2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Katastrofų ir konspiracijų

Ir bus didelis (Grk. "Mega"), žemės drebėjimus įvairiose vietose, ir badas ir infekcinė;
ir bus baisus įžymybių ir didelių ženklų iš dangaus ... - Luko 21:11
Tai yra vienas protas, ir jie duos savo galią ir valdžią žvėriui. Apreiškimo 17:13
Katastrofų - mega-žemės drebėjimai, ugnikalnių išsiveržimai, klimato kaita - be abejo, mes keičiasi, kai kurie fiziniai ir ciklinių bet kiti pranašiškas - ženklai danguje ir žemėje požymiai. Vyrų širdis, žlugs su baime, nes stichinių nelaimių skaičius ir intensyvumas auga . Tuo tarpu giliai žemėje dubenys girdime šnabžda intrygę. Norėtume žinoti, galią ir turtus vis labiau keletą elito elitas, kurių godumas slopinti rankas ir išspaudžia, kas liko iš nykstantis, taip vadinamas viduriniosios klasės. Ji galėjo būti, kad jie buvo teisūs visi kartu ? Gal yra tarptautinių bankininkų klikos ir galios brokeriai, kuriose raginama strzałów.

Cataclysmic katastrofų

Ar ne atrodo, kad mums yra padidinti visų stichinių nelaimių skaičius ir periodiškumas? Haitis (7.0), Čilė (8.8) ir Sumatros (7.8), Baja California (7.2) ir spiečių Kinijoje, Pietų Ramiojo vandenyno didžiulis ir neigiamą žemės drebėjimų. Dabar mes turime oro eismo Europoje pagrįstas dėl vykstančių išsiveržimų nuo vulkanas Islandijoje . Ledynų visame pasaulyje nyksta visame pasaulyje, įskaitant Glacier National Park , Grenlandija , Kilimandžaras, Materhornas, tt Prašome pamatyti prieš ir po nuotraukos . Aš esu ne vienas, kuris tiki, kad CO2 yra pagrindinė globalinio atšilimo priežastis, nors kažkas yra tikrai negerai. Žemė išgyveno daug atšilimo ir aušinimo laikotarpiai, nieko padaryti su žmogaus veikla.
Tačiau yra vis daugiau įrodymų, kad oras, ugnikalnių veikla, žemės drebėjimų ir pan yra stipriai jos įtakojami Saulės, ir kitų Saulės sistemos veiklą per. NOAA neseniai suformuotas Kosmoso Orai centre , kur jie seka saulės ir kita veikla . Žemė yra nuolat atakuojami daleles iš saulės, taip pat Super Nova, juodųjų skylių ir kitų vietos. Jei pažvelgti į 2010 m. balandžio 15 d., veiklą, pamatysite smaigalys , KP- indeksas, ir saulės rentgeno srautas sutampa su neseniai ugnikalnių veikla Islandijoje . Ši erdvė veikla sukelia svyravimus atmosferoje ir išlydyto pagrindinių žemės Saulės ciklų trunka nuo 9 iki 14 metų, vidutiniškai apie 11 metų. Ji yra tiesiogiai susijusi su Saulės poliškumas atstatymas.

2012 & Saulės ciklas 24

Mes turėjo saulės aktyvumo užliūliuoti pastaruosius porą metų, tačiau Saulės ciklo metu 23 buvo saulės aktyvumo vynai, kurie puikiai sutapo su uragano "Katrina" ir keletas kitų masinių pavadino audrų, kad metų . Dabar mes turime įrašyti ciklo 24 2008 metais prasidėjusio. NOAA kosmoso Orų prognozavimo centras sakė, kad būtų saulės mažiausiai 2008 m. gruodžio m. gruodžio - 2012 m. ir 2013 m. gegužės viršūnę . Šimtmečius buvo pastebėta koreliacija tarp saulės aktyvumo ir oro. Mes tik dabar pradedame suprasti, kaip dalelės sąveikauja. Sprogti iš milijono branduolinių bombų galia saulė saulės blyksčių, kai kurioms pavesta geomagnetinio audrų ir ultravioletinių spindulių, gama ir kitų spindulių yra siunčiami tiesiogiai žemėje, jie gali išjungti palydovus, sutrikdyti ryšių ir elektros tinklų ir sukelia fizinę žalą astronautai orbitoje . Žiūrėti šį vyriausybės spaudai apie vietos oro poveikį žemės.
Galingiausių geomagnetinis audra nuo 2006 m. gruodžio mėn. Sukrėtė žemės Pirmadienis, balandžio 5 d., 2010 . NOAA paskelbė oro erdvės patariamoji m. balandžio 3 d. , važiuojant 500 kilometrų per sekundę prasme ji atvykdavo nuo dviejų iki trijų dienų Karūna masės išstūmimo. Geomagnetinis srautas matuojamas KP indeksas. Tai buvo 7 skalėje nuo 0 - 9. Kaip tai gali paveikti žemės drebėjimo ir ugnikalnių veikla? Išlydyto pagrindinių magnetinių ir koreliacijos su saulės pokyčiai yra gerai dokumentuota . NASA mano, kad "didelis ir stiprus" ciklas, 2011 m. ir 2012 m. pradžioje.
Aš rekomenduoju Mičo Battros svetainėje informaciją apie žemė / saulės santykiai. Jis turi raštu pripažintas knygą pavadinimu Saulės Lietus . Paskutiniame straipsnyje jis rašė,
Cela dit, nors atrodo neįprasta tradicinės priežasties ir pasekmės laiko susiję reiškia, susijusios su plazmos išlydžio . Aš siūlyčiau, ji nėra geografiškai magnetinių audrų, turime istoriškai paliudytas per pastaruosius kelis tūkstantmečius (o gal 2000 - 3000 metų), bet daugiau Galaktikos varoma už dalelių išlydžio forma. Kitaip tariant, manau, pradinio šaltinio ateina iš už mūsų Saulės sistemos ribų, aš norėčiau pasiūlyti, ji ateina iš identifikuoti ir nenustatytų dangaus Orbs.
Dangaus Orbs Supernovos, rudieji nykštukai, juodosios skylės, tamsioji materija, plazmos laukų, planetų, asteroidų ir kometų. Kažkas per mūsų galaktika Paukščių takas (o gal ir ne), atrodo, neseniai neįprastų geografinės magnetinių audrų priežastis. "
Laikas parodys. Mes nuolat akis į įvykius, kaip jie atsiskleisti. Vienas dalykas, mes žinome, kad pranašystė yra aišku, kad paskutinėmis dienomis bus nelaimių ir nežemiškos reiškinių padidinti kartu su karų, karų gandus, badas ir tt

Konspiracijų ir apgaulės

Dabar leiskite ruožtu mūsų dėmesį į kitą aspektą paskutinių dienų - prabilo. Biblija aiškiai rodo, kad paskutinėmis dienomis bus didžiausias apgaulės pasaulis kada nors patyrė. Nėra, rodančių, "sąmokslo" taip pat? Du tikrai eiti kartu. Mes galime gana daug tikėtis tai, kad nepriklausomai nuo tradicinės išminties (ar politiniai lyderiai, Bažnyčios vadovai, arba visuomenei kaip visumai), tiesa, mažai ką priimta pozicija. Kas yra sąmokslo apgauti ir kaupti galią ir turtus šaltinis? Be jokios abejonės, yra blogis pasaulyje. Nei Dievas, nei Šėtonas būtų gauti labai toli be žmogaus pagalbos ir bendradarbiavimo, yra tik gyvoms būtybėms, kurios galėtų reaguoti į melas ir tiesa, pažadas, kad "dievas", santykius su Dievu tikrovę, iš meistras savo likimą "tarnauti ir mylėti" gamintojas savo likimo ", garbino" dizaineris dievų "mes sukurti (kuri greitai tampa" mes ") garbino vienas tikras ir šventas Dievas, kuris ištiesė, išsaugoti ir davė mums savo gyvenimo. Luko 16:13 pasakoja mums yra dviem šeimininkams, ir mes galime būti naudojami tik vieną: Dievui ar Mamonai (aramėjų žodį "turtai") .
Žmogiškosios prigimties (kurios mes, kaip krikščionys tiki, yra nuodėmingas, išskyrus santykius su Jėzumi Kristumi) yra natūraliai godus (Pożądliwy) - nori kaupti kuo daugiau valdžios ir turto, kiek įmanoma. Istorija alsuoja skubėjimo į godumas, ir matome, kaip dauguma karai kovojo dėl to, kas kontroliuoja turto - ar aukso, derlingos žemės, mineralų, naftos, ir tt Šiuolaikiniame pasaulyje, kuris kontroliuoja turto? Thomas Jeffersonas rašė ,
"[Privati] centrinis bankas yra institucija labiausiai mirtinas priešiškumas prieš mūsų Konstitucijos principai ir formos ... jei Amerikos žmonių leidžia privatiems bankams kontroliuoti jų valiutos emisijos, pirmiausia infliacijos ir tada defliacija, bankai ir korporacijos, kurios užaugs aplink juos prarastų visą savo turtą žmonių, kol jų vaikai bus pabusti benamiais žemyne ​​jų protėviai nugalėjo ".
Metų aš parašė skyriuje, pavadintame Šiuolaikinė alchemija: Aš paaiškinau, Federalinių rezervų kilmę ir vaidmuo pinigų iliuzija , kuri yra nei "federalinės", tačiau privačių bankų kartelis, taip pat ji neturi "atsargos", bet atspausdina "pinigus" iš plonos oro. Per pastaruosius metus ir pusę matėme kaip trilijonų trilijonus dolerių buvo perkelti iš prastos viduriniosios klasės amerikiečių turtingųjų elito, bankų kišenių ir nepavyko korporacijų didžiausių turto perdavimo kada nors įvykti pasaulio istorijoje . Pasinaudojo tie, kurie sukėlė krizę, visi su vadinamųjų "Federalinių rezervų" ir JAV Vyriausybės palaiminimą. Tai didžiausią ekonominę krizę nuo Didžiosios depresijos laikų, ir ne daugiau kaip dar.
Taigi leiskite pereiti prie klausimų ir atsakymų forma, nes yra tiek daug medžiagos, padengti, ir tiek mažai laiko.
Klausimas: Ar vyriausybės strategija, gauti mus per šią krizę darbo ?
Atsakymas: Pagal tradicinės išminties, 1930 Didžiosios depresijos galėjo išvengti, jei vyriausybė išleido daugiau laisvai (klaidinga prielaida) . Šįkart buvo tiekti likvidumą (pinigus) iš nesėkmingų išsaugoti didžiųjų bankų ir investicinių namų, o tada išleisti, išleisti, išleisti siekiant gauti ekonomika juda.
Klausimas: Ar ne stimulas dirbti? Mes, atrodo, išieškojimo.
Atsakymas: Tik trumpą laiką. Klasika šiuolaikinės pavyzdys yra Japonija . Jis paskatino ekonomikos kurti pinigų, sumažinti palūkanų normas, vykdant viešųjų darbų, bet, kai stimulas buvo atsiimtas, ekonomika nukrito. Dabar 20 metų, nėra jų rinkose, nekilnojamojo turto ar kito turto atoveiksmio.
Jis gali atsirasti darbo, bet kokia kaina? Ekonomika augo apie 3 proc. Norma, 2009 m. paskutinius du ketvirčius ir, atrodo vis dar pakilimas 2010 . Tyrimai rodo, kad be valdžios išlaidų ekonomikai, sumažėjo 6 proc . Valdžios pumpuojamas apie 13 trilijoną dolerių į ekonomikos netiesiogiai perkėlimo į užsienį, bankų ir pirkti toksiškas turtas ir išleidžia trilijonus skatinimo programos . Ji bus įdomu pamatyti, kas atsitinka, kai jie imasi pėdą nuo akseleratoriaus pedalas.
Klausimas: Ar ne JAV, gali absorbuoti daugiau skolos kaip didžiausia ekonomika pasaulyje ?
Atsakymas: Amerika parodė neįtikėtiną gebėjimą absorbuoti skolos, prekybos disbalansas ir išlaikyti savo tarptautinę reputaciją, tačiau net Amerikoje turi savo ribas. , Siekiant išsaugoti bankų ir skatinti ekonomiką, Federalinis rezervų bankas ir vyriausybė sukūrė trilijonų dolerių ir skolintų trilijonų daugiau. Skola turi būti sumokėta galiausiai. Dėl valstybės skolos palūkanos jau yra didelė dalis biudžeto. Ekonomistai aiškina, kad valstybės skola, BVP proc palūkanos yra istoriškai žemas - apie 3 proc. Iždo obligacijų palūkanų normos yra neįprastai maža, bet galų gale ji vis didės. Tai galėtų lengvai dvigubai, ir jei taip, išleidžiamos sumos palūkanų valstybės skola išaugs dvigubai. Kur gabalai gali būti? Žr. diagramą dešinėje ir pranešimas, kad daugiau nei pusė biudžeto yra įgaliota (sveikatos ir senatvės / pensijas) ir ketvirtis yra gynyba, paliekant visas kitas programas, kurios yra imlios į gabalus
JAV BVP yra $ 15 trilijoną ir dabartinės valstybės skola yra 12,5 trilijoną JAV dolerių ir auga $ 1 iki $ 2 trilijoną per metus. Prognozuojama, kad daugiau nei dvigubai ateinančius devynerius metus. Kur gaunami pinigai sumokėti, ypač jei pakilus palūkanų normoms? Tarkime, jums eiti į banką ir skolintis 10 milijonų JAV dolerių. Jūs galite gyventi kaip karalius kelerius metus, net mokėjimams atlikti kai kurie pasiskolino pinigų, tačiau galiausiai ji sugauti su jumis. Jūs arba nutylėjimą ir nereikia mokėti, arba, jei vyriausybė spausdinti pinigus kaip crazy ir mokėti pigiau dolerių. Žinau, kad neskamba labai sąžiningas, bet, kad vyriausybės daro. Sveiki atvykę į naują Argentina ! Istoriškai yra lūžio taškas, kai skola yra lygus šalies BVP. Ji yra tame taške, kur viskas pradeda blogėti. Mes įtikėjome Keinso melas, kad skola neturi reikšmės. Tai yra svarbu šeimos ar valstybės ar savivaldybių biudžetų. Vienintelis skirtumas yra tas, kad šeimos, verslo ar net, pavyzdžiui, Kalifornijos valstija, arba šalis, kaip Graikija, negali spausdinti savo kelią skolos. Didžiausią mokestį mes mokame klastingas mokesčių infliacijos. 1970 m. galima nusipirkti vidutiniškai automobilis už $ 2,000 ir vidutinis namas už $ 20,000. Mes sumokėjo 35 centų už galoną dujų ir nusipirko mėsainių parduoti tris svarų už vieną dolerį. Padauginti viską iš dešimt ir jūs turite jį. Aš gyvenau kaip karalius tūkstančių dolerių per mėnesį ir reikės dešimt kartų, kad gyventi šiandien. Vienintelis būdas šeimai, miesto, apskrities ar valstybės išeiti iš skolų, mažinti išlaidas arba didinti mokesčius. Kuo daugiau mes mokame mokesčius, tuo mažiau turime investuoti ir plėsti ekonomiką ir daugiau dalykų, sulėtinti. Taip, tai yra užburtas ratas ir nėra laimingos pabaigos. Galbūt pamatysime senas posakiu išsipildyti. "Kuo jie yra sunkiau, jos priklauso." Sakyti, tai nėra klausimas głupoty.
1986 m. buvo įvertinti USAID milijonų dolerių pagalbos Salvadoras sveikatai. Atsisėdau su sveikatos apsaugos ministro ir mes kalbėjome apie tai. Minėjau, kad sveikatos biudžetas liko ta pati, kodėl nebuvo biudžetas padidėjo? O jie praleido karo. Paklaustas, jei jis suprato, kad devyniasdešimt procentų "pagalba" paskola turėjo būti grąžinta. Jis pasakė "taip", bet galiu pasakyti jis nebuvo tikrai rūpintis - nei pirmininkas arba bet kurie politikai. Jie būtų seniai praėjo, ir problema būtų priklauso kažkam kitam.
Tai niekam nerūpi. Jis nebus bet Amerikos politiko problema, nes jie bus dingo. "Kicking gali" žemyn kelio, todėl ji tampa mūsų Royale vaikų problema nėra geras sprendimas. Amerikos skolos yra toks didelis, jis yra didesnis nei visame pasaulyje, kartu pagal skolos CŽV įvertinimų . Kokia kvaila tauta, kad mes pernelyg dideli, kenčia mūsų kvailas veiksmų pasekmes.
Klausimas: Jūs sakėte, kad mes turėjome sukurti trilijonų išsaugoti bankų. Aš girdžiu, yra kredito krizė ir bankai ne už juos. Kodėl?
Atsakymas: Didysis klausimas. TARP pinigai buvo vienas dalykas, ir daug, kad buvo grąžinta. Bet be to, valdžia (kuri laisvai apima Federalinių rezervų) paskolinta pinigų bankai rekordiškai žemas lygis (Fed fondų norma buvo 0,25%) ir bankų nupirko Iždo iš vyriausybės (iždą gauti nuo 3,5 iki 4,75 proc. ). Jokios rizikos! Laimėtų visą kelią aplink, išskyrus, kad nė vienas jos gauna žmonių ar įmonių, kurios reikia. Tuo tarpu, mes ne infliacija, nes pinigai apyvartoje iš tikrųjų yra nuleisti. Greitis (pinigų apyvarta) yra labai žemas. Bankai padarė jį labai sunku, bet verslo įmonę ar individualų paskolai gauti . Kodėl bankai rizikingas paskolas, kai jie gali gauti pinigų iš Fed nieko ir pirkti obligacijas iš vyriausybės, kad suteikti jiems gražus plitimą?
Ar bankai išmoko savo pamoką? Kūrybinis bankininkystės priemones, vadinamas dariniai pateko į mus netvarka prasideda. Jie supakuoti hipotekos ir juos parduota ir perparduota. Taigi, jie išvalyti netvarką? Ne, jie ir toliau žaisti išvestinės kazino ir dar trilijonus toksinio turto paslėpti savo knygų - net daugiau nei anksčiau. Jie slepia savo nuostolius ir virkite jų knygas. Galų gale, visi ateis į šviesą ir turi būti sprendžiami. Štai kodėl ši krizė dar toli gražu nebaigtas. Ji vos prasidėjo.
Kur dingo pinigai? Bankai Kaupiamoms. Jie išmokėjo rekordinius premijas. "Goldman Sachs" yra mokėjimo virš $ 5 mlrd patys ateina į $ 498,000 vienam darbuotojui premijas. Kiti bankai buvo didelis neskuba atsiskaityti TARP pinigų, kad jie galėtų mokėti sau dideles premijas.
Klausimas: būsto kainų vyksta mano kaimynystėje ir namų rinkoje yra labai mažai. Kur yra namai girdime apie panaikinęs, trumpalaikio pardavimo ir kt.? Yra keli tušti namai, mano gatvėje, o vienas buvo rinkoje jau keletą metų.
Atsakymas: Dar geras klausimas. Tai vadinama " šešėlis inventoriaus ". Bankai, nepateikdamas namų iš rinkos dėl dviejų pagrindinių priežasčių. Pirma, jei jie užtvindė rinką su inventoriaus kainos būtų nesustoti žemyn. Antra, pasakyti, kad jie apie savo knygas namo $ 400,000, bet tik ji parduoda už $ 200,000. Tol, kol jie saugo namus knygas, jie užsisakyti pradinė kaina, tačiau, kai ji parduoda, kurių jos imasi nuostolių.
Vėlgi, mes dėkojame vyriausybės reguliavimo kintančios rinkos "taisykles, kurios reikia užrašyti turtą, nes jie prarado vertę ženklas . Hipotekos, yra naujo bus atsiradus rinkoje iki 2011 metų. Tuo tarpu bedarbių negali mokėti hipotekos todėl spiralės toliau.
Klausimas: Kodėl jie tiesiog leiskite bankų ir kitų įmonių (GM, Fanny Mae ", Freddy Mac ir tt) neveikia?
Atsakymas: Daugelis ginčytis, kad yra būtent tai, ką jie turėjo padaryti, ir kad įprastomis rinkos procesą kištis tik prailgina neišvengiama koregavimas. Vietoj to jie pumpuojamas trilijonų į jei įmonės, o ne tik leisti jiems žlugti ir likviduoti. Japonijos vyriausybė padarė tą patį, ir tai prisidėjo prie 20 metų recesijos ilgis.
Klausimas: Nepaisant to, bankai ir "Wall Street prekybos įmonių atrodo, kad reikia padaryti daug pinigų.
Atsakymas: Būtent! Ir jame slypi RUB! Kaip yra turtas? Mes užsidirbti pinigų shuffling popieriaus arba gaminti kažką vertės? Mes apgauti save galvoti, kurti gerovę pakuotės paskolas ir neparduos jų. , Kai ji yra statyta beverčiai šiukšlių, vyriausybė laidavimus, mokesčių dolerių, mes galų gale turi mokėti. Kitą kartą, kai jiems reikia pinigų, bus nieko gelbėti juos. Kas tada? Dieve mano - Nieko Dare jis Sąmokslo!
Klausimas: Mano ECON klasės patikino mane, kad skolos nėra svarbu . Kodėl jūs taip Rozdrażniony?
Atsakymas: Jūsų ECON profesorius buvo negerai. Yra tik vienas būdas atsikratyti skolos ir kad mokėti jį išjungti. Tačiau vyriausybės atsikratyti skolos yra keletas būdų: mokėti jį išjungti su realiais pinigais, išpūsti valiutą ir mokėti jį išjungti pigūs pinigai (vyriausybės tinkamesnis būdas) arba numatytąjį. Pirmasis būdas turi mokesčių, nes vyriausybė neturi pinigų, nebent mes suteikiame jiems (kada nors išgirsti PVM - pridėtinės vertės mokestis - pabandykite plūduriuojantis kad vienas? ). Antrasis būdas (devalvuoti valiutą) žeidžia mus, nes jis griauna mūsų santaupas, nuvertina savo valiutą ir labiausiai apsunkinančių paslėptų mokesčių, mes niekada mokėti. Numatytasis griuvėsiai šalies reputaciją ir autoritetą pasaulio bendruomenei. Prisiminti Salvadoro? "Vyriausybė" - tai nieko daugiau, nei biurokratai ir kai trukmės ribas ir išrinktiems pareigūnams. Jie neturi gyventi su jų sprendimų ilgalaikį. Visi biurokratai nori padaryti yra išsaugoti savo darbo vietas. Problema net senovės graikai pastebėtas su demokratija, kad, kai dauguma sužino, kad jie neturi darbo, bet gali balsuoti taip, kažkieno pinigus "beturčiai" vagia "privilegijuotųjų". Mes dabar Obamos etapas - iš turtingųjų ir vargšų. Bet tai ateina milžinišką kainą.
Visą istoriją, no Fiat (popieriaus) valiuta kada nors truko, nes yra tiesiog per didelė pagunda devalvuoti. Nė viena šalis atliko skolos lygį, turime palyginti su BVP ir išliko ilgalaikėje perspektyvoje. Bet Amerika yra atsparesnė, turtingi ir galingi, ir doleris vis dar yra pasaulio rezervinė valiuta dėl dviejų priežasčių. Pirma, kitose šalyse pasitikėjo mumis. Doleris buvo laikomas labiausiai stabili valiuta pasaulyje. Antra, kitomis valiutomis yra blogesnė nei mūsų, nes jie taip pat spausdinti pinigus ir vyksta į skolas. Bet valiutos vertė ir reputacija yra gera tik tol, kol, kaip kitų tautų tikiu, kad galime ir paslaugų mūsų skolos sąžiningai. Kai jie abejoja mūsų gebėjimą vykdyti savo prievoles, palūkanų / rizikos norma bus eiti. Jei mes stengiamės ir išpūsti mūsų skolos toli, pasaulyje bus įjungti mus ir jis gaus labai negraži. Amerika buvo žaisti aukštos mietai žaidimas šiek tiek laiko, nes mes nebe pagrindinis gamintojas, tačiau pasaulio vartotojų. Tačiau skolos tendencijos nėra tvarios. Yra riba, ir mes apie jį pasiekti ir, kai jie padaryti, vyriausybės visada renkamės infliacijos. Kodėl? Didinant pinigų pasiūlą ir debasing savo valiutą, politikams mokėti skolą su pigaus valiuta ir kurti klestėjimo iliuziją per didėjančių turto kainų, ypač būsto.
Ar yra Bankai / Vyriausybės Sąmokslo?
Taigi tai yra blogio sąmokslas, priimant sprendimus apie tai, kaip valdyti pasaulį dūmų užpildyti kambariai susirinkusių vyrų klikos? Tikriausiai ne, bet jis tikrai atrodo. Pinigų tikrai ir neatrodo, nesvarbu, ar tai yra tiek respublikonų, tiek demokratų. Verslo atrodo gauti daug paramos iš abiejų pusių.
Jei jos nebūtų pilamas $ 13 trilijoną žemyn stambaus verslo / bankų žiurkės skylė, jie gali turėti kiekviena šeima JAV $ 100,000 namo laisvai ir aiškiai. Pagalvokite apie nusikalstamumo for a moment, "Enron" buvo bloga praranda $ 11 milijardų eurų akcininko pinigų . B. Madoffas buvo blogiau su $ 50 milijardų scammed iš investuotojų . Per pastaruosius 40 metų, buvo neprilygstamas gerovės koncentracija keliose rankose. Tačiau mūsų vyriausybė buvo labai bankų ir bendrovių, kurios dėl krizės prasideda trilijonus dolerių. Aš nežinau, jei ji yra sąmokslo, tačiau tai tikrai nėra prasmės.
Pasak analitikų , 1 proc. kontrolės 75 proc gerovę ir skirtumas tarp turtingųjų ir vargšų vis didėja. Toliau pateiktoje lentelėje rodo, kapitalo pajamų dalis tarp viršaus vienu procentu ir apačios 80 proc.
Turima kapitalo pajamų uždirbo 1% ir apačioje 80%, 1979-2003
(Nuo Šapiro & Friedman, 2006).
Kaip sakiau pradžioje, aš ne tikėti sąmokslo teorijas, tačiau pasirodymai negali būti ignoruojami. Visai centrinių bankų sistemos bankų valdo milžinišką kartelio. Yra besisukančių durų tarp reguliavimo institucijų ir reglamentuojamų. Prieš tapdamas iždo sekretorius, Hank Paulson buvo "Goldman Sachs" generalinis direktorius. Prastas Henkas gavo Kongreso patvirtintu įstatymu, atleisti jį nuo nemokant jokių mokesčių, kai jis išvyko tarnauti savo šalies iždo jo $ 650 milijonų lizdą kiaušinių. Tiesiog "Goldman Sachs" šią savaitę pateko tyrimo SEC (Securities and Exchange Commission) dėl sukčiavimo dariniai skandalas. Jie buvo parduoti CDO (supakuoti hipotekos dariniai), jie žinojo, buvo rizikingų nelaimių ir shorting jiems (prieš juos lažybų) su kitais klientais - apdrausti savo statymą būdas užsidirbti pinigų, jei jie nesugeba. Naują iždo sekretorius Timothy Geithneris, Paulsono Lackey Goldman ir Niujorko Fed Prieš atvykdamas į iždo. Jei pažvelgti į jį, pamatysite, yra ilga istorija lapės (banko vadovai), saugojo vištides (Federalinių rezervų bankų kartelis).
Pagal B. Obamos administracija matėme bankų, draudimo bendrovių, automobilių gamintojų ir sveikatos priežiūros ateiti pagal vyriausybės skėtis. Valdžios sektorius plečiasi, o privačiojo sektoriaus sutartis. Valstybės tarnautojas atlyginimai viršija privataus sektoriaus atlyginimų didele atsarga. Tuo tarpu daugiau stimulo išlaidų, deficito išlaidų, banko laidavimas, ir vyriausybės nuomos neišvengiamai didesni mokesčiai, tuo metu, kai darbo vietų kūrimui yra anemija (ypač kai stimulas yra pašalintas). Žmonės yra atleisti pulkas vietos lygiu - mokytojų, policijos, ugniagesių, ir tt Įmonės uždarymo kairę ir į dešinę. Foreclosures yra rekordines aukštumas. Mažėja mokesčių bazė yra daugiau atleidimus, daugiau akredituotas, bet dabartinės administracijos tik didina savo pastangas išleisti daugiau pinigų, paremti jei įmonėms, mokėjimo žmonių nedarbo du metus, jas paversti rimtiems bedarbių jokio akstino net gauti visą darbą.
Jis yra gerai dokumentuota , kad padidėjo atotrūkis tarp turtingųjų ir vargšų pagal Bušo administracijos . Dabar B. Obama ketina atimti mokesčių mažinimą, Bušas davė turtingi. B. Obama ketina imtis išlaidų sveikatos reformos turtingas žmogus paslėpti. Bet nemanau, kad mokesčiai nebus galiausiai pasiekti ir paliesti visi. Sveikatos reforma yra planuojama imtis puse trilijono Medicare, todėl sėkmės neturtingųjų liaudies fiksuotas pajamas. Bušo blogas deficitas - keletą šimtų milijardų metų, tačiau B. Obama yra už tikėjimo išleisti į trilijonų. Ir bus deficitas daryti kokių nors gerų? Ne, yra naujas burbulas formavimo - valdžios sektoriaus skola. Skatinimo programos mažai nieko ilgalaikį augimą, bet neįtikėtina našta vidutiniam piliečiui tuo pačiu metu paslaugos yra drastiškai sumažinti. Obama, atrodo, sukurti socialistinės gerovės valstybę, kad bus visiškai bankroto šalies.
"Wall Street ir Dole bankų mokėjimo įrašų premijas, o jie Cook knygas, Nadwartość turto ir žaisti dariniai kazino. Tad sąmokslo? Prarasti rūšiavimo būdas, atrodo, kad taip. Kaip mes turime atkreipti dėmesį, yra pranašavo katastrofą ir sąmokslo paskutinėmis dienomis. 6Apreiškimo yra keturi raiteliai: vienas ant balto žirgo, užkariauja su laivapriekio ir be rodykles ("taikos mūsų laiko"), antrasis apie raudonas arklys pasaulį nuo žemės, ant juodo žirgo, todėl trūkumo ir ketvirtoji ant blyškiai arklių pareikšti negandų, badas ir pilietinių neramumų. Trečiasis rodo, kad dauguma žmonių dirba visą dieną užsidirbti pakankamai pinigų, tik išlieka, o kelias mėgautis vyno ir aliejaus prabangai - kitaip tariant, koncentracijos turtai daugelis neturtingų vos gauti pagal. Pranašišką ekonomikai seka baigiasi su žvėries ženklas - "Jis sukelia visiems, tiek mažas ir didelis, turtingų ir vargšų, laisvas ir vergas, priimti ženklą ant dešinės rankos arba ant kaktos, kad niekas negali pirkti ar parduoti, išskyrus vieną, kuris turi ženklą arba [ a] žvėries vardas arba jo vardo skaičių " (Apr 13:16-17). Taigi, galų gale, ekonomine sistema yra sunaikinta ir perstatyta Antikristas taip, kad niekas negali pirkti arba parduoti be garbino žvėrį.
Jei kada nors buvo sąmokslo, - aš turiu pasakyti, kad įtraukti naują pasaulio tvarką iš chaoso būtų. Nėra nieko, kad gali pareikšti dėl tarptautinės ekonominės katastrofos chaoso nei. Ekonominės katastrofos, kartu su katastrofos - taip vadinami natūraliais (žemės drebėjimai, ugnikalniai, "Katrina") arba žmogaus sukeltų nelaimių (karo, visų pirma) - bus paklausa skubios pagalbos, pagal kurią žmonės bus atiduoti savo valią naują gelbėtojas, uber-finansinės pagalbos fiksažų kur reglamentuojančių elito neabejotinai, kaip apokaliptinių Rašto rodo: "Tai yra vienas protas, ir jie duos savo galią ir autoritetą Beast" ( Apreiškimo 17:13 ).
Mes galime tikėtis, katastrofų ir konspiracijų. Ženklai dangų ir žemę bus sukelti žmonių širdyse, kad žlugtų. Mes matome didelį turto perdavimo gyvenimo kokybę vidutinis žmogus atsisako ir pasauliui, kaip mes žinojo, jis patenka į chaosą. Tai laikas investuoti į amžinybę. "Paguldykite sau lobius danguje, kur kandys ir rūdys nėra korumpuoti ir kur vagys ne įsilaužti į ir pavogti, kur yra jūsų lobis, ten bus ir jūsų širdis bus taip pat" ( Mt 6:19-21 ). Tik tada bus ten ko bijoti - žinoti Karalių Karalius ir Viešpačių Viešpats, kuris ateina netrukus vėl ... tik jis gali atnešti žemei ramybės ir pareikšti, kad, kol bus chaosas!
Copyright 2010 - Dene McGriff, 2010 m. balandžio mėn.
Straipsnis
Norėdami gauti daugiau šio autoriaus straipsnių apsilankykite: http://www.the-tribulation-network.com/index.html
- - - -

Tema Susijusios knygos:

  • Nėra drąsos tai Sąmokslo!
  • Štai blyškiai Horse (1991) - Garry Allen. Autorius, buvęs JAV karinio jūrų laivyno žvalgybos Savaitė komandos narys, atskleidžiama informacija turi būti paslaptis JAV vyriausybė nuo 1940. NSO, JFK. nužudymo, Slaptoji vyriausybė, karo dėl narkotikų ir daugiau pasaulyje pirmaujančių ekspertų apie NSO.
Pastaba:
Keturi Apokalipsės raiteliai yra aprašyti paskutinę knygą Biblijos Naujajame Testamente vadinamas Jėzaus Kristaus Apreiškimo knygos Šventasis Jonas Evangelistas 6:1-8. Skyriuje pasakojama apie "knygą" / "slinkti" Dievo dešinėje, yra užantspauduotas su septyniais antspaudais ". Dievo Avinėlio / liūtas iš Judo (Jėzaus Kristaus) atidaro pirmuosius keturis iš septynių antspauduose, šaukimas pirmyn keturių būtybių, kad važiuoti balta, raudona, juoda ir šviesiai arklių. Nors kai kurios interpretacijos skiriasi, keturi raiteliai yra paprastai suprantamas kaip simbolizuoja užkariavimas, karo, bado ir mirties, atitinkamai. Krikščionių apokaliptinės vizijos, kad Four Horsemen yra nustatyti dievišką apokalipsės į pasaulį kaip harbingers Paskutiniojo teismo.
Citata iš Apreiškimo knyga (6 skyrius):
Pirmas ženklas Rider "White Horse"
1 Tada aš pamačiau, kai Avinėlio sugedo vienas iš septynių antspauduose, ir išgirdau vieną iš keturių gyvas būtybes, sakydamas griaustinio balsu: "Ateikite."
2 Aš mačiau, ir štai baltas arklys, o tas, kuris sėdi ant buvo svogūnai ir karūną jam buvo duotas, ir jis išėjo užkariauja ir užkariauti.
Antrasis spaudas karo
3 Kai jis įveikė antrąjį antspaudą, aš išgirdau antrąją gyva būtybė, sakydamas: "Ateikite."
4 Ir dar, raudonas arklys, išėjo, ir tą, kuris sėdi ant jo, ji buvo suteikta ramybė nuo žemės, ir kad žmonės žudo vienas kitą, ir jam buvo suteikta didelė kardas.
Trečiąjį antspaudą, Badas
5 Kai jis įveikė trečiąjį antspaudą, aš girdėjau trečiasis gyvūnas, sakydamas: "Ateik" Aš mačiau, ir štai, juodas arklys, ir tas, kuris sėdi ant svarstyklių pora rankoje.
6 Ir aš girdėjau balsą keturių būtybių gyvenimo centre:, kviečių kvorta dinaras, ir trys miežių kvortos dinaras kažką panašaus, o ne žalos aliejaus ir vyno. "
Ketvirta Sandarinimo mirties
7 Kai Avinėlis įveikė ketvirtąjį antspaudą, išgirdau ketvirtojo gyvūno balsas: "Ateik"
8 Aš mačiau, ir štai, uosio arklių, ir tas, kuris sėdi ant vardas Mirtis ir Hadas buvo su juo. Institucija jiems buvo suteikta daugiau nei ketvirtadalis žemės, žudyti kardas, badas ir maras ir žemės žvėrimis.
Penktas ženklas-kankinių
9 Kai Avinėlis įveikė penktą antspaudą, pamačiau po altoriaus sielas tų, kurie buvo nužudyti, nes Dievo žodis, ir dėl to, parodymus, jie teigė;
10 ir jie šaukė garsiu balsu, sakydami: "Kaip ilgai, Viešpatie, šventa ir teisinga, Jūs susilaikyti nuo Teisėjavimas ir keršydamas savo kraujo tiems, kurie gyvena žemėje?"
11 ten buvo suteikta kiekvienam iš jų baltu chalatu, ir jie buvo pasakyta, kad jie turėtų tekti šiek tiek ilgiau, kol jų kolegos tarnautojų ir jų broliai, kurie buvo nužudyti net, kaip jie buvo, būtų užbaigtas taip pat.
Šeštosios Seal su terorizmu
12 Aš mačiau, kai Jis įveikė šeštąjį antspaudą, ir buvo stiprus žemės drebėjimas, saulė ir tapo juoda kaip plaukų ašutine, ir visa mėnulis tapo lyg kraujas;
13 ir dangaus žvaigždės krito į žemę, kaip figmedis meta savo neprinokę figų, kai sukrėtė stiprus vėjas.
14 Dangus buvo padalintas ne tik kaip ritinį, kai ji yra suvyniotos, ir visi kalnai ir salos buvo perkeltas iš savo vietų.
15 Tada žemė ir didieji žmonės ir vadų ir turtingą ir stiprus ir kiekvienas vergas ir laisvas žmogus karaliai pasislėpė urvuose ir tarp kalnų uolų;
16 and they said to the mountains and to the rocks, “Fall on us and hide us from the presence of Him who sits on the throne, and from the wrath of the Lamb;
17 for the great day of their wrath has come, and who is able to stand?”


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą