2011 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Electric Universe

Staiga pasikeitė, "vaizdą". Jau kelis dešimtmečius, mes tikime, kad gravitacijos vien taisyklėmis Visata. Tada kosmoso amžiaus atradimų lavina atskleidė vienas iš didžiausių staigmenų XX a. visatos varomi elektros srovės ir kosminės smurto pertraukdavo.
Didžiausias Galaktikos formacijos iš mažiausių dalelių, schema interneto jungia ir vienija visus gamtos organizuoti galaktikų, energijos žvaigždžių, gimdymo, kad planetų ir mūsų pasaulyje, kontroliuoti oro ir veiklumo biologinių organizmų. Nėra erdvės izoliuotos salos - Ištraukos iš "žaibai Dievų" Davidas Talbotta ir Wallace Thornhill
Padarinius ir galimybes elektros visatoje yra plataus masto. Pirmiausia turime pripažinti mūsų gilų nežinojimo! Mes nieko nežinome visatos kilmę. Didžiojo sprogimo nebuvo. Matomoji Visata yra statiška ir daug mažesni nei manėme. Mes turime jokio supratimo visatos amžiaus ar kiek. Mes nežinome, pagrindinis šaltinis, elektros energijos arba materijos, kuri sudaro visatą. Galaktikų formos elektros jėgas ir formą plazmoje daugiausia jų centrų, kurie periodiškai išimti kvazarų ir purkštukai elektronų. Kvazarų vystytis į kompanionas galaktikų. Galaktikų forma identifikuoti "tėvų" ir "vaikai" šeimoms su. Žvaigždės elektros "Transformers" ne termobranduolinės prietaisai. Yra neutroninių žvaigždžių ar juodųjų skylių. Mes nežinome, žvaigždžių amžius, nes termobranduolinės evoliucijos teorija jiems netaikomas . Supernovos yra visiškai netinkamas sunkiųjų elementų šaltinis. Mes nežinome, Žemės amžiaus, nes radioaktyviųjų laikrodžiai gali būti nusiminusi galingi elektriniai išlydžiai .
Toliau Įvadas Elektros Visatos teorija David Talbotta ir Wallace Thornhill (Straipsnis Šaltinis: http://www.holoscience.com/index.php)

Įvadas

"Gailestingas dalykas pasaulyje ... yra žmogaus protas nesugeba susieti visus jo turinį ... mokslai, kiekvienas tempia į savo kryptį, iki šiol pakenkta mums mažai, bet kada nors susegimas kartu atsieti žinių atverti siaubinga realybės perspektyvas ... kad mes arba eiti iš proto nuo apreiškimo arba bėgti nuo mirtinos šviesos naują tamsių amžių į taiką ir saugumą "- HP Lovecraft
Esmės tarpdalykinio tyrimo, kaip šis, komunikacijos pati gali kelti gana sudėtingas uždavinys. Paprastai, didžiausiais sunkumais komunikacijos atsirasti, kai žmogus klausia kažkas jau "žinomas", kad būtų tiesa. Pagrindinio principo dėl klausimų, už pasitikėjimą nustatyta idėjos gali būti toks didelis, kad diskusijų pati gali atrodyti gana beprasmis. Šis sunkumas yra apsunkinama susiskaidymo procesas, kurio metu informacija yra surinkta ir įvertinta. Specializacija - intelektinės tyrimą atlieka tam tikrą riziką, kai per vieną drausmės poilsio kitų disciplinų gavus išankstinį prielaidomis prielaidos. Niekas negali būti dėl visko ekspertas, ir svarstant galimybes ne asmeninė kompetencija, tai tik gamtos atidėti iki kitų tyrimų specialistai teigia, kad žinoti. Bet kas yra tai, kai teorinių prielaidomis, nors ir suvokiama kaip tai, negali atsižvelgti dėl svarbių naujų duomenų laukų pasekmės?
Atsižvelgiant į itin įsteigtas mokslo susiskaldymo šiandien sunku įsivaizduoti, kad visos įmonės galėtų kada nors dar daryta link įsivaizdavo, kad "kada nors" pagal Lovecraft dabar gali būti įmanoma taikant naują požiūrį "koreliuoja visą jo turinį." - Viena iš elektriniai reiškiniai gauna visą dėmesį jos vertos, ir visų atitinkamų įrodymų srityse. Kai kuriems, perspektyvos gali pasirodyti kas šiek tiek sutrikdyti Lovecraft įsivaizdavo. Bet tiems, kurie instinktyviai ieško vienijanti principus, naujus horizontus bus iš karto kvapą vilties.
Šiame įvade bus pristatyti naują "giliai fokusavimo lęšio," peržiūrėti fizinę visatą, nuo sub-atominių dalelių Galaktikos sferų nežinoma prieš Hablo teleskopo.
Elektros Visata yra holistinis atsakymas trumparegystė [trumparegystė - Nenoras pripažinti, kažką], kad regėjimo susiaurėjimas, kurie natūraliai lydi žinių ir mokymosi susiskaidymas . Tiems, kurie drąsos aiškiai matyti, reikalaujama "Pamiršti" madingų idėjų vykdo jokios realios ir visiškai nemokamai. Teroro Lovecraft įsivaizdavo tik pirmas skubėjimo neapibrėžtumo, kai idėjas, ilgai laikomas savaime suprantamu dalyku, užginčyti faktus ir paprasti motyvai, anksčiau ignoravo. "Susegimas kartu atsieti žinių" tik verčia mus susidurti su gilių prieštaravimų ekspertai jau seniai tvirtino žinoti dalykus. Su drąsos aiškiai matyti, nuotykių pati galėtų būti "labiausiai gailestingas dalykas pasaulyje", pridedant naujų įžvalgų į didžiausią žmonijos istorijos pradžioje ir gyvybiškai perspektyvos žmonijos padėtį kosmose dramos. Lovecraft nesuprato, kad "siaubingą vistas" yra tik miražas matė per atviras duris. Tiesa visada yra vieninga, ir kaip toks jis gali būti tik draugiškas tiems, kurie ieško tiesos. Kaip praeiti pro duris, tai nėra baimės, kad eina su mumis, tačiau atradimas linksmumas. - "Wal Thornhill / David Talbotta
Šis paveikslėlis, NASA / ESA Hablo kosminio teleskopo, parodo įspūdingus naujus duomenis apie vieną iš labiausiai neįprastų ūkai žinomas mūsų galaktikoje. Catalogued 44.179, HD, šis ūkas yra dažniau vadinamas "raudoname keturkampyje" dėl savo unikalios formos ir spalvos, kaip ir su antžeminio teleskopas.
Hablo atskleidė daugybę naujų funkcijų raudoname keturkampyje, negali būti vertinamas antžeminių teleskopų ieško per Žemės neramios atmosferos. Informacija Hablo tyrimo buvo paskelbti 2004 m. balandžio mėn. Astronomijos leidinyje. Šaltinis: http://spacetelescope.org/images/heic0408a/
Vaizdo autoriai: NASA / ESA, Hans Van Winckel (Leuveno katalikiškasis universitetas, Belgija) ir Martin Cohen (Kalifornijos universitetas, JAV)

Electric Universe

Elektros Visatos modelis yra mūsų visatoje padėtį nuoseklią "Big Picture", apimanti daug disciplinų. Jame pabrėžiama, pakartotinių elektros modelius, visų svarstyklėmis, kuri leistų laboratorinius eksperimentus, paaiškinti keista, energingas reiškinių, pavyzdžiui, giliai erdvėje, Saulės ir Jupiterio palydove, Ijo. Elektros Visata veikia atgal laiku, naudojant pastabas, o ne į priekį, kai idealizuotas teorinių pradžioje. Ji numato paprastų atsakymų į problemas, kurios dabar yra drabužių mados metafizikos ir misticizmo. Tai labiau tarpdalykinio ir, įskaitant informacijos nei bet prieš kosmologija. Ji atkreipia dėmesį į praktines galimybes toli už ribos, nustatytos pagal dabartinius mokslo.
Elektros Visatos modelis išaugo iš plataus tarpdisciplininio požiūrio į mokslą. Tai ne technika, mokoma universitetuose. Elektros Visata yra daugiau nei abstrakti teorija pastabas ir eksperimentuoti. Ji pripažįsta ryšį tarp įvairių sričių. Ji daro išvadą, kad esminis reikalavimas suprasti visatą, visapusiškai atsižvelgiama į pagrindinių elektros atomų ir jų sąveikos pobūdį. Keistai, tai nėra įprastinių kosmologija, kur silpnesnės gravitacijos taisyklė magnetizmo ir begalybės silpnesnė jėga kosmoso. Toks supaprastinimas gali patenkinti Žemiškųjų laboratorijų teorinės fizikos pagrįstas elektros neutralumo klausimą, tačiau ji netaikoma, erdvė, kurioje plazmos dominuoja.
Plazmoje buvo vadinamas "ketvirtosios valstybės" materijos, po kietosios medžiagos, skysčiai ir dujos. Dauguma klausimu visatoje yra plazmos pavidalu. Plazma susidaro, jei kai kurie iš neigiamo krūvio elektronai yra atskirti nuo priimančiosios atomų dujose, o atomai su teigiamą krūvį. Neigiamo krūvio elektronai ir teigiamo krūvio atomų (žinoma kaip teigiamųjų jonų) yra tada laisvai judėti atskirai pagal įtampos ar magnetinio lauko įtaką. Jų grynasis judėjimas yra elektros srovė. Taigi, vienas svarbesnis plazmos savybių yra ta, kad ji gali atlikti elektros srovė. Ji tai daro formuojant dabartinę gijos, kad po magnetinio lauko linijas. Gijinės modelius yra visur kosmose.

Truputis istorijos

"Žinoma, gamtos platina jos dovanas netolygiai tarp savo vaikus. Bet yra daug gerai aprūpinta, ačiū Dievui, ir aš esu tvirtai įsitikinęs, kad dauguma jų gyvena rami, nekrenta į akis gyvenimą "- Albert Einstein
Electric Universe "Big Picture" gabalai yra tiekiamos puikių asmenų, dauguma jų nežinomi ir kurie gyveno arba gyvena "rami, nekrenta į akis gyvenimą" nuo universitetais. Istorijos prasme šis faktas turėtų būti padidinti smalsumo, o ne nuobodu ji. Dauguma mokslo revoliucijų, atėjo iš žmonių, kuris mokė patys už akademinę sistemą neverčiami klaidingi ir madų dienos. Ji buvo gerai dokumentuota, kad šiuolaikinė mokslo institucijų veikia taip, kaip vykdyti atitikties ir užkirsti kelią mokslinių tyrimų ir paskelbimo revoliucinių idėjų. JR Saulius teigia, kad viduramžių scholastika buvo atkurtas per 20-ojo amžiaus. Jei taip, naują "Apšvietos" turės ateiti, kaip ir anksčiau, ne iš akademinės bendruomenės.
Man, nušvitimą prasidėjo prieštaringai Mokslininkas universalas ir autorius pasaulių susidūrimas su Emanueliu Velikovsky. 1950 metais jis pademonstravo tarpdisciplininis, lyginamoji technika atskleidžiant svarių įrodymų planetos katastrofos prisiminimus pirmųjų civilizacijų. Jo metodas buvo kriminalistikos, kad jis ieškojo ataskaitas fizinių reiškinių labai neįprastos, kad vis dėlto patvirtina visame pasaulyje visiškai atskiras kultūras. Tada, taikant mokslo žinias apie priežastį ir pasekmę, galima sukurti labai detalų modelį iš šių įvykių seka. Galiausiai, modelis leido konkrečias prognozes ir patvirtino - gera mokslo teorijos reikalavimas. Kai prognozes jis tuo metu buvo neįtikėtinas: Venera būtų šalia incandescently karšto, Jupiteris išspinduliuoja radijo triukšmą, Mėnulio uolienų būti įmagnetintas, ir pan. Velikovsky buvo teisus, Astronomija dieną buvo neteisingos. Tačiau, jūs nerasite jokių vadovėlis, kuris suteikia jam kreditą, nes jo teorija buvo nuspręsta, kad negerai. Tikriausiai jos buvo visas laimingas spėlionės!
Ji tapo aišku, kad Velikovsky, kad nepakanka paaiškinti pranešė elgesį planetų Niutono koncepcija svorio. Ir jis tikrai gali ne atsakymas akivaizdus klausimas: "kodėl daryti dangus atrodo taip taikiai dabar?" Tai leido dogminės atsako akademinės bendruomenės velikovsky przełomowej proveržio. Tai buvo sakė, kad jo teorija neklausė Niutono dėsniai. Bet ką Niutono žinoti elektros energijos? Ir jei kas nors mano, kad Niutono dėsniai garantuoja stabilią planetų sistema - pagalvokite dar kartą! Bet koks gravitacinis su daugiau nei du skrieja institucijų sistema yra nestabili. Tačiau vargu ar kada nors paklaustas, jau nekalbant apie atsakė: "kas gamina pastebėtas Saulės sistemos stabilumo?" Velikovsky buvo įsitikinęs, kad raktas gulėjo savo atradimą, kad elektros jėgos dominuoja neįtikėtinai silpnos gravitacijos jėga planetų arti kartais susiduria su . Nors jis negalėjo paaiškinti, kaip tai sukurti pastebėtas Saulės sistemos stabilumą, slėpiningas numatymas jis nurodė Electric Universe.
Nuo tada skeptiškai nusiteikusių mokslininkų, parodė, Velikovsky istorinės perspektyvos katastrofiški įvykiai turi būti blogai. Tačiau, jo pagrindinės prielaidos planetų susitikimus buvo patvirtinta ir detalės sukonkretinti neeilinį laipsnis. Keli novatorišką šios naujos srities mokslininkų dabar sutinka, kad awe-inspirującą planetų susidūrimai atsirasti prieš istoriją. Dauguma senovės civilizacijų, jie buvo kultūriškai apibrėžti atminties. Jie buvo piramidės, megaliths, statula, totemų ir šventa roko meno įkvėpimas. Visuotinę suirutę maitintojo atrodo, kad tai yra svarbu, kad atmintis būti išsaugota ir perduota ištikimai ateities kartoms, tikintis, kad "dievai" sugrįš. Memorialization architektūra, ritualas ir istorija vėl padaryti galiojančiomis apokaliptinių planetų dievų galia per žmogaus likimą. Toks katastrofiškas pradžioje paaiškina, kodėl civilizacija atsirado kaip GROM iš niekur. Deja, jokių atskaitos taškų šio elgesio planetų, istorijos prarado savo tikrąją prasmę. Šis trumpas paaiškinimas gali atrodyti nenatūralu, kol turtas gali būti pateikta įrodymų. Tačiau ji pabrėžia esminį skirtumą tarp planetų catastrophism Electric Universe ir neo-catastrophists, kurie bando paaiškinti planetų susidūrimai cometary reiškinius įrodymų. Šiuolaikiniai kometų tiesiog netelpa aprašymai iš praeities. Be to, jie gali daug įrodymų šviežią ieško planetų cratering ir randai. Be to, Elektriniai Visatos kometas nėra apokaliptinės grėsmės Žemės išradingai vaizduojami menininkai. Tokios nuotraukos yra visiškai išgalvotas, nes kometos būtų sutrikdyta elektra kosminės Piorun prieš jį pateko į Žemę. Matomas tik įrodymų, likusios būtų elektros lanku krateris Arizonoje, kaip Meteor Crater.
Elektros Visatos modelis išaugo iš supratus, kad naujos plazmos kosmologija ir suprasti elektros reiškinių erdvėje galėtų apšviesti naują darbą, atlikti lyginamosios mitologijos grįžti priešistorinių dangaus ir jų seka įvykių vaizdų liudininkai galėtų padėti išpainioti neseną istoriją, Žemė, Marsas ir Venera . Elektros Visatos modelis per daug platesnė span žinių ir žmogiškosios egzistencijos, nei įprastinių kosmologija leidžia priimti duomenis, pradėjo teikti pragmatiškas ir protas atsakymus į daugelį klausimų, kurie atrodo nesusiję . Nobelio premijos meldimas laimėti plazmos fizikas ir kosmologas, Hannes Alfvén, dirbti atgal laiku, o ne į priekį, kai idealizuotas teorinių pradžioje pastabas.
"Mes turime mokytis iš naujo, kad mokslas be sąlyčio su eksperimentų yra įmonė, kuri gali eiti visiškai kelio į įsivaizduojamą hipotezes." Evoliucija Saulės sistema NASA 1976, H. Alfvén & G, Arrheniusa , p. 257.
Rezultatas yra dabar "Big Picture", pabrėžia dramatišką mūsų proistorės ir esminių jungiamojo visatos. No Longer mes turime pažvelgti į save ir visatos per iškreipti atrakcionas veidrodėliai šiuolaikinio mokslo.
Elektrinį aktyvumą tarp planetų poveikį, bus iš esmės nerimą tiems, kurie pastatyti savo kosmologiją aplink silpnos gravitacijos jėga, veikdama elektra sterilus visatos. Tai keista, dogminės priežiūros garantijas, kad nieko išliks ateityje išgalvotas Big Bang Theory ar paprasta istorija apie Saulės sistemos formavimąsi.

Kokia "Big Bang?

Big Bang jau miręs! Unheralded "Galileo" 20-ojo amžiaus ", Haltono Arpas, įrodė, kad visata yra ne plečiasi. Didžiojo sprogimo teorija grindžiama klaidingu raudonojo poslinkio. Matuojamas šviesos, kad galaktikos iš toli galaktika raudonojo poslinkio. Kad galaktikos spektro linijų link raudonasis poslinkis, palyginti su tos pačios linijos nuo mūsų Saulės. Arp atrado, kad didelio ir mažo raudonojo poslinkio objektai kartais jungia tiltas ar reaktyvinį materijos. Taigi raudonojo poslinkio negali būti atstumas priemonė. Dauguma raudonojo poslinkio būdinga objektą. Bet yra ir daugiau: arp nustatyta, kad vidinės Quasar ar galaktikos raudonojo poslinkio ėmėsi atskirų verčių, kurios sumažėjo atstumu nuo centrinės aktyvios galaktikos. Arpas naujas požiūris į kosmoso aktyvūs galaktikų "pagimdyti" didelio raudonojo poslinkio kvazarų ir kompanionas galaktikų. Raudonojo poslinkio tampa santykinį amžių netoliese kvazarų ir galaktikų, o ne jų atstumas priemonė. Kaip kvazaras ar galaktikos amžiaus, raudonojo poslinkio mažėja atskiras veiksmų, ar kvantai.
Astrofizika yra didžiulis galvosūkis, kodėl galaktika turi parodyti atominės reiškinys. Taigi mes savo ruožtu dalelių fizikos. Šis sunkumas pabrėžia tai, kad kvantinių "Mechanika", taikomos į atomus be fizinės realybės teoriją. Upiorność Kvantinė teorija buvo siejama Elementarioji masto, kurioms ji taikoma Bet dabar, kad mes turime kažką galaktikos dydžio kvantinių efektų, tai patogus nesąmonė yra veikiami. Jei ARP yra teisus daugelis ekspertų ketinate atrodyti labai kvailai. Jo atradimas nuskambėjo kai akademinė salės signalizacija, nes niekas mėgsta garsiai triukšmo - ypač jei jie miega - kelio-Suskubo reakcija buvo atakuoti vaikinas su savo pirštu signalizacijos mygtuką. ARP teleskopą laikas buvo paneigta, popieriaus atmetė, ir jis buvo priverstas palikti JAV, tęsti savo darbą.

Elektros galaktikas

Jau daugiau nei 10 metų plazmos fizikai turėjo elektros galaktikų modelis. Jis dirba su realaus pasaulio fizikos. Modelis gali sėkmingai atsiskaityti už nustatytas formų ir galaktikų dinamiką, nesinaudojant nematomos tamsiosios medžiagos ir centrinės juodosios skylės. Jame paaiškinama, tiesiog galingas elektrinis purkštukai matyti iš aktyvių galaktikų branduolių išilgai sukimosi ašies išdavimą. Naujausi spiralinės galaktikos magnetinio lauko kartografavimo rezultatus patvirtinti elektros modelį.
Kita vertus, kosmologai negali paaiškinti, kodėl spiralės formos taip dažnai ir jie turi tik ad hoc paaiškinimai galaktikų magnetiniai laukai. Visai neseniai buvo atrasta tarp galaktikų magnetiniai laukai, kuris yra galutinis šiaudų sulaužyti kupranugario nugaros. Neįtikėtinai nematomas "juodosios skylės" gravitacinio modeliai turėjo būti išrastas Desperatiškai bandoma paaiškinti, kaip gravitacijos traukos jėgos gali išsilieti siaura srove relativistic greičiu.
Kodėl mes priimame tokius mokslinės fantastikos tai, kai elektros Visata prognozuoja, spiralės formos, magnetinio laukų ir purkštukus? Kosminės magnetinių laukų tiesiog apibūdinti elektros srovės, kurti, perkelti ir šviesos galaktikos.

Elektros žvaigždės

Plazmos fizikai teigia, kad žvaigždės susidaro elektromagnetinių "susiveržti diržą" labai išsibarstę dujų ir dulkių poveikį. "Susiveržti diržą" sukūrė magnetine jėga tarp lygiagrečių gijų, kad dabar yra didžiulė elektros srovės, tekančios viduje galaktika. Ji yra daug efektyvesnis nei susikaupti klausimas svorio ir, skirtingai nei gravitacija, jis gali pašalinti perteklinį judesio kiekio momento, linkęs išvengti žlugimo. Žvaigždės forma, kaip karoliukai ant vielos, kol gravitacijos perima. Pabaigoje Ralph Juergens, nuo Flagstaff, Arizona, inžinierius, 1970-aisiais ėmėsi kito psichikos šuolis rodo, kad elektros sąnaudų nesibaigia ir kad žvaigždės nėra termobranduolinės variklių! Tai akivaizdu, kai Saulė yra pažvelgė iš elektrinio išlydžio perspektyvos. Galaktikos srovės, kurios sukuria žvaigždės išlieka jų į valdžią. Žvaigždės elgiasi kaip elektrodų Galaktikos švyti išlydžio. Ryškios žvaigždės kaip mūsų Saulė yra labai koncentruotos žaibo kamuolius!
Viduje žvaigždžių klausimas tampa teigiamai įkrauta, elektronų dreifo į paviršių. Dėl vidaus elektrostatinių jėgų, kad griūva gravitacinis žvaigždės ir kartais sukelti juos "pagimdyti" elektros fissioning kompanionas žvaigždžių ir dujų milžinės planetos forma. Staigus balinimo arba Nova pliūptelėjimas ženklai tokį renginį. Kad nušviečia, kodėl žvaigždės paprastai turi partnerių ir kodėl dauguma iki šiol aptikta milžinišką planetų glaudžiai orbita savo žvaigždės. Žvaigždžių evoliucijos teoriją ir žvaigždžių amžius yra parengti fikcija. Žvaigždės išvaizdą daugiausiai nustatoma pagal elektros aplinką ir gali staiga pakeisti. Plazmos fizikų ir elektros inžinierių yra geriausiai sugeba atpažinti plazmos išlydžio reiškinius. Žvaigždžių fizikos blogas rankas.
Toliau skaityti šį straipsnį iš šaltinio: Planetos | Elektros Cratering
Elektros Orai | Gyvenimas | Kai kurie pagrindai | So What?
Šaltinis: http://www.holoscience.com/synopsis.php?page=2

Plazmos Visata Hannes Alfvén

Redaktoriaus pastaba: toks straipsnis neseniai buvo paskelbti krašto Mokslas spalio-gruodžio mėn.
20 amžiuje ne mokslininkas pridūrė, mūsų žiniomis elektromagnetizmo vietos nei Hannes Alfvén (1908-1995). Jo įžvalgos pakeitė Visatos nuotrauką, atskleidžiantis didelį poveikį už dalelių judėjimo visais stebėjimo skales. Bet pripažinimas niekada atėjo greitai, ir niekada lengvai ir lavinimo žurnalai paprastai laikoma Alfvén kaip pašalietis, dažnai atmesti jo pateikimo. Žvelgiant atgal, Alfvén sunkumų gauti priėmimo gali tik išryškinti institucionalizuota idėjų mokslų inercijos, primena mums apie kliūtis, su kuriomis susiduria visi istorijoje didieji mokslo novatoriai.
Apdovanotas Nobelio premija 1970 m. už jo indėlį į fiziką, Alfvén pasirodė kaip baisus kritikas astronomijos, kosmologijos, ir astrofizikos kryptimis. Nors jis buvo tikrai neteisingas apie viską, jis pasiūlė, dešimtmečius kosmoso tyrimų galiausiai patvirtinta, pastabų ir hipotezes visą gyvenimą, dažnai su tam tikromis pasekmėmis, kad daug erdvės mokslininkai nenorėjo girdėti. "Specializuotų mokslo pasaulyje", - rašė plazmos mokslininkas Anthony Peratt "Alfvén buvo mįslė. Laikomas eretiku daugelis fizikų, Alfvén įmokos į fiziką, kad šiandien yra taikomos dalelių srautą greitintuvai, valdomos termobranduolinės sintezės, Hypersonic skrydžio, raketiniai varantieji, ir stabdymas reentering kosminiuose. "1
Tačiau Alfvén poveikis siekė toli už naujas technologijas. Jis skyrė daug savo gyvenimo plazmos, labai laidus, laisvai juda dalelės, ne tik elektriškai neutralių atomų elementariųjų materijos forma, tyrimas. Normalus dujų taps per šildymo ir dalinis jonizacijos kai atomai procentas atsisakyti vienos ar daugiau jų sudedamųjų elektronų plazma. Dažnai vadinama "ketvirta materijos" po kietosios medžiagos, skysčiai ir dujos, yra plazmos dabar žinoma, yra gerokai daugiau nei 99 proc pastebėtas visatos.
Alfven yra pripažintas tėvas "Plazma kosmologiją," naujas būdas matyti dangų formavimosi procesus. Plazmos kosmologija šalininkai rodo, kad milžiniška, tačiau nematomas elektros srovės vaidina esminį vaidmenį organizuojant kosminės struktūros, galaktikas ir galaktikų klasterių žvaigždžių ir planetų. Didžiojo sprogimo hipotezė, juodosios skylės, tamsioji materija ir tamsioji energija yra tik keletas šiandien populiarus kosmologinis temos ginčijama mokslininkų, dirbančių su šia nauja perspektyva. Daugelyje Vidurio plazmos kosmologija principais, iš laboratorinius eksperimentus su plazmos ir elektros iškrova, ir jis buvo Alfvén pats, kuris parodė, kad plazmos elgesio laboratorijoje gali būti padidinamos iki galaktikos matmenų: didžioji regionuose Plazma erdvėje elgtis panašiai ir į plazmoje žemėje.
PABRĖŽDAMOS, ignoruojant kosminės elektromagnetinės poveikį kosmologija didumas yra tai, kad elektros jėga tarp dalelės yra apie 39 užsakymų mastas (tūkstančių trilijonų trilijonų trilijonų) kartų stipresnis nei gravitacinės jėgos. Palyginamųjų, gravitacija nepakaktų silpnas; rankinių magnetas pakels prieš visą Žemės gravitacijos mažos metalinės sferos.
Alfvén dokumentaciją laboratorija plazmos eksperimentus galiausiai neįmanoma ignoruoti elektros erdvės vaidmenį. Jis paaiškino, pašvaistės, remiantis jo pirmtakas Kristianas Birkeland darbo; teisingai apibūdino Van Allen radiacinės diržai; nustatyti anksčiau nepripažintą elektromagnetinių Žemės magnetosphere požymius; paaiškino kometos uodega struktūra, ir daug daugiau. Tęsti svarstymą ...
Esminiai vadovas Electric Universe: http://www.thunderbolts.info/wp/category/eg/
Mėginiai iš aukščiau vadovas 3 skyrius :
3,1 Pristatome Plazminiai
Tai žinoma, kad vietos yra pripildytas plazmos. Iš tiesų, plazma yra labiausiai paplitusi materijos tipo Visatoje. Jis yra rasti platų vietose nuo gaisro, neoninės šviesos, ir žaibai Žemėje, galaktikos ir tarpgalaktinę erdvę. Vienintelė priežastis, kad mes esame labiau pripratę prie plazmos yra plonas biosferos, kad žmonija gyvena daugiausia sudaro kietųjų medžiagų, skysčių ir dujų susderinti mūsų jausmus. Pavyzdžiui, mes negalime patirti gaisro plazma, matome ryškų liepsnos ir jausti šilumą. Tik moksliniai eksperimentai gali mums parodyti, kad plazmos liepsna iš tikrųjų.
[...]
Juda per Jupiterio intensyvūs magnetinio lauko sukuria stiprų mokestis atskyrimas (įtampos skirtumas) ir apie 2 trilijonų vatų galios teka tarp Io ir Jupiterio poliarinių sričių grandinės elektros srovė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą