2011 m. gegužės 31 d., antradienis

Šokas ir gydomasis jo poveikis

Tai krūmas arba nedidelis medis iki 5 m aukščio kamieno ir senesnių šakų yra padengtos pilka arba oranžinė pilka žieve ir jaunų šakų yra žalios spalvos. Gausūs čiulpų kamieninių. Lapai atvirkščiai, ovalios imparipenat sudaro 5-7  lankstinukai su dantytu kraštu ir krašto acuminata. Gėlės mažos baltos arba blankiai geltonos spalvos, yra sugrupuoti umbeliforme žiedynai yra biseksualūs, pentamere, vainikėlis yra rosacea.

Pavadinimo etimologija


žodis kildinamas iš graikiško Sambucus sambyke = muzikinis instrumentas pagamintas iš filialų šio augalo. Po kitų, buvo kilęs iš Dakijos seba = šoką. Kilęs iš lotynų kalbos žodžio nigra nigra = juoda, primenantis juodosios subrendusių vaisių.

Veisimosi vietos šokas:


Padidina kaimuose, be namų ir tvorų, kalvų ir lygumų miškuose, proskynose ar miško pakraštyje. Ji atitinka kalvos ir lygumos, prie kalno apačioje. Žydi liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Javapjovės, derliaus nuėmimo šokas:



yra naudojami medicininiais tikslais ankstyvuoju žydėjimo gėlės skinami 75% gėlės žydi. Darbai yra padaryta gerai, po pjaustymas su žirklėmis ar peiliu rasos visa žiedyno šakojasi iš karto vietoje. Vieta džiovinimo gėlės derlius nuimamas nuo saulės, kuris apsaugo juos kreminės baltos spalvos, su gėlėmis ant vienu sluoksniu ant rėmų dengti popieriumi. Gautas produktas yra aromatinio kvapo ir skonio iš pradžių saldus, tuomet aštrūs.Farmakologinio veikimo amortizatorių:


Sviedrēšanas (priežastys prakaitavimas prakaitavimas) padeda sumažinti temperatūrą. Gėlės taip pat yra diuretikas savybių šokas, vidurių laisvinamųjų ir galactogoge. Atsižvelgiant į mažą alkoholio ekstrakto antineuralgic turi tokių ypatybių, pavidalu. Išoriškai kaip antiseptinis. Naudoja Shock:



Į gripą, peršalimo, bronchito, kosulio ir kvėpavimo takų ligomis apskritai. Diurezė, rekomenduojama, kad Jūs vartojate reumato, inkstų ir šlapimo pūslės ligas. Vyresnysis gėlių arbata didina pieno kiekį žindančioms moterims. Atsižvelgiant vidurius savybių ir padeda pašalinti vandenį iš audinių, yra naudojama kaip natūralus vaistas (arbatos) į nutukimą. Dėl tų pačių priežasčių siūloma nervų užkietėjimas.

Išorės forma vonios arba kompresai, rodomas furunculoue, verda, dega pūliai supaprastinti nuosavybės skausmui malšinti, suteikiant atgal patinimas. Karštų vonių, kaip jis naudojamas nuo reumato. Paruošimas ir naudojimas Shock



5-8%, kaip infuziją, kuri yra geriamo tris puodelius arbatos per dieną. Arba vidaus. 2 arbatiniai šaukšteliai gėlės infuzija yra 250 ml verdančio vandens, gerti šiltos arbatos dieną trys

Kaip paleisti vidurius: Infuzija: 1-2 arbatinius šaukštelius į 200 ml verdančio vandens, yra geriama prieš miegą. Išorėje, infuzijos: dvigubai gėlių kiekį, turi būti naudojamas kaip vonia arba karštas kompresas iš verda, abscesai, nudegimų ir patinimas

Kontraindikacijos:. Nenaudokite šviežios gėlės: taikomi tokie ant odos ar gleivinės gamyba eritema (odos paraudimas) Gydymas



arbatos gėlės imtis kosulys ir kvėpavimo takų ligų. Gerkite vandenį vietoj astma ir serga. Gali būti imtasi siekiant palengvinti skausmą, skrandžio ar kepenų ir tulžies pūslės.

Žalias lapų įdėti į opos ir "išsipūsti" už skausmą nasrai. Nuoviras nuplovė jų patinimas, juodos pupelės buvo pradėtos įgyvendinti Alkoholiniai gėrimai ir buvo karščiavimas, gerti arbatą iš nuo sužalojimų uogų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą