2011 m. balandžio 2 d., šeštadienis

Kokį metodą naudoja haliucinacijų jaunas girtas ir ne kvapo

Paaugliai iš visos Europos, kurio bent šokiruojantis būdas atsikratyti alkoholio kvapas, policijos paskelbta. Ši praktika yra pavojingas žmogaus sveikatai, jie sako.

abortų klausimai

Abortas yra žinoma daugelį kitų klausimų. Pirmosios medicinos incidentų, pavyzdžiui, gimdos pradūrimui, kurios dažnai yra po didelio kraujavimo, kuris turi būti pašalintas iš gimdos, bet kitų mažesnių incidentų, tačiau ne pasekmių. Po aborto gali sukelti kitų efektų, be kraujavimo, infekcijos, ir ypač tai, kas blogiau: jauni - tai visada vertinti atsižvelgiant į kliniką - abortas, ypač pirmoji abortas yra daug blogiau. Abortas gali lemti, kad galiausiai į sterilumą.

NASA: branduolinis karas būtų atsikratyti žmonijos visuotinio atšilimo poveikis

NASA bent pasiekė keistą išvadą: po branduolinio karo, būtų atsikratyti mums penkis milijonus tonų anglies dioksido, situaciją, kuri leistų smarkiai sumažinti arba net pakeisti pasaulinio atšilimo poveikį, rašo Agentia.org.

Kaip teršti karas?


Libija tapo karo teatras, tarptautinės įgaliojimų sustabdyti veikiantis Moammar Gaddafio žudynes, bet grasina blogiau. Tai galėtų būti tiesiog iš veiksmų, kad būtų įdėti Libiją remiantis konfliktuose, tokiuose kaip Iraku ir Persijos įlankos karas, kuri sukėlė išeikvoti išteklius ir žmones ir negrįžtamų pasekmių aplinkai sąrašo pradžioje.

"ОТЧЕ НАШ"- молитва "OkanaganPrayer"

2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

Gydytojai, sunerimęs dėl lyties įtaka jaunų mergaičių

Tyrimo, kurį atliko kelių Australijos mokslininkai parodė, kad vienas iš trijų jaunų moterų kenčia mažiausiai vieną kartą per depresijos gyvenimą po lytinių santykių su partneriu.

Kodėl moterys geležies kreivas? Peržiūrėti tikrąsias priežastis!


Skraidymas nuo žiedo prie žiedo dedama daugiausia dėl vyrų, tačiau pastaruoju metu, net moteris neturi sustoti duoti-ir sukčiaujama partneriais. Tačiau dėl priežasčių, kad moterys Cheat atstovams daug sekso, bent jau, yra nuostabios.

5 rūšių sekso, kad kiekvienas turėtų praktiškai juos niūrus savaitgalį


Kasdieninį bus pakabinti apie? Už blogas oras ir jūs neturite kur išeiti? Apsvarstykite kai kuriuos neįprastus sekso, kad jūs ne-zeelendezi seksologai rekomenduoja juos ir kad gali paįvairinti savo lytinį gyvenimą su plaukioja spalvų!

Hitleris planavo išpuolį NSO Londone ir Niujorke! Pažiūrėkite, kaip jis atrodė


Fiureris ruošėsi įsiveržti į Stalingrado ir Šiaurės Afrikoje, kai, beviltiška bandyti laimėti karą, jis paragino mokslininkus dirbti nacių kariuomenė sukurti super ginklą, kad būtų užtikrintas pergale.

Hitlerio slaptas ginklas. Stebuklas narkotikų, kad paverčia karius į robotai

Nacių kariuomenė buvo akmenimis iki šimtų milijonų tabletes laikyti tinkama ir uždrausti "arijų rasės" alkoholio ir cigarečių, kitaip tariant, išlaikyti "grynumo".

Žemės kaip bulvių.


Kaip veikia Žemės gravitacijos? Po daugiau nei dvejus metus stebimas Goce palydovą, mokslininkai turi sugalvoti aiškiausią atsakymą.