2011 m. gruodžio 15 d., ketvirtadienis

Geriausia laikoma paslaptyje krikščionybės bus atskleista, po tūkstančius metų paslaptis

Vienas iš populiariausių krikščionių relikvijų, Arka Alianza, gali būti atskleista po šimtmečius, kurioje jis buvo apsuptas paslapties ir spekuliacijos.Žmonės matė pirmą kartą Arka Alianza, kuris, kaip manoma, gali būti paslėptos Etiopijoje koplyčia, ir kunigai atsisakė iki šiol parodyti. Netrukus, tačiau reliktas bus perkeltas kitur.
Etipoia stačiatikių bažnyčia teigia, kad garsiojo Ark, kuri namų tabletės su 10 įsakymų skiriamas Mozė, yra iš Aksum tablečių koplyčia miestas, nuo 1960 metų.
Ji saugojo senas kunigas, kuris vienintelis turėjo teisę matyti ir likti šalia tauriųjų relikvijos Biblijoje. Jis taip pat negali palikti koplyčia ir yra priverstas nuolat žiūrėti į savo gyvenimą.
Bet dabar, koplyčioje stogo pavojinga Skrynią, nes vandens nuotėkio viduje gedimas, rašo "Daily Mail".
Todėl, krūtinės bus perkeltas į kitą koplyčią, siūlanti tikinčiųjų galimybę pamatyti, net trumpai, Ark
Pagal Bibliją, Arka paktas buvo pastatyta ant Mozės įsakymų, į namus tabletės su 10 Dievo įsakymų nuo Dievo, ant Sinajaus kalno.
Šis objektas turėjo stebuklingų galių, ir tie, kurie palietė jį mirė akimirksniu.
Skrynia buvo įsikūręs Jeruzalės šventykla, pastatyta karaliaus Saliamono į babiloniečių invazija šeštajame amžiuje prieš Kristų, kai jis dingo.
Vėliau, relikvija tapo legenda, ir objekto daug garbingu ir ieškojo nuotykių ir archeologai.
Nors nė vienas matėte tai krūtinės ląstos, kaip manoma, yra pagaminti iš akacijos medžio, padengtą auksu ir du aukso angelų raižyti ant dangčio.
Koplyčia, kurioje Ark buvo paslėptas fotografas Timas Makins rasti pernai.
Jis mano, kad juda į krūtinę, kurios bus privalomos, kad būtų išvengta jo sunaikinimo bus unikali galimybė tikinčiųjų, bet ir visiems tiems, kurie domisi žinoti, jei Etiopijos Bažnyčios teiginiai yra pagrįsti.
Vietos legendą, palaikoma religines institucijas, sakė reliktas atvyko Etipoia prieš tūkstančius metų, buvo pareikštas jo sūnaus karaliaus Saliamono ir karalienės "Saab", kuris buvo tada karalius Etiopijoje.
Jis buvo pavogtas iš šventyklos arkos, paliekant vietoje kopiją, kuri buvo sunaikinta per užsienio invazija.
Žurnalistas sužinojo, kad valdžios institucijos nusprendė contruierea kitą koplyčią, su dabartine, ir Skrynią bus perkelti čia laikinai, per keletą mėnesių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą