2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Draudžiama žmonijos istorijoje

"Jūs reikalas, jūs esate atsitiktinis mišinys cheminių medžiagų. Ar gyvūnų didesnė beždžionė išsivystė ... nuo nelaimingų atsitikimų yra fizikos dėsniai. "Ar tu esi susirūpinęs? Reikia, nes nors niekas pasakė jai atvirai, ne tik mokslo, bet ir visi vadinamieji žiniasklaidos skatinti žinių bombards jūs kasdien su šia idėja.
Tai, ką mokslininkai Pasakyk mums, arba, tiksliau, kas liko pasakyti. Argi ne paradoksalu, kad nors dabartinė pranašautojais New Age vietose žmogui visatos centras, karūnavimo absoliutus meistras savo pobūdį ir esamų projektų rengėjai tą pačią tikėjimo matome, kad beždžionės yra tik sąlyginai ir šiek tiek pasisekė, skirtingi " seserys "gyvūnai tik galvos nuosekliau turinį? Materija, tik klausimas. Užkulisiuose šių žaidimų pateikti mums gerai apskaičiuota, kad gyvenime ir mintys slypi didžioji kraštovaizdžio scenos vis daugiau ir daugiau niūrus, nei jie gali įtarti, analizuojant turimus faktus. Tačiau Descopera.ro bandys padaryti šiek tiek šviesos, kalbant apie "nežinoma žinios" žmonijai.

Yra tie keli specialistai išskirti pavadinimai kaip Michael Cremo ir Richard L. Thompson autorių knygų "draudžiama archeologijos" ir "paslėptas istoriją žmonija", kalbant apie žinių filtravimo reiškinys. Kaip terminas pasiūlymai formos kontekste šią politiką, įtariami ginklą į šešėlį elito, kad taisyklės pasaulio pabaiga, yra skirtas išlaikyti mases neišmanymo ir nežinojimo. Kitaip tariant, tai intelektinės galios, kurios kyla visų dominavimą ir kontrolę, kad yra taikomos žmogaus civilizacijos šiandien formas. Šis straipsnis bus spręsti apie tai, kas jie yra, bet sforarii šių machinacijų, bet ambicingus atskleisti kažką apie tai, kaip jos veikia.

"Involuatii" žinojo
Beveidžiai lyderiai veikia svertus masinių cenzūros ribota prieiga prie informacijos, kuria siekiama masės ypač ištakos ir istorija žmogaus rūšis, suprasti egzistavimo ir gyvenimo tikslą fondo mechanizmas. Svarbu aspektai civilizacijos ir planetos, kad jei mes žinome, mes geriau suprasti pobūdį ir misiją, kuri padarytų mus laisvais, tačiau sunkiau kontroliuoti. Yra dalykų, kad "jie" žino, tačiau laikyti jį atokiai nuo mūsų, savanaudiškumo, interesų, pasididžiavimo, reikia turėti dominavimas prieš kitus.


Pagrindinių prielaida argumentą, kad prasideda specialistai, kaip antai minėta, tokių kaip žmogaus istorija yra kitokia, nei mes šiandien oficialiai pristatytas, melas, kad senųjų raštų debiutas. Dauguma kultūrų turi tokias knygas, kalbėti apie pažangių civilizacijų labai tolimos praeities egzistavimą, bet ir sanskrito raštuose Indija pats aiškus šia kryptimi. Senovinių rankraščių, pavyzdžiui, Mahabharata, Ramajana ir Vedos atvirai, be principai filosifice ir kultūros Indijos žavinga apie senus epizodų, kurie yra išsamūs aprašymai technologijas, kad žmonija turi pasiekti tik šiandien. Orlaivių aprašyti kartu su jų veiklos principai yra nurodyti ginklų, kaip atominės bombos arba vandenilinės bombos ir pažangių medicinos technologijų ir genetinės apibūdinti. Patį knygų kalbėti apie žemės amžių, apie gyvybei planetoje ciklų ir apie civilizacijų eilės. Tikėjimai panašių vyno iš Rumunijos ir Egipto išminties ypač iš graikų kalbos, kur nuo Platono ir Artistotel mes gauname mokymus tą pačią masyvas gyvenimą. Jie tikėjo tvirtai metu laikais, po archetipinius modelis. Taigi, senųjų tikėjimų - kuri, iš tiesų, aš visiškai paneigė - puiki dangiškojo gyvenimo ciklas prasideda aukso amžius, kai visi žmonės yra sudvasintas, sąmoningas geriausią. Po to buvo iš sidabro, bronzos ir geležies, kurie apibūdina palaipsniui nusidėvėjimo išugdyti žmogaus godumo ir individualizmo tiek, kad pasaulis turi būti pertvarkoma. Kas atsitiko, bendrai kataklizmo ir vėliau reinchegare gyvenimą.

Viešai neatskleista nuomone Indijos žmonių yra gimę keletą kartų ir tiek kartų, atėmus vieną (dar) dingo nelaimės išnaikinti rūšys. Tai būtų nutikę, bet ir gyvenimo reinfloreasca tik ištekliams atkurti Žemės pabėgėliams ar psichikos, be Armagedonas ar kitų sričių aukščiausios kosminės civilizacijos. Jie yra labai rimti žinynai el xistenta po milijonų ir netgi milijardų metų, kol anksti Žemę žvalgybos ir pažangių civilizacijų. Tačiau, siekiant remti visas tokias patalpas, turi būti fizinių įrodymų. Jei jų nėra, gali lengvai manyti, kad raštuose yra neteisingi, klaidinga, vaizduotės produktas neproporcingas. Keista, jie nėra cofirmate tik retkarčiais, bet labai daug, daug archeologinių įrodymų senovės pažangių civilizacijų egzistavimas artėja prie šviesos, atsitiktinai ar "sumedžioti" visame pasaulyje.

Teorija kaip teorija, bet praktika ...
Pavyzdžių yra daug ir turi daugiau funkcijų pernelyg sudėtinga pateikti įtikinamą čia, bet mes padarysime kai trumpas pastabas. Tai apie archeologinių atradimų, pavyzdžiui, Egipto medinis modelis II i.Hr amžiaus, kuris yra formos plokštuma, plaktukas rasti Londono pakraštyje, įterptų į roko 500.000.000 metų, žemėlapyje brėžiamos 1513 turkų admirolas Pirėjas Reis, kurioje išsamiai dalis Afrikos, Amerikos ir Antarktidos, turint omenyje, kad Antarktidos oficialiai buvo atrasta tik 1818. Be to, žemėlapis yra baltas žemyne, kaip atrodo ledo, valstybė tikriausiai yra 10.000-12.000 metų rezultatas, Nan Madol miestas, pastatytas tarp 200 BC - 800 AD apie Koralinis rifas Mikronezija iš apie 250 milijonų tonų bazalto blokų, kurių transporto negalima paaiškinti, COSO artefaktas iš Olancha, Kalifornija, panašus į "flash" įrenginį, rasti viduje iš akmens, kuris gabalas reikėjo 500.000 metų, forma. Delno atspaudų rasta kalkakmenio sluoksnis su maždaug 110 milijonų metų mieste Glen Rose (Teksasas). Be šaldytų šiaurės Kanada rasti suakmenėjusių žmogaus pirštą, pažintys iš kreidos. Juta, roko sluoksnis maždaug 3-600 metų, atrado tai, kas atrodo, kad ženklas žmogaus kojas, batus Sandals įvairovė. Kalnakasių Pietų Afrikoje rado šimtus metalinių sferų nežinomos kilmės, žinomas kaip Klerksdorp srityse. Jie turi apie 3-5 cm skersmens, o kai lygiagrečių linijų graviruotas, kaip kai kurie grioviai, iš visų pusių. Sritis atrodo, kad žmogaus sukurtos, tačiau ekspertai negali paaiškinti, kaip linijos buvo. Layer roko, kurie buvo išgauti iš šių sričių datas nuo Precambrian, jų amžius yra apskaičiuota 2,8 milijardo metų.


Pavyzdžiai gali ir toliau, tai tik keletas iš geriausiai žinomų kuris atėjo pagal visuomenės akių. Keista, tačiau tai, kad nors archeologijos atvirai kalbėti apie tokius pasiekimus realybe, mokslininkai netaikomi daugiau nei etiketėje, ant kurios parašyta "paslaptis". Kodėl mes renkamės tikėti ir keistai įdomybes, istorijos Kartais, kai mes priimame, kad šių objektų neginčijama mums pasakyti? Nė vienas pavargsta, oficialiai, giliau ir suprasti milžinišką reikšmę, kad mes turime šiuos dalykus. Kaip mes parodyta nepagarba mob yra elito santykis su bjaurus cinizmas. Mes dirbame mokslininkai per leidinius ir jie "kišenėje" visą šią informaciją, turbūt nesusiję rūpesčių remdamasi tuo, kad nežinojimo nustos žaisti ir mes aktyviai įtraukti mus, arba mes "rūpintis mažiau apie" net už juos. Nes, galų gale, kas mes galvoti apie tokius dalykus? Ką svarbu, jei 10.000 žmonių, 100,000 ar milijonų metų? Šis susirūpinimas yra keista, abstraktus, jie yra išskirtiniai išsaugoti filosofų ir mistikų nesuprastas, izoliuoti savo dramblio kaulo bokštų. Mes turime gyventi savo gyvenimą iki galo, laikas yra pinigai, yra trumpas, gyvenimas neturi būti švaistomi su egzistencinius klausimus. Yra tik keletas tendencijų, kad mes turime įmirkytos elitinės į svarbiausius įgūdžius, gali apsirengti, kad jūs turėtumėte turėti cosumatii kurie dažnai juokingas ir kvailas visuomenės nuomonę labai užterštą akis.

Religijos indoktrinacijos? Pagalvokite dar kartą
Tačiau tie, kurie pasirenka ne fooled by evoliucijos teorijos išplatintas itin agresyvios tendencijos suderinti, o apie dvasinius dalykus priemonė. Šie žmonės ieško žmonių tampa, o ne materijos evoliucijos, o kaip involiucija, aukštesnės sąmonės. Ši prielaida gali būti panašus į religinių argumentas su juokinga doktrina, bet pabandyti buvo įdomu, jei šį įspūdį tik pagal informaciją, kad esate "suleisti" visose žiniasklaidos. Žmogus yra vienašalis, todėl bando įtikinti mus, kaip mūsų pasaulinės klasės lyderių. Jis iš tiesų yra pagamintas iš medžiagų, yra stambios, bet taip pat turi psichikos aspektą ir dvasinis. Mūsų pasaulis, todėl, žiūrint pradėti, kaip grubus etape vietos, kurios bus po aukštesnio lygio realybe, dominuoja subtili energija, skirtingų kultūrų vadinama dvasios, angelai, dievai, šventųjų ir kt. Gimimo reikštų, praktiškai procesas, kurio gryno sąmonė yra nusileidžia į apatinę sritis kosmoso ir padengti mažą energijos proto ir materijos.


Visos kultūrų ir civilizacijų manė, kad iš dvasinio lygio realybe, gyvena pagal šį tikėjimą ir buvo suderintas su gamta ir gyvenimu. Mažiau mums, mes neigia bet didesnės galios. Manome, kad yra lyderiai ir pranašesnis, ne tik civilizacijos, bet ne individo lygmeniu. Ar į sutikimą su šiuo kurso dalykus kaip "aš" turi būti dalykų, ir "aš" turi būti egzistencijos atskaitos centrą. Ir tik todėl, kad "aš" yra ne vienas, bet jis yra šeši milijardų eurų, tai veda į izoliaciją, į padalijimo ir konflikto, dominavimo ir maištą. Jei aš kovoti už save, tada mano sąskaitos nėra, ir kitiems, kurie leidžia man visiškai atskirai, ir nieko kito neunificat. Nors tai gali atrodyti pasenusi, yra tik maksimalus "skaldyk ir valdyk" planetą.

Pasakiau šiek tiek aukščiau, kad, jei jūsų idėja dvasingumo atrodo Bažnyčios beviltiška atsakas į dabartinę pagreitį mokslo doktrinos, turėtumėte užduoti sau, jei manote, kad tik iš to, kad jūs kontroliuojate. Na, būna paramą tokiuose pareiškimuose, pvz. Tai vieta, kur vyrai Pierre ir Marie Curie. Du Prancūzijos mokslininkai XIX - twentieth yra oficialiai pripažintos rezultatų radioaktyvumo srityje, ir jie pagerbė darbą gaunant Nobelio fizikos premija 1903 metais. Nr vadovą tačiau apskritai jokia knyga nebus paminėti savo aktyvų dalyvavimą ir nusipelnę į parapsychological eksperimentus. Kaina už daugelį metų mokslininkai sukūrė bandymų serijos laboratorijų ir institucijų, antgamtinės tonas, įrašymo ženklesnių rezultatų ir netikėta sėkmė, liudija bendrauti su dvasiomis, extracorporalizari, materializavimų, aiškiaregystė ir kitų tokių reiškinių priskiriami šiandien " keistai ".


Ši intensyvi veikla yra patvirtintas užmaskuotas daug dokumentacijos institucijų, kurios vyko Pierre ir Marie iniciatyvų archyvuose. Šiuo atveju, pavyzdžiai našumo ir haliucinacinis sferos dvasinių atradimų yra pakankamai didelė, įrodantys, kad neginčytina egzistavimo tokių žmonių mastu. Kodėl jų ocultizarea? Paslėpti dvasinis pusė žmonijos ir civilizacijos nukreipti į materializmą ir vartotojiškumą. Norime Asmeninis našlė žinių apie svarbius aspektus egzistuoja ir žmonių, kapitalo visiškai suprasti, kas mes esame ir ką mes iš tikrųjų padaryti čia. Jei nieko nežinau apie tai, kad, štai kaip realybę, tai yra natūralus imtis prieglobsčio gamybos ir vartojimo, tarp kitko, mažų malonumų ir džiaugsmų gyvūnų iš tikrųjų. Ir tai ne atsitiktinis.

Tiesiog manau, šiek tiek
Visa tai mistifikacija yra todėl, kad mokslas turi savo pagrindinę labai įtakinga grupė norėjo musamalizeaza svarbiausių atradimų. Priežastys, dėl kurių tokios grupės gali būti laikoma įtakinga, bet galbūt įtarimus, kuriuos jos išduoda ne per toli nuo tiesos. Taigi, Michael Cremo įtaria, kad dviem kryptimis motyvuoja elitas filtruoti žinių. Vienas būtų pačios žmogaus prigimties, neigimo, atmetimo teorijų, kad jiems prieštarauja, nes yra žmonių meilės sau ir savo tiesas, nenori priimti alternatyvų. Tada jis tikriausiai kažką gilesnio priežasčių, susijusių su elektros energijos ir kontrolė. Švietimo sistemą, evoliucijos surengė poziciją pakankamai didelis, kad diktuoja atsakymus į esminius klausimus: "? Kas mes esame, kur mes kilę iš Kur eiti" Šie atsakymus, kaip gerai žinoma, yra grynai materialistinės, visiškai pašalinama bet kokia dalyvavimas omulu dieviškąjį sukūrimą. Todėl nenuostabu, arba tikimybė, kad žmonija ėmėsi giliai nuolydį ir tik materialistinės fizikos. Masės šešėlis manipuliatoriai davė neteisingas vertybes, mintis, kad pagrindinių žmogaus tikslas yra gaminti ir vartoti. Visada daugiau. Tai, jei esate tarp tų, kurie nesuvokia, didžiulis gimė turtingas. Kai kurie iš jų eiti į mokslininkų kišenes, o ne tik dalis manipuliavimo mechanizmas, tačiau Fondo koncepcijos ir produktai yra parduodami (ginklų, technologijomis, prabangos ir kt.) Kita didelė dalis lėšų į pramonininkų kišenes, kurie gamina juos, Paskutinis, bet ne mažiau gilių kišenių vyriausybės mokesčių ėmimo vietomis, didžiulis, didžiulis prekybos krašto. Tai nereiškia nieko, išskyrus tai, kad labai daug jėgų, kurios yra suinteresuotos pasaulio dalykai lieka, nes jie yra šiandien. Jie nenori matyti sustabdė šį procesą, ir tai nenuostabu tada, kad tampa vis labiau energingi.

Bet kuri ekonominio nuosmukio sukuria smūgio bangos. Elitas suprato jį. Dėl šios priežasties, įnirtingai išlaikyti gamybos ir vartojimo procesą. Žmonės neturėtų galvoti apie egzistavimą, o ne užduoti klausimus didelis, gilus, turi būti prižiūrimi ir koncentruotas didžiulį ekonominį mašina. Akivaizdus pavyzdys, atėjo po teroristinių išpuolių rugsėjo 11, 2001, po kurio tūkstančiai žmonių tiesiog nustojo pirkti, daugiau valgyti. Jie pasirinko ilgiau likti su savo šeimomis ir draugais, ir įdomu, kas gyvenime yra ir kur jis juda, kas atsitiks pasauliui. Atgarsiai tokio reiškinio yra dideli ir ilgaamžiai. Avialinijos, pavyzdžiui, dar nėra visiškai pasveiko šių septynerių metų įvykis. Savininkai finansinės imperijos negali sau leisti tokius nuostolius. Jie visuomet turėtų turėti daugiau, net laikyti nėra išeitis. S sviestas, todėl daugiausia dėmesio bus skiriama daugiau dėmesio kūno ir sielos medžiagos gamybą ir vartojimą, ir yra pagrindiniai mokslininkai ir mokytojai, kurie sužinome apie pasaulį ir gyvenimą. Jie reikalauja, kad mes esame materialių būtybių ir ypač kaip tai yra geras dalykas. Bet jei mes gauname įvairių atsakyti į klausimus, pavyzdžiui, "Kas aš esu? Kaip atvykti? Kur eiti? Ką aš noriu?" ? Ką daryti, jei jie būtų mokyti mokyklose, kurios yra aukštesnės sąmonės ir grynas, ir mes turime kanalą daugiau auga sąmonę ir dvasią, nes jie yra amžini? "EI" nebus, bet tai, kad reikštų mažiau žmonių turi būti kontroliuojama, o tai reiškia mažiau pinigų ir mažos galios. Todėl nuosavybės idėja buvo plačiai paplitusios. Be Mercantile visuomenė visiškai, kiekvienas turi savybes. Lyderiai, lyderiai žmonijos, turi šias savybes įvairių socialinių sistemų, bankų ar politinių. Arba, kuris kontroliuoja turto savininkas kontrolė.


Rėmėjai aksiologinius sistemą, grindžiamą gamybą ir vartojimą, kaupimą ir godus materializmas, nepastebimai įsiskverbė į pozicijas įtakos ir stiprus visuomenėse, kur jie gali diktuoti realybės apačioje. Jie sukurti patogumą, kuris stimuliuoja žmogaus hedonistinės pusėje, užfiksuoti atskirus šalinant jį malonumo ir realybės. Priemonės išsiblaškymas dabar yra labai daug ir efektyviai, dėvėti visų formų rūšys. Kodėl negali nukrypti net karą bendruomenės dvasią ir dieviškumo susirūpinęs, jei tik taip ji gali būti pakeista arba panaikinta? Gimė vadovai ir finansų pasaulinių karų, išranda įvairius apribojimus ir pinigų sistemas, taikyti, pagal visišką laisvę išvaizdą ir civilizacijos apoteotice, karo paslėptas, blogiau, nei nieko, kuri egzistavo iki šiol. Kodėl tai blogai? Dėl šios plakti atgal ir jūs negalite pavogti siluirea siela, jūs negalite išjungti tikėjimo šviesoje ir atrodo išjungtas. Šiandien lyderiai ne tik sukelti žmonių mases, o ne turinio, kad bauda maisto ir prabangių vilų, jie bus plakti mūsų sielas. Kas yra galutinė priežastis? Žinoma, matyt, atsižvelgiant į jungą, kad žmonija gimsta, gyvena ir miršta, jie neužtikrina karalių gyvenimą, tačiau net ir Dievų čia Žemėje. Bet tai yra viskas?


Kaip gali žmogus gyventi mėgautis gyvenimo malonumais? Dešimtmečius? Jų planai išplėsti šimtmečius, kodėl? Dėl palikuonių? Gal kai kurie žmonės taip savanaudis galvoti apie savo vaikų ateitį? Ką jie žino? Ar manote, kad gyvenimas yra verta gyventi tik vieną ir tada Dievas poziciją, nes niekas klausimais po to? Labai tikėtina, kad tai būtų naivus, nes mes nenorime rasti tilto į dvasinį pasaulį. Jie žino daugiau nei mes įsivaizduoti, mes kurortuose? Iš tiesų yra sąmokslo ar tiesiog Brauno judėjimas, natūralų evoliucinį procesą, didina žmogaus prigimtį? Jūs manote, kad galite gauti atsakymus į šiuos prabangaus automobilio su galingu telefonu rankoje ir madingų drabužių ant kūno klausimų? Galbūt jums bus atsakyti į Jūsų Kitas modelis ar trijų aukštų vila. Arba, kas žino, galbūt smūgis šiek tiek apie gyvenimą plastiko kortelių turite savo piniginėje. Visi tyli? Tada kur yra atsakymas? Be Happy Meal "Tikrai ne.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą