2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

5 rūšių sekso, kad kiekvienas turėtų praktiškai juos niūrus savaitgalį


Kasdieninį bus pakabinti apie? Už blogas oras ir jūs neturite kur išeiti? Apsvarstykite kai kuriuos neįprastus sekso, kad jūs ne-zeelendezi seksologai rekomenduoja juos ir kad gali paįvairinti savo lytinį gyvenimą su plaukioja spalvų!
Lytis gyvūnų nėra, neturėtų ištrūkti į laisvę, nors gal ten yra gryno oro ir gyventi sveikiau nei jūs dideliuose miestuose. Mes siūlome bet pradėti traukimo drabužius, praleisti Meilės ir pirmyn taip susijaudinęs to dar nepadarėte anksčiau. Seksas romantiškas savaitgalis blogas oras yra puikus metas intymumo. Kvietimas pasilieka aromatizuoti žvakės, mėgautis taure vyno, geros muzikos, maudytis kartu taikos ir meilės jūsų gražus jūsų santykiai labui.

Seksas susitaikymui deimantas su deimantų ir bet koks ginčas gali būti išspręstas sėkmingai tarp lapų. Taigi pasinaudoti adrenaliną, įtempta akimirkos ir grįžti į jausmas geriau po karšto žaidimas lyties. Lytis maratoną jau sakiau, jis pakartojo: atrodo niūrus savaitgalį todėl, jei buvimo namuose, prarastą laiką, per savaitę ir myliu tave dieną ir naktį. Tai bus ne atrodo blogai, ir kai deja, kad dega šimtai kalorijų per šį laiką.

Fantasy Sex Jūs vengti juos iki šiol išreiškia santykį? Tada, duoti valią į fantazijų parodymuose apie kiekvieną iš jūsų. Ir, jei įmanoma, bandyti jas įgyvendinti praktiškai, nes jie nežinojo, vėl ją kaip savo santykius. Ir tu gali būti gaila, kad jūs ne bandė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą