2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Žemės kaip bulvių.


Kaip veikia Žemės gravitacijos? Po daugiau nei dvejus metus stebimas Goce palydovą, mokslininkai turi sugalvoti aiškiausią atsakymą.
Goce palydovo (Gravitacijos lauko ir Pastovi vandenyno cirkuliacijos Explorer) orbitoje daugiau kaip dvejus metus Žemėje, einanti labiausiai tikslius duomenis apie gravitacinis laukas, žinoma iki šiol.Pagrindinis šio palydovo misija: tiksliai nustatyti, gravitacinės jėgos, net tose vietose, mažiau prieinamą žmonėms, pavyzdžiui, Himalajų kalnuose.

Žemės gravitacijos jėga jaučiamas skirtingai

Grafikas parengtas mokslo paaiškinti, kaip mes manome, sunkio jėgos skirtingose vietose Žemėje. Galingiausias sunkumą rodomas geltonai, o silpnesnės mėlyna.
Kodėl verta naudoti naujus duomenis apie sunkumą?                                                                                           Mokslininkai sako, surinkti duomenys galėtų pakeisti gravitacijos jėga supratimą ir kaip ji formuoja natūralius procesus Žemėje. Tai, pavyzdžiui, turint aiškią viziją apie tai, kaip jie juda ir kaip vandenynų platinti saulės šilumą gavo visame pasaulyje yra labai svarbios informacijos, tyrimų, susijusių su klimato.

Ir Seismologija, nes jie gali surinkti svarbius duomenis. Didžiulis žemės drebėjimas, kad nukentėjo Japonijos praėjusį mėnesį ir pernai pasirodė Čilė nes masiškai gabaliukus roko buvo perkelta staiga. Goce gali būti trimatis vaizdas, kas vyksta viduje žemė.

Japonija, žemės sielvartą. Paveikslėliai kad šoko pasaulio "žemės drebėjimas Čilėje, gamtos kerštas!"

Šie žemės drebėjimai, atsirado didelė judėjimui žemę ir net jei jis gauna Goce signalai yra labai silpni, viskas, ką galėjau pamatyti informaciją sakė Dr Johannes Bouman, Vokietijos tyrimų instituto geodezijos (pagal Wikipedia, geodezija yra matematikos šaka taikomi siekiant nustatyti tikslią vietą, stebėjimo taškų ir masažo, skaičiai ir sritys didelė dalis žemės paviršiaus, nustatyti formos ir dydžio svyravimai Žemės ir antžeminės sunkumą).
Triukai, kad mes grojame sunkumą

Vaizdas pirmiau geoido, kuri yra įprastinės formos žemės paviršiaus yra apibrėžiamas kaip vidutinis jūros lygis ramioje valstybės, pratęstas po žemynais. Tai nėra paprasčiausias sąvoka suprasti, bet iš esmės ji aprašo idealų pasaulį paviršiaus.

Jei matome Žemės bulvių lygio skirtumus. Kur yra Žemės paviršiaus kalnelius ir iškilimų, yra sričių, kuriose sunkumas yra tas pats. Iš esmės, jei jūs įtraukėte kamuolys į bulvių, nes žurnalistai jį vadiname BBC nebus nuritinti, nes kalbant apie kamuolį, ten pakilimų ir nuosmukių dėl paviršinių bangų

Daugiau plastikinių šiuo požiūriu ir pamatyti dalykus iš valties plaukti į Europos pakrantėje (geltona), gali būti 180 pėdų didesnis nei į Indijos vandenyno viduryje valtis (tamsiai mėlyna) ir vis dar būti tokio paties lygio paviršiaus.

Jie yra, tačiau tik du pavyzdžiai, kurie rodo mums gudrybių, kad žaisti Žemės gravitacijos, kad didžiulės uolos, kuriomis mes gyvename, nėra tobulas rutulys ir jo masė yra ne paskirstomas tolygiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą