2011 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Sužinokite, kas yra geriausias solo menininkų visų laikų

Iš atliktos apklausos Myspace.com, rožinė ir Michael Jackson buvo nominuota geriausia solo atlikėjas visą laiką.

Ką pabučiuoti ant kūno gera?

Žmonės naudoti bučiavosi išreikšti jausmus, emocijas ir aistras. Kai kurie ekspertai sako, kad jei yra pakankamai traukos tarp dviejų žmonių bučinys, organizmas gamina cheminius procesus, susijusius su amfetamino perdozavimo.

Naujas požiūriu kelnės (18 +) Jūs dėvėti kažką panašaus?

Paprasta alternatyva "NAFTOS WARS" energijos nemokamai!

Aliejus, žaliava, kuri eina karų ir šimtai tūkstančių žmonių miršta, nei turėtų būti, nes ten yra energijos forma, gamta, praktiškai ore, kuris yra laisvas ir kad būtų nedelsiant išspręsti energetikos krizė žmonijai. Šio energijos šaltinio yra pusiau begalinis Brauno judėjimas molekules, kurios sudaro oro, judėti, kad, savo ruožtu, yra varomas naudojant saulės energiją.

Nuotrauka, kuri įrodo, kad nėra ateivių. Planetos kaip Žemėje yra 1235

Jeigu užsieniečiai egzistuoja, jie gali rasti šią nuotrauką, sako NASA. Astronomai iš JAV kosmoso agentūra praleido pastaruosius dvejus metus rasti Žemę panašių planetų takas, kad gyvybės formos gali egzistuoti.

2011 m. kovo 30 d., trečiadienis

Nuo atsilieka nuo karo Libijoje ...

Susitikimas šių metų prieštaringai Bilderbergo grupė vyks tarp 9 ir 12 d. Sankt kurortas. Moritz, įsikūrusi pietryčių Šveicarija ne toli nuo Davose, atsižvelgiant į informaciją, kurią pateikė žurnalistas James P. Tucker Jr, amerikiečių "Free Press", kuri stebi daugelį metų grupėje.

Pistacijos gerina seksualinį efektyvumą

Pistacijos gera moteris, jei jų vartojama vyrai. Kaip studijų neseniai paskelbta Tarptautinės leidinys Impotencija tyrimai: Seksualinės Medicine.Problemele leidinys su erekcija, kad vis daugiau vyrų galėtų būti išspręsta. Tirpalas yra pistacijos, kuris pagerina lytinę funkciją žmonėms, turintiems erekcijos sutrikimų.

Ar Japonijoje žemės drebėjimas apie HAARP projektas?

Esant didelėms nelaimėms, yra įvairių spekuliacijų apie galimas priežastis, kuri atvedė prie jų šaudymo. Absurdiška manyti, kad visos nelaimės yra gaminami tik dirbtinai okultinės jėgos, kurios nori valdyti pasaulį, tačiau lygiai taip pat neteisinga manyti, kad jie tik dėl natūralių priežasčių, ypač kai tam tikromis aplinkybėmis pasireiškia ir yra keletas keistų sutapimų .

Dabartinis pranašystė

Visur žmonės, medituoti ir įdomu, kokia ateitis priklauso jiems. Pasaulio lyderiai ieškoti atsakymų į sudėtingiausių problemų planetos kada nors susidurti. Mes visi suprantame, kad mes susiduriame su baisi krizė.

Dabartinis krizių sukelti Trečiąjį pasaulinį karą

Trys pagrindiniai krizės, atrodo, buvo sukeltas vienu metu žmonijos persikelti į kitas bazes ir pristatyti naujos koncepcijos valdymą, demokratiją, kaip buvo matęs bus bankrutuoti. Išvadą, kad bėgti iš "Reuters" analizė ir yra pasaulinio masto tyrimus, po susitikimo Davose šaltinį. Daug pačią išvadą jie pasiekė ir redakciniai Agentia.org per kelias savaites.

Nutraukti nepavyko santykiai

Taip pat knygoje aš sustabdyti žvelgdami pro su pabrėžta tikriausiai sudaužytą širdį ar moteris, kurie norėjo, kad jo drąsa pabaigoje santykius dalyje akis. "Jei kažkas yra toli nuo jūsų, nereikia bandyti prisiminti Tegu tai bus eiti. Jis nenusipelnė turėti tokią sielos šalia jūsų. Jūsų likimas niekada negali būti siejamas su asmeniu, kuris palieka jus. Tai nereiškia, kad jis būtų blogas žmogus, bet tiesiog vaidmeniu istorijoje Jūsų asmeninis baigėsi. "

Uždraustasis vaisius - granatas

Granatai vaidina svarbų vaidmenį medicinoje ir kosmetikoje. Didelis kiekis vitaminų, kurie granatų sulčių top 10 (sulčių, turtingas vitaminais), 1 vieta. Granatai dabar auginama tiek Viduržemio jūros regionuose, taip pat kitose šalyse: Afganistane, Pakistane, Irane, Himalajuose, Šiaurės Indijos, Azijos, Malaizijos, Ispanijos, JAV (Kalifornija, Arizona).

Ir daugelio vienu metu patiria orgazmą - kiekvienos moters svajonė

Ilgai lauktas orgazmas? Jis yra ne mažiau stebuklinga ar susijaudinimo? Žinau, kad kiekviena moteris laukia ir nori gyventi taip, kaip daug įsimintinų patirtimi su savo vaikinu. Jei jūs manote apie tai, orgazmas yra taip arti ir dar iki šiol kai kurie žmonės. Tokiais atvejais jums įdomu, kodėl kai kurios merginos yra sunkiau narėms pasiekti šių nuostabų paslaptis?

Pranašystės už 2011 metų, kuri išsipildė

Pranašai ir jų pagrindinių pranašų simbolizavo ateities scenarijai buvo nustebinti ir linksmins pasaulyje yra panašūs. Žemės drebėjimų, karų, arba astralinis reiškinius be jokių apribojimų ... ... , kurie įvyko iki šiol, pasak kai kurių, absoliutus įrodymas pranašystė teisingumo, tačiau gali būti suvokiama, kita vertus, kaip įvykiai būtų nutikę, natūraliai ir be tikėtasi. Triuškinantys žemės drebėjimai

kenkia jūsų sveikatai

Bendrosios Kas yra naudingiausi įpročių sveikai gyventi? Bet mažiau naudinga? Jei norite gyventi sveikesnį gyvenimą, jūs turėtumėte atkreipti dėmesį į mažus kasdienius įpročius, kurie atspindės jūsų bendrą sveikatos ir bandyti jį pakeisti, jei turite atoveiksmis kenksmingos sveikatai.

Mint neaiškios yra gyvenimas po mirties?

Ar yra gyvenimas po mirties? Tai monumentalne klausimą, kuris suintrigavo žmonija per visą savo istoriją. Mokslas išanalizavo kiekvieną elementą, kiekvienas organas, kiekvienas organas procesas, ir įrodymų, paprastai rodo, kad, kai ji neatsiskaito, mes tiesiog sustoti, nepaisant didžiulio moksliniais įrodymais, didelis procentas gyventojų vis dar mano, kad gyvenimas yra daugiau nei organų suma ir siela peržengia fizinę formą, ką mes darome ne priimti tai, ką mokslas sako?

Atlantis: The Lost Paradise

Šumerų civilizacija ilgai prieš nebuvo išsivysčiusi civilizacija Atlanto vandenyne. Tai buvo rojus, kad civilizacija buvo visiškai žydėti. Vulkanas prasiveržė, bet rojus dingo. Atlantida salos istoriją pirmą kartą buvo pranešta Platonas 2000 metų. Salos buvimas yra daug senesnis nei 9000 metų po jos istorija, Platonas. Jeigu jis buvo teisus, Atlantida dingo 11-12000 metų senumo.