2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Gralis ir šunų mįslė

Daugelis iš mūsų tam tikru momentu mūsų gyvenime pastebėjau, kad žodį "Dievas", Aukščiausiojo ir Begalinės asmeniška būtybe, atvirkštinės mums žodis "šuo", geriausias žmogaus draugas. Atsižvelgiant į tai, kaip mūsų Kūrėjas pavadinimas, galėjau tik stebėtis, jei jie gali būti bet kodėl veidrodinis vaizdo žodį turėtų atkreipti mūsų dėmesį į sutartis, sudarytas tarp žmogaus ir šuns, nuotolinio kaip prieš 10000 metų reikšmė. Kas buvo atsakingas už "Dievas" pavadinimų, kurie taip pat pavadintas pirmasis šuo? Sklypas sutirštės, kai mes atrandame, kad abiejų žodžių kilmė yra neaiški tiksli istorija žodį Dievo likusių nežinomų ir šunų kilmės tantalizingly daugiau paslapčių anglų etimologija, kurių nėra žinomas šaknis kitomis kalbomis. Kas gali būti nuslėpė ryšį? Yra du galimus religinių spectrum.The Pirmasis susijęs Šv. Dominyko, steigėjas katalikiška kad dominikonai ir įdomu, kaip matysime vėliau, astronomų patrona "nuotėkis".
Šv Dominic ir Šuo
Pasak jo motina, o nėščia pamatė svajonių šuo, turintis savo burną, kad "deglas atrodė, kad žemėje ugnies". Kaip jo vardas, lotynų versija Dominikos kad Dominicanus, arba "Domini canus", verčiant kaip "Šunų Viešpats". Antroji užuomina susijusi Bizantijos vaizdavimas rodo daug garbinamų katalikų Saint Šv. Kristoforo kaip šuo vadovavo.
Šunų vadovavo Šv. Kristoforo
Man, mįslė paėmė dar giliau nuotykių atradimą 2005 labiausiai netikėta vaizdas po Kristaus patiekalas Paskutinė vakarienė aukštos iki dėmių stiklo Didžiosios Rytų Langų Linkolno katedra, Anglija vietoje dėl savo mažos dydis, dingo nepastebimai, kol stiklas buvo patikrinta prieš į valymo.

Šuo plokštės, Didysis Rytų langas, Linkolno katedra
Nr kepalas duonos ar vyno puodelis ant lėkštės, kaip būtų galima tikėtis, o ne šuo! Tai buvo nuostabi Quest, kad vis dar vyksta šiandien, veikia kaip giminingų pasaulio Rennes-le-Chateau paslaptį, metaforas ir simbolika, susijusių su "Šventasis Gralis", rezonuojančių pradžioje.
Be to, išilgai navos, Katedra, Jėzus apie savo kelionę į Kalvarijos 15thc Vokietijos medžio raižinys, mes matome tą patį šuo vėl smalsiai, ir insouciantly ne tik iš scenos ir dar smalsiai užvertę engė Jėzus.
Šuo Kryžiaus stotis, Linkolno katedra
Po dvi knygas ir vieną dokumentinį filmą šia tema, aš vis dar rasti sau vadovaujama per sinchroniškumo mechanizmas ir kolektyvinės pasąmonės daugiau sužinoti agentūra. Būtų buvę atsitiktinis, nustatė, kad šuo ne Lincoln vien patiekalas, bet trasa pradėjo susisiekti su Biblijos Marijos Magdalietės figūra, radau dar vieną netikėtą šuo dėmių stiklo, šį kartą Prancūzijoje.
Bažnyčia Marija Magdalietė, Beziers, Prancūzija
Detalus - Šuo Marijos kojų
Gralis persipinantys Marija Magdalietė per Prancūzija, Beziers, Languedoc miesto bažnyčia istorijoje reikšmę, jis čia buvo Marija Magdalietė šventę, kad visą kaimą 20.000 Cathar tvirtovė buvo negailestingai nušlavė 1209 genocido Katalikų Bažnyčios gyventojų tikėjimo, kad Jėzus ir Marija buvo vyras ir žmona. Vėlgi, dėl dėmių stiklo, šį kartą Mergelės Marijos kojų mes šuo, cryptically jungiantis bažnyčią ir jos istorija, Linkolno katedra. Šuo turi žibintuvėlį į burną, unmistakenly Suburti vaizdas į Šv. Dominyko, kurių įprasta statulas rodo jo šuo, turintis žibintuvėlis, taip pat, kaip žvaigždės virš kaktos krikšto jo krikštamotė matė neeilinis žvaigždės dydį nusileidžia iš dangaus Nestle. Tradiciškai Rožinio kilmės akredituota Dominic kai Mergelė Marija pasirodė pateikti jam. Iš lotynų kalbos "Rosarium" nėra sunku pamatyti savo ryšį su "rosa" rožė, simbolis, Marija Magdalietė ir Šventasis Gralis.
2011 m., Linkolnas Generalinės ligoninės koplyčios ir vadovavo vėl Serendipity, radau kitą atstovavimo ieškote šuo Biblijos dėmių stiklo scenoje, šį kartą Juozapas ir Marija, kaip ji turi kūdikėlį Jėzų.
Juozapas ir Marija su kūdikėlį Jėzų - Lincoln County General Hospital koplyčia
Su šiais nuolat reappearances šuns, kokie mes buvo pasakyta, ir kas mums? Mano supratimu symbologies, kurie naudojami religinių ikonų, tapybos ir skulptūros, dažnai vyksta nepastebimai, kaip jie turėtų būti ten,, yra ta, kad jie yra kolektyvinės pasąmonės, rankų darbas, darbo per nesąmoningai nekaltas dailininkas ar skulptorius, jis yra jei Proto pati užtikrinti jų produktų pateikimo į rinką siekiant užtikrinti tikrąją įvykių ataskaitos niekada tikrai lost.That šių anomalijų dažnai eiti be mūsų pripažinimas yra paaiškinta neurologinių reiškinys vadinamas skotoma. Tai paprasta - tik smegenyse mato, ko ji tikisi pamatyti ir aplinkkelių, kas iš tikrųjų ten tol, kol ji nurodė ilgis. Bene geriausiai žinomas pavyzdys grąžina mus Paskutinė vakarienė ", kur jis nuėjo nepastebimai a. Da Vinčio paveikslą, kad šalia Kristaus mokinys Jonas iš tiesų atrodė kaip moteris, daug dabar, Marijos Magdalietės atstovavimo.
Atsakymas, kodėl mes matome tokio netikėto šuns Christly susijusių pristatymai, kodėl atvirkštine žodį "Dievas" yra šuo atrodo, sklindančius iš gilios pasąmonės. Atgal į pradžioje 90 dienų daugelis iš mūsų, jei vis dar naudojate teksto procesoriai ir kaspinas, mano žmona nerimą atradimas. Šalinama iš mašinos, ji paėmė mano šviežiai išmesti kaspinas atrodo ir per kelias akimirkas sušuko man: "Kodėl jūs įtraukėte šių pranešimų čia?" kaip ji studijavo žodžiai, kad akivaizdžiai buvo peržiūrėtas atvirkštine seka. Be abejo, tarp didžioji ilgis nepanaikina kaspinu aiškius žodžius ir trumpus sakinius. Kaip aš galėjau sukūrė tai, ką, kad būtų priklausiusių tinkamai paslėptų scenarijų filmo šnipinėjimo, jau nekalbant, nepastebi? Tai buvo tiesiog tai, ką turėjau parašyti natūraliai ir sąmoningai atvirkštinių produkto?
Tuo metu aš nesupranta, kad aš ne vienas šio reiškinio, kurį aš dabar pripažįsta kaip dviejų produktų, kas yra dabar minima kaip reiškinys - atvirkštinė kalba paslėptas atgal pranešimus kalboje - atrado Australijos David John Oates per 1980 ", kuris paskelbė, kad BI-lygio kalbą arba kalbos funkcijas tiek atgal ir atvirkštinės, pateikdama daug pavyzdžių, kaip pasikeitė juosta apsuptyje akivaizdu, ir tikimasi, svaičiojimas, kas trumpą nuteistas aiški atskaitomybė priekį kalboje nuolat atrodo kaip sąmonės mintis modelius. Be to, šiuos žodžius ir pranešimai yra be sąmonės ir proto daugiau teisingi kalbėjimo ištaisyti neatitikimus ir apgalvoto melo - įprastinės kalbos. Laišką man, David patvirtino, kad Dievo ir šunų, tai, ką jis vadina nuolat mažinimo, "Jie visada bus pakeisti vienas kito - aš ne dokumentas, kai girdžiu juos" Ar įmanoma, kad "šuo" yra vyresnio amžiaus prarado žodį kaip "Dievas", ir jei taip, kur ir kas yra reikšmė?
Už tiek šuo ir, tam tikra prasme, Jėzus yra "Žmogaus geriausias draugas", garsiausių šuo susijusių atvejų yra ryškiausių žvaigždžių danguje, "Sirius", matyt, suteikta pavadinimas "Šuns žvaigždė", nes ji yra vyriausiasis kūno Canis Major žvaigždyne, didelis šuo. Jei mes skaitome, žodis "šunų", kaip ir ar su ja susijusių šuo, kaip skambėjo "K9" ir versti "K" 11 abėcėlės raidė, ir 9 pridėti prie jo, mes iš viso 20, skaičius tarot kortelės yra Teisingumo ir "Judgment Day" taip pat žinomas kaip dieną Kristaus. Metu imtis (šunų kalambūras skirti) trumpą popieriaus persekioti tyrimo nuorodos į žodį, kuris paskiria jaunų šunų palikuonys. "Mažylių", jaunas šuo, mažybinis "šuniukas", iš App. Prancūzijos "poupee" - lėlės, lėlių, Lotynų "pupa". Pupa yra žodis, tarpinio etapo plėtros inveterbrates, evoliucija, vėl iš Lotynų "pupa", kuris reiškia "mergina ar lėlė". "Lėlės" kilęs iš Prancūzų poupette "mažybinis iš Lotynų" pupa ". Atrodo, kad šuniukas mes atsekti ir lėlės, ir mergaitė. Šiuo metu ieškoti tam tikro tipo lėlių marionečių, jo kilmę iš Prancūzijos mažybinis vardas Marionas, pats mažybinis Marijos, Marijos. Atsižvelgiant šuniukas pradedant tyrimą mes nustatėme, mergina, Marija. Marija Magdalietė?
, Kalė, šuo patelė yra imlūs nėštumui, kai "šiluma", ir Sirius šuo žvaigždė ir jos kilmė "Seirios" (kurio sudėtyje yra tiek nuotykiai ir keisčiausi prasimanymai "Rose", Magdalietė simbolis, "buliai" gyvūnų terminas, reiškiantis Sukelti) reiškia "karštas" ir reiškia šilumos.
Atvirai 16:22, Jėzus nurodo save kaip "šviesus ir Ryto žvaigždė". "Sirius", septynis kartus ryškesnis nei bet kuri kita žvaigždė danguje yra, kad labai šviesus ir Ryto Žvaigždė - jei vienas žino, kur ieškoti pietinio dangaus pavasarį galima matyti plika akimi plačiąja saulės.
Šviesus ir Rytas Šuo "Sirius Star
Ji yra puikus derinimą su žvaigždžių formavimosi "Orion žinomas kaip" Trys Karaliai ", Rytų diržo daugiau teisingai" orientacijos "- kurie po Betliejaus žvaigždę, kuri paskatino juos į Kristaus gimimo vietą, trijų žvaigždutės simbolizuoja tris Magi, kurie jam atsekti jo ėdžiose. Atsižvelgiant į tai, atrodo įtartinas, kai mes Natknąć gerai žinoma frazė "šuo ėdžiose", paaiškinimas išraiškos prasmę kažkas, kas turi kažką vertės, kad jie negali ar nebus naudoti sau, bet jie neleis kas nors kitas ... ryšį su "Sirius", penkių nurodė degančių žvaigždžių paslaptis, kad degančių "žibintuvėlis" gali būti vertinamas kas masonų Lodge, ir, žinoma, tos pačios žvaigždės, susijusias su šunų lordas. Dominyko?
Ar mums, kad "Sirius" tam tikru būdu yra atsakinga už žmonių rasės gimimo ir evoliucijos kolektyvinės pasąmonės? Kilmės žodis "lėlės", kuris anksčiau mes nustatėme, yra dar vienas klasikinis nežinoma, kurį aš rasiu priklauso žodis "modelis", originalaus modelio ir dizaino žmogaus rasės. Jei Sirius "yra kai kurie taip, Erik von Daniken stiliaus pakaitalas mūsų supratimą Dievo kūrimo žmonijos, tai kad prasme giminės, Pietų Malis Dogon, pavadinimą, kai pasikeitė" Ne dievas "- už tai buvo šio primityvios Afrikos gentis, kurie pirmą kartą sužinojo iš savo protėvių, amžių tikslių astronominių supratimą Sirius iki šiuolaikinės astronomai pagaliau padarė savo atradimų, gėdingai patvirtino Dogon. Radijo astronomijos įrodė mums, kad geležies kiekis žvaigždės Sirius "yra tas pats, kaip mūsų žemėje ir mūsų saulės sistemos kraujo ir geležies geležies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą