2011 m. gegužės 23 d., pirmadienis

Yeti, DNR pavyzdžio?

2001 m. balandžio pradžioje, britų tyrėjai padarė stebina skelbimas sprendimą. Išanalizavus nuo Yeti plaukų DNR, mokslininkai teigė, kad jie negali nustatyti gyvūnų rūšių žinomas nuo pradinės DNR.

Mokslinių tyrimų grupė teigė, turi rimtų abejonių dėl jo priklausymo bet kurių gyvūnų Yeti reputarizat zoologija. Šis netikėtas atradimas, prisideda prie įspūdingų masė įrodymų dėl nežinomų rūšių, gyvenančių mūsų planetoje egzistuoja. Yeti atveju bus tiriamas labai rimtai. 1959 m. Amerikos Mokslinis komitetas padarė išvadą, išnagrinėjusi mėšlas iš Yeti, jie atėjo iš visiškai nežinoma ir gyvūnų mitybos įpročius gyvūnų patvirtino, kad, atsižvelgiant į vietos liudytojų, jis bus visaėdžiai ir pašarų graužikų, vabzdžių ir vegetale.Acest dietos, bet jau parodė metais anksčiau, po ekskrementai buvo analizuojami nuo 1955 metų. Ilgi plaukai juodi ir britų mokslininkai studijavo buvo inkrustuoti į kedro žievės iš Butano, maža šalis, Vakarų linkę kalnų grandinės hymalaian karalystė.Jūros padaras yra dažnai vertinamas atsižvelgiant į zonos miškai. Vietiniai paskambinti Migyur. Britų tyrimų grupė buvo vadovaujamasi iki Sonam Dhendup vieta, vietos mokslinis garsaus Yeti atradimas. Vietiniai gyventojai buvo rastas paslaptingas gabalas medžio žievės oda ... Mokslininkai atidžiai išnagrinėjome visus aplink, kad medis, jis nustatė, švieži pėdsakai vos keletą valandų. Viduje tuščiavidurį veleną, kuris, kaip manoma, gyveno Yeti (Migyur), jie rado daug gabalų plaukus ir nagus, kurių buvo imtasi Didžiosios Britanijos gauti DNR testas atliktas. Bryan Sykes, profesorius genetiką molekulinės medicinos instituto Oksforde ir viena iš pirmaujančių specialistų iš DNR analizės pasaulyje, studijavo plaukus nuo Migyur. Tačiau čia savo komentarus: "Mes nustatėme, DNR, tačiau mes negalime nustatyti jam tai ne žmogaus kilmės, neturi priklausyti bet padengia rūšis ir nustatyti bet kurios kitos Jis yra slėpinys, ir aš niekada nemačiau atveju.. (genetikos) taip pat sunku spręsti, todėl aš neturėjau nieko dar, aš niekada susidurta DNR, kad ji negalėjo nustatyti ... "Spausdinimas Sherrik narys Nacionalinės gvardijos ir buvo viena iš britų ekspedicijos vadovas, pasakoja apie su padaras susidurti. "Tai buvo didžiulis buvo apie 9 pėdų aukščio (apie 3 metrai) Jo rankos buvo stiprios ir gauruotas ir juoda mergaitė. raudona su panašaus Šimpanzė nosies !"

Tačiau, galiausiai, mes turime šią DNR įrodymų pradžioje, kad yra zoologijos sodas padaras Nežinomas  Hymalaia kalnai šiame regione, kurių buvimas buvo pranešta, daug kartų per šimtmečius. Dabar yra mokslo Yeti atveju ir tikriausiai ateis lapkričio ekspedicijų, kuria siekiama ieškoti zoologijos enigmas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą