2011 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Mikro-ir stygų teorija Psi: Kaip okultistai Beat Fizikai Punch

Kelias, jei tokių yra, mokslo vadovėlių arba įrašus, Nobelio premijos laureatų, Jums susirasti bona fide pavadinimą ir viešai pripažino okultistas ar aiškiaregys.
, Tačiau tai yra ne todėl, kad tokie asmenys niekada nieko į mokslo istoriją. Priešingai, dėl gilių puikybės ir ūmaus trumparegystė per mokslo institucija, kad mokslo atradimai ir įžvalgos, kuri aplenkė savo laiką nebuvo įskaityta talentingų metafizinio pionierių šioje medžiagoje, excerpted nuo mano artėjančius 6 skyrius Užsisakykite Didžioji iliuzija, mes galąstuvas ir apie dvi tokias metaphysicists ypač stulbinantys darbo.

Okultizmas Chemija: Leadbeater ir Besant

Nuo 1895 iki 1933, Annie Besant (1847 - 1933) ir Charles Leadbeater (1847 - 1934), du iš geriausiai žinomų teosofų ir metafizikai, 20 a., atliktas aiškiaregys tada žinoma elementai ir tam tikrų junginių tyrimus siekiant laikytis vadinamųjų "pagrindinių statybos blokų", kuri sudaro jiems, taip pat jų bendrą struktūrą. dalyvauja vaizdinę informaciją mikrolygiu (sub-kvantinės iš tikrųjų) toli už akis, suvokti galimybes sulaikymą. Tai aiškiaregys suvokimas, šiandien terminas yra mikro-psi (Besant ir Leadbeater nurodytas kaip "didinamojo aiškiaregystė"). Išankstinio tyrimo metu buvo surinkti ir paskelbti 1908 m. pirmasis leidimas okultizmas Chemija. 1908 medžiaga perspausdinti buvo išduotas 1919 m., antrasis leidimas okultizmas Chemija . Suma Besant ir Leadbeater aiškiaregys pastabas, cheminiai elementai buvo surinkti ir paskelbti mirties 1951 m. trečiasis leidimas okultizmas Chemija.
Straipsnį, pavadintą "okultizmas Chemija" pasirodė Liuciferio 1895 (metų Leadbeater ir Besant pradėjo bendradarbiauti) ir buvo perspausdintas kaip atskiro bukleto 1905. , Trys cheminiai elementai, vandenilio, azoto ir deguonies, clairvoyantly išnagrinėti ir jų analizę preliminariai pristatė visuomenei Besant ir Leadbeater. Vandenilio analizei atrinktų cheminių medžiagų atomo ir turintis mažiausią atominė masė, buvo nustatyta, kad sudaro aštuoniolika mažesnėse įmonėse. Clairvoyantly, buvo matyti, kad susideda iš šešių mažų įstaigų, esančių kiaušinių. Leadbeater / Besant, jis sukasi labai greitai savo ašį, vibruojančio tuo pačiu metu, ir vidaus organai atliko panašius gyrations "visa atomo nugaros ir quivers, ir turi būti atsparūs, prieš tiksliai yra stebėjimo įmanomas", - rašė jie. šešių mažai organai yra įrengtos dvi tris, formuojant du trikampiai, nėra keičiamos. Be to, ir šešis kūnus, ne visi vienodai; kiekviena iš jų yra trys mažesni organizacijų kiekvieną iš jų galutinis fizinį atomą, tačiau du iš jų trys atomai yra išdėstyti linija, o likusius keturis jie išdėstyti trikampis.
1 pav. "Mikro-psi vandenilio atomo."
UPAs yra širdies formos objektus, pliuso arba minuso ženklas, reiškiantis kurį gaunamos valiutos įplaukos (minus) arba ištekėjimo (plius) energijos. Phillipsas teigia, kad kiekvienas trikampis yra viena vandenilio branduolių ir, kad mikro-psi stebėjimo kažkodėl surištos kartu vidutinio dydžio apskritimai yra kvarkų ir širdies formos subjektų sub-kvarkų .
Šaltinis: Leadbeater ir Besant, okultizmas Chemija (1951).

Ultimate Fizinis Atom "(UPA)

Kaip pažymėta 1895-fizinių atomų vis dar buvo manoma, kad būti labiausiai bazinis vienetas materijos ankstyvosiose stadijose savo tyrimą, Leadbeater ir Besant pastebėjo, kad vandenilio nebuvo vienybės, bet sudaro aštuoniolika mažesnių vienetų. Šie smulkesnius vienetus jie praminė "galutinė fizinė atomas" (UPA), o vėliau išėjo į juos kaip "Anu" (vienaskaitos ir daugiskaitos) sanskrito terminas, šis naujas subjektas. Jie neturėjo jokio būdo nustatyti tikslaus dydžio UPA, bet jie nustatė, kad egzistuoja dviejų rūšių: teigiami ir neigiami (arba Yin ir Yang) teigiamų ir neigiamų aspektų žaizdos aplink vieni kitiems į priešingas puses (šiek tiek panašūs Kaducėjaus gyvatės, arba spiralinės DNR struktūrą), sudarančiomis UPA. Besant ir Leadbeater teigimu, "galutinis atomo ... yra nepaprastai sudėtingas organas, ir tik jo pagrindinės charakteristikos yra pateiktos diagramoje. sudarytą vien tik iš spiralės, spiraliniai, savo ruožtu, sudaro spirillae, ir šie vėl minutes spirillae. "Be šią nuorodą į Elementarioji fractality" klausimas ", - jie teisingai pareiškė, kad su Anu buvo tikrai ne elektrono . UPA sudarančių spiralės, jei išvyniotos, iš tikrųjų nustatyta, kad ratą ar stygos susuktų aplink save daug kartų sukurti spiralinės forma pavaizduota.
Deguonies buvo nustatyta, kad susideda iš 290 nedidelių atomų ir azoto 261 Dabar, tai kur jis gauna dar įdomesnis. Besant ir Leadbeater suskirstyti UPAs skaičius deguonies UPAs, kurį sudaro vandenilio (18) skaičių, atvyko 16,11, beveik tiksliai deguonies atomas atominė masė (16). Ši procedūra davė pačiai tikslumo azotu, dar sudėtingesnė struktūra nei deguonis, ir todėl, kad daug sunkiau sulaikyti clairvoyantly okultistai. Iš tiesų, tai klaikus tikslumo tęsėsi per visą lentelę metu žinomų elementų ( nepilnametis Nors mokslas nebuvo nustatytas toks dalykas, kaip ir pagrindinės fizinės atomo, žmogaus klaidų, nepaisant). Besant ir Leadbeater nurodė šią nedidelę subjektas, kurį sudaro fizinių atomų (ty jis yra Elementarioji subjektas) . Be to, naudojant vandenilį kaip standartas (pirmasis elementas periodinės lentelės pati sudaro aštuoniolika UPAs), jie galėjo įsitikinti, atominė masė elementų dalijant UPAs jie stebėjo aštuoniolika. Besant ir Leadbeater buvo tik "didybės manijos skriejiko velenai, mes neturėtų tikėtis, kad tokį nuostabų rezultatą. Tiesą sakant, ši galimybė išvesti priimta UPAs jie pastebėjo elementų atominių svorių buvo vienintelis dalykas, okultizmas Chemija turėjo bendro su 1895 chemija .
Reikia pabrėžti, UPA buvo pavaizduotas kaip kuriama jėga Sinuso Gylių vandenų paviršių didesnis matmenų šaltinio kaip hyperdimensional fizikos pasisakė Wilcock, Hoagland ir kitus mokslinius tyrimus eteris fizikos (Šie skaitytojai domisi Leadbeater / Besant aetheric vidutinės ir jos klaidingą panaikinti nuo pagrindinės mokslo sąvoka yra mano straipsnis Kur Eteris Eiti?) Apie pažangiausius fizikos modeliai buvo nelieka kito pasirinkimo, bet įtraukti kitus matmenis arba "lygių" realybės į šiandien moksliškai stebimus reiškinius. Be to, Leadbeater ir Besant aiškiaregys analizė intymus ir išsamiai patikrinti hyperdimensional sukimo (sukimosi ar nugara) pajėgos nematomas "Eteris" Wilcock mėgsta raštu apie plačiai.

Kaip jie atvyko į UPA

Leadbeater ir Besant paaiškino:
Bet koks dujinis cheminių medžiagų atomo gali būti atskirta į mažiau sudėtingas institucijų, vėl į dar mažiau sudėtingas, vėl į dar dar mažiau sudėtingas Po trečiųjų disociacija, bet dar vienas yra įmanoma; ketvirtą disociacija suteikia galutiniam fizinės atomo . Tai gali išnykti iš fiziniame plane, tačiau ji gali atlikti ne toliau disociacija. "5 (pabraukta papildomai)
Atkreipkite dėmesį, kad jų aprašymas UPA užuominą daugiamačių elgesys (tai tampa labai atitinkamas netrukus ). Įdomu tai, kad 1888 metais, įkūrėjų teosofija (ji buvo įkurta 1875 m.), Elenos P. Blavatskaja (1831 - 1891), nenuspėjami Leadbeater ir Besant mažiausiai septynerius metus rašė Slaptoji doktrina: "Net apie aukštesnį plokštumoje, kad vienas elementas mūsų žemę, kuri yra apibrėžta dabartinė mokslo, kaip galutinis undecomposable kažkoks materijos sudedamoji dalis, būtų tariamas, aukštesnio dvasinio suvokimo pasaulio, kaip kažkas labai sudėtingos iš tikrųjų. "
Taigi, kaip teosofų Leadbeater ir Besant tikėtis jie clairvoyantly patikrinta (gauti kai sunku gauti mėginiai per seras William Crookes) buvo daug sudėtingesnis nei savo laiką mokslininkai manė, sudėties elementai. , Jie buvo teisūs. Tikėkite arba ne, pasirodo buvo kita aiškiaregys prieš žaidimą. Tuo metu, kai Niutonas buvo teigė, kad klausimas buvo sudaryta nepereinamas atomų išorinės jėgos judėjimo, Emmanuel Swedenborg mokė, kad klausimas buvo sudaryta dalelių dydį didėjimo tvarka serijos, kurių kiekviena sudaro uždarą sūkuriai energijos spiraled begalinis greitis, suteikia tvirtumą išvaizdą .
Dviejų tipų UPAs Besant ir Leadbeater, "panašūs į viską, išsaugoti jų menturiais kryptį ir jėgą, kuri teka per juos . Vienu atveju jėga teka iš "išorės" nuo ketvirtosios erdvėje, ir kertančios atomo, teka į fizinį pasaulį ["Vyriška"]. Antroje, ji teka iš fizinio pasaulio, ir per atomo į "išorės" dar kartą, ty, dingsta iš fizinio pasaulio. "(Tai buvo" moteriška "UPA.)

2 pav. Dviejų formų UPA, vyrų ir moterų. Šaltinis: Leadbeater ir Besant, okultizmas Chemija (1951).
Pritariant šiandieninės Eteris tyrinėtojas Paulius Laviolette, Yurth valstybių Matydamas Praėjus ribos, kad šie du priešais arba veidrodis vaizdas dalelių yra, ką mes dabar nurodo į klausimą ir anti-klausimas valstybių, kuri leidžia prasme atsižvelgiant Leadbeater ir Besant savo komentarus kad teigiamas / Vyriška UPA srautų savo kūrybinę energiją į išorę, į mūsų realybę, o neigiamas / moterų (anti-medžiagos) kolega transmutes energijos iš mūsų realybės į Eteris. Leadbeater ir Besant sakė, kad jei didesnis matmenų energijos srautas buvo "patikrinti visiškai fizinį pasaulį, bet akimirksniu išnyktų, kaip debesys tirpsta nuo aukštybės. Tai tik atkaklumo, kad srautas, kuris palaiko fizinės visatos. "Dabartinė fizikas ir eteris mokslininkas Paul Laviolette (tarp kt.) patvirtino du žymūs mūsų okultistai šiuo klausimu susitarti, kad
jei tai nuolat veikla buvo sumažinti ... subatominių dalelių ir sudarantys mūsų fizinės visatos energijos bangos pamažu išsisklaido, disolving [sic] į vienodumo valstybės. Kas liktų, būtų nuolat, didžioji ir nesuvokiamas įvairialypei sąmonės, kurios dalis esame, ir kurios dabar Nieinteresujący ramus "paviršiumi", kadaise sukurtas gražus mūsų fizinę visatą . 10
Fizikas Nassim Haramein taip pat remia šį požiūrį nurodydama, kad "be nugaros, nė vienas realybės gali ateiti . Viską nugara "! Haramein sutinka, kad" Sukinys yra esminis kuriant ir objektų, kurie rodomi būti negyvus egzistuoja tik, nes verpimo atomai per leisti objektų spinduliuoja, ir todėl, atrodo, mūsų realybė. "
Kaip Ar Leadbeater ir Besant (ir Swedenborg) žinau, su tokių tikrumo iki šiol mokslas iš anksto, kad dinamiškas aetheric vidutinio, kuris tik neseniai padaryti savo ženklą šiuolaikinio mokslo kitais pavadinimais, kaip Zero Point Lauko - tai bet kuris mūsų "fizinio "pasaulio" šaltinis kilmės ir kvantinės vakuume?
Galutinis fizinės atomo Besant ir Leadbeater srityje apibūdinamas kaip, šiek tiek suplotas, su depresija taško, kur jėgos srautai, todėl "širdies" formą. "Kiekvienas atomas yra apsuptas srityje," jie parašė, toliau - sudaryta iš keturių didesnių lėktuvų, kurie supa ir prasiskverbia ". Jei tai yra tiksli atomų, tada eterinis, astralinis ir psichikos dalelės vis didesnį dydį (fizikai ieško šių" super dalelių ", nesuvokdami, jie jau buvo "atrado").
Leadbeater ir Besant "vaizdavimo UPA buvo iš esmės toroidinis ir kelias pirmyn savo laiką:" Pasirodo be paliovos ant savo ašį, verpimo, kaip viršuje, ji aprašo mažas apskritimas su savo ašį, tarsi verpimo viršų ašies persikėlė į siaurame rate, jis turi reguliariai pulsacijos, susitraukimo ir išsiplėtimo, pavyzdžiui, širdies pulsavimą "13.
Nugara pirmą kartą buvo siūloma fizikos trisdešimt metų Goudsmit ir Uhlenbeck 1925 m. ir buvo patvirtinta, elektronų Phipps ir Taylor 1927 m. aplinkraštis precessional judesio aprašyta verpimo UPA ašis būtų vėliau tapo žinoma kaip Larmoro precesijos fizikos. Nors plėtimosi ir susitraukimo (radialinio pulsacija), aprašytos Leadbeater ir Besant fizikai šiandien vis dar nežinoma, Laviolette atkreipia dėmesį, kad šis aprašymas yra gana įtikinamu senovės Eteris fizikos 14

UPA "verpimo judesio bendras lašelių sudėtingą plazmos 15, ir kaip mes bus pamatyti" Grand Illusion 9 skyriuje, daugelis Leadbeater ir kitų metaphysicists "aiškiaregis pastabas gali būti apskaitomos atsižvelgiant plazmos dinamika. Pavyzdžiui, kai veikia elektros srovės UPAs, kaip parodyta 1919 m. Besant ir Leadbeater, surengė patys fizinių eilių "dalelių chains' kaip lašelių sudėtinga kraujo plazmoje, kaip parodyta A. Piel et al. Šiuo UPA formavimo vienas UPA depresija gavo aetheric kaimyninių dalelių srautas ir išlaikė jį per savo pačios viršūnės, ir pan.
Okultizmas Chemija Leadbeater reiškia UPA kaip tam tikrą matyti sąmonės lygį. Wilcock "modelis teigiama, kad eteris yra sudaro" didžioji jūra. [Toroidinis] energijos "vienetų" "jis nurodo, kad kaip Sąmonė vienetai. Jie yra" ne saistoma apimties arba laiko prasme, kaip mes jį žinome ", ir" jie gali būti mažesnę nei mažytį Elementarioji dalelė arba tokio pat dydžio, kaip ir pats visą visatą. "UPA, todėl būtų nedidelio masto sąmonės vieneto pavyzdys, ir mūsų geriausias okultistai ir mistikai (ir mokslininkai) visi atrodo, kad susitarti, kad visata yra iš tikrųjų suvokia visais lygmenimis. Ji yra įdomi, kaip Jay Alfredas atkreipia dėmesį, kad Davidas Böhm "mokslinių tyrimų į plazmos davė stebėjimo, kad elektronų plazmos konfigūracijos pradėjo į veikti taip, lyg jie buvo didesni, tarpusavyje sveiki, tiek daug, kad jis dažnai buvo įspūdis, kad elektronų "jūra" gyvas ". Mircea Sanduloviciu ir kolegos net sukūrė plazmos srityse, kurios gali augti, daugintis ir perduoti vykdyti dauguma tradicinius reikalavimus biologinės / gyvų ląstelių. 18
Ryšius tarp sąmonės ir didėjančius energijos būdingi daugiamačių audinys kosmosas vis labiau parengta remiantis šiuolaikinio mokslo, ir tai yra įdomu pastebėti, kai paraleles tarp šiuolaikinių toroidinis modelių ir iš esmės toroidinis modelis Besant ir Leadbeater apibūdino metu jų aiškiaregis tyrimus. O Wilcock teigia, kad Eteris "medžiaga natūraliai formų pati į sferinės formavimo, nes beveik vienodumo aetheric spaudimą iš visų pusių, taip pat, kad dauguma" harmoninių "formos, jis pripažįsta, kad keičiant energijos tankis, Eteris gali sukelti šių sričių į deformuoti šiek tiek Pavyzdžiui, jie gali ištempti ir priploti sukurti spurgos-kaip forma, kitaip vadinama Tora, modelis, dirbančių Wilcock, Haramein ir stygų teorija. UPA "" menturiais " stygos. Phillips rodo, kad palyginti okultistai menturiais ir stygų teorijos stygos ", kad" [a] užraitas yra uždara, 26 matmenų, Bozonas Styga (ataskaitinio koilon "sferinis" burbulų kad 7-ojoje spirillae nereiškia, kad menturiais peržengia šeštojo, compactified dimensiją, kad jie turi būti 26 - ne 10, matmenų stygų) "ir taip pat, kad" [t] jis UPA subquark superstring sudaro valstybės dešimt stygų, ty superstring yra sudėtinis objektas "20 .
Žmogaus organizmui, mums rasti toroidiniu struktūras, čakras (Sanksrit "ratas"), turi būti įdėtos per viena kitą. "Ratas" Chakra, matyt, tai, kad regėtojo žiūri "barelį "Toros" centrinis vamzdžių plotas intensyvaus energijos tiesų nugara, tiek čiulpti ir stūmimas iš energijos dažnius, kaip matysime. Tai yra Tora, kad atrodo perduoti bangų impulsus per aetheric vidutinio Eteris modeliai tokių kaip Wilcock. (Mes pažvelgti nepaneigiamas įrodymas žmogaus energetikos srityje ir čakrų 9 skyriuje) Tai įdomu trumpai atkreipti dėmesį šiuo metu, kad vienas iš aukštojo struktūros DNR gali formuoti save į Toroid. Glen Rein pasiūlė kad tai leidžia pajusti subtilų energijos aplinkoje, teigiančių, kad "toroidinis DNR veikia kaip keitiklis, konvertuoti subtilus [Sukimo arba skaliarinė] energiją į įprastinių EM energijos kuris yra spinduliuojama iš DNR ląstelėse renginius įvairių biocheminių lygiu. "21
Kiti pavyzdžiai sąmonės vienetų (CUS) per Wilcock modelis apima Kamuolinis žaibas, dulkių domenai, visų subatominių "dalelių" planetų, ir daug daugiau.
Yra daug įrodymų, kad žmonės pakeistų valstybių sąmonės, arba dalyvauti šamanų iniciacijų apeigos, arba OBEs, arba NDEs patyrė šių masinių kristalais kitų egzistencijos tankumas senovės šamanų ir dvasinės literatūros.

Okultistai "apgynimas Atvyksta Via Dr Phillips

1970-ųjų pabaigoje Stephenas Phillipsas, tada fizikos Kalifornijos universiteto absolventas, atsitiko per kai iš okultizmas chemijos diagramos. Priešingai tam, ką mes galime tikėtis, dauguma fizikų, paėmė rimtą susidomėjimą medžiaga, ir galutinis rezultatas buvo pagrindinis techninio tinkamumo patvirtinimo duomenis, gautus Leadbeater ir Besant . Dr Phillips atrado, kad "Besant ir aiškiaregis aprašymai Leadbeater cheminiai elementai visiškai atitinka Varškė, Kvantinė Chromodynamic ir Super Styginių šiuolaikinės subatominė fizikos teorijų." 23 Jis duomenis savo 1980 knygoje Papildomas sensorinio suvokimo gylis kvarkas, dėl jo darbo, Phillips sutaikina okultizmas chemijos su šiuolaikinės fizikos. "okultizmas Chemija dabar stovi kaip blizgantis Besant ir Leadbeater pretenzijos galiojimo liudijimas." 24
Taigi, Stephenas Phillipsas interpretacijos Besant ir Leadbeater "stebėjimas, kad būtų ne iš atomų, bet subquarks ir kvarkų. Kvarkas sąvoka buvo tik įvesta į šiuolaikinės fizikos dešimtmečius, vėliau 1964 m. Gell-Mann ir Zweig. Kvarkas yra pastato blokus vadinamasis "elementarių dalelių, ir yra visuotinai priimti kaip mokslo bendruomenės šiandien.
Tačiau, Phillips "modelis yra tikrai subquark (arba sudėtiniai varškės) modelis. Jame subquarks kad kvarkas kvarkas sudaro elementariųjų dalelių (protonų, ir tt), elementariųjų dalelių sudaro atomai, ir tt Taigi, Phillips nustatė UPAs subquarks, ir, kaip DeGracia ataskaitas anapus fizinio, jis ragina savo subquarks omegons "rodo, kad jie yra galutinis ir mažiausias fizinės materijos forma (Omega paskutinės raidės graikų abėcėlės). Taigi, Phillips parodė, per griežtus kiekybinius procedūras, kad "sub-kvarkų deriniai pranašavo jo modelį beveik tiksliai sutartį su Besant ir Leadbeater pateikė išsamias struktūras." Jis sėkmingai koreliuoja su "superstring UPA struktūra modeliai: UPA pati šiuolaikinės Elementarioji fizika "superstring".
Tačiau atkreipkite dėmesį: vienintelis būdas, kuris Phillips galėtų gauti numerius savo teoriją, kad atitiktų faktines pastabas Besant ir Leadbeater išvadą, kad kai jie buvo stebėti subquark atomo struktūrą, jie nesilaiko vieno atomo, bet dviejų atomų, kad kažkaip sulydomos kaip jų trukdžiai ir šių subjektų pastabas sukurti Dwuatomowy išdėstymas . Tai galėjo sukelti dalelių bangų paketų / de Broilio bangos sukelia psichikos stabilizavimo teosofų dalelių plitimo, pašalinant netikrumą jų pagreitį, todėl didėja jų erdvinių vietose neapibrėžtumą. Šiek tiek kitu kampu procedūra, poveikio, gali turėti "erzino" kai būdingas nonlocality dalelių de Broilio bangos / bangų paketus, laiko-erdvės arba "Abipusė erdvę", kad įtakos jų buvimo vietą erdvėje-laike:
[E] kiekviena dalelė taptų delocalized, kad dabar būtų tiesiog kiek tikimybė rasti prie gretimo atomo branduolio, nes buvo rasti daug mažesnis plotas branduolio iki jos ateina stebėti jų banga funkcijas galiausiai sutapti žymiai, o ne išnyksta tikimybė jų tarpusavio stipri sąveika.
Clairvoyantly pastebėtas struktūrą sudarė dvi sutampa trikampiai, su kiekvieno trikampio, kuriame devynių UPAs, o šiuolaikinis požiūris vandenilio vienišų elektronų skrieja vienas protonų branduolį . Tačiau šiuolaikinės kvarkų teorijos požiūriu, kad vieniši protonų yra iš tikrųjų susitarimas, sudarytas iš trijų kvarkų. PHILLIPS, toliau teigia, kad kiekvienas kvarkas yra savo ruožtu sudaro trys sub-kvarkų, o tai reiškia, vandenilio atomas susideda iš devynių sub-kvarkų . Nes Besant ir Leadbeater "vandenilio, ten buvo du trikampiai po devynių UPAs, Phillips" išvada yra, kad kiekvieno trikampio turi atitikti vandenilio atomo kaip suprasti šiuolaikinio mokslo, vandenilio struktūra pastebėtas Besant ir Leadbeater buvo iš tikrųjų padaryta iki. du vandenilio atomai.
Buvo įdomu, sau, jei galbūt dviejų atomų pasiūlė padidinti stabilumą peržiūrėti šią nedidelę mastu, todėl man buvo malonu rasti Gary Pnym, amerikiečių inžinierius, fizikos ir elektronikos, kurie studijavo okultizmas Chemija ir Phillips "darbo fone straipsnis , kuriame jis teigia, kad "dauguma iš šių elementų nėra stabiliai izoliuota, Monatomic valstybės, bet greitai suyra, kai verčiami manyti, kad sąlyga, nors jie yra visiškai stabili, kaip pavyzdžiui, cheminius junginius . "
Galų gale t, čia yra pernelyg daug atitikmenų tarp to, ką Besant ir Leadbeater pastebėjo ir tai, kas dabar moksliškai žinoma apie Elementarioji elgesio atleidžia jų darbą. "Figūros, jie apibūdino, tai, kad jie pastebėjo elementų izotopų prieš izotopų buvo plačiai pripažinta mokslas, tai, kad jie pastebėjo, verpimo ir vibravimo judesiai šias daleles ir kitas atitinkamas pastabas kompiuterio; visų šių idėjų, kurios buvo visiškai nežinoma jų dienų mokslas "toliau pateiktoje 1 lentelėje dalies apžvalga Leadbeater ir Besant "aiškiaregis pastabas, palyginti su vėlesniais mokslo atradimų.
Spustelėkite norėdami padidinti
1 lentelėje. "Kai mikro-psi Prognozės mokslinių atradimų ir idėjų."
Pastaba: Mano komentarai kursyvu skliausteliuose. Šaltinis: Stephen M. Phillips, ekstrasensai, subatominių dalelių suvokimas. Mokslinio tyrinėjimo, 9 (4), 489-525, 1995 leidinys.
Kaip DeGracia atkreipia dėmesį, Phillips įrodė, kad suprasti, prabangiau taškų okultizmas Chemija vienas reikalauja pažangios šiuolaikinės fizikos supratimas. Besant ir Leadbeater apibūdino Kvantinė pobūdžio fizinės materijos 1895, tiksliai taip, kaip mokslas būtų trisdešimt metų ir daugiau. jie iki šiol jas oficialiai mokslinį atradimą iš anksto žinoti apie kvarkų ir subquarks?
Įgyti tam tikrą kaip prieštaringai vietovės protektoriaus čia suprasti, sub-kvarkų egzistavimas tik neseniai, moksliškai pripažintus, ir net tada ne vienbalsiai. Yurth ataskaitose, kad 1990 Armada 450 mokslininkai patvirtino-kvarkų egzistavimas "precedento neturintį lygį tikrinimu, ir dar fizikai American Physical Society, MIT, Prinstono ir Kolumbijos universiteto pavyko šalinti tyrimų paskelbimo duomenų srauto publikacijų Scientific American, Physics Letters, fizikos apžvalga ir gamta. Ačiū Dievui nemokamas mokslines tyrimo, eh?
Nepaisant to, buvo akivaizdžiai gali suvokti esmę materijos į Leadbeater okultizmą reiškia, siddhis. Besant ir Leadbeater, yra vamzdžių struktūros, kad išsikiša iš Ajna arba trečiųjų akių Chakra eterinis kūnas ir naudojant šią vamzdis kaip regėjimo organas, kuris vienas gali naudotis mikro-psi Kaip matome, yra gera priežastis manyti jį. Šis psi fakultetas / gebėjimas yra vienas siddhis Patandžalio rašė apie jo joga sutras maždaug 400 m. pr
Dar vienas įdomus dalykas, apie sub-kvarkų labai susiję su mūsų slaptasis leitmotyvas: Sub-kvarkas kelio atrodo taip, kaip ji, nes mūsų laiko-erdvės kontinuumas dalelė egzistuoja ir tada neegzistuoja, egzistuoja ir tada neegzistuoja .
Su sub-kvarkų atradimas, mes nustatėme labai pirmą kartą moksliškai patikrinta pavyzdžiui įvairialypei elgesį išmatuojamus fizinių komponentų. Sub-kvarkų elgesį unikaliai gilų rarified aplinkos dalelių greitintuvas sub-kvarkas egzistuoja-dingsta egzistuoja išnyksta kartu su nuosekliai, pakartotinai, nuspėjamas dažnio modelis ... 31
Leadbeater ir Besant nurodė, kad UPA šiandien kaip sub-kvarkas gali išnykti iš savo plokštumoje, tačiau gali atlikti jokio skirstymo . Jis yra tikrai pati pagrindinė aspektas fizinės materijos mūsų tankumo lygį. Mokslo tikrinimo Leadbeater ir Besant savo pastabas aiškiai rodo žmogaus sugebėjimą į kolegų į domenų neegzistuoja mūsų paprastų pojūčių ir mokslo įprastinių įranga-domenų mūsų pačių pagrindinių žinomas " dalelių "rizikos ritmiškai ir. Yurth komentarų, kad tai duoda mums "pažodžiui kūrimo krašto." Ar pristabdyti ir leisti visiems, kad kriaukle akimirką.

Išvados

Mūsų okultistai buvo kiekybiškai ir kokybiškai apgynė nuo beveik kiekvienu įmanomu kampu (apima daugiau kampu nei mums vietos čia, TGI 1), ir jei mes priimame Phillips "išvadą, kad galutinis fizinių atomų (UPAs) sub-kvarkų, o ne atomai , kaip Leadbeater / Besant kartą pagalvojau, tada jis yra iš specialių okultistai, kad mes turime gauti pirmą ir galbūt labiausiai tikslią ir išsamią vaizdų ir juos aetheric terpė, kuri neršia. Be to, mes turime kredito pradinio keletą atradimų Apskritai, izotopų Leadbeater ir Besant. Eteris modeliai tarpusavyje aiškiaregys pastabas, stygų teorija, ir "nenormalu" mokslinių tyrimų išvados, kad standartinis modelis negali paaiškinti, bet derinys, kuris gali lengvai įtraukti pernelyg galingas ignoruoti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą