2011 m. gruodžio 1 d., ketvirtadienis

Homo sapiens rasių kilmės

Skubios Skirtingi Ne evoliucija atvejis

Jamesas Strickling
Rasė: Kiek gali būti paprastesnis gyvenimas, ar galėjo būti, be. Kiek karai kovojo praeityje lenktynėse kaip vienas iš lemiančių veiksnių? Šiandien, nepaisant to, didėja tolerancija, jis yra naudojamas kaip priemonė politinės naudos. Be pastovaus agitacija ", rasinių klausimų" gali tapti praeities dalykas, leidžia mums tiesiog mėgautis "žmonijai veislių."

Deja, suprasti mūsų rasinę kilmę, nėra tikėtina, kad klausimai, bet geriau. Tačiau kartais "Mes tiesiog nori žinoti", ypač jei mes abejojame, ką mums įprastų išminties. Ir yra pakankamai trūkumų evoliucijos teorija kelia daug abejonių Darvino teiginius.
Fizinės antropologai studijuoja rasinių skirtumų dabar labiau pasikliauti mokslinių tyrimų, kraujo grupės, hemoglobins, dantys, ir kitų funkcijų, nei Antropometrija (fizikinius matavimus). Šie veiksniai rodo, rasinių skirtumų, lygiai taip pat didelis, kaip labiau pastebimi anatominės variacijos. Tiesą sakant, biochemijos padalina mus į tą pačią porūšio, kurios seniai pripažįstamos kitų kriterijų pagrindu.
Jis teigė, kad reprodukcinės izoliacijos skirtingas žmonių grupes ateina daugiausia geografinių kliūčių būdu. Tokių kliūčių, mes pasakė, yra raktas į lenktynes ​​formavimas.
Kaip visa evoliucijos teorija yra teisinga, "evoliucinis mokslas" teigia, kad vienintelis veiksnys, kuriuo grindžiamas rasės natūrali atranka vyksta per neišmatuojamą tęsiasi laiko.
Kokie įrodymai yra bet koks natūralios atrankos kūrimas ?
Pigmentacija, odos spalvos tarnauja, aiškią paskirtį. Ties ekvatoriumi, didesnės koncentracijos pigmentacijos apsaugo odą nuo saulės ultravioletinių spindulių žalos. Vitamino D sintezei, todėl naudinga aukštesnėse platumose, sustiprina sumažintas sumas pigmento. Ir sudaryti įprastinių išminties apie šią spalvą gradientas?
Tai išreiškė CD Darlington: "Tai yra todėl įrodymų pritaikyti natūralios atrankos, kad tamsesnės tautų gyvena arčiausiai tropikuose ir yra odos spalvos gradientas koreliuoja su platumos."
Pažiūrėkite atidžiai. Mums yra pasakyta, kad tai, kad kai biologinis vienetas yra įrodymų, natūrali atranka (?)!
Ad hoc pobūdžio, šis paaiškinimas yra kažkaip prarado savo pasekėjų . Darlington pats taip pat atkreipti dėmesį į tai, kad nėra koreliacijos Rytų Azijoje. Net per keturiasdešimt laipsnių platumos riba, prisitaikymo prie saulės šviesos beveik nėra. Su nedidelėmis išimtimis, pavyzdžiui, Ainu, žmonės yra labiau vienarūšiai , visais atžvilgiais nei Vakarų tautų. Darlington sako, kad šis homogeniškumas yra Rytų tautų atskirai nuo atsargų balansinę juodas pigmentas, ir kad nėra selektyvus kaitos ir prisitaikymo prie jos taikymo sritį. Jis išplečia pačios "principas" Amerikos indėnų ir tada rašo, kad kontrastas tarp baltaodžių ir Mongoloids testas: "Jei spalvos variacijos metu jis yra pasirinktas ir platinamas prisitaikanti. Bet jeigu ji nėra, tai nėra lengvai kilti. "
Tai yra puikus "testas". Ji numato, a priori rezultatai. Ir vienintelė išvada, kurią leidžiama "atranka", net ir tada, kai pasirinkimo negali visiškai paaiškinti faktus. Kitas paaiškinimas yra net. Mąstymas "(atrankos) box" parinktį.
Vadinamųjų "įrodymai" žymi nepaisant žinoma prieštaravimų:
Karpiai išpažįsta, kad Negroīds rasės vystosi dešimtis tūkstančių metų atskirai nuotrauką paneigia faktai. Sacharos dykumą, tikriausiai labiausiai svarbus reikšmingas geografines kliūtis, nei senųjų, nei labai didžiulis genų srautas .
Meškėnų teigia, kad riba tarp negrų ir bušmenai nėra nepereinamas ir kad du porūšius negalėjo keitėsi kiekviena savo pusėje šią kliūtį, nes būtiną izoliavimą neegzistavo.
Todėl mes turime susidurti su to paslaptis:
Kur tamsiaodis žmonės kilę iš Afrikos? "Afrikos negrų kilmės, ir pigmėjai, yra didžiausias neišaiškintas paslaptis rasinės tyrimas", - rašo meškėnų.
Baltaodžių yra ne mažiau problemų. Mums sako, kad jie neturi aiškių rasinę kilmę.
Tuo tarpu, toli nuo Europos, nestled šiaurinėje Japonijoje, ten gyvena mažas ir mažėjantis Białoskóry žinomas kaip (aukščiau minėtą) Ainų žmonių grupė. Šie žmonės yra pagrindiniai antropologiniai mįslė. Jie yra tūkstančius mylių nuo bet kokio galimo kaukazoidiniu giminaičių. Jų kilmė yra visiškai paslaptis. Bet dar ne sprendimai siūlomi išskyrus natūralios atrankos.
Evoliucinis mokslininkai Gould ir Lewontin prisipažinti, tačiau, kad ... [uniformitarians] ignoruoti o ne paaiškinimai, net jei atrodo, kad jie labiau įdomus ir vaisingas, kaip pageidaujamą untestable spekuliacijas (ty natūralios atrankos).
Kas kitas scenarijus galėtų nušviesti kai mūsų paslaptis?
Bendrai sutariama, kad indėnai ir jų pusbroliai eskimų į šiaurę migravo į Naująjį pasaulį iš Senojo. Įtikinamų įrodymų, ši išvada yra rasti tą daugybę rasinių savybių, bendrų indėnai ir Rytų azijiečiai.
Meškėnų nustato indėnai visiškai Mongoloid odos tekstūros ir spalvų gamą, plaukų forma, plaukų tekstūra, plaukų paskirstymo ir seksualinis dimorfizmas (skirtumai tarp vyrų ir moterų tam tikros rūšies) laipsnį. Jis taip pat tvirtina, kad šių dviejų tautų greičiausiai negalėjo būti įgiję šių charakteristikų nepriklausomai Azijoje ir Amerikoje, ir kad Azijos Mongoloids turi įsigyti Amerikos indėnų protėviai paliko Azijos. (Daugiau tinkamai, turėtume pasakyti, charakteristikos, kai šie žmonės paliko Azijos buvusių. )
Egzistuoja daug įrašų, patvirtinantį, kad Didysis tvanas istoriškumas. Ne netikėtai, indėnai turi savo prisiminimų šios katastrofos, priskirdama savo dievams . Difuzija Senojo pasaulio prisiminimai nematyti. Taigi atrodytų, kad Naujojo pasaulio buvo apgyvendinta prieš tvanas ir sausumos tiltą nuo Azijos užtvindymą aukštesnis jūros lygis dėl Tvanas, o ne nuo ledinės išlydyti.
Atsižvelgiant rasinę ryšį tarp gyventojų du pusrutuliai ir jų atskyrimo potvynių, privalo turėti tam tikrų Mongoloid charakteristikos egzistavo prieš vandeningas katastrofos ir pati klausimą ragina: Tiesiog ką prieštvaninis vyras atrodyti ?
Du labiausiai gyventojų rasinių grupių pasaulyje šiandien yra Mongoloids ir kitų vidutinio sunkumo tamsiaodis tautų juodais plaukais. Kodėl turėtų tai? Ar visos šiuolaikinės rasės egzistuoja kažkur prieš tvanas? Ir ten buvo daugiau maitintojo kai nei kitose grupėse?
Labiau tikėtina, kad šie žmonės yra pirmykštis kurie padaugėjo po potvynio, prieš rasinių tipų grupės. Iš tikrųjų, jie gavo pranašumą. Ir kad galvos pradžia yra tikėtina priežastis jų priėmimo šiandien tokia didelė žmonijos.
Galbūt todėl šie didelis modernus gyventojų tenka labai panašus į mūsų pasirengimo tvanas protėviai. Galbūt mes netgi galite pamatyti mūsų senovės protėviai šiandien Mongoloids atspindys.
Jei jie pateikti apytikslį vaizdą nuotolinio mūsų protėviai, iš kitų rasių? Ką faktai rodo?
Kadangi galutinis (Kolumbijos) paskirstymo gyvenimo lenktynėse, ta, kuri buvo pasiūlyta, pirmykštis rasės būdas verčia išvadą, jog žmonija patyrė iš esmės Rytuose (Geltona) Vakarų (Balta-juoda) rasinę pasidalijimas jos anksčiau anatomiškai vienodą gretas, nors, žinoma, su periferinės variantų. Toks padalinys buvo minima galimybė Karpis.
Giliausius skirtumai kraujo grupės bruožai guli ne tarp rasių, bet ir tarp tautų, gyvenančių rytus ir vakarus, puikus centrinės Azijos kalnų dykumos barjerą.
Akivaizdu, kad buvo dar Vakarų platumos suskirstymas į balta ir juoda.
Negrų kilmės, cituota pirmiau, paslaptis sukasi aplink matyti netikėtumas jų atsiradimo. , Kai šis vyrų rasės pagaliau padarė į sceną, jie, atrodo, atsirado labai nonuniformitarian mados. Pagal meškėnų:
Kiek mes žinome, Congoid linija prasidėjo dėl paties evoliucinio lygio kaip Eurasiatic Ankstyvoji viduriniojo pleistoceno ir tada stovėjo dar pusę milijono metų, po kurių [Aukštutinės pleistoceno] negrų ir pigmėjai atsirado tarsi iš niekur.
Papildoma liudijo juodaodžių "staigus pasirodymas yra Ovidijus, sudarytas iš senovės atsiminimus, kur neseniai kilmės numanomas raštus:
Tai buvo [Faetonas nustatyti žemės Saviļņojumā], kaip vyrai galvoja, kad Aethopia tautų tapo juodas kailis nuluptas. . . Tada taip pat Libijos tapo dykuma, šilumos wysuszył jos drėgmės [Ovidijus teiginį staiga vienu metu ir suderinama žmogaus ir jo aplinkos pokyčius, suteikusių peno apmąstymams.]
Džiovinimo iš Sacharos, yra manoma, kad įvyko per Aukštutinės pleistoceno arba holoceno pradžioje.
Rytų-Vakarų rasinės pasidalijimas, remiantis kraujo grupių buvo padidinta galimybė. Suderinama su šį teiginį, yra "panašus į kraujo grupės bruožai tarp Caucasoids ir Afrikos, taip pat [] įvykis Afrikos tam tikrų kitaip tik kaukazoidiniu kraujo grupės genų", pasiūlydama bendrą juodai baltos protėvių. Be to, Negro dantys atrodo, labiausiai patinka primityvios Caucasoids . "
Dalijimasis su Afrikos negrų, kas, atrodo, neegzistuoja praeityje, ar atauga Europos Caucasoids Mongoloid šaknys? Karpis rašo, kad ". . . Kroatijoje. . . yra kaukolių, datuojamas maždaug 100.000 metų, vienkaušiai-formos kandžiai [Mongoloid charakteristika] ir plokščia "Mongoloid" veidus "Ir meškėnų pažymi:" Šių europiečių dantys paskutinio Interglacial laikotarpį [Viršutinių pleistoceno]. . . morfologiniai požymiai, susiję dalis Sinanthropus Mongoloid linija. . ".
Ainų taip pat turėjo gana trumpą istoriją, nes "visiems žinoma Ainų kaukolių neseniai" (ty, iš holoceno epocha) ir atrodo, kad jų Mongoloid kaimynų atžala. "Šiuolaikinės Ainų dantys yra panašūs į tuos, kurie priešistorinių japonų, kadangi šiuolaikinių japonų dantys yra panašus į senovės Kinijos. Nepaisant jų kaukazoidiniu išvaizdos, Ainų tikrai kilę iš Mongoloid sandėlyje. "
Mes galime apibendrinti taip:
  1. Juoda afrikiečiai staiga Aukštutinės pleistoceno atėjo į egzistavimą.
  2. Europos Caucasoids, matyt, buvo prieš Aukštutinės pleistoceno Mongoloid sandėlyje.
  3. Yra genetinių bendrumų tarp Europos Caucasoids ir Juodosios afrikiečiai, kad ne visada sutampa su Mongoloids.
  4. Balta oda Ainų yra kilę iš Mongoloid akcijų, be lieka žinoma iki Holocenas.
Imanuelis Velikovsky parengė ilgis praeities kataklizmus, konservuoti, mitai ir istorijos visame pasaulyje. Be to, jis spėliojo, kad kai kurie pleistoceno fosilijų emplaced [istorinių laikų] per vieną iš šių sutrikimų.
Atrodo, kad kai kuriose pasaulio dalyse holoceno pradžia sutapo su, arba glaudžiai lygiagrečiai, Aukštutinės pleistoceno pradžios kitos dalys. Abiem laikotarpiais po viduriniojo pleistoceno. (Žr. mano knygą siūlomų geo-istorijos skiltyje.) Pirmojo pasirodymo Ainų (holoceno) tada lygiagrečiai Caucasoids ir Negroids (viršutinė pleistoceno).
Nustatytos viduriniojo pleistoceno būtų nutraukta dėl potvynių, ir netrukus po to žmonija buvo rasiniu padalintas. Civilizacija ėmė ryškėti kai kuriose pasaulio dalyse (pavyzdžiui, Artimuosiuose Rytuose), o medžiotojų-rinkėjų ir urvas gyventojai kovojo išgyventi kitur (kaip Europoje).
Ten tikriausiai buvo tam tikra žmogaus anatomijos diferencijavimą pagal aplinkosaugos adaptacijos iki Potvynių, ir galbūt net daugiau po to. Bet geografinių kliūčių genų srautas nėra atsakingas už tą daugybę rasinių tipų tiek susipažinę šiandien. Šie tipai atėjo ne uniformitarian tempas tolimoje praeityje, tačiau katastrofiškai staiga plačiai paplitęs, ir beveik vienu metu, transmutacijų (priežastis nežinoma).
"Nežinomų priežasčių" beveik neabejotinai gali būti susiję su kitais kartu biologinių sutrikimų. Tačiau "vienalaikiškumo ir netikėtumas yra pagrįstas įrodymais pagrįstas išvadas. Tai yra visiška priešingybė "situacijos buvimas įrodo natūralios atrankos."
Nuo monotoniško homogeniškumą, greitai atsirado tikra vaivorykštė žmonijos tikrosios odos, šviesios spalvos akys ir auksiniai plaukai, juoda oda ir juodi plaukai buvo ne ilgiau tiesia, ty, skirtingos rasės tipai.
Be to, rasės atsirado pirmiau; barjerą, išlaikyti jį, kad kliūtis yra universali: socialinės -psichologinės. Mes tik neseniai pradėjo didelę suskirstymas šį barjerą.
- - -
Virš straipsnis grindžiamas ištrauka iš ŽMOGUS IR savo planetą - Neleistinai Istorija James E. Strickling, iškalbingas Knygos ISBN: 978-1-60693-099-1. Eiti į www.jimstrickling.com .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą