2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Trys Prophetic karai

Įvadas
TRYS pranašiški karai neskamba visa tai naudinga į mases - atsižvelgiant į dabartinę užimti "Wall Street judėjimo ir euro krizės nuniokodamas pramonės pasaulyje ir sukelia ekonomikos pneumonija ir jos pažadinti likusios pasaulio dalies. Metimas "arabų pavasaris" į išmaišoma ir jūs turite gana užvirinti.
Tai duoda mums į tris koncentrinius apskritimus - visi gaubiančio Jeruzalės vis didesnių outcroppings -
outcroppings kuris teiks pasaulio pseudo taikos pasisakymuose, karo, bado ir mirties derliaus Taip, tai garsus kaip keturi Apokalipsės raiteliai - balta (pseudo taikos), raudona (karo), juoda (badas) ir blyškiai chloro (mirties) - Apreiškimo 6:2-8). . . ir ji yra, tačiau šie "pranašišką karai" - parašyta 2009 m. - iš viso numatantis jų importą šiandien.


Izraelio septintą ir galutinis etapas savo karą su arabų valstybėmis, nuo 1948 metų, staklės, kaip Damasko "Oracle nedelsiant Arabų narių Libane (" Hizbollah "), Sirijoje (dabar pratarti neramumų); Gazoje (" Hamas "), ir, iš Žinoma, Efraimo tvirtovė - Palestinos savivalda Ramaloje (senovės Efraimo svetainės - dabar patrauklus prieš Saugumo Taryba 11.11.11 Palestinos valstybingumo). Šio pranašiško karo rezultatus nusės liūdnai sutarties pragarą ir mirtis tarp Vakarų prekiaujančioms šalims ir Izraelio, kad būtų užtikrintas jos taikos - bet jo pseudo-taikos. . . musulmonų ir Izraelio karo, žinomas kaip Gogą "Magog" įmonės Konfliktų, bus greitas Damasko naštos kulnų.
Ši antroji pranašiškus karo, kuriame Saudo Arabijos pusiasalio tautų sąjungą su "laivai Taršišas" (Vakarų prekybos blokas) prieš Turkiją, Persiją - Šiaurės Afrika - Egipto ir Sudano, neįsivaizduojama skerdimo tragedija baigsis, todėl "Armagedonas kampanijos", kuri žaginti žemę septynerius metus, kaip "gandai iš Šiaurės ir Rytų bus sunku jį" - ty, Antikristas, ir jis bus išeiti ir sunaikinti daug "Tai nėra" Kairė Už "Nauji - savo tiesą, savo veidą. . . kodėl skaityti Stratfor galite skaityti knygą - tai vienas iš perspektyvos, kad bus agituoti, nuteisti ir įkvėpti, sukelti jums permąstyti vadinamųjų "realiame pasaulyje" geopolitinių politika, jau nekalbant apie.
Amerika yra "paslaptis tautos" Izaijo 17 - ji yra Babilono Didžiojo - karai yra taip neįtikėtinai tiksliai, atsižvelgiant į šiandienos realybės, ji bus jūsų galva nugara . Autoriai iš tiesų tam tikrų žvalgybos agentūrų klausė, kaip mes tai žinojo? Žinoma, mūsų gerybinis atsakymą: Mes skaityti knygą!

Trys pranašiški Wars - kilimas arba kritimas Amerikos imperijos

Doug Krieger
"Pranašišką žemėlapį", kaip parodyta žemiau - karinių planuotojų Peržiūri ji vyksta jų galvose. Ji yra visiškai sukurta, interpretuoti eschatologinis karo neva centre Artimuosiuose Rytuose, tačiau, kaip vis plečiasi koncentriniais apskritimais galiausiai visa žemė apgaubiantis (ty Damaską "Oracle" prasideda Izraelio vs Libanas ("Hizbollah"), Sirijos ir Gazos ("Hamas") / Vakarų Krante, tada po pradžios septyniasdešimtas Savaitė Danielių Gogą įmonei "Magog karo vokų tiek Pietų karalius (Egiptas, Libija ir Sudanas) ir Šiaurės karalius (toliau - GV-Magogas - ar pagrindinė šiuolaikinės Turkijos ir Irano gyventojai) greta Izraelio ir jos "komercinių sąjungininkų" - ty "Prekeiviai Taršišas" (Vakarų vadovaujama JAV, šiuo metu iš anksto padėtis Artimuosiuose Rytuose) ir šiuolaikinės narėms dėl Saudo Arabijos pusiasalyje (senovės Šeba ir Dedanas); ir, galiausiai, tyčinio karalius (antikristo-Vakarų atvirą lyderis) atakų Tolimųjų Rytų ir Šiaurės pradėti galutinį konflikto žinomas kaip Armageddon kampanijos, kuri galiausiai apima visas žemės tautas į "pranašišką juodoji skylė" Jeruzalės pati.

Paspauskite kad padidinti.
Ne, tai ne veltui vaizduotė sutrikęs protas - tarsi geografinių košmarišką psichozė ... tai yra, mes patvirtiname, tikslių ketinimų Visagalis paskelbti savo planą ir tikslą žmonijai atidengimo Jo numatymas ir išminties. [...] Skaityti visą straipsnį čia: tris pranašišką karų .

Susijusios nuorodos

Jei abejojate, gauti "antrą nuomonę":
Naujausi (Nov) kelia nerimą Fox News "Antraštės
  • JT Pranešimas: Iranas įtariamas darbo link branduoliniam ginklui
  • Ar Izraelio karinių veiksmų prieš Iraną?
  • Izraelio gynybos ministras perspėja galimo karinio smūgio prieš Irano branduolinę programą

PS1: Ar 2012 Izraelio 7-asis ir galutinis konflikto?

Doug Krieger
PO ANALIZĖ 3 pranašiški karų IR "KADA" BAIGIAMOSIOS KONFLIKTŲ sukurs - GALI JIS TURI "2012" ... PANAŠUS "2012 -?. GALI JIS TURI Izraelio SEPTINTOJO IR BAIGIAMOSIOS KONFLIKTŲ arabų-Izraelio karo ... ir SAKYK KO Naujoji Jeruzalė Apokalipsės matavimai turi daryti su juo?

Tai gali būti laikomas keistą "toli" straipsnis! Jūs arba mylėti, arba palikti jį ir rodo, kad aš tik kitą krykti ten ... Nepaisant to, manau, šiuos trumpa apžvalga yra vietoje.
Pranešimas, kad Jordanija nedalyvauja 7 etapas Izraelio-Palestinos konfliktas "baigiamojo etapo" - nei Egipte, nei Iranas (proxy taip per Hez) ir nei Irake ... Kodėl?
Irakas buvo "imobilizuoti" JAV ir Saudo Arabijos pusiasalio tautų lieka ryžtingai jų prekybos Taršišo laivai - ty Vakarų, vadovaujama A. senas geras JAV
Kai šis konfliktas buvo išspręstas - tada visi "taikos pertraukos" (todėl atrodytų) atstatyti Jeruzalės žydų Trečioji šventykla - tai sukurs visiškai skirtingas lygtis Vidurio Rytuose, kuriame "Vakarų Kranto sienos "bus nugriauta - tada karo debesys vėl išeik ... bet šį kartą Izraelis bus atleistas per savo sutartį Izaijas, kaip žinoma, kas bus Antikristas pats pragaro ir mirties" Sutartis "!
Kuris tautos tik gali pagal tokį susitarimą? Jūs niekada atspėti ... yra Portugalija! Ne, Kanada! Ne, Vokietija! Ne, Anglijoje! Ne, Paragvajaus! Ne, Kinija! Ne, Rusija! Ne, ne ir ne ... leiskite man Išvežti iš klaidų Stratfor grupė - JAV! Taigi ... ši "gynybos paktas į Izraelio vykdomas antrojo nachodzace pradeda pirmyn - Turkija, Iranas (dėmesį, Sirija ir Libanas - jie jau buvo iškrenta iš žaidimo), Egipto ir Šiaurės Afrikos (kadaise vadinama Libija Horodotus) ir Sudane (senovės Kušas - ir net juoda dalis Sudane buvo atkirsti nuo šio mišinio) - jie Gogą "Magog" - Kings Šiaurės ir Pietų ir ezk. 38-39 bus įvykdyti ... tai įvyks per 40 dienų 70 savaitės Danieliaus ir tada 250 dienų iki Trečiasis šventyklos pašventinimo - dabar prisiminti "Sutartis" bus pasirašytas Velykos - Pascha ir laimingas Chanuka visada yra 250 dienų, išskyrus ir per šį laiką jis imsis 7 pranašiški mėnesiams arba 210 dienų išvalyti spinduliuotės netvarka !
Chanuka yra atsidavimo šventę - atsidavimas, ką? Žinoma, Trečioji Šventykla - dabar, kad islamas buvo nugalėta - tvirtai laikosi 2300 dienų Danieliaus 8:13-14 "auka" ir "spustoszenia" - Pagal Dano . 12:12 yra 1290 dienų spustoszenia - tiek paprastą matematinę užduotį: x + 1290 = 2300 dienų ... x = dienų auka, todėl 1010 + 1290 = 2300 dienų (pastaba: 1 x 1 x 1 x 2 x 9 = "18" - tai net čia NJ nuomone) ...!
, Po Gogą-įmonei "Magog karo, kuris vyks per 40 dienų septyniasdešimtas Savaitė Danieliaus pastaba: 40 dienų testavimo numeris - Izraelio vaikai klajojo dykumoje 40 metų, Jėzus buvo gundomas Judėjos Wilderness 40 dienų ir, žinoma, Nojus vandenys pakilo virš 40 dienų ir 40 naktį lietus ir giliai "fontanai" buvo suskaidytas!
Dabar - po GV-įmonei "Magog karą" Armagedonas "kampanija vyks iki spustoszenia pabaigos - ji vainikuos netoli Jeruzalės, ir tada paskutinės minutės Mesijas" su visų Jo šventųjų "išsaugoti dieną - geras dalykas, kurį mes skaitome ! knygos pabaigos Ji atrodo puikiai - kai ne toks didelis!
Taigi - 3 karai ... Tiesos Rašto aiškiai apibrėžtas ...
Mes išspausdinti iki šiol, viskas išsipildys, kai labai apčiuopiama mados ir jis bus baigtas šių trijų Prophetic karai - tai buvo Izraelio prezidentas Shimonas Peresas (vis dar), kuris iš karto po paskutinio konflikto su Libano ir Hezbollah (2 Libano konfliktas) nurodė, kad Izraelis turėjo 6 etapų Arabų-Izraelio karas / Konfliktų, ir jis taip paskirtas jų - Manau, kad aš juos į mano straipsnį (1948 m.), (1956 m.), (1967), (1973 ) (1982) (2006) ir laukia kito ir galutinis (2012?).
Dabar ne freak out, čia, bet šių 6 karų ir galutinis arba 7 - "7" Izraelio žydas protas yra didžiulis, kad septintą dieną Visagalis ilsėjosi nuo visų Jo darbas, todėl, naudojant griežtai pagonių tipo Grigaliaus kalendorių (nuo Izraelio karą su pagonių galias) - mes, metant amžių ...
1948 + 1956 + 1967 + 1973 + 1982 + 2006 = 11.832 arba 1 + 1 + 8 + 3 + 2 = "15" viena iš paprastų skaičių toje Apreiškimo 21:16 Apokalipsė Naujoji Jeruzalė: "miestas išdėstyti taip, kaip kvadratas; jo ilgis yra toks pat didelis, kaip jos plotis. Ir jis išmatavo miestą nendrės: dvylika tūkstančių stadijų. Jo ilgis, plotis ir aukštis lygūs ". furlongas yra lygus 660 " , todėl, 660 x 12.000 stadijų = 7.920.000 Linijinis pėdų / 5280 "(mylia pėdų) = 1500 mylių arba 1 iš 12 kraštų Naujoji Jeruzalė, nes visos jos matavimai yra 1500 mylių mes daugintis jos 12 kraštų (nes ji Cubed) ir jis bus lygus 18.000 mylių . Taip yra pirminis skaičius Naujoji Jeruzalė "18".
Jūs matote, šį 2012, jei kaip "Septintoji ir Baigiamojo Izraelio arabų ir Izraelio konfliktas" susirūpinimą - žinomas kaip Damasko Oracle - ar staklės labai reali galimybė - ir jei matavimo - PRIME NUMERIS Naująją Jeruzalę yra integruota į šį Mix - šie skaičiai eiti Zwariowany! Visa tai skamba keistai ...
Aš palikti jus su šiuo stulbinantis įrašas:
1948 - kai visa tai prasidėjo + 2012 - kai visa tai gali "baigti" = 1948 + 2012 = 3960 = 3 + 9 + 6 = "18" pirminis skaičius Naująją Jeruzalę - laikas freak out! Bet kodėl gi ne visiškai prarasti IT?
Are You Ready - naująją Jeruzalę yra galutinis matavimo priemonės ir Izraelis yra Dievo laikas Gabalas - ji yra "Cup of drebėjimas" Visos tautos aplink:
1948 + 1956 + 1967 + 1973 + 1982 + 2006 + 2012 = 12.834 arba 1 + 2 + 8 + 3 + 4 = "18" - pirminis skaičius Naująją Jeruzalę. Ir "12 Izraelio giminių" pasirengę susidurti ... 1 x 2 x 8 x 3 x 4 = 192 arba 1 + 9 + 2 = "12" ir šių 12 Izraelio giminių - adresuotos Naująją Jeruzalę - jie ne po jų Gd šių dienų pabaigoje? Na, padaryti matematikos: "18" x "12" = "216", kuris hebrajų Gematria Išėjimo 14:19-21, kuriame kiekvieno eilėraščio išauga iki 72 ir 72 x 3 = 216 (patikrinti filmo PI ) . Mes geriau arčiau pažvelgti į 2012 m. Izraelio Trys Prophetic karai ir Naujoji Jeruzalė!

PS2: Ar žmonija Paruošta taikos?

redaktorius
"Aš sėdi ant vyro nugaros užspringti jį ir jam vykdyti mane, ir dar užtikrinti sau ir kitiems, kad aš esu atsiprašome už jį ir norite pašviesinti jo apkrovą visomis įmanomomis priemonėmis ... išskyrus išlipti jo nugaros."
- Levo Tolstojaus
Didžiausias visų paradoksų yra žmogaus prigimties mįslę. Mes, žmonės gali didžiulės meilės ir jautrumo, bet mes turime taip pat gali godumo, neapykantos, žiaurumo, išprievartavimas, žmogžudystė ir karo. Šis dvilypumas, kas istoriškai buvo nurodyta kaip "geros" ir "blogio" žmogaus protas buvo neramus, nes mes pirmą kartą tapo visiškai sąmoningas, mąstymas būtybių: žmonės iš esmės "gerus" ir, jei taip, kas yra priežastis mūsų " blogis ", destruktyvus, nejautrus ir žiaurus pusėje?
Amžinas klausimas yra, kodėl "blogio"? Metafizinio religinių terminų Kas yra "nuodėmės kilmės"? Apskritai, jei visuotinai pripažintų idealų yra kooperatyvas, mylintis ir nesavanaudiška-idealus, kad buvo priimta šiuolaikinės civilizacijos konstitucijose ir įstatymuose ir visos didžiosios religijos kaip jų steigėjų pagrindų mokymus, tai kodėl yra žmonių konkurencingą, agresyvus ir savanaudis?
Turi pasirengti kitam pasaulio konfliktą arba mes galime pasirinkti, o ne ilgalaikės taikos?
Tao Te Ching buvo parašyta apie
šalavijas Laodzi 6 a. pr.
(Lao Tzu, "Senas Meistras"). Ji siūlo
tiek politinius patarimus, valdovų ir
žmones praktinės išminties.
. . .
Be patirties vartų
teka, Kuris yra vis didesnį
ir subtilesnė, nei pasaulyje .
. . .
Jei nori būti didis lyderis,
turite išmokti Tao.
Stotelė bando kontroliuoti.
Paleiskit fiksuoto planus ir koncepcijas,
ir pasaulis bus reglamentuojamas.
Daugiau draudimų,
mažiau doro žmonių bus.
Daugiau ginklų,
bus mažiau saugios žmonių.
, Daugiau subsidijų,
mažiau savarankiškos žmonių bus.
Todėl Mokytojas sako:
Aš Let Go teisės,
ir žmonės tampa sąžiningi.
Aš Let Go ekonomikos,
ir žmonės įsigyventi.
Aš Let Go religijos,
ir žmonės tampa giedras.
Let Go visų bendro gėrio troškimą,
ir gera tampa bendra, kaip žolė.
- Lao-Tzu, Tao Te Ching
S. Mitchell vertimas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą