2011 m. gruodžio 11 d., sekmadienis

Akys buvo atrasta super plėšrūnas jūrų 500.000.000 metų


Akys buvo atrasta super plėšrūnas jūrų 500.000.000 metų Nuotraukų galerija (1)
Mokslininkai Australija paskelbė, kad jie atrado iškastinio pora akių, kad priklausė super plėšrūnas, kad klajoti jūromis 500.000.000 metų.

Gyvūnų junginiai, kurie iš 3 colių ir omatidii 16.000 (vienetų, kurie sudaro nariuotakojų junginių akis) ilgis akys buvo atidengta apie Kangaroo Island Australija ir priklausė padaras vertas mokslinės fantasticos filmų.

Anomalocaris yra laikoma viena mitybos piramidės gyvūnai, labai veiksmingas plėšrūnas, nes masyvi kūno (kuris pasiekė metrų ilgio), stiprūs žandikauliai ir jų išvystyta vizija.

Mūsų dienų, skristi akių beveik 3000 omatidii ir Dragonfly - 30.000. Pastarieji yra, iš tiesų, tik būtybių, kurios yra daugiau nei omatidii Anomalocaris.

Ekspertai teigia, rezultatai rodo, kad Anomalocaris gyveno gerai apšviestoje ir aiškiai vandenyse, pavyko sukurti sudėtingą ir labai Greita peržiūra.

Iltis, nuodų liaukos ir kiti gynybinės mechanizmus kitų būtybių atsirado tiesiog nori atsikratyti super plėšrūnų.

Be žinomų akis, Anomalocaris buvo nagai padengtas spygliais, su kuria jie užfiksuoti savo grobį rinkinys. Taip pat apvalaus burną teikiama dantų kaip grioveliai iš plėšrūnas Anomalocaris žiaurus.
Discovering sudėtingumo Anomalocaris akis ir parodė, kad ji buvo dalis nariuotakojų.
Nors kiti egzemplioriai Anomalocaris buvo atrastas Kinijoje ir Kanadoje, yra pirmas kartas, mokslininkai nustatė, sveika akių tokių būtybių.
Šaltinis: AFP

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą