2011 m. balandžio 2 d., šeštadienis

Kaip teršti karas?


Libija tapo karo teatras, tarptautinės įgaliojimų sustabdyti veikiantis Moammar Gaddafio žudynes, bet grasina blogiau. Tai galėtų būti tiesiog iš veiksmų, kad būtų įdėti Libiją remiantis konfliktuose, tokiuose kaip Iraku ir Persijos įlankos karas, kuri sukėlė išeikvoti išteklius ir žmones ir negrįžtamų pasekmių aplinkai sąrašo pradžioje.
Nuo pastarojo požiūriu, padėtis yra daug rimtesnė kai keturis dešimtmečius, Libija yra didelė naftos gavybos ir eksporto. Turtingas naftos ištekliais regione lėmė aukštesnį gyventojų gyvenimo, kuris turi aukščiausią gyvenimo trukmė Afrikos (74).
Pinigai, kurie galėtų sustabdyti klimato kaitos poveikis bus "išlydyti" į veiksmus, kurie bus prarasti žmonių gyvybių, materialinius nuostolius, dirvožemio ir oro tarša.

Teršalai, išmetami iš Irako kaip 25 milijonų automobilių Nors nelengva jas apskaičiuoti, įvertinti taršos padarė ekspertai, už kai kurias neseniai ginkluotų konfliktų metu. Šiltnamio efektą sukeliančių dujų išmetami per karą Irake suma buvo prilyginta kuris sukėlė 25 mln automobiliai vienerius metus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą