2011 m. gegužės 17 d., antradienis

Tryse - viena karščiausių fantazijos

Nesvarbu, ar tai jūsų vaikino, vyro atsižvelgdamas reikalas, ar net savo fantazija namiškiai trois ėjo per daug protu. Bent vienu metu. Kaip įdomu būtų galima dalintis iš trijų intymumas? Let's see, kokį vaidmenį ji vaidina skatinant norą factezie ...                                                                                                                              Seksualinė tyrinėjimo 2 1

Ne kiekvienas yra atviras tokių nuotykių, bet jums bus malonu žinoti, kad daugelis moterų fantazijos tryse. Vyrų nepaminėjo!

Deja, daugelis baiminasi, kad jų partneriai galėtų spręsti, kad jie jaučiasi pernelyg drovus, kad kelti šį klausimą. Kartais, kad gali atsitikti, kai jūsų partneris sako, kad jis turi fantazijos tryse priversti jaustis emociškai ir reaguoti impulsyviai. Siekiant įveikti šį kartą priimti ir noras, įsitikinkite, kad jums nereikia išgalvotas ilgalaikio mažėja vertes ir vertina jos atvirumo patirti naujų įspūdžių.

Galite jį kaip teigiamas rodiklis komforto lygį, kad jis mano, partneris jums, ar jūs pasirengę dalyvauti tokio seksualinės žaisti.
Fantasy scenarijų tris

svarbus veiksnys sekso tris du derybų. Jei galite bendrauti atvirai apie kitų seksualinių problemų, šią diskusiją bus mažiau varginantis. Svarbus žingsnis yra tikrai mėgautis seksu kaip fantazija trys -. Kalbėti apie tai, kas įdomu apie tai, apsimesti, kad jums galėtų rinktis iš daugelio vyrų

Ar tai paslaptis tarp tavęs ir seksualus savo partneriu. Nereikia eiti toliau nei tu sekso tris nekilnojamojo šaltinis seksualinės stimuliacijos.
Su jis ar ji?

Remiantis jo reakcija, galite pasakyti, jei jis ką nors gali būti įvežtos į rimtą diskusiją, ar ne. Jei jūsų partneris nerodo jokių pėdsakų interesus, saugoti stalčių į fantazijas ir stengtis rasti mažiau rizikingo seksualinio žaidimai.

Jei jis pažadina interesą, galite pereiti į detales apie tai, kaip kiekvienas iš jūsų, kaip jie mato gali atsitikti. Šiuo metu jūs žinote, jei jūsų partneris yra suinteresuota kita moteris arba kitas vyras. Be nenuostabu, 95% heteroseksualių vyrų nori turėti dalį dviejų moterų, kai kalbama apie seksą iš trijų. Bet moterys turi tendenciją kisti savo pageidavimus. Kai kurios moterys nenori ir yra linkę duoti atgal į kitas moteris suartėja su savo partneriu idėja, pirmenybę toks žmogus, o kiti yra laimingi, kad eksperimentuoti su kita moterimi. Seksas su dviem vyrams
Taisyklės trijų seksas

lyties suvirpinti trimis gali ateiti iš peržiūrintys tai vyksta, jame dalyvauja arba abiejų derinys. Jūs turite kalbėti apie šiuos dalykus atrasti savo nustatymuose.

Jei gaunate šį punktą Kitas svarbus žingsnis yra nustatyti taisykles. Moksliniai tyrimai dėl moterų parodė, kad jie yra linkę būti gana apsaugos požiūriu emocinį ryšį su savo partneriu. Atminkite, kad jei trečioji šalis, susijusias jokiu būdu kelia grėsmę šią naktį yra per gana greitai (o gal jūsų santykiai ).

, turėtų patikrinti, ar šio reglamento taisyklės taikomos atsižvelgiant į bučinius, skverbtis ir kt. Tai yra labai svarbu sėkmingai pradėti trys sekso fantazijų pasaulyje.                                                                                Fantazija su laiminga pabaiga

Be to, aptarti visus galimus scenarijus su savo partneriu, kad tiek žinos, ko tikėtis, kai jie baigti žaidimą yra seksas. Nepamirškite, kad jūs turite istoriją ir kartu su savo partneriu ateityje. Paragino jį niekada daryti kažką, dėl kurių ji yra neaiški. Tas pats pasakytina ir jūsų atveju. Patikrinkite ypač jūsų atveju. Jeigu viena nėra visiškai abipusio sprendimo, ji nelaimės potencialas. Nors tyrimai rodo, kad lytiniai santykiai trys tendenciją atsirasti dažniau, jei susitikimai atsitiktinio sekso, vis daugiau žmonių dalyvauja rimtų santykių kviečiantis visą atidarymas trečiosiomis šalimis partnerėmis siekiant užkirsti kelią, kad monogamija tapo nuobodu. Turime pripažinti, mes linkę pritraukti į dalykus, kurie yra rizikingi, ir erotinių fantazijų apima tiek daug rizikos, kad yra gana patrauklus. Bendravimas, atvira mintis ir abipusio saugumo jausmą, santykis yra viskas, ko jums reikia padaryti tai dėl seksualinės nuotykius, tai tikriausiai prisiminsite, su malonumu.

1 komentaras:

  1. tikrai, man atrodo vienetai yra, kurie nenorėtų to trise arba nėra pagalvoję, kad norėtų. o jei dar prijungti žaisliukų į visą tą žaidimą.. uch https://www.provocat.lt/vyrams/penio-ziedai?c2=2169

    AtsakytiPanaikinti