2011 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

svetimų erdvėlaivį šalia Merkurijaus? (VIDEO)

Gruodžio 1 d. šių metų, kamera sumontuota laive NASA STEREO erdvėlaivio užfiksuoti atvaizdą, kad įdėti Jar į NSO medžiotojai. Jie sako, tai apie ateivių erdvėlaivis "stovi" netoli planetos Merkurijus, ir toliau turi būti įsitikinęs šio nepaisant mokslinės paaiškinimus ekspertų apie tai, kaip vaizdas atrodė.
Kamera užfiksuoti iš magnetiškai dalelės, kurių kilmės šalis nuo Saulės bangos vaizdas (išduotas vadinamųjų Karūna masės išstūmimo forma) peržiūrėjimų planetos Merkurijus, arčiausiai Saulės. Rėmas atrodo aplink planetą, o tai atrodo kitos "objektas" vaizdas, kad nukentėjo dalelių banga.
Komentuodamas vaizdus, ​​kai siniXster sako komentaras žaisti "YouTube", tai apie cilindriniai objektas, su kitos formos dalis viduryje, jo nuomone, ten gali būti tik apie milžinišką erdvėlaivis "stovi "ir paslėpta šalia Merkurijus, ir kurių dalyvavimas posėdyje buvo atskleista Karūna masės išstūmimo avarijos, nes Saulė.
Reagavimas į prašymus pateikti paaiškinimą, fizikai Naval Research Laboratory (NLR) iš JAV išanalizavo duomenis iš heliosferycznej Imager-1, kambarių teleskopiniai vaizdai buvo imtasi, ir davė paaiškinimus apie tai, kaip ji turėtų būti prieštaringas vaizdas atsirado.
Tai kaip jie yra tvarkomi vaizdą teleskopus heliosferycznej Imager-1. Dėmė, kuri NSO medžiotojai išgerkite ją svetimų laivų, iš tikrųjų, vieta, kur gyvsidabris buvo dieną prieš, sakė Russ Howard ir Natanas Rich, du iš NLR specialistai.
Norėdami paryškinti, o ne šviesus Karūna masės išstūmimo pagaminti iš tokio atstumo stebėti vaizdą, turėtų padidėti tarp šią nuotrauką, ir kad projektų fondas, priešingai, fondas taip pat turi šviesos gaminami kosminių dulkių ir Tarpplanetinė žvaigždžių. Kai Vaizdų apdorojimas, ekspertai bando pašalinti kiek iš Fondo ryškumą padidinti kontrastą.
Jie nustatyti, kuris iš viso ryškumas priklauso fondą, ir tai gali būti "mažas" iš paveikslėlio ryškumą, sumos vidurkiui apskaičiuoti šviesos užfiksuoti kiekvieną Karūna masės išstūmimo pagaminimo dieną ir dieną prieš pikselių. Šviesos taškų pasirodo abi dienas laikoma suteikta fone ir yra pašalinami iš paveikslėlį, tada, likusios šviesa yra sustiprintas.
Šis metodas duoda gerų rezultatų objektų dideli atstumai, ir žvaigždes, kurios - dėl atstumo - neatrodo keisti daug, atsižvelgiant į saulės padėtį diena iš dienos.
Vietoj to, rezultatai yra ne taip aišku, kai kalbama apie glaudų ir judančių objektų, pavyzdžiui, planetos mūsų saulės sistemos.
Tokiais atvejais, vidutinis šviesos kiekis yra įrašyti į dvi dienas iš eilės, yra paminklų vaizdų apdorojimas - kai planeta buvo rastas dieną prieš fondo atrodo kaip dėmė, kai ryškumas padidėjo.
Dėmė, kad neatrodo, kai Karūna masės išstūmimo vaizdų apdorojimo naudojant kitas vertybes šviesos taškų kiekio verčių, gautų kitą dieną, pavyzdžiui, po išmetimo, o ne iš anksto išstūmimo.
Pasekėjų versija "užsienietis erdvėlaivis" teigia, kad forma, kuri, atrodo paveikslėlyje neturi atrodyti iš aplink planetą, bet lygiagrečiai kraštus, primindama, o plokščia forma laivo Enterprise "(" Star Trek ").
Tačiau yra paaiškinimas (mokslo) ir šią funkciją: fizikai sako, kad taškų, kurie sudaro dvi lygiagrečios linijos yra tose srityse, kur planetos šviesus vaizdas kraštai sutampa su fono taškų, ir lygiagrečių linijų, kylančių iš Merkurijaus judėjimo Rodoma keičiant poziciją planetos naktį.
Šaltinis: "Live Science

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą