2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Hitleris planavo išpuolį NSO Londone ir Niujorke! Pažiūrėkite, kaip jis atrodė


Fiureris ruošėsi įsiveržti į Stalingrado ir Šiaurės Afrikoje, kai, beviltiška bandyti laimėti karą, jis paragino mokslininkus dirbti nacių kariuomenė sukurti super ginklą, kad būtų užtikrintas pergale.
Kai kurie iš naujovių, V2 raketas ar kovinis lėktuvas tapo realybe, tačiau jie buvo pastatyti per vėlu pareikšti pergalę Hitlerį. Kiti, nepaprastai ambicingi, išliko projekto forma. Pastato skraidančios lėkštės Londono bombardavimo ir idėja, net Niujorkas galėtų būti viena iš jų.

Teorija, vertas mokslinės fantastikos filmus, yra visiškai nepagrįsti, sako buvęs lenkų žurnalistas ir istorikas. Jis sakė, kad eksperimentas buvo etapas, kad pažangiosios kad ji buvo pastatyta net prototipą. Atvirai buvo paskelbti Vokietijos mokslo žurnalas PM. Eksperimentai buvo atlikti pagal SS pareigūnas Hans Kammler komandą.

KD straipsnyje cituoja liudininkus, kurie matė saucer būtų įtrauktas su nacių karinius simbolis plaukioja virš Temzės 1944 metais. Amerikiečiai turėtų būti traktuojami labai rimtai šio ginklo kūrimo. Be to, "The New York Times" paskelbė per tą patį laikotarpį, nuotraukos NSO virš, Amerikos metropolija.
Nazistii ar fi distrus toate documentele referitoare la experimentul militar, dar, in 1960, expertii canadieni ar fi reusit sa reconstituie vehiculul zburator, care, spre surprinderea lor, chiar zbura. Proiectul a primit numele de Schema Schriever - Habermohl dupa Rudolf Schiever, inginer si pilot, si Otto Habermohl, inginer. Experimentele au avut loc la Praga, intre anii 1941 si 1943.                                                                             Inžinierius Josephas Andreas EPP, kurie dirbo prie projekto, pareiškė, kad nacių sudėjimo, bet ne mažiau kaip 15 NSO. Tikrai įdomus yra tai, kad po Antrojo pasaulinio karo pabaigos, daugelis vokiečių mokslininkai buvo pateikti petys į JAV kosmoso projektą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą