2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Įrodymas, kad Biblija yra tiesa? Mokslininkai patvirtino: Nojaus Arka buvo nustatyta Turkija

Keli mokslininkai patvirtinti atradimą mėgėjų archeologas, kuris sakė jis rado Nojaus Arka lieka ant Turkija kalno.Pagal Bibliją, Nojaus arka, laivas, kad išgelbėti pasaulį nuo visų rūšių išnykimo metu didelis potvynių, sustojo po 40 dienų ir 40 naktų ant Ararato kalnuose. Daugelis istorikų ir religinių ekspertai teigė, kad analizuojant raštu apie Urartija kalnai Rytų Turkija, kasdien rašo "Pravda".

harta turcia
Per metus, mėgėjų arba profesionalių archeologai ieško laivo liekanas.
Jų entuziazmo padidėjo po to, kai Turkijos pareigūnas padarė kelias nuotraukas iš lėktuvo, kuris gali būti išskirti kaip keista objektą į Ararato kalnuose viršuje, 1960.
arca lui noe
Amerikos gydytojas, Ron Wyatt, mėgėjų archeologas, padarė išvadą, Nojaus arka savo gyvenimą. Jis nuėjo į Turkiją, kur jis pradėjo tyrimus, kartu su dviem sūnumis.
Jų komanda atrado, esant 1935 metrų, suakmenėjusių liekanų, objektą, pagaminti iš medienos, kuri galėtų iš laivo aukštyje.
Po dvejų metų, 1986 m. Turkijos valdžios institucijos oficialiai pareiškė tai Nojaus arką.
Praėjusiais metais kinų ir turkų tyrinėtojų grupė ieškote Biblijos relikvijas savo ruožtu pareiškė, kad lieka rasti kalno viršuje yra Nojaus Arka.
"Mes nesame 100% tikri, kad tai arka, bet 99,9% jų yra apie" sakė Yeung Wing-Cheung, iš 15 žmonių komandos narys minėto 
arca lui noe
Komandos surinktus pavyzdžius iš medžio, ir radioaktyvios analizė prieš nustatant, kad jie buvo 4800 metai, todėl datas nuo laikotarpio, kad sutampa su mintimi, kad Nojaus potvynis įvyko.
Nuo tada, jų reikalavimas buvo ginčijamas kai kurių ekspertų, bet dabar hipotezę patvirtina kiti mokslininkai.
Šaltinis: "Pravda", 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą