2011 m. gruodžio 8 d., ketvirtadienis

Didžiausią slėpinį Šventosios miesto. Ekspertai nežino, kaip iššifruoti metai ženklas 3000 metai

Archeologai yra sunku atskirti nuo po to, kai į šventąjį miestą atradimo paslaptis. Ar pirmą kartą neturi jokios clue, ir atvėrė Specialusis puslapis "Facebook", kur laukia pasiūlymų.

Archeologai atrado kai paslaptingas akmens raižiniai, datuojamas tūkstančius metų, po tam tikro kasimo daroma Historic Site Jeruzalėje. Šie ženklai subraižyti į roko tūkstančius metų, jis nustebino ekspertus.
Izraelio archeologai padarė kasinėjimus seniausia miesto dalis ir rasti Kambarių kompleksas su trimis ženklai, "V" išraižytas akmens grindų formos. Tai dar nebuvo atrasta jokių įrodymų, patvirtinančių šių skulptūrų paskirtį arba sukelti identifikavimo civilizacijos, kurią jis padarė.
Kai kurie ekspertai mano, kad šie grioveliai buvo akmens 2800 metų būtų padėjęs remti medinių konstrukcijų. Kiti mano, kad žmonės tomis dienomis jie naudojami keistų ritualų.
Paskirties pastate buvo aptikta šių požymių yra kita pusė į šį slėpinį.
Yra linijų, nubrėžtų tam tikru būdu ant grindų ir sienų, kuris vadovavo archeologai prie minties, kad tie žmonės, kurie iš jų turėjo gerai išmanyti inžinerija.
Eli Shukron, vienas iš archeologai, kuris padarė atradimą, pripažįstant, kad tai yra pirmas kartas ekspertai neturite idėjos, ką jie rado, viskas yra apgaubta absoliuti paslaptis.
"Mes čia kažką Pirmojo šventyklos laikotarpiui, ir mes vis dar nežinome, ką jis reiškia. Pirma šventyklos laikotarpio nuoroda į pirmųjų dienų senovės miestą, dešimtame amžiuje prieš Kristų ", sakė Shukron.
Kaip specialistai į didelę bėdą ir nežinau, siekiant išspręsti šią paslaptį, archeologai dar neparašė nuotrauką "Facebook" ir tikisi pasiūlymų iš tų, kurie skaito.
Ir jie greitai ginti ... Kai kurie sakė, kad yra keletas formų, kurioje išlydyto metalo buvo pilamas, o kiti sakė, kad jie būtų kai kurie iš senovės hebrajų ar Egipto ženklų simboliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą