2011 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Gruzijos vadovas Akmenys ir Ezoterinė darbotvarkės

Vadovas Akmenys, kurie mėgsta paminklas nebuvo pastatytas paskutinis 3500 metų. Jo reikšmė glūdi ne tik struktūros, bet ir tekstus, ir užrašo ant jo.
Tekstus, išgraviruotas ant akmens plokštės, dangtelio akmens ir prisijungti tabletės yra skirtos suteikti įspūdį, kad paminklas buvo pastatytas rodyti kelią į geresnę ateitį, kurioje jis ragina priežasties amžiaus. Norėdami skambinti paminklo "Vadovas akmenys" reiškia, kad pateikiama informacija, kaip pasiekti šią "Proto amžius".
Šiuo metu pasaulyje yra akivaizdžiai toli nuo priežasties. Karų, terorizmo, nusikalstamumo, ligų sąrašas yra balniškumas begalinis. Buvo padaryta daug pastangų įveikti blogio šiame pasaulyje. Iki šiol nieko dirbo idealus ir tobulas visuomenę.
Gruzijos vadovas Akmenys turėtų pareikšti priežasties amžiaus. Didžiausias klausimas yra: kas turi būti daroma ir kaip mes ten patekti?

Vadovas Akmenys

Elberton, Georgia mažoje bendruomenėje išdidžiai vadina save "Granitas Pasaulio sostinė". Vietos granito karjerų žaliavą, kurios yra apdorojami specializuotos ir kvalifikacijos mūrininkai. Nepriklausomai nuo klientų, kad, Elberton Masons gaminti.
1979 m. birželio nepažįstamasis atėjo į miestą, ir jis pasikeitė dramatiškai Elberton kraštovaizdžio. Jis davė labai ypatinga paminklas, labai skiriasi nuo to, ką kada nors pagamintas Elberton karjeruose, kad. Šis nepažįstamasis iš pradžių, kad RC krikščionių vardas, jis naudojo, buvo slapyvardis, ir pareikalavo, kad niekada nebus atskleista jo tapatybė būtų aiškiai. Tai buvo neįprastas, tačiau tai, ką jis liepė, buvo daug neįprastų.
RC krikščionių planus paminklas, kuris buvo pastatytas stiliaus megaliths naudojama visoje planetoje, kol maždaug prieš 3500 metų ir paminklas turėjo aprėpti keletą funkcijų, kaip jie buvo naudojami senovės civilizacijų Astronominis tikslais. Be to, jis pateikė tekstai keliomis kalbomis, kurios turėjo būti išskaptuota į granito plokštės ir aiškinamasis tabletė, kuri buvo šalia paminklo.
1980 m. kovo paminklo statyba buvo baigta ir yra nedidelis ceremoniją buvo parodyta visuomenei. Iš karto tapo daug kontroversijų centras. Keli yra susiję su paties paminklo. Kiti kritikuoja tekstus, kurie yra išgraviruotas ant 8 kalbomis plokštės.
Be to, yra užrašai ant keturių senųjų kalbų capstone. Visi teorijas pristatė iki šiol negalėjo pateikti bet įtikinamas argumentas, logiška tikslas paminklo Čia yra mano versija.
Pirma, galime spręsti pati paminklo. Kaip jau buvo minėta, yra visame pasaulyje vis dar randama daug senovės struktūras priminimas. Labiausiai panašus ne Stounhendžas struktūrų ir todėl taip pat vadinamas "Amerikos Stounhendžas". Tai artimą vadovas Akmenys prasme, jie rodo kelias tokias pačias ar panašias funkcijas, kaip pradinę struktūrą Anglijoje. Šios savybės apima angų akmenis, kurie pateiks vizualinius ryšius su keliais astronomijos vietose.
  • Per capstone 7 / 8 atidarymo "saulės spindulys pereina per vidurdienį, su savo šviesos centro akmuo metų dieną.
  • Centras skiltyje turi skylę, per kurią "North Star" galima matyti visą laiką. Jis taip pat yra lizdas, kuris yra suderintas su visomis saulėgrįžos ir lygiadienio per metus.
  • Plokštės derinimą rodo 18,6 metų Mėnulio deklinacijos ciklas.
4 plokštės yra iškirpti 8 Apgyvendinamų kalbų tekstas.
Tarp 4500 ir 3500 metų senumo Egipto dievų pastatytas sistema, kurią sudaro daugiau nei 50000 megaliths visame Šiaurės pusę planetos. Šie megaliths buvo įrengti pagal Šiaurės naktinio dangaus žvaigždės ir žvaigždžių sistemų. Megalitinių sistemos tikslas buvo pasitelkti dvasines jėgas daiktus, įtrauktus į jį. Tai atrodo pažodžiui, kas nerealu, bet taip pat dvasingumo karalystę vadinamas Kvantinė vakuumas mokslas nėra nei erdvės, nei laiko. Viskas greitai ir dabartis. Todėl galima naudoti dvasinės galios objektų nesvarbu, kaip toli jie yra toli, pavyzdžiui, žvaigždės ir žvaigždžių sistemų. Taip pat, kaip nėra laiko dvasinę karalystę, nėra svarbu, kaip senus daiktus, įtrauktus į megalitinių sistema.
  • RC krikščionių žinojo apie megalitinių struktūrų visame šiaurinę pusę šios planetos, ir sukūrė Gruzijos vadovas Akmenys paminklas, kad tilptų į šią sistemą.
  • R, C. krikščionių žinojo, kai ji buvo tinkamas laikas paminklas pastatytas.
  • R. C krikščionių tekstus 8 gyvųjų kalbų panaudoti šiame pasaulyje ir užrašai 4 senųjų kalbų, taip dvasiškai, apimantis visą pasaulį su jo žinia.
  • RC krikščionių žinojo apie neišvengiamą įvykį 2012 m. ir prisiėmė tai sukels planetos elektromagnetinio lauko pasiskirstymas.
  • RC krikščionių žinojo, kad toks suskirstymas gali ir atneš esamą pasaulio pabaigos. Jis taip pat žinojo, kad kitą, naują pasaulį, seks.
  • RC krikščionių žinojo, kad dvasines programas, kurie nustatyti šį naują pasaulį gyvenimo, turi būti nustatyta prieš pat valgį pasaulių pasikeitimas. Tai paaiškina pobūdžio tekstus, kurie bus paaiškinta toliau.
Todėl, tekstai, graviruotas akmenys sudaro dešimt temų ne puses žmogui paklusti arba sekti, kaip jie reiškia nustatyti bendrą dvasinį modelius, kurie bus nustatyti naują pasaulį gyvenimo sąlygas.
Saulės sistema ratą aplink galaktikos kas 26.000 metų. Tai taip pat pagrindinių išnykimas ciklą. Dažniausiai pamiršta tai, kad yra dar vienas išnykimo ciklo pusę laiko, kai žemė yra prieš 26.000 metų pozicija vietą. Mes pasiekė 26.000 metų pozicija. Prieš 13000 metų čia buvo Mega fauna gyvūnų išnykimo. Šį kartą aplink jį yra įmanoma, o gal net tikėtina, kad kosminės poveikis kelia grėsmę žmonijos likimą. Mano knyga Dievo plano skyriuje 2012 m. ši prielaida priežastis . Tai Amazonės pakurti ir "Barnes & Noble užkampis. Ji taip pat mano interneto svetainėje richanders.com ir worldmysteries.com kaip e-knyga ar CD.
Viršutinį tekstą ant plokštės, kurios sukėlė daug ginčų:
- Išlaikyti žmoniją pagal 500,000.000 amžiną pusiausvyrą su gamta "
Beveik visi komentatoriai mano, kad šis pareiškimas reiškia, kad turėtų būti nužudyti šeši su puse milijardo žmonių. Šis siaubingas idėja yra neįmanoma. Tačiau, tai yra įmanoma, kad didelį poveikį kosminis kūnas - asteroidas arba kometa,, gali būti ženklinami kaip "išnykimo įvykis", kuris gali sunaikinti daugiau nei 6 mlrd. Žmonių gyvybes. Šis sakinys tampa neaišku, ar ketinama repopulate kitą pasaulį, su ne daugiau kaip 500.000.000 humanoidų žmonių ar ketina sutaupyti iki 500 milijonų žmonių, susijusių su 2012 m. gruodžio gyvenimą šioje planetoje.
Kitų tekstuose nėra kontraversiškas. Jos yra:
  • Turistinis vadovas reprodukcijai išmintingai - gerinti fitneso ir įvairovė.
  • Vienyti žmonijos gyvenimo naują kalbą.
  • Taisyklė aistra - tikėjimas - tradicija ir visi su grūdinto priežasties dalykų.
  • Apsaugoti žmonių ir tautų teisingų įstatymų ir tik teismai.
  • Tegul visos tautos taisyklė viduje spręsti išorės pasaulyje teismo ginčus.
  • Išvengti smulkių įstatymus ir nenaudingas pareigūnai.
  • Balansas asmens teisių socialinės pareigas.
  • Premijos tiesa - Grošis - Pažintys - ieško harmonijos su begalinis.
  • Būti ne Žemėje vėžys - palikti erdvės pobūdį - Atostogos kambarys gamta.
Akivaizdu, kad šie tekstai yra Dešimt Dievo įsakymų Dievas Mozei išduotus versija. Kaip minėta, jie daug daugiau.
Visata yra trejopas struktūra: visų pirma ji yra dvasinės struktūros, antra, jis yra elektromagnetinis struktūra. Galiausiai, yra materijos sritį ir iš to išplaukia kitos dvi struktūros švino. Tiesiog išreiškiamas: renginių atitinkamai dvasinės struktūros sferos situacija lemia, kas nutiks medžiaga karalystė. Pavyzdžiui, jei jūs nusprendžiate, kad kavos puodelio proto klausimais siekiant, kad institucija puodelį kavos taip toliau užsakymus proto kaip tai padaryti. Šis paprastas pavyzdys parodo, elektromagnetinės ir medžiagų sferos dvasinės energijos per dominavimą.
Jei prašote, kad kažkas daro šį kavos puodelio, kurį programa šio asmens dvasinės energijos daryti tik tai. Todėl, dvasinės energijų, gali būti programuojamas. Tai pasakytina ne tik gyvų būtybių, bet ir visų formų dalyko. Taigi, galima programuoti planetos dvasinės energijos atlikti dvasinių programų rinkinys, kuris nustato, kas gyvenime yra kaip šioje planetoje tarp pertrauka nesėkmės planetos elektromagnetinio lauko. Toks laikotarpis yra vadinamas "pasaulio". Todėl šie tekstai nėra įsakymų žmonėms, jie yra dvasiniai situacijose, būti programuojamas ant šios planetos dvasinės energijos, kad yra "pasaulio".
Pasaulyje veikia pagal pirmiau programas atrodo ideali, net utopinių vieta. Jis tikrai negali kilusios iš šiame netobulame pasaulyje ir sunkiomis gyvenimo sąlygomis. Todėl pasaulių pasikeitimas turi įvykti įgyvendinti pirmiau nurodytas sąlygas gyvenimo šioje planetoje.
Majai turėjo anksti labai daug žinių apie kosminių ciklų. Jie tiki, kad kiekvienas ciklas, kurį jie vadina pasaulio trunka 5125 metų. Kiekvienas ciklas baigiasi baisus kataklizmai, kurie priima tuomet galiojusias pasaulio pabaigos, kuri po to kitą, naują pasaulį. Majų pranašystės, kurios laikomos šio pasaulio į penktą. Tai po ankstesnių pasaulyje, kuri buvo sunaikinta vandens prieš 5124 metų. Pagal majų šio pasaulio ruožtu turi būti sunaikinta gaisro ir data yra gruodžio 21 d., 2012.
Šis terminas yra patikimų mokslinių duomenų - maždaug prieš 5200 metų didelis asteroidas hit šioje planetoje. Maždaug prieš 5200 metų senovės šumerai išskyrė kaip atskirti tarp deluvian laiko ir po deluvian laiko. 5200 metus buvo iš esmės pakeisti šios planetos klimato. Daugiau galima perskaityti mano knyga Dievo plane iki 2012 m. apie šiuos faktus ir kt.
Senovės megaliths sistemos buvo pastatytas Egipto dievai, kuris, kaip visi kiti dievai, kurie gyveno pasaulyje prieš dingo prieš 3500 metų, nes pasaulių pasikeitimas. Megalitinių sistema nesugebėjo veikti kaip Egipto dievai buvo užprogramuotas ir naujas, šis pasaulis yra tik pasaulio žmonėms. Galima daryti prielaidą, kad jie, kur jie bebūtų, žinome apie artimiausius kataklizmo ir ketinate programą į kitą pasaulį ateiti naudojant senovės megaliths sistemą ir struktūrą, kuri tinka teisę į šį prieš esamą sistemą, Gruzijos vadovas akmenys. Jei pasiseks, Egipto dievai būtų naujas pasaulio savininkams.
Atsižvelgiant į pirmiau, akivaizdu, kad už "vadovas akmenų projektas" tie Egipto dievų . Ne tik jie tilptų į Gruzijos vadovas Akmenys į jų esamą megalitinių sistemą, ji taip pat reiškia, kad yra kažkas, kas gali jį naudoti. Ji gali būti saugiai prielaida, kad, kaip tokia sistema veiks tik Egipto dievai, kuris įsikūnijo šiame pasaulyje klano narys.
Paslaptingas nepažįstamasis, kuris buvo pastatytas šis paminklas tapo aišku, kad jis norėjo likti anonimiškas ir davė pavadinimą, kuriame jis atvirai pareiškė, pseudonimu - RC krikščionių.
Krikščioniškosios religijos buvo labiausiai visų religijų pasekėjai pasaulio scenarijaus pabaigoje vienas centras vienetų kiekvieno krikščionio įsitikinimus. Paprastai manoma, kad Kristus Gelbėtojas, grįš į šį pasaulį iki jo pabaigos. Akmens plokštės paminklo parašyta dešimt temų ne prisijungti bet krikščioniškas tikėjimas. Tai aišku, kad netikras "krikščionių" bando duoti instrukciją akmenų įspūdį, kad jis yra Gelbėtojas, kuris tikimasi krikščioniškosios religijos ateiti iki šio pasaulio pabaigos. Jis bando integruoti į savo projektą, dvasinė galia didžiausia religijos Žemės būtent krikščionybės.
Tiesa padarys jus laisvus, ir tai taikytina šiuo atveju, taip pat. Pasisemti dvasinio fono ir "Gruzijos vadovas akmenys" tikslas šį straipsnį dvasinis mechanizmai paminklas stovi žlugo. Šio pasaulio pabaigos ir po naują pasaulį bus dvasinių modelius paplitęs masinėje sąmonėje ir tai yra krikščionybė.
Apibendrinant: vadovas akmenų paslaptį galima paaiškinti nepavyko bandymas paslėpti tie, kurie yra atsakingi už projekto nesvarbu, kur jie yra, nes tipo paminklo statybos aiškiai nurodo į Egipto dievų.
Instrukciją akmenų nebuvo atskleisti, kas šiame pasaulyje žmonės gali ir turi padaryti, kad projekto dalis. Tiesą sakant, vienas iš tekstų pareiškia, kad žmonėms gyventi naujame pasaulyje, turi būti ne daugiau nei 500.000.000. Jis nėra aišku, ar šie 500.000.000 maitintojo ateinančiais kataklizmo ar žmonės jau užpildant naują pasaulio ateiti.
RC, Krikščionis sėkmingai paslėpti savo tapatybę už slapyvardžiu. Nepaisant to, yra aišku, kad jis yra priekyje vyro Egipto dievų, kurie bando išnaudoti artėjančią kataklizmo pakartoti jų bandymas gauti naują pasaulį turi ateiti, kaip ir prieš 3500 metų tai neįvyks!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą