2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Mėnulio-Marso slaptas operacijas

Kaip vienas gerai žinomas sąmokslo teorijas kaltina aselenizarii klastojimo, kita skepticizmas kosmoso Amžius versija NASA sako išsiuntė, iš tikrųjų, žmonės Mėnulyje, bet tylėjo pažangių nežemiški astronautai atrado čia. Šios patalpos sąmokslo sukėlė naujų mokslo disciplinos, exoarheologia tyrimas tariamai svetimų dalykų apie kitų planetų mūsų Saulės sistemoje. Kai 1996 m. vasarą, šios šakos mokslo bendruomenės gavo papildomai padidinti NASA kai kosmoso agentūra pareiškė, kad atrado meteoritas, kad yra mikroskopinių darinių, kad panašūs suakmenėjusių vienaląsčių organizmų, ir meteoritas, atrastas metus prieš Antarktidoje tikriausiai atėjo iš Marso. Tai senovės Marso bakterijos yra toli gražu nuoseklumo reliktas, tačiau archeologai išaiškino erdvinės epizodas, kaip ženklas, kad jie eina teisingu keliu. Be naudos tiesioginės prieigos prie relikvijų ir artefaktus fotografavo NASA kitų dangaus kūnų, žemėje, bus surišta exoarhelogii dažnai reikia išgauti informaciją iš vaizdų miglotas ir padarė atsitiktinai nepilotuojamas kosminis zondas laive. Pagal toks požiūris būdingas kliūtis mokslo, skirta Bendrijos mokslininkų, advokatai sąmokslo teorijos, pastatytas niūrios scenarijus: tiek Mėnulio ir Marso kažkada buvo architektai ir statybininkai žarnyno užsieniečių, kurie galėtų sužinoti šiandien ten.


Užpilkite ir sabotažo
Jau daugiau nei dešimtmetį, labiausiai matoma ir triukšmingo miestų propaguotojas Marso ir Mėnulio teorijos Richard C. Hoagland kažkada buvo, autoriaus mokslinių darbų. Į viduryje 80-ųjų, Hoagland surinko mokslininkų komanda analizuoti panašų objektą paslaptingas Sfinksas, dabar daugelyje Marso nuotraukas iš NASA. "Face on Mars" formavimo žinomas kaip keista, oficialiai atvyko į istoriją prabilo metraščiuose 1976 m. vasarą, kai "Vikingas 1 laivas per 35-ąjį kartą, sukimosi orbitos aplink Raudonąją planetą. Nors fotografuoti dykumos regione vadinama "Cydonia" ne apie 1600 km nuo Marso paviršiaus, Vikingų vaizdui, įrašytiems apie filmą labai neįprasta aukštis: geografinė forma, kuri guli ant 1,5 km panašūs žmonių veidus priekyje, arba bent jau, humanoidų veidus. Per dvejus vaizdas susilies fotografuojant, kurie tapo žinomas "įvaizdį", atrodo, tikrai akis, nosį ir burną.

"Marso" Hoagland
Nors NASA sakė nuotrauka tiesiog šviesos poveikį gamtos geologinėje formacijoje, dviejų kompiuterių specialistai nesusiję su kosmoso agentūra Vinsentas ir Gregory Molenaar DiPetro išsiplėtusioje skaitmeninius vaizdus, ​​naudojant kompiuterinius metodus, skirtus jiems. Ir jie rasti vis daugiau ir daugiau nuostabios: kad mergaitė atrodė, kad akių ir akių vokų atrodyti keista, kad burna pilna dantų ir net elegantiškos išvaizdą. Hoagland eina dar toliau, išskiriant išsamiau nuotraukos rasti: keletą mylių į pietvakarius nuo žmogaus veido, jis teigė, kad pamatyti miesto griuvėsiai apsuptas piramidės apie 1,5 km ilgio, ribojasi su juosta su panašių tvirtovė, kaip "korio", keliuose aukštuose, padalytas į dvi dalis "Main Street" ir perkrautas aplink "centrinėje rinkoje". "Visą miestą pastatytas ant Marso, su magistro architektas precizijos," sakė Hoagland savo knygoje "paminklai" Mars ".

Tobulinimas fotografijos studija, Hoagland nustatė matematinius santykius ir proporcijas tarp vaizdų funkcijų, "miestas" kaimynystėje ir trečiosios objektas, piramidinės struktūros su penkių pusių. Entuziastingi mokslo nuėjo tiek, kad net teigė, kad Marso šalis bando pasakyti mums svarbius pranešimus žmonijai raidą, susitarė dėl naujo fizinio pagrindu hyperdimensional, mes galime pasiūlyti energijos tiekimo kitas dimensijas galimybę. Patalpos fostt Hoagland drąsiai, bet greitai užpuolė tyrėjų ir mokslininkų, kurie kaltina nepagrįstas išvadas, kurios būtų pasakyti, kad nors remiantis kitų vaizdų analizę negu tiems, kurie dalyvauja, kurios netilpo į visus užuominas autorius .



Tačiau Marso Cydonia regione sukasi aplink spekuliacijos, kad NASA galėtų bandyti nuslėpti tiesą stipriai apie Lost City of Mars ", ir net slepia svarbius vaizdus sabotandu savo misijas. Tokia situacija buvo užregistruota net 1992 m. rugpjūtis, "Mars Observer erdvėlaivio misijos metu, kuris buvo tarp tikslų ir priimant aukštos rezoliucijos nuotraukas Cydonia regione. Tada, prieš įvesdami Red orbitą, erdvėlaivio nustojo perduoti signalus į Žemę. NASA greitai atsisakė misija, kaltindama kuro atliekas. Sąmokslo teorija rėmeliu ši istorija sako, kad NASA turėjo sunaikinti Marso stebėtojas zondas išlaikyti tai, ką slėpė Cydonia paslaptis. Arba ten buvo kita nežemiškos kilmės jėga, kuri pradėjo ant erdvėlaivio ataka. Šios teorijos buvo sustiprintas, kas atsitiko, kai Rusijos misijos kurie buvo siekiama stebėti "Red Planet". Vėlyvą '80s, buvusios Sovietų Sąjungos pasiuntė du erdvėlaiviai į Marsą nepilotuojamas, Fobo 1 ir 2 dalis, su ketinimą fotografuoti planetoje ir viena iš jų mėnesių, Fobo.

Pirmieji zondo patyrė techninių gedimų kelyje. 1989 m. Fobas 2 atvyko į paskirties vietą ir padarė daug fotografijų Marso paviršiaus, po kurių ji sustabdė veiklą. Vienoje iš nuotraukų išsiųstas į Žemę šio antrojo zondo, tačiau galima pamatyti cilindro formos šešėlis, Būdamas nurodyta ant Marso paviršiaus. Tyrėjų skaičių intrygę teigia, kad ši šešėlis buvo mestas užsienietis erdvėlaivis smūgis prieš Rusijos zondą. Mokslininkai paaiškino, planetų sistemos specialistai, tačiau šis reiškinys kaip Marso mėnulio Fobo, netaisyklingos formos mėnulio projekcija.

Po šių įvykių, Hoagland vėl sugrįš kruopščiai, siūlo daug įdomių dokumentų laikoma paslaptyje 30 metų. Pirmasis buvo NASA ataskaitą, kurioje rekomenduojama, kad bet kokių būsimų atradimų apie nežemiškos gyvybės slaptomis, kad nebūtų sutrikdyti žemiškosios civilizacijos XX amžiuje. Antrasis buvo keista statusas priede, kuris pareiškė, kad NASA Amerikos kosmoso agentūra karinių filialas. Hoagland bus ne tik patenkinti, bet pateikti šiuos dokumentus, komentuodamas, kaip jie padėjo kaukė sąmoningai supervalstybių 30 metų, išlaikyti vyrų apie nuostabų atradimų apie Marso ir Mėnulio tamsoje.

"Lunatikus" Brian
William L. Brian II, autorius knygos "Moongate: išvados paslaptis JAV kosmoso programą", kuri buvo pradėta 1982, ir jis bus išvaizdą "karo teatras" sąmokslo teorijas, eskizų dalykų, pavyzdžiui, kraštovaizdžio kur in Brian pasiūlė, kad apie automobilį slepiasi nežemiškos žvalgybinę informaciją apie NASA Mėnulyje užklausą. Pagrindas jo tezė yra ta, kad NASA teigia, kad omenyje, kai Mėnulio gravitacija yra šešis kartus mažesnis nei Žemės. Taigi, Brian nori įrodyti, kad NASA aptiko, kad 60-ųjų, apie Mėnulio gravitacinis laukas, nes jis, iš tiesų, 64% žemės gyventojų. Šių duomenų reikšmė yra pagal Brian, baisu pakankamai skatinti NASA padengti. Jei Mėnulio gravitacijos būtų tikrai uždaryti vertę, kad Žemė, Niutono dėsniai universaliųjų gravitacija būtų visiškai neteisinga ir tradicinių fizikos būtų grindžiama neaiški pagrindas. Be to, autorius teigia, kad stiprios gravitacijos mėnulio reikštų atmosferoje, kuri būtų perkelti į egzistencijos gyvenimo galimybė egzistuoja, galbūt vienas pasikeitė.

Dezertyrai su mėlynu krauju
Brian grindė savo teoriją daugiausia dėl to, kad astronautai pasiekia Mėnulį negalėjo peršokti aukštis didesnis kaip 35 cm aukščio, dėl gravitacijos šešis kartus mažesnis nei Žemėje turėtų būti apie dviejų metrų ir atskira svėrimo 180 £ atveju, pasverti kiek astronautai įrengtas. Atsižvelgiant į tai, kad į atmosferą daugiau stora, nei sakė, kad Mėnulis, būtų buvę ir orui, net apkaltino Brian kostiumai, kad astronautai buvo tik esamų vaidmenį paslėpti metu filmuoti, nekilnojamojo sąlygas natūralių Žemės palydovą. Be to, prieštaringai liudija marsand Neilo Armstrongo, pirmojo žmogaus Mėnulyje, autorius teigia, kad net tada, kai žmonės nusileidę jie susitiko ir atidžiai stebėti NSO ir net svetimų subjektai. Vėliau, remiantis abejotina šaltinių ir subjektyvūs, Brian bus pasakyti apie mėnulį, kad nėra kaip dykumoje žemė, NASA. Mėnuo, sako jis, iš tiesų yra malonus žemės, su "šafrano spalvos danguje", augalija ir gyvenimo tam tikrose srityse, kalnų miškai, ežerų ir upių, o kai užsienietis bendruomenes. Brian teorijos bus pakartota kitoje erdvėlaivių konspiracinis prielaidos srityje, vienas vadinamas "Alternatyva 3", kuris iš pradžių prasidėjo kaip išgalvotas parodija, bet tada buvo dėl rimtų proporcijas tarp masių. Kaip jau buvo veikiami, 3 alternatyva būtų sklypas, sukurto pasaulio posėdis elito rankose atsisakyti skirtos paprastų masės Žemės planetos, perpildytos ir užterštas, mėlynas kraujas vežėjų vežami slapta Žemėje, kartu su kohortas žmonių, kurie atstovauja darbo, miesto-Dome apie Mėnulį ir Marsą. Teorijos yra daugiau nei drąsus, leidžiama ne mažiau kaip paranojikas ir nepagrįstos baimės, matyt, reikia, bet jei yra stiprus ramstis remti juos, kad yra tai, kad emitentų, ir jų pasekėjai yra žmonės, apmokyti, parengti ir protingas, kurio išvados yra net kai abejotinas. Tačiau, šlovę ir sėkmę medžiotojų pakilo iš labiausiai gryna gretas, ir įtarimų tokių energija tiekiama nugriauti bet sąmokslo teorijas rengėjas akreditaciją.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą