2011 m. gruodžio 7 d., trečiadienis

Svetimos kaukolė rasta Marsas?

UFO entuziastai ir tie, kurie tiki užsieniečių egzistavimą, teigia, kad NASA atrado Marse, ne daugiau ir ne mažiau kaip iš svetimų būtybių kaukolę. Neseniai paskelbta fotografija iš JAV kosmoso agentūra pristato kažką keisto pradžių neaiški pristato neįprastų savybių kaukolę.
Nors tik nuotrauka vaizduojanti dykumoje scena galima rasti, kur roko uolų keistai Marso vėjai poliruoti, atitinkamo objekto sugebėjo pritraukti NSO mėgėjų, kurie pradėjo karštos diskusijos apie specializuotus forumus, interneto dėmesį. Viskas prasidėjo su vaizdo gauta NASA naudojant specialiai pritaikyti fotoaparatą, vadinamas Spiri6. Fotografija atnaujino apetitą diskusijos prieštaringų prielaidų ir spekuliacijų srityje nežemiškos gyvybės, yra daug "svetimų kaukolės ertmės įrengtos dvi akis ir tuščią erdvę, kur ji galėtų būti nosies piramidės" realateaza "Telegraf" samprata.

Iš užsieniečio buvimo rėmėjas pasakė: "kaukolė yra apie 15 cm aukščio, tarp žiūronų orbitos atstumas yra 5 cm, o kaukolės pajėgumas yra kažkur 1400 cc ir burnos formos kaimynystėje rodo, kad užsieniečiui buvo mėsėdžių ". Kiti tyrėjai įdomu, jei tariamas užsienietis savo ruožtu buvo nukirsta galva arba užkastos Marso dirvožemio iki kaklo. Kitas spėliojo, kad interneto vartotojas gali matyti pėdsakai padidinti, kad būtų palaikoma Sagi tariamai aprūpintos antenos raumenis.

Fotografija turi būti ne pirmą atnaujinti dėl užsieniečių cotroversa marsiečiai egzistavimą. Garsusis "Face on Mars", fotogradiata 1976 m. "Viking 1 kosminio zondo pasirodė nieko, bet optinės iliuzijos dėl kampo ryškumą, kai toje pačioje srityje buvo nufotografuotas Marse 1998 metais.

Šaltinis: The Telegraph

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą