2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Gydytojai, sunerimęs dėl lyties įtaka jaunų mergaičių

Tyrimo, kurį atliko kelių Australijos mokslininkai parodė, kad vienas iš trijų jaunų moterų kenčia mažiausiai vieną kartą per depresijos gyvenimą po lytinių santykių su partneriu.
Tyrimą atliko mokslininkai iš Queensland technologijos institutas grupę.

"Esant normalioms aplinkybėms, iš karto po lytinių santykių ir laikotarpis sukelti teigiamų reakcijų tiek fiziškai ir psichiškai. Tačiau žmonės, kurie susiduria su post-coital disforija patirtis liūdesio, melancholijos, nerimo ir sudirginimo jausmą, iš karto po lytinių santykių, sakė tyrimo co-author Dr Robertas Schweitzer.
Dažniausiai kenčia nuo šios problemos yra jaunos moterys, tačiau mokslininkai nori plėtoti mokymo ir pamatyti, jei tai depresija tipas taip pat rasti kitos amžiaus grupės.                                                                                      Atrodo, kad po coital disforija gali būti gėda poveikį, kaltės arba, kai kuriais atvejais gali būti dėl praeities seksualinę prievartą.

Dr Robert Schweitzer sakė Kitas žingsnis mokslinių tyrimų užduotis yra laikytis galimo ryšio tarp moterų asmenybė ir depresijos rūšiai, atsižvelgiant į

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą