis ženklas yra ginklai. Antrasis ženklas yra pionieriai "taikoma vagonams. Trečiasis ženklas yra Longhorn galvijai. Ketvirtas ženklas apibūdina geležinkelis. Penktasis Registruotis aiškų vaizdą apie mūsų elektros ir telefono linijos. Šeštosios Registruotis aprašomos konkrečios magistralės ir jų miražas gamybos poveikį. Septintosios Registruotis foretells naftos išsiliejimo į vandenyną. Aštuntoji ženklas aiškiai rodo 1960 "Hippy judėjimas". Devintosios Registruotis JAV kosminė stotis Skylab, kuris nukrito į žemę 1979 metais. Pasak Australijos liudininkų, ji dega mėlyna.
Kitas Hopi pranašystės perspėja, kad nieko turėtų būti išvežtos atgal iš Mėnulio - akivaizdu numatyti "Apollo 11" misiją, grįžo su mėnulio bazaltas pavyzdžių. Tai buvo padaryta, Hopi įspėjo, natūralus ir universalus įstatymų ir jėgų pusiausvyrą būtų sutrikdyta, todėl žemės drebėjimai, didelių pokyčių orui, ir socialinius neramumus. Visi šie dalykai vyksta šiandien, nors, žinoma, nebūtinai dėl to, kad Mėnulio uolienų.
Hopi taip pat spėjo, kad kai Hopi žemės Trust "širdis" yra iškastas, didelis sutrikimas bus sukurti pusiausvyrą gamtoje, Hopi Šventosios Žemės Microcosmic įvaizdį visoje planetoje, bet kokio pobūdžio pažeidimų keturiose kampuose regione bus atsispindėti ir išplėstos visoje žemėje.
1959 m. šešių žmonių delegacija tradicinių Hopi lyderiai vadovavo dvasinis lyderis pabaigoje, Dan Katchongva, keliavo į Jungtinių Tautų pastatas Niujorke įvykdyti šventą misiją pagal senovės Hopi instrukcijas. Nes jų pranašiškas žinias, Hopi vadovai manė, kad laikas eiti į rytus į savo tėvynę, kur "žėručio namas" [Jungtinių Tautų pastato] stovėti šiuo metu, kai puikūs lyderiai iš daugelio kraštų būtų krašto susirinko visi žmonės, kurie į bėdą padėti. "
Jie turėjo eiti, kai Hopi ir kitų Indijos broliai tėvynę turi būti atimta iš jų ir jų gyvenimo būdas buvo visiškai sunaikinti blogio, tarp baltųjų vyrų ir kai kurių kitų Indijos broliai, kurie veikė pavojus Baltosios rasės. Tai yra aiškus ir dabarties pavojus: Indijos-JAV sutartis, žemės pardavimo ir akmens anglies ir urano gavybos išdavystė yra sunaikinti Hopi žemė ir jos žmonės - ir visų kitų tautų ir žemių, galiausiai poveikis ...
Pagal pranašystę, bent vieną, du ar tris lyderių ir tautų būtų išgirsti ir suprasti Hopi įspėjimai, kaip "Tai yra pasakyta, kad jie taip pat turėtų žinoti šiuos senovės instrukcijas". Susipažinęs Hopi pranešimą, jie būtų nedelsiant ištaisyti daug skriaudas daroma išrinktoji giminė - raudonasis žmogus, kuris buvo suteiktas leidimas laikyti pasitikėti Didžiosios Dvasios visą žemę ir gyvenimo. Ši pranašystė atrodo, nepavyko. Hopi pranašystės taip pat pareiškia, kad jiems "Stiklo namai" durys bus uždarytos. Tai buvo ne pirmas atvejis, nors jie pateikė savo pranešimą Jungtinių Tautų Asamblėjos nuo tada:
"Kai Glass House puikūs lyderiai atsisako atidaryti duris jums, kai jūs stovite prieš tą dieną, [Pakartotinas, vėl 1993] neturi būti varžoma, arba perversti apie kelią, jūs vaikščioti, tačiau imtis drąsą, ryžtą, ir labai džiaugdamiesi jūsų širdyse, tą dieną baltoji rasė, kurie savo žemės turite sumažinti iš tavęs ir jo sukelti didžiausią valymo diena bausmės. Daugelis turi būti sunaikinti dėl savo nuodėmių ir blogio būdų. Paskelbė Didžiosios Dvasios ir niekas negali sustabdyti, pakeisti ar pridėti ką. Ji turi būti įvykdyta! "
, 1970 m. rugpjūčio 7 d. įspūdingas NSO pastebėjimą liudija dešimtys žmonių ir Prescott (Arizona) "kurjer" Chuck Roberts fotografuotas. Šis pastebėjimą įvyko po "NSO raginama" Paul Solem ir Hopi indėnų. Šis pastebėjimą buvo interpretuojamas kaip iš dalies įvykdyti tam tikrą Hopi pranašystės Didžiosios Dvasios Maasau ir Antroji Mesa ant briaunai, kai Hopis įspėjimo valymo diena, kai tiesa Hopi bus nuskraidinti į kitas planetas "laivų be sparnų ".
Hopi pranašystės taip pat sako mums, kad bus masinė migracija į šiaurę iš Meksikos ir Centrinės ir Pietų Amerikos indėnų. Migracija bus vadovaujama 130 metų Indijos vardu Etchata Etchana. Judėjimas ateis po didžiulio gaisro ir sprogimo šauklys True Baltas brolis atėjimas.
Pasak Hopi tikėjimo, prieš Didysis tvanas tūkstančius metų, maitintojo padalytas į keturias grupes, kurios persikėlė į šiaurę, pietus, rytus ir vakarus. Tik viena grupė baigė savo kelionę - į Šiaurės ašigalio ir atgal pagal lakuotais "žvaigždė", kurioje Didžiosios Dvasios Maasau keliavo gaires. Kai jis nusileido, jis atkreipė Antra Mesa Petroglyph, rodantis mergautinė (su tradicinių "drugelis" plaukų susitarimas), jojimo besparnis, kupolo formos amatų. Petroglyph reiškė valymo ateinančią dieną, kai tiesa Hopi skristi į kitas planetas "laivų be sparnų."
Pranašystė taip pat įspėja, kad bus trys padaliniai tarp Hopi pirmosios lygos 1906 m. tarp tradicionalistų ir modernistų. Tradicionalistų buvo priversti palikti Oraibi ir pereiti prie Hotevilla. Antrasis skyrius įvyko po įspūdingą išvaizdą NSO rugpjūčio, 1970.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą