2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Hitlerio slaptas ginklas. Stebuklas narkotikų, kad paverčia karius į robotai

Nacių kariuomenė buvo akmenimis iki šimtų milijonų tabletes laikyti tinkama ir uždrausti "arijų rasės" alkoholio ir cigarečių, kitaip tariant, išlaikyti "grynumo".
Visi šie duomenys išplaukti iš Vokietijos gydytojai apie vaistus, naudojamus Trečiojo Reicho metu asociacijos tyrime.Nacių gydytojų Naujokams ir pareigūnai, įdaryti tabletes padėti jiems kovoti be pertraukos. Medicina "geresnio" nacių vadinamas pervitino (turėjo metamfetamino sudėties).Kai naciai įsiveržė į Sovietų Sąjungą 1941 m., šimtai tūkstančių karių, legiruotų pervitino. Archyvas Vermachtas (Vokietijos ginkluotosios pajėgos) rodo, kad maždaug 200 mln pervitino tabletes buvo naudojamas nuo 1939 iki 1945

Tas pats tyrimas rodo, kad naciai buvo "išrastas" kokainu susijusių paskatinimų už fronto linijos kovotojai ir buvo išbandyta į koncentracijos stovyklas. Criminologist Vilkas Kemper šou "buvo Hitlerio paskutiniais slaptas ginklas ir ji išeis pergalę iš karo."
Pareikalautas D-IX vaistas buvo išbandytas su koncentracijos stovyklą Sachsenhausen. Ten kaliniai pakrautas su svoriais žygiavo dešimtys kilometrų be pertrūkių. Planą su sąlyga, kad visi kariai imtis stebuklas narkotikų, bet Normandijos invazija į Bir 1944, Sąjungininkų bombardavimo ir padarė šią idėją ne išleisti į praktiką.

Pagrindinė idėja buvo pakeisti įprastą karių į super-automatinis gali peformanta. Gydytojai sako, kad daugelis karių tapo priklausomas nuo narkotikų ir nebebuvo bet teatruose karo naudojimą. Otto Rank, karo gydytojo ir direktoriaus pareigas už Psichologija Karo medicinos akademija institutas, buvo už pervitino Mastermind.

M. sausio 1942 m., kelių nacių kariuomenė apsupo Raudonosios armijos, bandė pabėgti -30 laipsnių temperatūroje. Kaip? Gydytojai įdėjęs pervitino kai jie sakė, kad nebėra atsispirti. Po pusvalandžio, kareiviai sakė, kad jaučiasi geriau.

Armijos visame pasaulyje vis dar naudoja skirtingus vaistus: JAV, paaiškėjo, kad kareiviai buvo atsižvelgiant tabletes, kad bijo praeiti per 2003 m. karą Irake. Vaistai, kurie mažina skausmą yra grindžiamos efedrino ir streso reakcijos, tačiau taip pat turi šalutinį poveikį: panikos priepuoliai ir sadizmas. Pasekmės narkotikai labiausiai gaila kariai, du pilotai F-16 bombardavo klaidą, Kanados kariai stulpelio 2002 Kandaharo. Vėliau buvo nustatyta, kad abu pilotai buvo po amfetamino pagrindu stimuliantai, kad mes priėmėme prieš skrydį.

Vokietija buvo pirmoji šalis, "mišrias" karas ir narkotikai: kai kareiviai sugrįžo iš Prancūzijos-Prūsijos karas 1870-1871, jau buvo priklausomas nuo morfijaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą