2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Marihuana Sąmokslo Tikroji priežastis, kodėl kanapės yra neteisėtas

Ir aš pakels jiems žinomų augalų, ir jie turi būti vartojami kartu su badas žemėje - Ezechielio 34 / 29
Puodai yra nekenksmingi žmogaus kūno ar proto. Ji paprastai neturi nukreipia naudotojus į priklausomybės ligų reabilitacijos programas . Marihuana nekelia grėsmės visuomenei. Marihuana yra labai daug pavojų naftos kompanijų, alkoholio, tabako pramonė ir daug cheminių korporacijos. Įvairių didelių įmonių, su dideliu kiekiu dolerių ir įtakos, nutylėjo tiesą nuo žmonių. Puodai yra neteisėtas, nes milijardieriai NORI likti milijardierių!

Įvadas

Ar žinote, manoma, kad kanapės turi apie 25.000 naudoja? Nuo maisto, dažų ir degalų drabužių ir statybinių medžiagų, kanapių naudojamas. Yra net kanapių pluošto Red Rose ® ir Lipton ® arbatos maišelius . Ir keletą automobilių, šiandien būti kanapės.
Seniausia žmogaus pramonės reliktas yra kanapių audinio gabalas (drobė), rasti senovės Mesopotamijoje, datuojamas maždaug 8000 m. pr, seniausias išlikęs gabalas popieriaus buvo daugiau nei prieš 2000 metų Kinijoje ir taip pat buvo pagaminti iš kanapių pluošto. 2500 m. pr faraonų naudojamas kanapių Didžiosios piramidės statyba.
Kanapių Anglijoje 16 amžiuje buvo toks svarbus, kad karalius Henrikas VIII išleido įstatymą, 1553 metais, kuris nubaudė ūkininkai, kurie nesugebėjo išaugti bent vieną ketvirtį akrų kanapių kas 60 ha ariamos žemės, jie priklauso. Nebuvo net kada anksčiau daugiau kaip 200 metų, kai galėtų mokėti savo mokesčius su kanapių Amerikoje. 1850 metais buvo daugiau nei 8300 kanapių ūkių Jungtinių Amerikos Valstijų.
Kas 3,6 sekundes kas nors pasaulyje miršta iš bado. Kanapių sėklos yra maistingas ir ekonomiškas sprendimas nutraukti bado pasaulyje. Su 80 procentų koncentracijos "geros riebalų" mūsų kūnus reikia geros sveikatos priežiūra visų aštuonių amino rūgščių, pridėjus optimalų maistinių skaidulų ir baltymų, kanapės tikrai yra puikus balansas "maisto šaltinis [Sveikata Privalumai kanapių sėklas] . Gamta pagrindinių maistinių medžiagų, atkurti ir palaikyti optimalią sveikatą galios supakuoti sėkla, glitimas, cholesterolio ir cukraus nemokamai. Grynas, natūralus, žaliavos gliaudytos kanapių sėklas, - geriausiai maisto baltymų šaltinis, esminių riebalų, vitaminų ir fermentų planetoje. [Dabar kanapių maisto šaltinis: http://www.healing-source.com ]
Pirmasis dyzelinis variklis buvo suprojektuotas paleisti augalinis aliejus, vienas iš kurių buvo kanapių aliejus. 1930 m. Henris Fordas automobilių sudaro 70 proc. Kanapių plastiko, kuris taip pat vyko kanapių kuro ir naftos. 2001 "Hempcar" ratą Šiaurės Amerikos žemyno, kanapių aliejus maitina.
Pirmiausia buvo nudažyti dėl kanapių drobė, Vincentas van Gogas (1853-1890) ir Thomas Gainsborough (1727 - 1788) - tapybos Rembrandt (1669 1606), dažnai su kanapių aliejaus pagrindu pagaminti dažai. Daugiau kaip 50 procentų visų cheminių pesticidų purškiama naudojami medvilnės auginimo. Kanapės yra aštuonis kartus stipresnis nei medvilnės ir daugiau oro pralaidi. Kanapės gali augti stipriai (iki 16 pėdų) per 100 dienų be jūsų odą ir aplinkai kenksmingų pesticidų ir herbicidų ... sveikiau.
Vienas akrų kanapių galime pagaminti daug žaliavų pluošto kaip 4.1 ha medžių. Kanapių popieriaus masės trynimui būtų stipri popieriaus, kuris trunka nepaprastai ilgai, ir ne geltona su amžiumi. Be to, naudojant kanapių žaliava popieriaus šaltinis būtų pašalinti būtinybę sumažinti mūsų nykstantis senų miškų, kurie prisideda prie klimato kontrolė ir švarus oras, kuriuo kvėpuojame. [Šaltinis: Hempola smulkmenos Trail].

Realios priežasties buvo uždrausta Kanapės, neturi nieko daryti su savo proto ir kūno poveikį

"Marihuana yra pavojingas".

Puodai yra nekenksmingi žmogaus kūno ar proto. Marihuana nekelia grėsmės visuomenei. Marihuana yra labai daug pavojų naftos kompanijų, alkoholio, tabako pramonė ir daug cheminių korporacijos. Įvairių didelių įmonių, su dideliu kiekiu dolerių ir įtakos, nutylėjo tiesą nuo žmonių.
Tiesa yra tai, jeigu marihuana buvo panaudota daugybė komercinių produktų, sudarytų pramonės atominę bombą! Verslininkai nebuvo išsilavinę produkto potencialą puodą. Super turtingas susimokė skleisti dezinformaciją apie labai universalus augalų, kad, jei tinkamai naudojami būtų sužlugdyti jų įmones.
Kur žodis "marihuana" atėjo? 1930-ųjų metų viduryje, M žodis gali sugadinti gerą įvaizdį ir neįtikėtiną istoriją kanapių augalų ... kaip jums skaityti. Čia faktai teisės aktai, su nuorodomis, paprastai patikrinti Encyclopedia Britannica ", kuris buvo spausdinamas ant kanapių popieriaus 150 metų:
  • Visos vadovėlius buvo pagaminti iš kanapių arba linų popieriaus iki 1880; Kanapių Popierius naujo Jack Freizerio sala, 1974.
  • Tai buvo mokėti mokesčius už kanapes Amerikoje nuo 1631 iki 1800-ųjų pradžioje, LA Times, rugpjūčio 12, 1981.
  • Atsisako auginti kanapes Amerikoje per 17 ir 18 a. buvo prieš įstatymą! Galite būti įkalintas Virdžinija atsisakant auginti kanapes iš 1763 į 1769; Kanapių kolonijinės Virdžinija, GM Herdon.
  • George Washington, Thomas Jeffersonas ir kitų steigėjų išaugo KANAPĖS; Washington ir Jefferson dienoraščiai. Jefferson kontrabanda kanapių sėklų iš Kinijos į Prancūziją, po to į Ameriką.
  • Bendžaminas Franklinas priklauso vienas iš pirmųjų Amerikoje popieriaus gamykloms ir ją perdirbtų kanapių. Be to, 1812 m. karas buvo kovojo daugiau nei kanapių. Napoleonas norėjo nutraukė Maskvos eksporto į Angliją; imperatorius dėvi Nr Drabužiai, Džekas herer.
  • 90% visų laivų burės ir virvių, tūkstančius metų, buvo pagaminti iš kanapių. Žodis "drobė" yra olandų kanapes; Webster New World Dictionary.
  • 80% visų tekstilė, audiniai, drabužiai, skalbiniai, užuolaidos, paklodės ir tt buvo pagamintas iš kanapių, kol su medvilnės džinas 1820.
  • Pirmasis Bibliją, žemėlapiai, diagramos, Betsy Ross vėliava, Nepriklausomybės deklaraciją ir Konstituciją pirmuosius projektus buvo pagamintas iš kanapių, JAV Vyriausybės archyvuose.
  • Pirmasis derlius buvo kanapės auginamos daugelyje valstybių. 1850 buvo piko metų Kentukis gamina 40.000 tonų. Kanapės buvo didžiausia pinigų pasėlių iki 20 amžiaus, valstybės archyvai.
  • Seniausias žinomas įrašus kanapių auginimo grįžti 5000 metų Kinijoje, nors kanapių industrializacijos tikriausiai grįžta senovės Egipte.
  • Rembrants, Gainsboroughs Van Goghs taip pat labiausiai anksti drobė paveikslų buvo daugiausia tapybos ant kanapių lino.
  • 1916 metais JAV vyriausybė prognozavo, kad 1940 visi popieriaus ateis iš kanapių, ir kad turi būti sumažinti ne daugiau medžių. Vyriausybės tyrimų ataskaitą, kad 1 akro kanapių lygus 4.1 ha medžių. Darbų planai buvo įgyvendinti tokias programas; Žemės ūkio departamentas
  • Kokybės dažai ir lakai, pagaminti iš kanapių sėklų aliejaus, kol 1937 metais. 58.000 tonų kanapių sėklos buvo naudojamas Amerikoje 1935 dažų produktų, Sherman Williams Paint Co parodymus prieš Kongreso nuo 1937 m. Marihuana mokesčio įstatymas.
  • Henris Fordas pirmasis Modelis-T buvo pastatytas paleisti kanapių benzino ir pats automobilis buvo CONTRUCTED iš kanapių! Apie savo didžiulį turtą, "Ford" buvo nufotografuotas tarp jo kanapių laukų. Automobilį, "išaugo iš dirvos," turėjo kanapių plastiko plokštės, kurių poveikio stiprumas buvo 10 kartų stipresnis nei plienas; "Popular Mechanics, 1941.
  • Kanapių pavadino "milijardų dolerių Apkarpyti. Tai buvo pirmą kartą pinigų pasėlių verslo potencialas viršija milijardą dolerių, "Popular Mechanics, vasaris, 1938.
  • Mechanikos žurnalas (vasaris 1938 m.) paskelbė straipsnį, pavadintą "pelningiausių ir pageidautina pasėlių, kurie gali būti auginami." Ji pareiškė, kad jei kanapės buvo auginamos naudojant 20th Century technologiją, tai būtų viena didžiausių žemės ūkio pasėlių JAV ir likusioje pasaulio dalyje.
Ši informacija gaunama tiesiogiai iš Jungtinių Valstijų Žemės ūkio 1942 14 minučių trukmės filmas "patriotinio Amerikos ūkininkams auginti 350.000 akrų kanapių kasmet karo pastangų skatinti ir skleisti:
"... (Kai) Graikų šventyklos buvo naujas, kanapės jau buvo senas žmonijos paslaugų. Tūkstančius metų, net ir tada, šis augalas buvo auginamos Kinijoje ir kitose Rytų virvelės ir audiniu. Per šimtmečius, iki 1850 m., visų laivų Vakarų jūroje išplaukė su kanapinis lynai ir burės buvo suklastoti . Jūrininkas, ne mažiau nei budelis, kanapės buvo būtina ...
... Dabar su Filipinų ir Rytų Indijos kanapių šaltinių, Japonijos ... Amerikos kanapių rankas turi atitikti mūsų armijos ir karinio jūrų laivyno poreikius, taip pat mūsų pramonės ...
... Laivyno sparčiai mažėjančių rezervų. Kai dingo, Amerikos kanapių eiti pareigas dar kartą; Švartavimosi laivų kanapių, kanapių vilkimo lynai; skrysčiniai ir pavarų kanapių, kanapių nesuskaičiuojamų karinio jūrų laivyno naudojamas tiek dėl laivų ir kranto. Lygiai taip pat kaip dienos, kai Seni Ironsides išplaukė jūrų pergalę su savo kanapinis gaubtus ir kanapinis burės. Kanapių pergalę! "
Sertifikuoti įrodymas, nuo Kongreso biblioteka; rasti Jack herer mokslinių tyrimų, kitų vyriausybinių agentūrų, kad 1942 USDA filmas "Pergalės" kanapių neegzistavo paneigti teiginius.
Kanapių auginimas ir gamyba nėra žalos aplinkai. USDA biuletenis # 404 padarė išvadą, kad kanapių gamina 4 kartų, kiek daug celiuliozės, ne mažiau kaip 4 iki 7 kartus mažiau taršos. Nuo Popular Mechanics, vasario 1938:
"Ji per trumpą auginimo sezoną ... Tai gali būti auginami bet kurioje valstybėje ... ilgos šaknys prasiskverbia ir pertrauka dirvožemio palikti puikios būklės kitų metų derliaus. Tankus šoko lapai, nuo 8 iki 12 pėdų virš žemės, iš piktžolių droseliai .
... Šio naujo derliaus kanapes, galite pridėti neišmatuojamai Amerikos žemės ūkyje ir pramonėje. "
1930 Žemės ūkio technikos naujovės nesukėlė pramoninės revoliucijos, kai taikomos su kanapėmis. Šio vienintelio šaltinio galėjo sukurti milijonus naujų darbo vietų, generuoti tūkstančius kokybiškų produktų. Kanapės, jei ne padaryta nelegalių, būtų pareikštas Ameriką iš Didžiosios depresijos.

William Randolph Hearst (Pilietis Keinas) ir Hearst Popieriaus gamybos padalinys Kimberly Clark priklauso didžioji akrais timberlands. Hearst kompanija tiekė dauguma popieriaus gaminiai. Patty Hearst senelis, gamtos naikintojas savo asmeninio pelno, stovėjo prarasti milijardų dėl kanapių.
1937 metais DuPont užpatentavo procesus, kad nuo naftos ir anglies plastikų. DuPont metinėje ataskaitoje paragino akcininkus investuoti į savo naują chemijos skyriaus. Sintetika, pavyzdžiui, plastikų, celofano, celuloidas, metanolio, nailonas, viskozė, Dacron ir tt, dabar gali būti gaminamos iš naftos. Natūralios kanapių industrializacijos būtų sugriauta daugiau nei 80% DuPont verslo.

Marihuana Sąmokslo

Andrew Mellon "tapo Hoover sekretorius iždo ir DuPont pagrindinis investuotojas. Jis paskyrė savo ateities sūnėnas-in-law, Harry J. Anslinger, galvos Federalinio tyrimų biuro Narkotikai ir pavojingų narkotikų.
Slaptas susitikimai vyko šių finansinių magnatų. Kanapės buvo pripažinta pavojinga ir kelia grėsmę jų milijardų dolerių įmonių. Jų dinastijų likti nepakitęs, kanapių turėjo eiti. Šie vyrai buvo paslėpti Meksikos slengo žodis: "marihuanos" ir stumti jį į Amerikos sąmonę.

Žiniasklaidos Manipuliacijos

1920-ųjų pabaigoje ir 1930-aisiais žiniasklaidos Blitz "geltonosios žurnalistikos" šėlo. Hearst laikraščiuose bėgo istorijų pabrėžiant marihuanos siaubą. Marihuanos grėsmę antraštes. Skaitytojai sužinojo, kad jis buvo atsakingas už viską, nuo automobilių avarijų prarasti moralės.
Filmuose kaip "Reefer Madness" (1936), "marihuanos: Assassin" Jaunimo "(1935) ir" marihuanos: Velnio piktžolių "(1936) buvo sukurta šių pramonininkų propagandos sukurti priešą. Jų tikslas buvo gauti visuomenės paramą, taip, kad anti-marihuanos teisės aktai galėtų būti perduota.
Išnagrinėti šiuos citatos dar žinomas kaip "dominantis klausimas" Reefer Madness:
  • smurtinio narkotikas.
  • šokiruojantis smurto aktų.
  • nepagydoma veiksnumas.
  • sielos sunaikinimo poveikį.
  • pagal narkotikų įtaka jis nužudė visą savo šeimą su kirviu.
  • daugiau užburtas, mirtini net nei šių sielos sunaikinti narkotikų (heroino, kokaino) marihuanos grėsmę!
Refrižeratorius Madness nesibaigė su įprasta "pabaigos." Filmas padarė išvadą, klijuojami ant ekrano su šiais žodžiais: TELL YOUR vaikus.
1930 m., žmonių buvo labai naivus, net nežinojimo. Masės buvo tarsi avys laukia vadovaujama galios kelias. Jie neginčijo institucija. Jei žinia buvo spaudoje ar per radiją, jie manė, kad ji turėjo būti tiesa. Jie papasakojo savo vaikams ir jų vaikai augo kūdikių bumo "kartai tėvai.
Balandžio 14, 1937, pernelyg marihuanos mokesčio įstatymas arba įstatymo projektą, kad uždraudusi kanapes buvo tiesiogiai pareikštas House būdai ir priemonės komitetas. Šis komitetas yra tik vienas, kad gali pristatyti sąskaitą Namai aukšte be svarstomi kiti komitetai. Būdai ir priemonės pirmininkas, Robert Doughton, Dupont rėmėjas. Jis apdraustas, kad įstatymo projektas būtų perduoti Kongresui.
American Medical Association vardu Dr James Woodward, gydytojas ir teisininkas, paliudijo per vėlai. Jis papasakojo komitetui, kad AMA nebuvo denonsuotas marihuanos mokesčio įstatymas anksčiau buvo priežastis, kad asociacijos ką tik atrado, kad marihuana buvo kanapių.
Nedaugelis žmonių, tuo metu, supratau, kad jie buvo skaityti apie Hearst pirmuosiuose puslapiuose buvo mirtinai grėsme tai pasyvus kanapių. AMA suprato kanapių būti vaistą rasti daug gydomųjų produktų, parduodamų per pastaruosius šimtą metų.
1937 m. rugsėjo mėn. Kanapės tapo nelegalus. Naudingiausia pasėlių žinomas tapo narkotikų ir mūsų planetoje kenčia iki šiol.
Kongresas uždraudė kanapių, nes ji buvo pasakyta, kad dauguma smurto sukeliančių narkotikų žinomas. Anslinger, galvos Narkotikų komisijos 31 metų, skatinama idėja, kad marihuanos "vartotojai veikia itin didelio smurto. 1950 m., pagal komunistų grėsmę McCarthyism Anslinger dabar sako priešingą. Marihuana bus nuraminti jums tiek daug, kad kariai nenori kovoti.
Šiandien, mūsų planeta yra beviltiška problemų. Žemė yra dūsta, kaip lietaus miškai išnyksta daug nedirbamos. Tarša, nuodai ir cheminių medžiagų žudyti žmones. Šios didelių problemų galėtų būti panaikintas, jei mes pramoninių kanapių. Gamtinės biomasė galėtų suteikti visų planetos energijos poreikius, šiuo metu tiekiamas iškastinis kuras. Mes turime suvartojo 80% naftos ir dujų rezervų. Mums reikia iš atsinaujinančio šaltinio. Kanapių gali būti išspręsti į sparčiai didėjančias dujų kainas.

Stebuklinguoju augalu

Kanapės yra aukštesnės kokybės medienos plaušų pluošto nei. Gerokai mažiau kaustinė cheminių medžiagų popierių iš kanapių, nei iš medžių. Kanapių popieriaus nėra pagelsti ir yra labai patvarūs. Augalų auga greitai terminas sezono, kur medžiai gyvenime.

Visos plastikinės produktai turi būti pagaminti iš kanapių sėklų aliejus. Kanapinis plastikų yra lengvai biologiškai skaidžios! Laikui bėgant, jie suskirstyti ir nekenkia aplinkai. Naftos plastikų, mes labai gerai susipažinęs su, padeda sugadinti pobūdį; jie neturi sugriauti ir padaryti didelę žalą ateityje. Nebus sugadinti procesas daugybė natūralių (kanapinis) Plastikas upių, kaip Dupont ir kitų naftos bendrovių padarė. Ekologijos netelpa su naftos pramonės planus ir politinę mašiną. Kanapių produktai yra saugūs ir gamtos.
Vaistai turėtų būti MADE iš kanapių. Turėtume grįžti į dienų, kai AMA parėmė kanapių išgydo. "Medicinos Marihuana" teisiškai pateikiama tik nedidelė grupė žmonių, o kiti yra priversti mus į sistemą, kuri remiasi cheminių medžiagų. Puodai yra tik sveikas žmogaus organizmui.
Bado pasaulyje gali baigtis. Daug įvairių maisto produktų, gali būti gaminama iš kanapių. Sėklose yra viena iš aukščiausios šaltinių baltymų pobūdžio. TAIP PAT: Jie turi dviejų esminių riebiųjų rūgščių, kad išvalyti savo kūno cholesterolio. Šių esminių riebalų rūgščių nėra niekur kitur gamtoje! Vartojimas puodą sėklos yra geriausias dalykas, kurį gali padaryti jūsų kūno. Valgyti nevirtos kanapių sėklas.
Drabužiai turėtų būti MADE iš kanapių. Kanapių drabužiai yra labai stipriai ir ilgą laiką. Dėvėti drabužiai, pagaminti iš puodo, savo anūkams. Šiandien yra amerikiečių kompanijos, kad kanapių drabužių, paprastai 50% kanapių. Kanapių audiniai turėtų būti visur. Vietoj to, jie beveik pogrindžio. Pranašesnis kanapių produktai nėra leidžiama reklamuoti fašistų televizijos. Kentukis, kai viršų kanapių gaminančios valstybės, kad neteisėtas kanapių drabužius dėvėti! Ar galite įsivaizduoti, buvo įmestas į kalėjimą kokybės džinsus nešioti?
Pasaulis yra pamišęs ... bet tai nereiškia, kad turite prisijungti prie beprotybės. Gauti kartu. Skleisti naujienas. Papasakokite žmonėms, ir tai apima ir jūsų vaikams, tiesa. Naudokite kanapių produktai. Pašalinti žodį "marihuana". Realizuoti istoriją, kad ją sukūrė. Padaryti politiškai neteisinga pasakyti, ar spausdinti M žodis. Kova su propaganda (super turtingas darbotvarkę pirmenybę) ir nesąmonė. Kanapės turi būti naudojami ateityje. Mums reikia švarios energijos šaltinio, siekiant išsaugoti mūsų planetą. Industrinti KANAPIŲ!
Alkoholiniai gėrimai, tabako ir naftos kompanijų finansuoti daugiau nei milijono dolerių per dieną, be narkotikų Amerikos ir kitų panašaus pobūdžio agentūrų partnerystės. Mes visi matėme jų reklamos. Dabar, jų šūkis yra: "Tai labiau pavojingas, nei manėme." Slypi nuo galingų korporacijų, kad prasidėjo su Hearst, yra vis dar gyvas ir gerai šiandien.
Smegenų plovimo "tęsiasi. Dabar reklama sako: Jei perkate sąnarių, prisideda prie žmogžudysčių ir gaujų karų. Naujausias anti-puodą reklama sako: Jei perkate bendrą ... propaguoti terorizmą! Naujų priešų (terorizmas) padėjo kelių Smegenų plovimas jus bet kokiu būdu, jos nuomone, yra tinkami.
Yra tik vienas priešas, draugiški žmonės, moka mokesčius, karo formuotojams ir gamtos naikintojų. Su savo finansavimo, jie žudo pasaulį tiesiai priešais akis. Pusė milijono mirčių kasmet sukelia nuo tabako. Pusė milijono mirčių kasmet sukelia alkoholis. Niekas niekada, kada mirė nuo rūkymo puodai!! Per visą istoriją žmogaus rasės, ne vienas mirties atvejis gali būti siejama su kanapėmis. Mūsų visuomenė buvo uždrausta žolės, bet toleruoja "The Killers": tabako ir alkoholio. Kanapės turėtų būti išslaptinti ir yra narkotikų parduotuvės stresą. Grūdinimas ir arterijų susiaurėjimas yra blogai, bet kanapių naudojimas iš tiesų išplečia arterijas ..., kuris yra sveikos. Mums buvo taip kondicionuojami manyti, kad: Rūkymas yra žalingas. Tai nėra pasyvus puodą.
Nurijimas THC, kanapių aktyvus agentas, turi teigiamą poveikį mažinant astmos ir glaukoma. Bendras linkęs sumažinti pykinimą sukelia chemoterapija. Tu gali valgyti kanapių. Tai sveikatos būklės būties.
{Viena Asmeninė žinutė: mano žmona nėštumo metu, ji buvo šiek tiek sunku gauti svorio. Mes buvo ligoninėje. Seselė pašaukė mus į vieną pusę ir pasakė: "išjungti įrašą, jei dūmų puodą ... norite gauti vadinamąjį Munchies ir jums priauga svorio." Aš prisiekiu, kad tai tikra istorija}.
Pothead stereotipas yra panašus į girtas, burbulas smegenų. Dar, tiesa, savo kūrybinius sugebėjimus, gali būti pagerinta, pagal savo įtaką. Laiko suvokimas šiek tiek sulėtėja ir gali tapti jautresni. Galite įvertinti visų menų, būti arčiau gamtos ir apskritai jaučiasi pagal kanapių įtaką. Tai, iš tiesų, kaip girtas valstybės priešybė proto ir kūno būklę. Galite būti geriau susipažinęs su puodą.
Puodą augalų svetimų rūšių augalai. Yra fizinių įrodymų, kad kanapės yra ne taip, kaip bet kurios kitos augalų šioje planetoje. Galima daryti išvadą, kad jis buvo pareikštas čia žmonijos labui. Kanapės yra vienintelė įmonė, kur vyrai atrodo į vieną pusę ir moterys atrodo labai skirtingi, fiziškai! Niekas kada kalba apie vyrų ir moterų į augalų karalystės, nes augalai nerodys jų lyčių, išskyrus kanapių. Norėdami nustatyti, kokios lyties tam tikrą, normalus, žemišką augalų yra: Jūs turite ieškoti viduje, savo DNR. Atrodo lygiai taip pat kaip moterų ašmenys žolės, vyrų ašmenys žolės (fiziškai). Kanapių augalų intensyvus sexuallity. Augintojai žino, nužudyti vyrai, kol jie apvaisinti pateles. Taip, žmonės ... labiausiai stiprus puodą ateina iš "raguotas patelės."
Priežasties šį nuostabų, labai sudėtinga, ET augalų iš ateities yra neteisėtas, neturi nieko daryti su tuo, kaip jis fiziškai veikia mus ...
... Bankas yra neteisėtas, nes milijardieriai NORI likti milijardierių!
PS: manau, kad neturėtų būti naudojamas kaip žodis "narkotikai" skėtis-žodis, kuris apima visus cheminiais veiksniais. Vaistai turi būti žinomas kaip kažką blogo. Žinote, yra TEISINĖ vaistinėse?! Taip, kiekviename mieste. Neįtikėtina. Kiekvienas vadinamųjų vaistų turėtų būti laikomi atskirai. Kanapės yra vaistas, o ne narkotikų. Turėtume išdrįsti kalbėti tiesą, nesvarbu, kokia teisė.

PS

2005 m., šis rašytojas penned "tikroji priežastis marihuana yra neteisėta" ir ji tapo (iki šiol) mano populiariausių straipsnis. Išversta į italų, prancūzų, ispanų, rusų, švedų, bulgarų ir net Japonijos, atsakymai buvo didžioji. Jo prielaida buvo "marihuanos" tapo neteisėta, nes buvo pavojus, proto ir kūno. Ne, tikroji priežastis yra ta, kad didelis verslas nori mums naudoti naftos produktų ir iškastinio kuro. Jie turi mažai domina gamtos sprendimai. Jie slopino tiesa apie kanapes ir sąmoningai sukurtas "grėsmė marihuanos." Kodėl? Taigi jie išlieka didelės spekuliantai, o sunaikinti mūsų aplinką procese.
Kai žmonės perskaito, ką buvo laikomi iš jų, tiesa naujienos, reakcijos buvo mūsų federalinės valdžios pasipiktinimą ir netikėjimo. Kanapių visiems pramoniniams tikslams naudojamas tinkamai, kaip tai buvo visada reiškia būti panaudoti, gali ...?
Ir išgelbėk pasaulį! Mums reikia sumažinti kitą medį. Mums nereikia remtis naftos kompanijų nebėra.
Tiek daug žmonių kreipėsi į mane ir tarė:: "Insane kovos su kanapių." Žinoma, vyriausybės žino puodą potencialą. Jie supranta, kaip kanapes kanapių galėtų išspręsti energetikos krizė; jie žino Mikroorganizmų skaidomas plastikas gali būti pagaminti iš kanapių augalų, jie supranta, kad tai būtų saugesnis, švaresnis Pasaulyje susiduriant su (nebrangiai) kokybės produktus ... jei tik mes buvo federaliniu duoti žalią šviesą " industrinti KANAPIŲ! Vyriausybės gerai žino VAISTINIO vertę "piktžolių". Naujos šluostės, popierius ir plastikai, būtų itin patvarus. Jie galėtų lengvai sukurti mitybos maisto produktai badaujantiems pasaulyje. Bet ... kada geriau pelėkautai niekada pamatyti dienos šviesą?
Dabar, sparčiai didėjančias dujų kainas kraujavimas mus kiekvienas doleris padidintų visas kainas, mes turime pigūs (atsinaujinančių) kuro ir energijos šaltinis, labiau nei kada nors anksčiau. Įsivaizduokite kanapių dujų. Jo kaina būtų ne iki dangaus, nes mes turime neribotas kanapinis energijos tiekimo. Federacinės (saugoma) kanapių laukų gali būti išaugintos ir nukreipė gaminti pigius / švaraus benzino. Kanapių pluoštui ir naftos buvo panaudotos per Antrąjį pasaulinį karą, švartavimosi lyno, parašiutai ir tepimo. Kodėl gi ne naudoti kanapių benzino dabar, kai mes esame kitoje laiko kritinį tašką? Kodėl kanapių technologija lieka slapta?
Kodėl yra Vidurio Rytuose karas dėl naftos? Ar jūs tikrai manau, kad tai sutapimas, kad Džordžas Bušas yra naftininkas ir išlieka pastovūs prieš pareikšti mūsų karius namo? Kanapių naftos yra būdas palengvinti mus nuo priklausomybės nuo užsienio naftos. Tai puiki svajonė, kanapes, kaip priemonių, kad mūsų kariai namo!
Siųsti atsakymus į originalus straipsnis iš esmės klausė, kodėl? Kodėl ne valdžios institucijos vertina pelną iš kanapių produktų? Pinigų taisyklių pasaulyje, tai kodėl gi ne pramonininkai jį teisinių? Mokesčių kanapės, reguliuoti, kad jis teisinių ne altruistinių tikslais, tačiau dėl savo didelio pelno! Planetos ir jos gyventojų bus daug sveikesni. Kodėl, po velnių, nėra tai padaryti?
Nėra lengvų atsakymų. Apskritai, mano atsakymas į skaitytojų, kasymas jų befuddled vadovai buvo "slaptųjų draugijų. Mes ne mokytis apie tai, kaip pasaulis iš tiesų veikia. Mes augti žiūrėti filmus ir televizijos, kur gera vaikinai visada laimi. Mes esame išmokyti manyti, kad mūsų valdžia yra gera ir naudinga visiems. Filmai pavaizduoti herojai kaip CŽV, FTB, NSI ar paklusnūs kariai ir policijos. Mes suteikti klaidingą viltį, kad vyriausybės priežiūra. Prašome ne taip naivu galvoti, tai yra tiesa.
Galia niekada nebuvo žmonių rankose. Tai beveik kvaila manyti, kad mes, plačiajai masei, nieko. Ar tikrai manote, peticijas darbą arba raštu jūsų Kongreso atstovas?
Tiesa yra vyriausybės rūpi tik patys esame savo priešą ir jiems reikia kontroliuoti mums (nes mes turime numeriai) bet kokiu būdu jie gali ... su religija, fiktyvus mokslas, televizijos, naujienų, propagandos, reklamos arba per marihuanos panaikinimo .
Vietoj jų industrinių kanapių išgelbėti planetą ... jie uždraudė. Jie sukūrė monstrą iš labai dalykas, kad yra vertinga dovana pasauliui. Ne, tai nėra prasmės ne visi. Tačiau, suprantama, psichiškai nesveikas, Bizarro atgal pasaulį, kad mes gyvename. Matyt, bet geras dalykas yra visada sunaikinami. (Kada nors išgirsti Nikola Tesla?) Kodėl? Atsakymas turi būti galią ir kontrolę. "Privilegijuotųjų" nenorite nieko neduokite į "beturčiai. Tai yra iš Dark Ages politiką, jie lieka gyvas ir iki šios dienos. Mokslinių tyrimų Secret Societies ir tu gali suprasti.
Jie išrado marihuanos pabaisa. ("Jei mes neturime priešą, jie bus sukurti"). Jie turėjo pakeisti žodį, nes pasaulyje niekada buvo atmestas prieš KANAPĖS. Tūkstančius metų grįžta į Egipto išminties, kanapių dirbo žmogaus rasės gerėjimo. Įveskite "marihuanos", 1930; tik tada, kai ūkio technika pagerėjo, kad būtų kanapių pirmojo "milijardų dolerių pasėlių!"
Ar mes užaugo pakankamai, kad jie iškedentas vilnos per mūsų akis? Mes nebegalime sau tyliai ėriukų. Mes turime kalbėti garsiai ir stiprus, ir daryti tai, ką mes galime skleisti tiesą. Ką mes galime padaryti? Pasidalinti informacija, pažadinti žmones dėl kanapių realių faktų ir nutylėtų žinių. Galų gale, kai pro-kanapių žmonės tampa dauguma, tada, pasaulis pasikeis į gerąją pusę. Galų gale, mes laimėti.
Labai svarbus aspektas tų elektroniniu paštu atsakymus į mano originalus straipsnis, atėjo asmeninių istorijų. Šie Atsiliepimai atsakyti į klausimą: Ar kanapes padeda ar skauda? Dabar, šis rašytojas negalėjo patikti visiems tokia kontraversiška tema. Ne visus laiškus aukštą įvertinimą. Buvo tokių, kovos su kanapių fanatikai Lietaus retorika iš kiekvieno komercinio "be narkotikų Amerikos partnerystės." Kai kurie teigė jis sukelia plaučių vėžį ", kaip jie bandė šviesti man marihuanos" toksinus ".
Na, nėra kanapių toksinų. Aš norėčiau pasakyti, teisėjas Judy, kurie visada šaukti nors imtis plaukų folikulus bandymas, priežastis, kodėl THC lieka jūsų sistema taip ilgai. (Ir jo "kanapių" ne "marihuana"). Jei jis buvo toksinų, nuodų ar kai kuriose užsienio medžiaga, organizmas būtų nedelsiant jį atmesti ir išsiųsti ją. Organizmas negali. Ji žino, THC, kanapės veiklioji medžiaga, yra geras. Kaip minėta anksčiau, yra nepakeičiamų riebalų rūgščių kanapių sėklų. Yra kitų šaltinių pobūdžio šių esminių rūgščių, bet valgyti kanapių sėklos yra puikus šaltinis (svarbu) baltymams. Mūsų pačių kūnuose pasakyti mums tiesą. Neturėtų mes klausytis tiesos savyje, o ne šiukšlių transliuojamas per televiziją?
Rimtai, pro laiškus, palyginti su pa laiškus bėgo 100. Už kiekvieną kurie susprogdino mane, man skambina pavadinimus (tai buvo daugiausia jauni žmonės) ... buvo apie šimtą administratoriams, pedagogams, kai kurie mokslininkai, aktyvistų ir vidutinis žmonių, kurie susiję man jų (priverstinio) privataus istorijas. Daugelis teigė, kad įprastas medicinines procedūras ir gydytojai jiems nepavyko Nędznie. Tik paramos iš savo ligų buvo neteisėtas kanapių. Čia yra žvilgtelėti į kai kurių geriausių ir teigiamų laiškų per pastaruosius dvejus metus. Jie yra anoniminė ir redaguoti, tačiau jie yra reali data, gavau juos:
6/20/05 man buvo diagnozuota su AVM (arterinių venų apsigimimų), neuro-liga, kuri sukelia man tinka. Mano antras mano Neuro chirurgas pas nuėjome per narkotikais buvau naudojant tuo metu (marihuana), sąrašas. Kad ji davė man atrodo Sly ir sakė "prie įrašas p. ____, tai bus iš tikrųjų sumažinti kraujospūdį ir gali būti tik naudingas epilepsija. Bet aš ne pasakys. "
6/23/05 Aš paėmė koledžo klasės narkotikų vartojimo, buvo apie gatvės narkotikų, o ne farmacijos narkotikų. Sužinojau, kad vienu metu, marihuana buvo teisėtas ir buvo nustatyta MDS ir apsieiti tikslu vaistinėje pakeičia farmacininkai įvairių sveikatos problemų - jūs žinote: HTN, nemiga, glaukoma, astma, ir tt Man buvo pasakyta, kad vyriausybė nusprendė skirti $ 25 mokestis MDS gydytojų ir $ 35 mokestis vaistininkai, kurie galėtų atsisakyti. Protestas, abiejose grupėse išrinktas sustabdyti sprendimo. Reaguodama į tai, Pres. Harriman marihuaną jo Narkotikai akto 1914 m.: Jis buvo vadinamas Harriman akto. Jie Susitelkusius kaip 4 klasės narkotinių reiškia, kad nebuvo jokio jų naudojimo medicinos tikslams, net jei ji nėra narkotinių ir niekas turėjo kokių nors požymių, kad bet kokiu būdu jis buvo kenksmingas. Klasėje, mes buvo parodyti nuotraukas, kurių buvo imtasi per amžiaus pradžioje, rūkymą bendrą vaikų ... kuris, mums buvo pasakyta, kad jie galėtų įsigyti už 5 centus, ne biržos (OTC), bet kurioje vaistinėje, visiškai teisėta - jie buvo vadinami " muggles. "
6/18/05 Jūs nenurodė svarbiausių priežasčių, kodėl yra tęsiant kovą prieš marihuanos legalizavimą, kad yra, nes ji iš tikrųjų yra naudojamas gydyti sergantys žmonės su skausmu sėkmingai ir be jokių sunkų šalutinį poveikį, nors legalus narkotikas pramonei nebuvo įvykdyti visus savo patentuota brangus šūdas jie vadina vaistus. Jie nenori prarasti savo chokehold milijardų dolerių, jie šį apgavikas vaistus, kurie gali būti pakeisti žolė, kiekvienas gali augti savo kieme.
6/18/05 aš rūkyti puodą nuo 1962 metų ir aš esu dabar 83. Linkiu Aš prasidėjo, kai buvau paauglys. Naudinga jums.
6/18/05 neseniai turiu daug dėl kanapių, kaip aš naudoju tai mediciniškai stuburo traumų keletą metų, kai visa kita neduoda rezultatų, kaip gydytojai davė man narkotinių vaistų skausmui malšinti, ir šie vaistai niekada nedirbo ir aš buvo toks stiprus skausmas, net su savo narkotikų. Kanapės buvo tik skausmas vaistų nuo skausmo, kad dirbo. Aš turiu padaryti šiek tiek mokslinių tyrimų sau ir nustatė, kad kanapės yra išvardyti pagal narkotinių ir tai turi būti išbraukta iš sąrašo, kad Jungtinės Valstijos narkotinių kaip opiumo, heroino, kokaino, yra visiškai absurdiška ir fiktyvi. Jaučiu, kad jei jis nurašomas sąrašo ir įrodė, DEA, FDA, ar kas kitas ... Tai nėra narkotinių, tada mes galime gauti tam tikrą pažangą šį nuostabų, naudinga augalų. Jei jis buvo ne kanapių norėčiau neturi išgydyti ... AMA yra pats blogiausias, labiausiai žiaurios visų, nes jie skatina gydytojų paskirti vaistai, kurie veda į kūno pablogėjimo. Taip, tai sąmokslo, nuo pat pradžių, kad korporacijos nenorite būti auginami kanapių. Jei taip, medienos ruošos pramonė būtų sunaikinta. I live in southern Oregon and it is the biggest industry here

1 komentaras:

  1. Tai yra toks didelis, būsiu gyvas, liudyti gerą darbą kanapių aliejus ir jo stebuklingą išgydymą.

    Be Bal 10, 2012 man buvo diagnozuotas krūties vėžys ir kaulų vėžio, kai gydytojas man pasakė, kad tai jau buvo per vėlu, man, kad turiu tik dešimt mėnesių žemėje gyventi. Aš pasidalinau ašaros ir visas viltis dingo galvoja, kad aš tik miegoti ir eiti tiesiog patinka.

    Mano mama atėjo aplankyti manęs Serbijoje po dviejų mėnesių ir man nupirko šiek tiek kanapių aliejaus produktą sakydamas, kad jis veikia gerai su vėžiu, bet kada, nes ji man papasakojo apie naudą ir skatinti man naudoti vaistus. Man buvo gydomi per pastaruosius 4 mėnesius dabar, kuri buvo reikalinga gydymo planas man.
    Praėjusią savaitę nuėjau į ligoninę daryti savo testą ir Dievas šlovė mano vėžys nebuvo rasta ten nebėra. Man buvo išgydyti Rick Simpson kanapių aliejumi, kurie mano mama nupirko man.

    Mano šeima amžinai dėkinga Rick Simpson kanapių aliejus.

    Praėjusią savaitę mano mama man davė elektroninio pašto adresą ir telefono numerį, kurį aš susisiekta su juo asmeniškai ir padėkoti jam už gelbėjimo. Žemiau informaciją.

    ricksimpsoncannabisoil_phoenix@outlook.com

    ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com
    +447024078253

    AtsakytiPanaikinti