2011 m. gruodžio 2 d., penktadienis

Majų tabletę paskelbė Apreiškimas buvo klaidingai. Kai pasaulio pabaiga?

Užrašas rastas majų šventyklos Tortuguero kad prognozės dėl "apokaliptinio įvykio", kuris vyks 2012 m. ataskaitos "Daily Mail". Šios teorijos šalininkai teigia, kad Žemė gali būti praryti juodoji skylė arba sprogimo saulės ar asteroidas gali atnešti mūsų planetos pabaigos. Majų užrašas reiškia Yokte Bolon, God of War ir pragaro, kuriame sakoma, kad "nužengs iš dangaus".Tačiau Vokietijos ekspertų sakė, kad tai galėtų būti užrašas klaidingu. Tabletė su pranešimu, kad daro pabaigoje turi būti neįskaitomas pertraukos.
Be to, sako Sven Gronemeyer paminėti 2012 nebūtinai yra nuoroda į pasaulio pabaigos, tačiau gali būti susiję su perėjimą prie "naujos eros majų kalendorių." Taip yra todėl, Yokte Bolon yra susijęs su pokyčių, sako ekspertas.
Be to, daugelis Majai atmesti apokaliptinės prognozės, sakydamas: jie yra "Vakarų idėja". Jie pareiškė, kad užrašas reiškia naujos eros pradžia, o ne pasaulio pabaiga.
Gronemeyer našumą ateina tik po to, kai darbuotojams archeologijos instituto Meksika savaitę paskelbė, kad jie atrado naują nuorodą į 2012 metų majų užrašai.

Pagal Gronemeyer, tabletė yra apie "paslaptingą Dievo Bolon Yokte grįžti į XIII laikotarpį 400 metų Majų kalendoriaus pabaiga, ty gruodis 21, 2012".
Tekstas buvo išraižytas akmens 1300 metų, tačiau tabletės buvo sulaužyta, todėl galų gale negali būti aiškinama.
Praėjusią savaitę, Meksikos archeologai paskelbė, kad rado naują majų užrašas apie 2012, tačiau neatskleidė jo turinį.
Ne tik Gronemeyer, tačiau ekspertai abejonių kitų meksikiečiai atradimas, sakydamas, kad tekstas neatrodo bet veiksmažodis ateityje įtempta, kaip parodyta pirmajame užrašas, kuris jau išsigandęs pasaulis.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą