2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Gizos piramides paslaptys

Kiekvienas žino, mes gyvename trimatis visatos, ir kad laikas sutampa ketvirtąją dimensiją. , Tuo pačiu metu beveik visi išgirdo, E = mc 2 ... dalykas yra tai,, Gizos piramidės, tiek per savo legendų ir jų fizinės makiažas susipina tas tiesas. Kas yra keturių pusių piramidės? Greitai Silkė Smart-atsakymas, tai keturių pusių piramidės. Nors atsakymas lygus keturių pusių piramidės, yra viena šeštoji kubo, arba langelį, arba galbūt nesuprastas mokslas vadinamas uolekties .
Jeigu tai tiesa ... ir tai yra matematiškai tiesa ... kas tada yra piramidės, kurios bando pasakyti? Na, Graham Hancock ir Robert Duval galėjo atsakyti į kai kuriuos šiuos klausimus ... Aš manau, kad jų Quest būti unikalūs, jie dar norėjo būti priimtas lavinimo egiptolog, kad jie tik leido savo unikalumą eiti taip toli. I kita vertus nėra priežiūros, jei kas nors man melagis, arba, jei kažkas yra pasipiktinę aš biblija, kad taškas, arba bet kuri kita užgaulių pavadinimų žmonės gali sugalvoti. Aš ne pradėti šią kelionę susirūpinę, kaip kiti buvo gauti tiesą. Aš reikalavo, buvo tiesa. Aš nuolat ieškoti tiesos.
Daugiau nei prieš dešimtmetį atradau trimatis matematinis koncepcija, kad aš sumušė į paprastą žemyn šeštoje klasėje matematinę formulę ... todėl tiems, kurie norėjo mokytis, gali. Nes aš jau, kad patirtis, kai aš pradėjau suskirstyti 144,000 ir 666 pradžių aš maniau, tai buvo paprasta suprasti ... kol aš turėjau apie 6 svajonė ... tada aš žinojau, kad šie skaičiai, ir kad labai išsivysčiusi civilizacija neslėpė , kad mokslas jie gyveno mūsų labai tolimoje praeityje, nes egzistuoja šių dviejų skaičių visame senovės pasaulyje. Taigi aš pradėjau vėl skaityti Bibliją su visiškai nauja dėkingi kelionę. Kai atradau 2012 m. gruodžio 3 d., iš tikrųjų atitinka Giza maketą Piramidės, aš bandė suteikti jai toli . Rimtai, dvi savaites pasakiau žmonėms ... ei go check this out. Niekas ... todėl aš tada sukūrė paprastą vaizdo ir paskelbtas internete, o tada nuėjo, dabar atrodo ... ir vis tiek niekas nenorėjo daryti darbą. Leidau, kad šis atradimas sėdėti beveik metus, ir dar niekas paėmė jį! Aš buvau tarsi ... Damn! Aš nenoriu ... Bet ten tikrai buvo niekas kitas. Taigi sutikau mano likimas ir šį projektą galva panėrė į pirmą kartą. Matematika yra visiškai nepaneigiama. Nors matematikos visada protinga ir visada teisinga, aš nežinote, kol radau šį alcheminis simbolis (žr. žemiau) ... šį paveiksliuką (suvedimas apskritimo) man pasakė, kad tai, ką aš atsitiktinai atrado daugiau nei dešimtmetį prieš tai tiesa .
Šio posto apačioje rasite kompasas metodas
piešimo puikiai šį alcheminis simbolis.
Aš vis dar manė, kad tai buvo tiesiog žaidimas, nes jis pasisakė prieš viską pasaulyje papasakojo man turėtų tikėti tada rasti atsakymus per 144,000 ir 666 ... tai visiškai susprogdino mane. Taigi, kai aš nusprendžiau pamatyti, ką dar piramidės buvo faktiškai bando pasakyti ... kai aš supratau, ką Graham Hancock ir Robert Duval atrado ... aš iš karto žinojo, jie nebuvo pakankamai toli. Jos ne jų kaltė, aš galiu nuoširdžiai pasakyti, be savo mokslinių tyrimų, aš niekada būtų du kartu. Jie nusipelno visų kredito šiame rasti. Nors Maurice Cotterell nusipelno kredito padeda man atrakinti tiesą apie mūsų dvasinę tikrovę.
Tos piramidės yra iš tikrųjų reikalauja tikrai mūsų senovės protėviai, skrido į kosmosą ... Nesuklyskite, kiekvienas, kuris pasakys, skiriasi, po to, kai sėdi ir daro matematikos, arba nesąžiningi ar sąmoningai nežino. Jie yra sąmoningai nežino, nes jie atsisako daryti matematikos, o desperatiškai įsikibęs pasenusios tikėjimo ... ar jie yra nesąžiningi, nes jie desperatiškai nori, kad TU laikytum ant, kad pasenusi tikėjimo. Keturių pusių piramidės , tai 1 / 6 kubo. Kyla klausimas, ką jie bando pasakyti mums tas piramides ?

Pirmasis Didžiosios piramidės Jie mums sako, jie suprato mūsų realybė yra trimatis, ir kad yra lygiai taip, kaip jie pamatė jų / mūsų realybė. Jei naudojate matematikos, kaip aprašyta Graham Hancock ir vietoj Žemės, Saulės. Suprasti, Didžiosios piramidės yra paaiškinti du dalykus. Vieną vietą, naudokite 1 / 6 tikrosios matmenų tūris mūsų Saulė Didžiosios piramidės ... Tada naudoti, kad piramidės viršūnėje, kaip mūsų Saulė apimtį. Ką piramidės poilsio mokyti?

- - - - - - - - - - - - - - -

Pasirinktą pagrindinių matmenų vidurkiai Cheopso piramidė (Khufu) santrauka:
dimensija B. colis m karališkoji kub. palmių skaitmenų
bazė 9068,8 230,35 440 3080 12.320
aukštis 5776 146,71 280 1960 7840
suma

720 5040 20.160
nuolydis 7343,2 186,52 356 2492 9968
kraštas 8630,4 219,21 418 2926 11.704
Didžiosios piramidės tūris:
Piramidės tūris = H * B / 3 (čia h - piramidės aukštis, B bazinis plotas)
= (1 / 3) * 146,71 (230,35 * 230,35) Cu. m = 2,594,865.6 kubinių metrų (18.069.333 kubinių karališkųjų uolekčių ar 91.636.814 kubinių pėdų)
Khafre
Bazė: 214,5 m (704 pėdų) kiekvienoje pusėje
Aukštis: 143,5 m (471 pėdų) aukščio
Palenk kampas: 53 ° 7 '48 "
Tomas: 2,200,603.543 kubinių metrų
Menkaure
Bazėje: 110 m (345,5 pėdos) kiekvienoje pusėje
Aukštis: 68,8 m (216 pėdų) aukščio
Palenk kampas: 51,3 °
Tomas: 277,465.584 kubinių metrų
Įdomios santykius tarp 1 (Khufu) ir 2 (Khafre) piramidė apimtis: Jeigu Cheopso piramidė (Khufu) tūris yra lygus 1, Khafre piramidė (masto) tūris yra 0,848. Jei Žemės apimtis lygi 1, Venera (tos pačios skalės) tūris yra 0,857. ... Kitaip tariant, tiek tūrio, santykių skiriasi tik 1% (1,01056).

Atlikti Susiję šaltiniai ir ištekliai:

(Iškirpti ir įklijuoti, URL adresas šias nuorodas žemiau):
  • http://www.cheops-pyramide.ch/khufu-pyramid/pyramid-alignment.html
  • http://www.ronaldbirdsall.com/gizeh/petrie/index.htm
  • http://www.crystalinks.com/gpstats.html
  • http://www.catchpenny.org/pyramid.html

- - - - - - - - - - - - - - -

Su Antrojo piramidės, jie bando mus moko, jie suprato, kaip mūsų Saulės sistema veikia. Laikas nėra mūsų planetą, nesvarbu, kaip sunku religinės įtakos mokslininkas bando priversti, kad Ģeocentrisks pasenusi nežinojimo ant vyro ašinio sukimosi . Nesuklyskite, yra priverstas ant mūsų pasaulio religinė institucija. Ta pati religinė institucija kartą pasaulyje mano, kad buvo plokšti ir mūsų planetos sukasi aplink visatos ... dabar jie, mūsų pasaulyje, mano, kad visata yra plokščias ir laikas sukasi aplink asmeniui. Atsiprašome turi būti atskleisti, kad gryna nesąmonė, bet tas piramides, ir savo Bibliją, beje, įrodo tai! Matote ne tik suprantama trimatis tūris tų piramidės kūrėjų, jie taip pat suprato laiko ... ty paslaptis ... Dovydo žvaigždė ... daugiau, kad per kelias minutes. Nes kas antrą piramidės poreikius, jie suprato, kad mūsų Saulės sistemoje yra matuojamas laiko mūsų Saulę elipsės sukimosi aplink mūsų Galaktikos centrą. Tačiau net ir tai tik pradžia ... nes kai T Kubinis metras kartą jūs suprasite , jie taip pat suprato tiesą apie mūsų dvasinę tikrovę.
Nors trečiųjų piramidės moko mus tiesos apie šviesos! Šviesos tiesiog materijos produktas, nepriklausomai nuo to, kaip greitai dalelių juda šviesos visada palieka klausimą esant pastoviam. Tai yra viena iš tiesos, legendų apie piramidės centre akis mokymo. Kitas, kaip tiesą mūsų realybe ... jei dievas nori atsitraukti nuo sukūrimo ... o tiesa yra tai, kaip sukurti neribotą energijos. Tai galite padaryti užfiksuoti šviesos. Jei E = mc 2, tada užfiksuoti C lygus mane ... arba pareiškė kitu būdu ... tų piramidžių kūrėjai žinojo paslaptis Hawkings Radiacinės.
Norėčiau suteikti jums matematikos, bet galėčiau po to dieną, ir Haters netiki ir tiesiog pabandykite suplėšyti mane. Taigi vietoj aš paklausą jums tai padaryti patys. Aš visa tai toli, aš neprašo jums nieko kito, tada praleisti vieną valandą daro matematikos.
Štai kur jis gauna įdomu ... jie taip pat mums, jie suprato, kaip iš tiesų veikia mūsų visatos. Jie sumušė mūsų realybė, į tai, ką aš vadinu M-kauliukus arba T kubinių metrų. Kur jums sukurti vienodą dėžutė / kubinių (ty visų šešių pusių yra lygiai tokio paties), ir tada sumušė juos naudojant M-kauliukus arba T-kauliukus metrų. Čia yra vaizdinis ...

Kad nuotrauka yra tik jūsų protas, apvyniotas aplink šią sąvoką ... taip jums suprasti tų piramidžių sakau jums, kiek kartų jums reikia m kubinis metras mūsų realybė, siekiant atrasti tikrą tiesą mūsų egzistavimo.
Dabar aš ruošiuosi praleisti kelias į priekį ir suteikti jums atsakyti, ir reikalauja Jums susirasti sau, jei jo tiesa ar ne.
Dovydo žvaigždė yra ne tik kalbame apie Dievo grožį, jos taip pat mums viską, mes turime padaryti, matematiškai, siekiant suprasti mūsų tikroji realybė.

Erdvė sudaro tiek labai maža, kaip labai didelių matmenų, ty ... iš mažiausių matmenų momentinių erdvės platybė. Nors laikas yra kaip tik priešingas. Siekiant tai įrodyti, jums reikia T Kubinis metras laiko tol, kol sustabdysite šviesa iš vieno atomo į kitą ... ir tada jums reikia apversti, kad atsakymą ir ruožas visoje visatoje . Kur laikas atsitinka akimirksniu visoje kosmoso platybes ... Iš ten laiko pradeda lėtai kaip jums T-Kubinis metras žemyn, kol jis arba sustoti, ar tai sustabdyti. Erdvės ir laiko tik viduje jų matmenys yra vienodi. Mūsų realybės laiką juda tuo pačiu greičiu, ar jūs susidūrėte greitis čia, Žemėje ar Marse, Merkurijus, Venera ar Saturnas ar kita pusė mūsų galaktikos ... galite įrodyti, kad yra teisinga M-kauliukus matavimas kiekviena planeta ... Jūs atrasite matematiškai jie visi kartu tam tikrą aspektą. Dabar jūs turite matavimo Stick laiką. Štai ką Dovydo žvaigždė iš tikrųjų bando mus mokyti, kai ji ateina į mūsų realybės ir Dievo didybę. Jis tikrai yra gražus!
Anksčiau sakiau, jei jums užfiksuoti šviesos, tada galite konvertuoti ją į energijos. Tai yra tiesa ... ten bus daug naujų būdų žmonijai atrasti, kaip tai padaryti per ateinančius kelerius metus, kad ... jei mes išgyventi perėjimą kai kuriose kultūrose prophesized / įspėjo apie ... kol mes visi miršta, kaip aš siūlau jums turėtų prasidėti.

Sukurti mažai srityje, suteikia šviesos, tačiau neleidžia šviesos pabėgti. Viduje tai mažai srityje norite įtraukti gyvsidabrio, sidabro ir aukso pėdsakai ... tuo pačiu metu norite įtraukti į šį mažai sfera dujos, tampa šilčiau ir šilčiau tuo daugiau ji yra suspausta. Šis stiklo kaip objektas turi galėti plėsti ir sutartis vis tiek nedaug. Tada sukurkite antrą didesnę sferą, kad bus surengti pirmąjį ribas. Leisti užfiksuoti šviesos šioje srityje, tačiau neleidžia ištrūkti taip pat. Viduje šios srities norite pridėti dujos, tampa šaltesnis dujų suspaudimo. Manau, kad magnetai turi būti naudojama taip pat. Bet tai kiek aš ketina imtis šios naujos galios prietaisas. Tai svarbu ... prieš kurdami šį prietaisą įsitikinkite, kad turite būdas matuoti energijos sukurtas viduje, tuo pačiu metu, įsitikinkite, kad jūs galite greitai atidaryti šį prietaisą. Jeigu aš suprasti paslėptas mokslas per senovės tekstų teisingai, jei jūs neturite būdas išeikvoti energijos bus nužudyti tave.

Mes esame viena

Jei matematikos ir atidaryti savo akis į mūsų tikroji realybė, jūs pamatysite mūsų egzistencijos būdu jūs niekada to net nepastebėjo prieš grožį . Kai jūs pamatysite tiesą mūsų realybe, jūs suprasite mes visi esame Viena. Ir sako: "Iš vienos daug, vienas iš daugelio", - jums suprasti, iš tikrųjų lygus tik taip galime išgelbėti save nuo savęs ... Mes turi iš naujo Sužinokite šios paprastos tiesos ... mes visi, nepriklausomai nuo rasės, odos spalvos ar religijos ... mes visi Dvasiškai, mes visi gyvename viename name / planetos ... Taip kiekvienas iš mūsų turi teisę pasirinkti savo kelią. Jos savo gyvenimą, gyventi ... dar, kad išgelbėti save nuo savęs, mes turime tvirtą pagrindą atkurti mūsų tikrovė. Mūsų pasaulis neveikia, ir tai krekingo, atrodo, kaip pranašystė sakė ji ... Prašome atidaryti savo akis. galime išmokti mylėti, kaip ir Dievas . Jei kiekviena mus priima atsakomybę už visiems kitiems savo nuodėmes, kas galėtų jums pateisinti? Kas gali jums pateisinti žinant, savo artimuosius, išmaldos Dievo į būti laikomas atsakingas už viską, ką daryti? Kas gali bet kuris iš mūsų gauna toli su tada? Istorija poreikius žmonių, galima žiaurius nusikaltimus, jei, jų nuomone, vienas iš dviejų dalykų ..., jei jie mano, jie gali išeiti su juo, arba, jei mes žinome, mes, negali būti baudžiamas už jį. XX a. išmokė , kad pamoką gerai. Nuo Hitlerio iki Stalino ir tt ir tt ... Jei vaikai vakar meldėsi Dievui kiekvieną naktį, turi būti atsakingi už savo tėvų nuodėmes, bet jūs mano holokausto gaisrų dega? Arba kad plytos jau nustatyta SSRS kalėjimuose? Koks būtų mūsų pasaulyje kaip dabar, jei mūsų vaikai meldėsi kiekvieną naktį, turi būti atsakingi už mūsų nuodėmes ... mes nustojame mesti toli savo ateities mūsų asmeninio godumo ?
Nesvarbu, ar mes - kaip tik vienos rasės / žmonių rasės ... patinka ar ne, mes tik du pasirinkimus ... Jei mūsų pasaulyje atranda šį mokslo iki sužinome mes vienas faktas, ir tik mes galime išgelbėti save nuo savęs ..., jei mes atsisakome mokytis, kad paprasta pamoka, mes nužudyti save ... kad ne klaida, istorija kartojasi prieš mūsų akis. Tiesiog pažvelgti į Europos Sąjungos būstinėje, kaip vienas šokiruojantis pavyzdys ... jie paėmė menininko perdavimų Babelio bokštas, ir tada sukūrė Sąjungos būstinėje, kad perdavimų.
Jei kad manimi ne sakau jums, kaip arti mes yra, kad nužudyti save, nuo mūsų pačių kaltes mūsų pačių sprendimo gavimo ... nes blogio sutinku kaip tiesos ir priversti save į vergų pagal ... jei pasaulyje ir toliau į paneigti paprasta tiesa mes visi esame Vienas Dvasiškai ... tada mes pasmerkti ..., jei mano, kad vienas neturi nieko daryti su kita, tada nieko išgelbėti jus nuo savęs, nieko!
Gerai, kad. Dabar jūs turite viską! Galite priimti, paneigti, perimti arba išmesti viską, ką sakiau, The choice is yours. Ką gi, jūs nuspręsite, aš tikiuosi, kad Jums patiks ši važiavimą, šis nuostabus stebuklas mes vadiname gyvenimo.
-Charles Marcello

Papildoma medžiaga (šiame puslapyje):

  • PS 2: Pasaulio Žinios vienas paminklas
  • PS 1: Piramidės ir Saulės sistemą
  • PS 3: Piešimo alcheminis simbolis

PS 1: Pasaulio Žinios vienas paminklas

Charles Marcello
Kaip jūs įtraukėte visus mūsų pasaulių žiniomis į vieną paminklą ... ir aš - mūsų mokslo, visų mūsų supratimą apie mūsų saulės sistemos, ir mūsų technologija? Žemiau yra scenarijus Ive, paprašė žmonių kitą forumą galvoti apie anksčiau jie net pradėti ieškoti paslėptų žinių.
Scenarijus ...
Gruodžio 21, 2012, ir jūs esate vienas iš tų žmonių, kurie nesirūpina kažkas vyksta. Taip jums ir jūsų kitų svarbių nuspręsti eiti į Kalėdų Chorui parke. Scenoje dainuoti Tyli naktis, kai išgirsite garsą per atstumą žmonės ... Jūs manote, kad tai nieko.
Po kelių sekundžių Jūs pastebėjote, kad garsas yra garsesnis. Keletą sekundžių ir tai skamba kaip lėktuvo ir krovininio traukinio riaumojimas žemyn į jums tuo pačiu metu. Kitas dalykas, jūs žinote, jūsų kitų svarbių išsigandęs atrodo, įjungus pamatyti, bet jūs niekada.
Kitas dalykas, jūs žinote, jūs esate atsibunda slėnyje, ir kaip jums atrodo aplink nieko, bet sunaikinimo kiekviena kryptimi. Jūs taip pat pastebėsite keletą vaikų įdomu, aplink, plius keletas suaugusiųjų. Pradėdami tikrinti, pamatyti, jei vaikai ir visi kiti suaugusieji gerai. Visi jūsų surinkti vienoje srityje. Po trijų dienų ir nulis pagalbos, ir, be kitų maitintojo yra suprantama, jūs nusprendžiate, arba gauti užimtas gyvenimo, arba gauti užimtas miršta.
Vaikų amžius yra tarp 8 ir 3 metų. Suaugusiųjų viso dvidešimt, ir ten jūs.
Nes jos žiemą jūs suprasite, jums reikia rasti ar sukurti pastogę. Nereikia pripažinti srityje, kad jūs nežinote, kokiu būdu jums reikia eiti. Taigi jūs rodo du suaugusieji gali būti apgyvendinti už su vaikais, ir kiekviena grupė turi eiti tris valandas vienas vyksta į rytus, kiti į vakarus, šiaurę ir pietus.
Po keleto valandų, viena iš grupių randa urvą, įsikurs jums visiems. Likusią dienos dalį jūs ir suaugusieji nusprendžia surinkti medienos.
Po tris dienas nulis maisto ir vandens, vaikai yra kaprizingas, išsigandęs ir alkanas. Du suaugę asmenys visada likti nuošalyje, o kiti 8 suaugusiųjų maitintojo rasti maisto, vandens ir medienos. Nes viskas, ką turite ant savo nugaros drabužius ... jūs suprantate, kad esate teisus atgal į akmens amžių. Jūs ir kiti suaugusieji pradėti mados ginklų medžioti. Kai kurie, kaip miršta tik 2 suaugusiems ir laimei, tik praras 10 vaikų bado ir ligų per pirmuosius tris mėnesius. Jūs 8 suaugusieji ir 90 vaikai.
Per artimiausius trejus metus Jūs ir suaugusieji dirba įnirtingai sodo ir medžioti maistą ir drabužius, ateina žiemos. Jūs ir kitų suaugusiųjų auštant ir daro atgal nutraukti darbą iki saulėlydžio ... tik jūsų motyvacija jums suprasti jums ir jūsų mažos grupės gali būti visi, kad liko žmonijos. Jūs kalbate ne visi, kad daug apie tai, kas buvo prarasta, tai skausmas yra tiesiog puikus. Laimei, kai kurie vaikai yra pakankamai suaugę, kad padėtų su kai favoritai dabar. Tada jis hitai. Per vienerius metus jūs prarasite visus suaugusiųjų ir trisdešimt vaikų. Ir dabar jūs turite patys simptomai, žuvo visi kiti ... ir kad kai gilesnius tikrovės hitai jums. Kadangi jūs ir visi kiti suaugusieji buvo užsiėmę išgyvenimo, nei jūs ar kiti suaugusieji mokė vaikus, kaip skaityti, matematikos, istorijos ar mokslo pasaulyje. Nes jūs paskutinį suaugusiųjų, kaip
tu apie paaiškinti neraštingų vaikams viską, kad jūs žinote? Ar norite sėdėti juos visus arba išsirinkti protingiausias vieną ar du grupėje? Ar galite paaiškinti kitiems, šie du dalykai labai svarbi informacija, kurią jie turi būti leista mokytis, todėl jie taip pat gali sužinoti, kaip pereiti į priekį? Ar jūs naudojate figūrėlės padėti paaiškinti mokslas tiems vaikams, pavyzdžiui, paukščių, gyvačių, paprastas dizainas nakties danguje ir pan ... ir tt ...? Kaip tai padaryti? Kaip jūs visi jūs žinote priekį? Ar galite paaiškinti, Dievas yra pagrindinė figūra? O gal norite būti svarbu, tai, kaip įmanoma, dar bando paaiškinti taip, kad pramogų pakanka, kad šie vaikai jaustųsi priversta perduoti ją į priekį? Nėra būdas jums gali žinoti, kiek laiko jos ketina imtis žmonijai pasiekti tokio paties lygio technologija, mes šiuo metu naudojasi.
Kaip jums papasakoti istoriją, kad kai kurių pažangių kultūros ateityje galės pamatyti savo gamtos mokslų, matematikos, istorijos, kas tai yra? Kaip galite paaiškinti vaikams, kaip pažangios žinių istorijas?
Norėčiau paprašyti visų, kurie iš tikrųjų domisi suprasti, ką aš manau atrado ... norėčiau paprašyti jus praleisti truputį laiko galvoti apie tai ... ir tada leisti savo proto suprasti, kad laikui bėgant, kaip mūsų protėviai judėti toliau ir toliau nuo mūsų laikų, savo istorijomis taps nuobodu, ir sunkiau susiję arba net suprasti ... tai atrodo, kad kas nerealu nors ateityje "kunigas" nuspręsti prieskonių šiek tiek. Šlovinti jo pozicija dar labiau? Kaip Jums susirasti mokslas, matematika, istorija, savo istoriją? Dabar pakartotinai skaityti pirmąsias penkias Biblijos knygas ... Jei tai psichikos pratybų, matote panašumų, bet per savo istoriją?
Kai tos piramidės buvo pastatytos, jie žinojo, kai buvo atrakinta paslaptis, jie neturi turėti viską, tik tiek. Kad tik reikia, jie žinojo šį,, kad tuos dalykus ir kai kurie iš tų ... būtų tikrai per ką nors statyti tik kad viskas yra vienas du trys ... ar jūs ne įžeisti jūsų ateities kartoms žvalgybos? Jau nekalbant apie šlovinti savo nežinojimo. Mokslas uždarytas duris patentų sąvokas, mes atmetame, kaip ir 19 amžiuje mūsų protėviai. Atidarykite your.mind bando aprašyti dviejų metų kaip visos žmonijos ateitis priklauso jame savo žinias. Tada relook visus mūsų senovės paminklus ir senųjų religinių tekstų.
-Charles Marcello

PS 2: piramides ir Saulės sistemą

Vyriausiasis redaktorius

Max Toth savo knygoje piramidės kiek aiškino įvairių matmenų Didžiosios piramidės. Jame rašoma: "... pyramidologists tiki, kad visa jos simbolika piramidės, atstovauja visatos įstatymų, išreiškė geometriškai (p. 189)." Tai negali būti atimta, jei istorija yra teisinga apie tai, kai vyrai įgijo tam tikrų žinių. Didžiosios piramidės matmenys parodyti savo tikslą ir planą dizainas. Erdvė yra ne galima į sąrašą visus šias koreliacijos, bet keletą svarbiausių ir paprasčiausių suprasti bus teikiama. Čia yra keletas matmenys ir jų koreliacijos astronominius skaičiavimus.
Pagrindinio įtaiso matavimo piramidės yra 25,052 cm. Pryamid colių yra 1,0025 mūsų reguliariai colių. Visos jos pagrindo kraštinės yra 365.2422 uolekčių, kuris yra tiksliai Saulės metų dienų skaičius. Dabar 365,24 uolekčių įvyksta kažkur penkis ar šešis kartus per piramidės, rodo, kad tai nebuvo atsitiktinumas .
  • Piramidės perimetro (atstumas maždaug keturių pusių pagrindo) yra susijęs su žemės pakraščių.
  • Pasak profesoriaus Piazzi Smyth, dauginant piramidės aukštis 35 10 sluoksnis gauna žemės atstumas nuo saulės.
  • Bazė matavimo vienetas naudojamas piramidės dizaineris yra dešimt milijoninis žemės poliarinius spindulys, pagal Petro Lemeisuier.
    Paprasčiau tariant, tai yra vienas dešimt milijoninis atstumu nuo Šiaurės ašigalio iki pusiaujo .
  • Dienų skaičių amžiaus (100 metų) yra 36.524 dienas ir atitinka bendra vertė piramidės perimetro colių.
  • Skaičius Pi yra matematinė konstanta 3,1415, atstumas aplink ratą skersmens santykis, vadinamas perimetras. Piramidės aukštis dvigubai pagrindo ilgio santykis.
Kiti koreliacija
  • Didžiosios piramidės modelis Žemės santykiu 1: 43.200.
  • Didžiosios piramidės tobulas geometrinis santykius.
  • Jame yra visas mūsų saulės sistemos astronominių katalogas.
    Jame yra įvairių jos rodikliai ir matmenys, kvantinė fizika, šviesos.
    Didžiosios piramidės aukštis yra santykių prie jo pagrindo pusės apskritimai spindulys yra jo perimetras (1 / 2 Pi).
  • Mes negalime padėti, bet nustebino ir nustebinti, matyti, kad Didžiosios piramidės atitinka taip tiksliai į žemę: Kai mes naudojame reguliariai aukščio piramidės (146.7m), jis atskleidžia žemėje kaip tobulas srityje tik pusiaujo spindulys , ir kai mes naudojame piramidės (146.2m) minimalus aukštis, ji atskleidžia nekilnojamojo žemę su pusiaujo ir poliarinio spindulys.
Visa Saulės sistema, atrodo, kad turi buvo transformuota tuo pačiu metu, kai žemė pati patyrė padidinti jo orbitoje laikotarpiu nuo 360 dienų per metus jos dabartinės vertės 365,242184 dienas. Kartą harmoningą saulės sistema rėmėsi ant skaitmenines reikšmes Babilono / Šumerų Sexagesimal bazė-60 sistemą. Tai pagal teisingai iššifruoti senovės mitų. Asteroidas diržo egzistavimą, ir Cerera, didžiausias asteroidas diržo kritiškai įrodymus, kad Cerera kartą turėjo lygiai 1440 dienų per metus Orbita labai daug laiko, kai žemė pati turėjo 360 dienų per metus .

Saulė - Svarbi numeriai

"The Sun":
Vidutinis skersmuo 1,392 × 10 6 km (109 × Žemės)
Pusiaujo spindulys 6,955 × 10 5 km (109 × Žemės)
Pusiaujo perimetras 4,379 × 10 6 km (109 × Žemės)
Iliustracija rodo planetų santykinį dydį palyginti su saulės
  • "The Sun" yra apie 1.392.000 km skersmens, apie 109 kartų, kad Žemės, ir jos masė (apie 2 × 1030 kilogramų, 330.000 kartus, kad Žemės) sudaro apie 99,86% visos masės Saulės sistemos.
  • Didžiausias atstumas nuo Žemės Saulės (Afēlijs) yra maždaug 152 milijonų kilometrų, apie 109 kartų, kad Saulės skersmens .
  • Rugsėjo 18-19 dienomis Saulės atstumas nuo žemės paviršiaus yra maždaug 150,336 mln km, apie 108 kartų, kad Saulės skersmeniu (arba Saulės spindulys 216 kartus)
    216 = 6 3, taip pat 216 = 2 3 x 3 3
  • Saulės vidutinis atstumas nuo Žemės yra apie 149.6 milijonų kilometrų (1 AS). Šiuo vidutinis atstumas, šviesa keliauja iš Saulės į Žemę maždaug per 8 minutes ir 19 sekundžių (499 sekundžių).
  • Vidutinis atstumas nuo Paukščių Tako Core ~ 2.5 × 10 17 km arba 26.000 šviesos metų
  • Galaktikos laikotarpį (2,25-2,50) × 10 8
  • Greitis:
    ~ 220 km / s (orbita aplink Galaktikos centras)
    ~ 20 km / s (palyginti su kitų žvaigždžių vidutinis greitis žvaigždžių kaimynystėje)
    ~ 370 km / s (palyginti su kosminio mikrobangų fono)
Tomas planetų ir Saulės (Šaltinis: NASA)
Rangas Pavadinimas Apimtis
(Kubinių km)
1 Saulė 1,41200 x 10 16
2 Jupiteris 1,43128 x 10 15
3 Saturnas 8,27130 x 10 14
4 Uranas 6,83300 x 10 13
5 Neptūnas 6,25400 x 10 13
6 Žemė 1,08321 x 10 12
7 Venera 9,28430 x 10 11
8 Marsas 1,63180 x 10 11
9 Gyvsidabris 6,08300 x 10 10
10 Mėnulis 2,19580 x 10 10
11 Plutonas 7.150000 x 10 9

Saulės sistema - planetos


Žemė (išorinis apskritimas,), Venera (viduryje) ir gyvsidabrio (vidinis ratas) - skalė
Palydovinė vaizdas netoli Gizos piramidės su perdangos Žemė, Venera ir Merkurijus (sumažintas tas pats veiksnys). Nors ji nėra tobula porą, panašumo dydžio puzzling.Click Padidinti.
Įdomios santykius tarp 1 (Khufu) ir 2 (Khafre) piramidė apimtis: Jeigu Cheopso piramidė (Khufu) tūris yra lygus 1, Khafre piramidė (masto) tūris yra 0,848. Jei Žemės apimtis lygi 1, Venera (tos pačios skalės) tūris yra 0,857. ... Kitaip tariant, tiek tūrio, santykių skiriasi tik 1% (1,01056).

Šviesos greitis

Tikslios reikšmės
Metrai už antrą 299.792.458
Planko vienetų 1
Apytikrė vertybės
kilometrų per antrą 300.000
kilometrų per valandą 1079 mln.
antrą 186.000 mylių per
mylių per valandą 671 mln.
astronominių vienetų 173 per dieną
Apytikslis šviesos signalas kelionės kartus
Atstumas Laikas
viena koja 1,0 ns
vieno metro 3,3 ns
vieną kilometrą 3,3?
vienas mylia 5.4?
geostacionarioje orbitoje į Žemę 119 ms,
Žemės pusiaujo 134 ms ilgis
iš Mėnulio į Žemę 1.3 s
nuo Saulės į Žemę (1 AS) 8.3 min.
vienas parsekas 3,26 metų
iš Proxima Centauri Žemę 4,24 metų
Alpha Centauri Žemę 4,37 metų
nuo artimiausios galaktikos (Canis Major Nykštukinė galaktika) Žemės 25.000 metų
visoje Paukščių Tako 100.000 metų

PS 3: Piešimo alcheminis simbolis

Vyriausiasis redaktorius

Kaip atkreipti puikiai šį alcheminis simbolis - kompasas metodas


Pastaba: Spauskite ant žemiau nuotraukose pamatyti jas visu dydžiu
1. Lygiosios 2 taškų (taškų) A ir B ir sujungti juos su tiesia linija:
2. Iš kiekvieno taško (A ir B) atkreipti apskritimas su spinduliu AB. Mark 2 taškų, kur
abu apskritimai kertasi ir sujungti juos su tiesia linija:
3.Mark taškas C, kai abi linijos susikerta ir piešti apskritimą nuo taško C
spindulys = AC = BC Tai bus simbolis vidinį ratą. 4. Rasti 4 kampuose kvadratinių DEFG ratą aplink piešimo 4 apskritimai, kaip parodyta žemiau:
5. Nubrėžkite puikiai aikštėje ratu sujungti su tiesių linijų kampuose DEFG
6.Draw mažas lygiakraštis trikampis ant aikštės;
rasti savo piešimo 2 sluoksnius spindulys = Square De pusėje viršutiniame kampe H:
7. Piešti tiesias linijas per taškus HD, jis, ir FG, pažymėti taškai, I ir J, kur susikerta šių linijų. Tai yra didelis lygiakraštis trikampis HJI kampų:
8. Lygiosios lankai nuo taškus H ir J. Mark K punkte, kur tiek kertasi.
Prisijungti taškai K ir aš rasti centras L didelį ratą:
9. Lygiosios didelis ratas su centro L, o jo spindulys = LH
10. Pašalinti "statybos" eilutes matyti puikus simbolį:
Susijusios Žinutės:
  1. 2012 m. ir Gizos piramidės
  2. Cheops piramidė, suvedimas ratas, PI ir dešimtainė sistema
  3. Nėra piramidė?
  4. Nephilim ir Apokalipsės piramidės
  5. Didžiosios piramidės trūksta capstone paslaptis
  6. 2012 m. ir Senosios pusiaujo
{22 komentarai ... skaityti jas toliau arba gali pridėti vieną }
Ron O. Cook 1 2011 m. gegužės 18, 1:24 val
Dabar jūs galvojate, kaip Zep Tepi arba pirmą kartą. Tai yra išvykimo, jums reikia imtis siekiant suprasti visatos, kad mes šiuo metu užima. Matau jums suprasti, kad mūsų senovės laikotarpį juda link, ir aš melstis jums ir toliau to wyprowadzi. Aš tikiuosi, kad jūs taip pat spręsti numerio 137 ir prisiminti, tai ne apie jus. Ne todėl, kad vienas, bet, kad, pagal kurią yra. Kad yra būties ir tapsmo esmė.
Ar jūs kada nors girdėjote apie Žmogaus šventykla Schwaller de Lubicz? Jo darbai nėra nei minų, nors jo yra daug labiau pažengusios. Žmogaus šventyklos, Schwaller perspėja, kad "pastangos", reikia skaityti jo opusą. Šios pastangos, anot jo, yra kančių pradžios link Išminties pažymėjo gilesnio. Senųjų pareiškė, kančia yra sąmonės evoliucijos variklis: "Jis serga, kad sukelia sąmonės išplėtimas." Jei kančia yra suprasti kaip didžiulę patirtį, pareikštas apie sąmonės konfliktas, o ne kaip liūdesio. Įgyti tik keletas faraonų mentaliteto kenčia kaip šiuolaikinės mechaniško mentalitetas pristato sunkiai įveikiama kliūtis nieko daugiau pažangių mokymosi. Požiūris, mūsų pop kultūrą, yra lengvai gauti visus duomenis. Bet mes, nėra nekilnojamojo mokymosi širdies, nes mes negalime nieko šventųjų. Mes tiesiog nežino, kaip mokytis už mūsų kvailas mažai pasaulyje. Senovės egiptiečiai ir Vedics žinojo, ką mes net negalime požiūris, nes mūsų metodas pasiekti žinių. Išmintis yra šioje dieną ir amžius, klausimas dėl mūsų bendro renkasi pagal ramiai sielai. Imtis, kaip moterys buvo išnaudojamos bimbos galvoti, kaip ir visų suknelė tiek pritraukti dėmesį sau. Jie negali galvoti ne tik apie "Cosmo". Pusė žmonijos yra susirūpinęs juos vejasi, o kita pusė daro vejasi. Jei apsidairyti, jis / ji būtų įžvelgti, kad yra išminties turtus pasiekti vien tik tyla. Kas gali rasti tokia tyla mūsų pasaulyje?
Tyla yra raktas. Jei vienas bus medituoti po viena tema du valandas, tyla ar pobūdžio atokiau nuo visų žmogaus kvailas pasaulio atstovybes, jis / ji bus kenčia euforiška epizodas, kur balta blykste mėlynos šviesos bus parodyti jums visą žinių struktūrą, kad karalystė. sutelkti. Aš tikiuosi, kad taip nutinka visiems tiems, kurie siekia žinoti savo realybe. Ancient Egypt does offer a point-of-departure to the All.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą