2011 m. lapkričio 30 d., trečiadienis

Babelio bokštas ir kalbų painiavos

Vienas iš labiausiai misunderstood Senojo Testamento ištraukas, "Genesis" į Babelio bokštą liežuvius Sumišimas. Tai paprastai yra vertinamas kaip pastangos paaiškinti Žemės įvairių kalbų kilmę, jų atsirado iš vieno pirmykštis liežuvio. Mes skaityti Pr 11:1-9, kad

Atlantis Klausimai

Doug Yurchey gimė Pitsburge, PA 1951. O veikia meno galerija jis susidūrė su "Katrina" Satler, super psichikos kurie įkvėpė jį paskirti savo gyvenimą spręsti didelių paslapčių . Jo tyrimai atvedė jį į mokslo genijus Nikola Tesla. Nes Doug studijų ir supratimą apie Tesla, Yurchey pažodžiui perrašyti istoriją. Mintis, kad mūsų protėviai buvo technologiškai pranašesnis, yra gyvybiškai svarbi tema, kad

Katastrofų ir konspiracijų

Ir bus didelis (Grk. "Mega"), žemės drebėjimus įvairiose vietose, ir badas ir infekcinė;
ir bus baisus įžymybių ir didelių ženklų iš dangaus ... - Luko 21:11
Tai yra vienas protas, ir jie duos savo galią ir valdžią žvėriui. Apreiškimo 17:13

Trys Prophetic karai

Įvadas
TRYS pranašiški karai neskamba visa tai naudinga į mases - atsižvelgiant į dabartinę užimti "Wall Street judėjimo ir euro krizės nuniokodamas pramonės pasaulyje ir sukelia ekonomikos pneumonija ir jos pažadinti likusios pasaulio dalies. Metimas "arabų pavasaris" į išmaišoma ir jūs turite gana užvirinti.
Tai duoda mums į tris koncentrinius apskritimus - visi gaubiančio Jeruzalės vis didesnių outcroppings -

Barack Obamos pranašystė

Majų kunigai mano, kad 2012 bus permainų metai. Kas gali būti toks svarbus, iki 2012 m., kad galėtų pakeisti pasaulį kitais metais?
Autorius mano, niekada anksčiau istorijoje JAV prezidentas ir Rusijos prezidento buvo tiek daug prognozuojamų ir pateikiami autentiški ir pagaminti pranašystės iš įvairių šaltinių, susijusių Barackas Obama (Barakas Obama) ir Vladimiras Putinas. 2012 m. rinkimus JAV ir Rusijoje.

2011 m. lapkričio 29 d., antradienis

Naujas požiūris sąmonės ir tikrovės

Turino drobulė

Turino drobulė - Bendru Kristaus laidojimo audiniu. Jis buvo religinis reliktas, nes viduramžiais. Tikintiesiems buvo dieviškas įrodymų Kristus buvo prikeltas iš kapo, abejojančių, buvo įrodymų apie žmogaus patiklumas ir vienas didžiausių apgaulės meno istorijos.

Hopi pranašystė

Senovės Hopi Indijos pranašystė teigia, "Blue Star Kachina daro savo išvaizdą į dangų, penktosios Pasaulio atsiras". Tai bus apsivalymo dieną. Hopi pavadinimas žvaigždės Sirius "Blue Star Kachina. Jis ateis, kai Saquasohuh) Kachina šokiai ("Blue Star Plaza ir pašalina jo kaukė .

Marihuana Sąmokslo Tikroji priežastis, kodėl kanapės yra neteisėtas

Ir aš pakels jiems žinomų augalų, ir jie turi būti vartojami kartu su badas žemėje - Ezechielio 34 / 29
Puodai yra nekenksmingi žmogaus kūno ar proto. Ji paprastai neturi nukreipia naudotojus į priklausomybės ligų reabilitacijos programas . Marihuana nekelia grėsmės visuomenei. Marihuana yra labai daug pavojų naftos kompanijų, alkoholio, tabako pramonė ir daug cheminių korporacijos. Įvairių didelių įmonių, su dideliu kiekiu dolerių ir įtakos, nutylėjo tiesą nuo žmonių. Puodai yra neteisėtas, nes milijardieriai NORI likti milijardierių!

2012 m. ir Senosios pusiaujo

Yra daug ženklų, kad nežemiškos būtybės, dažnai vadinamas dievų, periodiškai kištis į gyvybės Žemėje evoliucijos. Kai kurie iš labiausiai ilgalaikis požymiai, pavyzdžiui, Didžiosios piramidės mane įtikino, kad akmens amžiaus žmonės pagal Senosios Karalystės faraonų nebuvo sukurti daug seniausių ir labiausiai patvarus megaliths

Gizos piramides paslaptys

Kiekvienas žino, mes gyvename trimatis visatos, ir kad laikas sutampa ketvirtąją dimensiją. , Tuo pačiu metu beveik visi išgirdo, E = mc 2 ... dalykas yra tai,, Gizos piramidės, tiek per savo legendų ir jų fizinės makiažas susipina tas tiesas. Kas yra keturių pusių piramidės?

Gralis ir šunų mįslė

Daugelis iš mūsų tam tikru momentu mūsų gyvenime pastebėjau, kad žodį "Dievas", Aukščiausiojo ir Begalinės asmeniška būtybe, atvirkštinės mums žodis "šuo", geriausias žmogaus draugas.